Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ye olde Bleach anime thread (αχταρμάς inside)
Posted 21 October 2007 - 11:22
Ο Ichigo ορμάζει σαν ζώο στο Hueco Mundo όπου ουσιαστικά οι πιθανότητες επιβίωσης είναι μηδέν και προβλέπω θα αρχίσει να παίρνει τα Arrancarar τσόντα με μόνο μία μέρα για επουλώσει τις πληγές του.Έλεος το βάθος του σεναρίου είναι πραγματικά..
.::My Cartoon List::.
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!
Posted 21 October 2007 - 20:50
Εγώ βλέπω πάλι το όλο Soul Society Arc να επαναλαμβάνεται.
Ο Ichigo ορμάζει σαν ζώο στο Hueco Mundo όπου ουσιαστικά οι πιθανότητες επιβίωσης είναι μηδέν και προβλέπω θα αρχίσει να παίρνει τα Arrancarar τσόντα με μόνο μία μέρα για επουλώσει τις πληγές του.Έλεος το βάθος του σεναρίου είναι πραγματικά..
τωρα τουλαχιστον θελει να σωσει διαφορετικο κοριτσι

εμενα παντως δεν μου αρεσε καθολου το opening...
αναπολω τα παλια

Posted 25 October 2007 - 11:13
uni2.ogame.gr
Posted 25 October 2007 - 17:33
In other news,...το γεγονός ότι μπορούν και πετάνε ή τέλος πάντων αιωρούνται (εξαιρουμένου του Chad) είναι κάτι το οποίο το ξεχνάνε αρκετές φορές όπου θα έπρεπε να το χρησιμοποιούν, όπως στο προηγούμενο επεισόδιο με τις παγίδες όπου άνοιγε το πάτωμα και υπήρχε ένα κενό στο οποίο θα έπεφταν ή στο σημερινό με τον ανεμοστρόβιλο που φοβόντουσαν μην τους πετάξει μακριά στον αέρα...<<

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Posted 26 October 2007 - 07:01
Εγω δεν εχω καταλαβει κατι αλλο...Οταν γινεται της εκδιδομενης γυναικως το σιδερο κιγκλιδωμα (πουτανας το καγκελο) στη γη. Οι ειδησεις και γενικα οι ανθρωποι δεν παραξενευονται που βλεπουν ξαφνικα να διαλυονται τα παντα??? Πολυ μουφα...
Γι αυτό υπάρχει μία εξήγηση και βασίζεται στην ψυχολογία και τον εγκέφαλο του ανθρώπου που τείνει να ξεχνάει και να θάβει στο υποσυνείδητο διάφορα πράγματα. Το εξηγούσανε πολύ καλά στο Buffy, όπου γινόντουσαν παρόμοια πράγματα. (και αρκετοί δεν παίρνανε χαμπάρι).
Posted 26 October 2007 - 09:52
Το ίδιο ρωτάω και εγώ μερικές σελίδες πίσω.Το ότι ο ichigo πατάει όποτε του καπνίσει στο σχολείο??Σιγά μην πάρει πτυχίο.Το σενάριο υποφέρει πολύ..Θυμούνται ότι τους συμφέρει όταν τους συμφέρει..Εγω δεν εχω καταλαβει κατι αλλο...Οταν γινεται της εκδιδομενης γυναικως το σιδερο κιγκλιδωμα (πουτανας το καγκελο) στη γη. Οι ειδησεις και γενικα οι ανθρωποι δεν παραξενευονται που βλεπουν ξαφνικα να διαλυονται τα παντα??? Πολυ μουφα...
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!
Posted 27 October 2007 - 12:45
Posted 27 October 2007 - 12:57
Το ίδιο ρωτάω και εγώ μερικές σελίδες πίσω.Το ότι ο ichigo πατάει όποτε του καπνίσει στο σχολείο??Σιγά μην πάρει πτυχίο.Το σενάριο υποφέρει πολύ..Θυμούνται ότι τους συμφέρει όταν τους συμφέρει..
πφφ..τροποποιηση μνημης ftw

και rey..στα πρωτα επισοδια οπωτε εμφανιζοταν hollow και τα εκανε ολα λιμπα ελεγαν και καλα οτι ηταν διαφορα ατυχηματα...
πλου πιστηκη εξηγηση ε?

Posted 27 October 2007 - 14:44
Μάλλον ήταν πάντα τόσο δυνατός απλά χρησιμοποιούσε τηνΝαι η αλήθεια είναι ότι έχει αρκετά πράγματα που δε στέκουν.Πάντως εμένα η απορία μου είναι άλλη.Πώς έγινε ο Aizen τόσο δυνατός;
Μακάρι να πάρει το κεφάλι του Ichigo.Μόνο ο Ishida αξίζει.Death to boring bitches.
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!
Posted 28 October 2007 - 00:27
Posted 28 October 2007 - 01:51
uni2.ogame.gr
Posted 28 October 2007 - 20:41
ε οχι να πεθανει ο Ichigo....ε οχι αξιζει μονο o Ishida. Για μενα ο Ishida ειναι απο τους πιο σπαστικους χαρακτηρες. Πουλαει πολυ μουρη. Φυτρωνει εκει που δεν τον σπερνουν. Και γενικα ειναι υπεροπτης οποτε δεν το παω. Αν προκειται να πεις οτι δεν αξιζει ο Ichigo αλλα καποιος αλλος τοτε αυτος ο αλλος ειναι ο Urahara και οχι ο Ishida.
/signed
Ρε εδώ τουλάχιστον πάνε να σώσουν μια κοπέλα που αξίζει και κάτι :-)
Posted 28 October 2007 - 21:49