Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ye olde Bleach anime thread (αχταρμάς inside)
Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2007 - 10:17

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2007 - 16:43

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2007 - 19:36
Τον ΧΕΙΜΩΝΑ???? Καλη φάση...ή μάλλον κακή φάση...
πιστευω οτι τον οκτωβριο θα το ξεκινησουν κανονικα ..... αλλα και παλι το μισο επ θα ειναι φιλλερ ...
Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2007 - 20:46
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...
Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2007 - 12:33
Είδα το 132 και είχε πολύ γέλιο. Μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα
Εγώ πάλι δεν ήξερα αν έπρεπε να γελάσω ή να κλάψω...

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2007 - 04:20
Εγώ πάλι δεν ήξερα αν έπρεπε να γελάσω ή να κλάψω...

Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...
Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2007 - 15:37
Bleach: The DiamondDust Rebellion - Mō Hitotsu no Hyōrinmaru
πηγή: Anime News Network
Θα προβληθεί στους κινηματογράφους της Ιαπωνίας στις 22 Δεκεμβρίου.
Δεδομένου ότι έχει περάσει ένας χρόνος από την προβολή της πρώτης ταινίας και δεν την έχουμε δει ακόμη

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2007 - 15:47
το dvd της πρωτης βγαινει το Σεπτεμβριο
Δεδομένου ότι έχει περάσει ένας χρόνος από την προβολή της πρώτης ταινίας και δεν την έχουμε δει ακόμηπιστεύω ότι τη δεύτερη θα την δούμε κατά την άνοιξη του 2009...

λογικα και της δευτερης θα βγει 9/2008

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2007 - 16:14
still not soon enough!το dvd της πρωτης βγαινει το Σεπτεμβριο
λογικα και της δευτερης θα βγει 9/2008

Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2007 - 01:24
Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2007 - 01:33
Πω πω από το κακό στο χειρότερο πάνε τα fillers του Bleach... Άντε να δούμε...
Ήταν το πρώτο filler του που είδα κανονικά και όχι στο fast forward.Να πω την αλήθεια μου άρεσε.Βέβαια έπαιξε ρόλο το ότι έδειχνε για
Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2007 - 01:36
τα character designs ''επασχαν'' σε αυτο το επισοδειο ή ηταν ιδεα μου >.>?
Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2007 - 03:20
yami-chan τι είχαν τα designs??
για να λέμε την αλήθεια ο Hitsugaya και ο Renji μου φάνηκαν "κάπως", αλλά that's all...

"The closer you get to the meaning, the sooner you know that you 're dreaming..."
Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2007 - 06:59
134: The Beautiful Patissier, Yumichika!
135: Kon is Deceived! Rangiku on the Lookout.