Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ye olde Bleach anime thread (αχταρμάς inside)
Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2007 - 10:15
ο Chado ηταν σαν αδερφαρα, ο ishida πυροβολουσε κουνουπια και ο ichigo το πεζε χαζ00λης.
Ασε που το animation εγινε φανερα πιο φτωχο ,
Also, το intro ηταν κιαυτο σκατα, ενα αισχος κ μισο, καμια σχεση με το καλιτεχνικο ιντρο του αrrancar arc.
Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2007 - 12:39
uni2.ogame.gr
Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2007 - 10:10
Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2007 - 13:24
Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2007 - 14:27
Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2007 - 14:34
Γενικα, και στο Naruto kai sto Bleach ο κοσμος περιμενει μια ανοδο, καθως οι μεγαλες μαχες πλησιαζουν και στα 2 και ολοι περιμενουνμε λιγο animation για να πορωθουμε παλι...
dunno..
imo k ta 2 anime to eixan trabh3ei polu se makros k polu exasan to endiaferon tous :/
px twra perimename 2 bdoamdes gia to ship 31 k telika dn kanei tpt allo apo to na

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2007 - 14:34

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2007 - 15:06
ναι?Shadowstrike το 31 καλυψε σχεδον 2 chapters...Οποτε η υποθεση δεν μπορεις να πεις οτι εξελισσεται και τοσο αργα...Στα υπολοιπα ενταξει, αλλα στο 31 ηταν αρκετα καλος ο ρυθμος.....Αυτα ομως, μη βγαινουμε εκτος θεματολογιας
να σου πω την αληθεια δεν το καταλαβα..
βασικα δεν εχω αξιωθει να κατσω να διαβασω τα manga οπωτε δν εχω ολοκληρωμενη αποψη...Απλα ειπα γενικα πως μου φανηκε..

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2007 - 15:07
Δειτε κ θα συμφωνησετε ¨
Spoiler:
ρε παιδια μην κολατε στο animation τοσο πολυ εμενα με ενδιαφερη να ειναι γρηγορες η μαχες οχι οπως το naruto 15 επεισοδια για 1 sasori και να μου διχνουν πως κινουνται τα φυλα ο αλλος να λεει συνεχεια το ιδιο πραμα και να ζουμαρουν 500 φορες το ματι του kakashi και αλλες τοσες φορες την φατσα του naruto.
ευτιχος το bleach δεν εχει καταντιση ακομα ετσι
Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2007 - 15:12
δινουν πολυ μεγαλη βαση στην ιστορια...ρε παιδια μην κολατε στο animation τοσο πολυ εμενα με ενδιαφερη να ειναι γρηγορες η μαχες οχι οπως το naruto 15 επεισοδια για 1 sasori και να μου διχνουν πως κινουνται τα φυλα ο αλλος να λεει συνεχεια το ιδιο πραμα και να ζουμαρουν 500 φορες το ματι του kakashi και αλλες τοσες φορες την φατσα του naruto
και σε παλιοτερα επισοδια το ιδιο γινοταν...
οι μαχες τραβαγαν 5-6 επισοδια και εικει μεσα εξηγουσαν το παρελθον του καθενα
και δεν ξερω κ εγω τι..

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2007 - 20:36

btw γι'αυτο παιζει να το μισησαδινουν πολυ μεγαλη βαση στην ιστορια...
και σε παλιοτερα επισοδια το ιδιο γινοταν...
οι μαχες τραβαγαν 5-6 επισοδια και εικει μεσα εξηγουσαν το παρελθον του καθενα
και δεν ξερω κ εγω τι..
Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2007 - 23:35
Θυμαμαι οταν εξηγουσε το παρελθον του Sasuke...εκανα forward για να δω τη μαχη...Φανταστειτε να μην τα ειχαμε δει ολα μαζεμενα..Χριστοπαναγιες θα ανεβοκατεβαιναν οπως τωρα
οντως οσο τα βλεπαμε μαζεμενα ηταν καλα. τωρα βλεπουμε 20 λεπτα καθε 7 μερες και απο αυτα τα 3 λεπτα ειναι επαναληψη του τι εγινε πριν.... πολλες φορες σκεφτηκα να το αφησω να κυλησει καμια 10αρια επεισοδια αλλα που να αντεξω 2.5 μηνες χωρις Bleach....βλεποντας αλλα anime ισως αλλα...
uni2.ogame.gr