Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Bleach anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
2261 replies to this topic

#316 NotaniceGuy

NotaniceGuy

Anime Newbie

• Members
  • 54 posts

Posted 09 March 2007 - 23:49

Φίλε άσε μην πετάξω το bankai μου έξω και σφάξω κόσμο εδω πέρα!!! Δεν έχει μόνο ο Ichigo μαύρο bankai... και ξέρεις τι λένε για αυτούς που το έχουν μαύρο το bankai ε;;;

#317 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1,368 posts

Posted 10 March 2007 - 07:00

Ikaku Bankai FTW!!! Δεν μπορώ να περιμένω το επόμενο episode...

#318 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 posts

Posted 10 March 2007 - 12:02

Προσεξατε οτι βγαλαν τα κουκλακια; Επισης, το νεο κομματι του soundtrack (με τις κιθαρες, που ειναι σαν Ισπανικο) μετραει πολυ ασχημα! Εσεις που διαβαζετε το manga, η Rukia κανει Bankai ποτε;

Spoiler:

#319 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 10 March 2007 - 14:36

Γιατι δεν φαινεται ο αριθμος των ποστ μου???

#320 NotaniceGuy

NotaniceGuy

Anime Newbie

• Members
  • 54 posts

Posted 10 March 2007 - 14:54

Ρε παιδιά...σε ποιό chapter του manga έκανε η Rukia bankai και δεν το θυμάμαι;;; Γιατί μέχρι και το 264 chapter εγώ bankai της δεν είδα!

#321 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 10 March 2007 - 19:00

τι είναi το bankai?

#322 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 posts

Posted 10 March 2007 - 20:15

Ρε παιδιά...σε ποιό chapter του manga έκανε η Rukia bankai και δεν το θυμάμαι;;; Γιατί μέχρι και το 264 chapter εγώ bankai της δεν είδα!

Λάθος δικό μου! Δεν έχει ακόμα bankai, αλλα τι θα γίνει, θα το δούμε κι αυτό! Δεν "ξαναπανταω" μετά από ξενύχτι! Bankai Ελισάβετ είναι η τελική μορφή του σπαθιού των "Shinigami", όπου είναι φυσικά και πολύ show!!!

#323 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 10 March 2007 - 20:52

Lathos diko mou! Den exei akoma bankai, alla ti tha ginei, tha to doume ki auto! Den ksanapantaw meta apo ksenuxti! Bankai Elisavet einai i teliki morfi tou spathiou twn Shinigami, opou einai fusika kai polu show!!!

Domo Arigato Erisabetsu-chan

#324 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 10 March 2007 - 20:52

Γιατι δεν φαινεται ο αριθμος των ποστ μου???

Για να μην spammαρεις προσπαθωντας να τον αυξησεις και γιατι δεν εχει ουσιαστικη σημασια:calm:
Απορω βεβαια τι σχεση εχει η ερωτηση με το θεμα:shutup:

#325 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 14 March 2007 - 17:02

τσα... έφτασα και εγώ σιγά σιγά... μέχρι το 117. Κάποια στιγμή θα δω κ το 118. Επισημαίνω ότι δεν έχω διαβάσει το manga καθόλου , οπότε ότι βλέπω είναι εντελώς καινούριο για μένα...

αααα και

Spoiler:

#326 Purgator

Purgator

Daiguren Hyourinmaru

• Members
  • 61 posts

Posted 15 March 2007 - 11:37

τσα... έφτασα και εγώ σιγά σιγά... μέχρι το 117. Κάποια στιγμή θα δω κ το 118. Επισημαίνω ότι δεν έχω διαβάσει το manga καθόλου , οπότε ότι βλέπω είναι εντελώς καινούριο για μένα...

αααα και

Spoiler:

118 τα σπαει.. και το spoiler σου χ10!!!!:bleh:
Posted Image

#327 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 15 March 2007 - 14:19

no Bleach this week btw :tongue:
το ειδα στο Jump της προηγουμενης εβδομαδας...V_V
*crap week...no Heroes,no House,no Bleach :bleh::bleh: bleh...*

#328 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 15 March 2007 - 22:18

To καταλάβαμε αφού δεν βγήκε ούτε το raw σήμερα το πρωί, που κανονικά θα είχε βγει και το subbed από dattebayo.
Απλά εγώ δεν είδα πουθενά στα bleach anime sites να το λέει ότι δεν θα βγει και παραξενεύτηκα που δεν το έδειξε.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#329 Missing Score

Missing Score

Ναι Νικος Κουκος;

• Members
  • 98 posts

Posted 16 March 2007 - 00:50

Γιατιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι; :( Κακουργοι! Λετε να ειναι διπλο το επομενο;

#330 NotaniceGuy

NotaniceGuy

Anime Newbie

• Members
  • 54 posts

Posted 16 March 2007 - 17:59

Την τρελη μου την ατυχία!!! Όχι Bleach αυτήν την εβδομάδα;;; Γιατί;;;;; Εγώ λέω να μαζευτούμε παρέα να πάμε να τους κάνουμε ζημιά που παίζουν οι αλήτες με την πόρωση μας!