Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Bleach anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
2261 replies to this topic

#796 .::Rey::.

.::Rey::.

~Michael Jango~

• Members
  • 315 posts

Posted 21 October 2007 - 11:22

Εγώ βλέπω πάλι το όλο Soul Society Arc να επαναλαμβάνεται.
Ο Ichigo ορμάζει σαν ζώο στο Hueco Mundo όπου ουσιαστικά οι πιθανότητες επιβίωσης είναι μηδέν και προβλέπω θα αρχίσει να παίρνει τα Arrancarar τσόντα με μόνο μία μέρα για επουλώσει τις πληγές του.Έλεος το βάθος του σεναρίου είναι πραγματικά..

Posted Image

.::My Cartoon List::.

Posted Image

Posted Image
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!

#797 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 21 October 2007 - 20:50

Εγώ βλέπω πάλι το όλο Soul Society Arc να επαναλαμβάνεται.
Ο Ichigo ορμάζει σαν ζώο στο Hueco Mundo όπου ουσιαστικά οι πιθανότητες επιβίωσης είναι μηδέν και προβλέπω θα αρχίσει να παίρνει τα Arrancarar τσόντα με μόνο μία μέρα για επουλώσει τις πληγές του.Έλεος το βάθος του σεναρίου είναι πραγματικά..

τωρα τουλαχιστον θελει να σωσει διαφορετικο κοριτσι :hahaha:
εμενα παντως δεν μου αρεσε καθολου το opening...
αναπολω τα παλια :wooi2:

#798 e3orc1st

e3orc1st

Bleaching...

• Members
  • 96 posts

Posted 25 October 2007 - 11:13

μολις ειδα το 145. προβλεπω πολυ μεγαλο Arc...

Posted Image

:tensai: uni2.ogame.gr :tensai:

#799 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 25 October 2007 - 16:53

Αρκει βα μην βαλει παλι αυτα τα ελεεινα και τρισαθλια φιλερς...Δεν αντεχω
Posted Image

#800 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 25 October 2007 - 17:33

Το opening μου αρέσει, ειδικά στο σημείο όπου δείχνει σε ασπρόμαυρο σχέδιο την Espada και αργότερα τον Ichigo να επιτίθεται στον Aizen πηδώντας πάνω από το τραπέζι με τους υπόλοιπους της Espada από κάτω.
In other news,...το γεγονός ότι μπορούν και πετάνε ή τέλος πάντων αιωρούνται (εξαιρουμένου του Chad) είναι κάτι το οποίο το ξεχνάνε αρκετές φορές όπου θα έπρεπε να το χρησιμοποιούν, όπως στο προηγούμενο επεισόδιο με τις παγίδες όπου άνοιγε το πάτωμα και υπήρχε ένα κενό στο οποίο θα έπεφταν ή στο σημερινό με τον ανεμοστρόβιλο που φοβόντουσαν μην τους πετάξει μακριά στον αέρα...<<
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#801 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 25 October 2007 - 21:36

Εγω δεν εχω καταλαβει κατι αλλο...Οταν γινεται της εκδιδομενης γυναικως το σιδερο κιγκλιδωμα στη γη. Οι ειδησεις και γενικα οι ανθρωποι δεν παραξενευονται που βλεπουν ξαφνικα να διαλυονται τα παντα??? Πολυ μουφα...
Posted Image

#802 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 26 October 2007 - 07:01

Εγω δεν εχω καταλαβει κατι αλλο...Οταν γινεται της εκδιδομενης γυναικως το σιδερο κιγκλιδωμα (πουτανας το καγκελο) στη γη. Οι ειδησεις και γενικα οι ανθρωποι δεν παραξενευονται που βλεπουν ξαφνικα να διαλυονται τα παντα??? Πολυ μουφα...

Γι αυτό υπάρχει μία εξήγηση και βασίζεται στην ψυχολογία και τον εγκέφαλο του ανθρώπου που τείνει να ξεχνάει και να θάβει στο υποσυνείδητο διάφορα πράγματα. Το εξηγούσανε πολύ καλά στο Buffy, όπου γινόντουσαν παρόμοια πράγματα. (και αρκετοί δεν παίρνανε χαμπάρι).

#803 .::Rey::.

~Michael Jango~

• Members
  • 315 posts

Posted 26 October 2007 - 09:52

Εγω δεν εχω καταλαβει κατι αλλο...Οταν γινεται της εκδιδομενης γυναικως το σιδερο κιγκλιδωμα (πουτανας το καγκελο) στη γη. Οι ειδησεις και γενικα οι ανθρωποι δεν παραξενευονται που βλεπουν ξαφνικα να διαλυονται τα παντα??? Πολυ μουφα...

Το ίδιο ρωτάω και εγώ μερικές σελίδες πίσω.Το ότι ο ichigo πατάει όποτε του καπνίσει στο σχολείο??Σιγά μην πάρει πτυχίο.Το σενάριο υποφέρει πολύ..Θυμούνται ότι τους συμφέρει όταν τους συμφέρει..

Posted Image

Posted Image

Posted Image
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!

#804 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 27 October 2007 - 12:45

Ναι η αλήθεια είναι ότι έχει αρκετά πράγματα που δε στέκουν.Πάντως εμένα η απορία μου είναι άλλη.Πώς έγινε ο Aizen τόσο δυνατός;

Posted Image

#805 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 posts

Posted 27 October 2007 - 12:57

Το ίδιο ρωτάω και εγώ μερικές σελίδες πίσω.Το ότι ο ichigo πατάει όποτε του καπνίσει στο σχολείο??Σιγά μην πάρει πτυχίο.Το σενάριο υποφέρει πολύ..Θυμούνται ότι τους συμφέρει όταν τους συμφέρει..

πφφ..τροποποιηση μνημης ftw :hahaha:
και rey..στα πρωτα επισοδια οπωτε εμφανιζοταν hollow και τα εκανε ολα λιμπα ελεγαν και καλα οτι ηταν διαφορα ατυχηματα...
πλου πιστηκη εξηγηση ε? :P
Posted Image

#806 .::Rey::.

~Michael Jango~

• Members
  • 315 posts

Posted 27 October 2007 - 14:44

Ναι η αλήθεια είναι ότι έχει αρκετά πράγματα που δε στέκουν.Πάντως εμένα η απορία μου είναι άλλη.Πώς έγινε ο Aizen τόσο δυνατός;

Μάλλον ήταν πάντα τόσο δυνατός απλά χρησιμοποιούσε την
Spoiler:

Μακάρι να πάρει το κεφάλι του Ichigo.Μόνο ο Ishida αξίζει.Death to boring bitches.

Posted Image

Posted Image

Posted Image
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!

#807 Missing Score

Missing Score

Ναι Νικος Κουκος;

• Members
  • 98 posts

Posted 28 October 2007 - 00:27

Μπα, κατι θα κανουνε. Σιγα μη παρει ολη την Espada! Περιμενω...

#808 e3orc1st

e3orc1st

Bleaching...

• Members
  • 96 posts

Posted 28 October 2007 - 01:51

ε οχι να πεθανει ο Ichigo....ε οχι αξιζει μονο o Ishida. Για μενα ο Ishida ειναι απο τους πιο σπαστικους χαρακτηρες. Πουλαει πολυ μουρη. Φυτρωνει εκει που δεν τον σπερνουν. Και γενικα ειναι υπεροπτης οποτε δεν το παω. Αν προκειται να πεις οτι δεν αξιζει ο Ichigo αλλα καποιος αλλος τοτε αυτος ο αλλος ειναι ο Urahara και οχι ο Ishida.

Posted Image

:tensai: uni2.ogame.gr :tensai:

#809 Etherios

Etherios

Anime Fan

• Members
  • 219 posts

Posted 28 October 2007 - 20:41

ε οχι να πεθανει ο Ichigo....ε οχι αξιζει μονο o Ishida. Για μενα ο Ishida ειναι απο τους πιο σπαστικους χαρακτηρες. Πουλαει πολυ μουρη. Φυτρωνει εκει που δεν τον σπερνουν. Και γενικα ειναι υπεροπτης οποτε δεν το παω. Αν προκειται να πεις οτι δεν αξιζει ο Ichigo αλλα καποιος αλλος τοτε αυτος ο αλλος ειναι ο Urahara και οχι ο Ishida.

/signed

Ρε εδώ τουλάχιστον πάνε να σώσουν μια κοπέλα που αξίζει και κάτι :-)

#810 Missing Score

Missing Score

Ναι Νικος Κουκος;

• Members
  • 98 posts

Posted 28 October 2007 - 21:49

Διαφωνω. Rukia sama ειναι η καλυτερη!!! Ειδικα τωρα που πηρε και ωραιο σπαθι