Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Bleach anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
2261 replies to this topic

#781 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 18 October 2007 - 10:15

Ενα θα πω. Το επισοδειο ηταν για τον πο****ο καβαλα.
ο Chado ηταν σαν αδερφαρα, ο ishida πυροβολουσε κουνουπια και ο ichigo το πεζε χαζ00λης.
Ασε που το animation εγινε φανερα πιο φτωχο ,
Also, το intro ηταν κιαυτο σκατα, ενα αισχος κ μισο, καμια σχεση με το καλιτεχνικο ιντρο του αrrancar arc.

#782 e3orc1st

e3orc1st

Bleaching...

• Members
  • 96 posts

Posted 18 October 2007 - 12:39

το intro οντως δεν ειναι καλο. Το επεισοδιο ετσι κι ετσι. Εμεινα εκπληκτος απο τις δυναμεις του Ishida. Με ξενερωσε οτι δεν πολεμησε ο Ιchigo. φυσικα αυτο εγινε για να μας δειξει τις δυναμεις των Chad, Ishida. Προσωπικη γνωμη: δεν εχουν υποθεση μπροστα στους Espada..

Posted Image

:tensai: uni2.ogame.gr :tensai:

#783 Mythos

Mythos

Anime Fan

• Members
  • 181 posts

Posted 19 October 2007 - 10:10

Yeap the episode was average...but i hope that Chad and Ishida will be good enough to face at least the lowest Espada.

#784 GoDzila13

GoDzila13

Anime Fan

• Members
  • 216 posts

Posted 19 October 2007 - 13:24

εμενα πολυ μου αρεσε το επεισοδιο τα εσπασε και το νεο opening μια χαρα ειναι

#785 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 20 October 2007 - 10:38

Γενικα, και στο Naruto kai sto Bleach ο κοσμος περιμενει μια ανοδο, καθως οι μεγαλες μαχες πλησιαζουν και στα 2 και ολοι περιμενουνμε λιγο animation για να πορωθουμε παλι...
Posted Image

#786 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 20 October 2007 - 14:27

Δειτε κ θα συμφωνησετε ¨
Spoiler:

#787 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 posts

Posted 20 October 2007 - 14:34

Γενικα, και στο Naruto kai sto Bleach ο κοσμος περιμενει μια ανοδο, καθως οι μεγαλες μαχες πλησιαζουν και στα 2 και ολοι περιμενουνμε λιγο animation για να πορωθουμε παλι...

dunno..
imo k ta 2 anime to eixan trabh3ei polu se makros k polu exasan to endiaferon tous :/
px twra perimename 2 bdoamdes gia to ship 31 k telika dn kanei tpt allo apo to na
Spoiler:

Posted Image

#788 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 20 October 2007 - 14:34

Εμένα πάντως μου άρεσε το επεισόδιο:wooi2: Όχι κάτι φοβερό βέβαια, αλλά καλό ήταν.
phmava.php

#789 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 20 October 2007 - 14:42

Shadowstrike το 31 καλυψε σχεδον 2 chapters...Οποτε η υποθεση δεν μπορεις να πεις οτι εξελισσεται και τοσο αργα...Στα υπολοιπα ενταξει, αλλα στο 31 ηταν αρκετα καλος ο ρυθμος.....Αυτα ομως, μη βγαινουμε εκτος θεματολογιας
Posted Image

#790 Shadowstrike

Shadowstrike

• Members
  • 370 posts

Posted 20 October 2007 - 15:06

Shadowstrike το 31 καλυψε σχεδον 2 chapters...Οποτε η υποθεση δεν μπορεις να πεις οτι εξελισσεται και τοσο αργα...Στα υπολοιπα ενταξει, αλλα στο 31 ηταν αρκετα καλος ο ρυθμος.....Αυτα ομως, μη βγαινουμε εκτος θεματολογιας

ναι?
να σου πω την αληθεια δεν το καταλαβα..
βασικα δεν εχω αξιωθει να κατσω να διαβασω τα manga οπωτε δν εχω ολοκληρωμενη αποψη...Απλα ειπα γενικα πως μου φανηκε..
Posted Image

#791 GoDzila13

GoDzila13

Anime Fan

• Members
  • 216 posts

Posted 20 October 2007 - 15:07

Δειτε κ θα συμφωνησετε ¨

Spoiler:

ρε παιδια μην κολατε στο animation τοσο πολυ εμενα με ενδιαφερη να ειναι γρηγορες η μαχες οχι οπως το naruto 15 επεισοδια για 1 sasori και να μου διχνουν πως κινουνται τα φυλα ο αλλος να λεει συνεχεια το ιδιο πραμα και να ζουμαρουν 500 φορες το ματι του kakashi και αλλες τοσες φορες την φατσα του naruto.

ευτιχος το bleach δεν εχει καταντιση ακομα ετσι

#792 Shadowstrike

Shadowstrike

• Members
  • 370 posts

Posted 20 October 2007 - 15:12

ρε παιδια μην κολατε στο animation τοσο πολυ εμενα με ενδιαφερη να ειναι γρηγορες η μαχες οχι οπως το naruto 15 επεισοδια για 1 sasori και να μου διχνουν πως κινουνται τα φυλα ο αλλος να λεει συνεχεια το ιδιο πραμα και να ζουμαρουν 500 φορες το ματι του kakashi και αλλες τοσες φορες την φατσα του naruto

δινουν πολυ μεγαλη βαση στην ιστορια...
και σε παλιοτερα επισοδια το ιδιο γινοταν...
οι μαχες τραβαγαν 5-6 επισοδια και εικει μεσα εξηγουσαν το παρελθον του καθενα
και δεν ξερω κ εγω τι..
Posted Image

#793 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 20 October 2007 - 19:59

Θυμαμαι οταν εξηγουσε το παρελθον του Sasuke...εκανα forward για να δω τη μαχη...Φανταστειτε να μην τα ειχαμε δει ολα μαζεμενα..Χριστοπαναγιες θα ανεβοκατεβαιναν οπως τωρα
Posted Image

#794 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 20 October 2007 - 20:36

διαολε μην βεβηλωνετε το thread μιλωντας για naruto :cry5:

δινουν πολυ μεγαλη βαση στην ιστορια...
και σε παλιοτερα επισοδια το ιδιο γινοταν...
οι μαχες τραβαγαν 5-6 επισοδια και εικει μεσα εξηγουσαν το παρελθον του καθενα
και δεν ξερω κ εγω τι..

btw γι'αυτο παιζει να το μισησα

#795 e3orc1st

e3orc1st

Bleaching...

• Members
  • 96 posts

Posted 20 October 2007 - 23:35

Θυμαμαι οταν εξηγουσε το παρελθον του Sasuke...εκανα forward για να δω τη μαχη...Φανταστειτε να μην τα ειχαμε δει ολα μαζεμενα..Χριστοπαναγιες θα ανεβοκατεβαιναν οπως τωρα

οντως οσο τα βλεπαμε μαζεμενα ηταν καλα. τωρα βλεπουμε 20 λεπτα καθε 7 μερες και απο αυτα τα 3 λεπτα ειναι επαναληψη του τι εγινε πριν.... πολλες φορες σκεφτηκα να το αφησω να κυλησει καμια 10αρια επεισοδια αλλα που να αντεξω 2.5 μηνες χωρις Bleach....βλεποντας αλλα anime ισως αλλα...

Posted Image

:tensai: uni2.ogame.gr :tensai: