Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Bleach anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
2261 replies to this topic

#736 e3orc1st

e3orc1st

Bleaching...

• Members
  • 96 posts

Posted 07 October 2007 - 13:46

Είναι ήδη ο πιο δυνατός κατά την άποψή μου...απλά αν κάνει bankai οι αντίπαλοί του θα σκοτώνονται απλά και μόνο από την αύρα του bankai του!:burningbe3::hero:

μπα δεν πιστευω οτι ειναι ο πιο δυνατος. Αλλωστε δεν ειδαμε την πληρη δυναμη πολλων captains οπως του Aizen, Ukitake,Kyoraku αλλα αν κανει bankai (δεν το βλεπω αφου πρωτα πρεπει να μαθει το ονομα του zanpakuto και μετα ποσα χρονια να κανει bankai και αλλα τοσα να το μαθει να το χειριζεται πληρως) θα γινει οντως ο πιο δυνατος απο τους captain. Πιστευω οτι ο Byakuya ειναι πιο δυνατος απο τον Zaraki. Ειδαμε και τους 2 σε πληρη δυναμη κατα τη διαρκεια των μαχων τους με τον Ichigo.

Posted Image

:tensai: uni2.ogame.gr :tensai:

#737 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 07 October 2007 - 14:40

Είδα το τελευταίο Bleach... Δεν ξέρω γιατί, άρχισε να μου αρέσει λιγάκι η Innoue σαν χαρακτήρας (είπαμε, λιγάκι).
Spoiler:

Όσο για τον Zaraki, όντως φαίνεται από τους πιο δυνατούς από τους captains... Αν είχε και λίγο παραπάνω μυαλό μπορεί χαλαρά να ήταν ο πιο δυνατός.
phmava.php

#738 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 07 October 2007 - 19:24

From the Captains he is the strongest.If he learn and Bankai.....Goodbye Espadas!!!

Posted Image

#739 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 07 October 2007 - 23:11

ναι αλλα και παλι e3orc1st δεν μπορουμε να συγκρινουμε τους αλλους captains που εχουν bankai και τον zaraki που δεν εχει...
σκεψου πως τους συναγωνιζεται χωρις να χει καν shikai...το οποιο το χει κ ο καθε κακομοιρης shinigami...
αν ειχε προφανως θα ηταν υπερβολικα πιο δυνατος...

#740 e3orc1st

e3orc1st

Bleaching...

• Members
  • 96 posts

Posted 08 October 2007 - 09:54

ναι αλλα και παλι e3orc1st δεν μπορουμε να συγκρινουμε τους αλλους captains που εχουν bankai και τον zaraki που δεν εχει...
σκεψου πως τους συναγωνιζεται χωρις να χει καν shikai...το οποιο το χει κ ο καθε κακομοιρης shinigami...αν ειχε προφανως θα ηταν υπερβολικα πιο δυνατος...

κι εγω νομιζα πως δεν εχει καν shikai κι ομως εχει. ειναι μονιμως released.

Kenpachi's zanpakutō has no known name, even to its owner. Kenpachi is the only captain of the Gotei 13 who doesn't know the name of his sword, nor can he use his bankai as a result. Despite not knowing its name, it is constantly released.

κι εγω ειμαι φαν του Zaraki και θα ηθελα πολυ να τον δω με bankai. Το οτι τον συγκρινω με τους αλλους captains εινα λογικο αφου κι αυτος captain ειναι. Σε μια μαχη με καποιον captain. ο αντιπαλος θα χρησιμοποιησει bankai οποτε πρεπει να το λαβεις υπ'οψην στην συγκριση δυναμης.

Posted Image

#741 .::Rey::.

.::Rey::.

~Michael Jango~

• Members
  • 315 posts

Posted 08 October 2007 - 10:20

Είδα το τελευταίο Bleach... Δεν ξέρω γιατί, άρχισε να μου αρέσει λιγάκι η Innoue σαν χαρακτήρας (είπαμε, λιγάκι).

Spoiler:

Υπερβολικό?Που το είδες το υπερβολικό.
Spoiler:

Posted Image

.::My Cartoon List::.

Posted Image

Posted Image
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!

#742 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 08 October 2007 - 17:50

κι εγω νομιζα πως δεν εχει καν shikai κι ομως εχει. ειναι μονιμως released.

Kenpachi's zanpakutō has no known name, even to its owner. Kenpachi is the only captain of the Gotei 13 who doesn't know the name of his sword, nor can he use his bankai as a result. Despite not knowing its name, it is constantly released.

κι εγω ειμαι φαν του Zaraki και θα ηθελα πολυ να τον δω με bankai. Το οτι τον συγκρινω με τους αλλους captains εινα λογικο αφου κι αυτος captain ειναι. Σε μια μαχη με καποιον captain. ο αντιπαλος θα χρησιμοποιησει bankai οποτε πρεπει να το λαβεις υπ'οψην στην συγκριση δυναμης.

ωχ σωστος νομιζα δεν ηταν released...

#743 e3orc1st

e3orc1st

Bleaching...

• Members
  • 96 posts

Posted 08 October 2007 - 19:42

Υπερβολικό?Που το είδες το υπερβολικό.

Spoiler:

Δεν νομιζω να ισχυει αυτο που λες. Αν ηταν ετσι ο Ichigo θα επρεπε απο τωρα να γ***ει απο τωρα ολους. Ο Ishida ειναι σοβαρος μεχρι αηδιας. κατανταει σπαστικος. γι'αυτο και δεν τον παω.

Posted Image

#744 .::Rey::.

.::Rey::.

~Michael Jango~

• Members
  • 315 posts

Posted 08 October 2007 - 22:13

Δεν νομιζω να ισχυει αυτο που λες. Αν ηταν ετσι ο Ichigo θα επρεπε απο τωρα να γ***ει απο τωρα ολους. Ο Ishida ειναι σοβαρος μεχρι αηδιας. κατανταει σπαστικος. γι'αυτο και δεν τον παω.

Γιατί ο Ichigo δεν ξύπνησε μια μέρα και ενώ δεν είχε πιάσει ποτέ σπαθί στην ζωή του πήγε στην SS και πήρε
Spoiler:

Ο Chado από την άλλη μεριά είναι τόσο βαρετός που σκοτώνει
Για μένα ο Ishida έχει τουλάχιστον το πιο ενδιαφέρον background από όλους τους υπόλοιπους

Σας κάνει εντύπωση ότι κάθε φορά που πλακώνονται κάνουν μακελιό την πόλη αλλά ποτέ δεν αναφέρονται σε αυτό το γεγονός?
Ή ότι ο Ichigo δεν πατάει ποτέ σχολείο και κανείς δεν ενδιαφέρεται?
Και επιτέλους ο μόνος που πραγματικά αξίζει εκεί πέρα είναι ο Kon και έπειτα από πόσα επισόδεια απουσίας του δώσαν μόνο μια ατάκα! :madtodeath:

Posted Image

.::My Cartoon List::.

Posted Image

Posted Image
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!

#745 GoDzila13

GoDzila13

Anime Fan

• Members
  • 216 posts

Posted 08 October 2007 - 23:33

Γιατί ο Ichigo δεν ξύπνησε μια μέρα και ενώ δεν είχε πιάσει ποτέ σπαθί στην ζωή του πήγε στην SS και πήρε

Spoiler:

Ο Chado από την άλλη μεριά είναι τόσο βαρετός που σκοτώνει
Για μένα ο Ishida έχει τουλάχιστον το πιο ενδιαφέρον background από όλους τους υπόλοιπους

Σας κάνει εντύπωση ότι κάθε φορά που πλακώνονται κάνουν μακελιό την πόλη αλλά ποτέ δεν αναφέρονται σε αυτό το γεγονός?
Ή ότι ο Ichigo δεν πατάει ποτέ σχολείο και κανείς δεν ενδιαφέρεται?
Και επιτέλους ο μόνος που πραγματικά αξίζει εκεί πέρα είναι ο Kon και έπειτα από πόσα επισόδεια απουσίας του δώσαν μόνο μια ατάκα! :madtodeath:

εμενα ο chado πολυ μου αρεση αλλα σπαζομουν παντα επειδη δεν ηταν δυνατος σαν τους αλλους επιτελους ηρθε η ωρα του να γ**ση :congrats:

#746 kafetzis88

kafetzis88

Hoyotama

• Members
  • 259 posts

Posted 10 October 2007 - 16:51

εμενα ο chado πολυ μου αρεση αλλα σπαζομουν παντα επειδη δεν ηταν δυνατος σαν τους αλλους επιτελους ηρθε η ωρα του να γ**ση :congrats:

Θα κάνει όμως τίποτα αυτή τη φορά? Για να δούμε...
-Και,όπως είπε ο Φινλανδός φιλόσοφος και κοινωνιολόγος Σαρτουμμ καους Μπελιττ:
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...

#747 virgikil

virgikil

Starting...

• Members
  • 22 posts

Posted 11 October 2007 - 06:28

xeretai pote tha bgei to bleach 144?????

#748 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 11 October 2007 - 06:32

Λογικά από βδομάδα...
phmava.php

#749 e3orc1st

e3orc1st

Bleaching...

• Members
  • 96 posts

Posted 11 October 2007 - 10:04

17/10/07 αρχιζει το Hueco Mundo Arc

Posted Image

#750 GoDzila13

GoDzila13

Anime Fan

• Members
  • 216 posts

Posted 11 October 2007 - 11:08

απο βδομαδα πολυ βρομοξυλο θα γυρισουμε σε καλες παλιες εποχες οπως το rescue arc :congrats::congrats::congrats: