Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Bleach anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
2261 replies to this topic

#301 NineTailsNaruto

NineTailsNaruto

Anime Fan

• Members
  • 204 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2007 - 08:48

Εισαί νινί ακόμα...εισαί νινί ακόμα...δεν ξέρεις πως χτυπούν και πως πολεμάνε ακόμα...:bleh::lol::rofl:

Είμαι στο 25 τώρα και τρελάθηκα!!!Απαιχτο...Ελπίζω να σώσουν την Rukia Anyway:ill:

#302 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2007 - 00:28

Ρε παιδες ειδα μια μουφα κ θελω να μ πειτε την γνωμη σας.Στο επεισοδια 81 ο Ιchigo ενω ειναι shinigami εχει στον ομο του την Ririn.Και ρωταω τωρα εγω...Τι λενε οι ανθρωποι που βλεπουν ενα κουκλακι να αιωρειται????

#303 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2007 - 00:41

Ρε παιδες ειδα μια μουφα κ θελω να μ πειτε την γνωμη σας.Στο επεισοδια 81 ο Ιchigo ενω ειναι shinigami εχει στον ομο του την Ririn.Και ρωταω τωρα εγω...Τι λενε οι ανθρωποι που βλεπουν ενα κουκλακι να αιωρειται????

Πιάστε το :bleh:

Τώρα πέρα από την πλάκα, έτσι κι αλλιώς οι άνθρωποι έχουν δει πολύ πιο κουφά πράγματα όπως το να σπάνε πράγματα από το πουθενά... Και αν θες την γνώμη μου, θα έλεγα ότι στο Bleach είναι αρκετά τα πράγματα που δεν πολυστέκουν... Οπότε...

#304 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2007 - 01:54

it's freakin' fillers!!!! τι περιμενεις?:bleh:
Kubo would never do such crappy stuff...

#305 Missing Score

Missing Score

Ναι Νικος Κουκος;

• Members
  • 98 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2007 - 05:38

Προσεξατε οτι βγαλαν τα κουκλακια; Επισης, το νεο κομματι του soundtrack (με τις κιθαρες, που ειναι σαν Ισπανικο) μετραει πολυ ασχημα! Εσεις που διαβαζετε το manga, η Rukia κανει Bankai ποτε;

#306 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.137 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2007 - 10:14

Οι Ισπανικές μουσικές ταιριάζουν στα Arrancar διότι είναι αρκετά Spanish/Mexican-Themed. To manga είχε κάτι τίτλους σαν: Conquistadores, El Monstruo κλπ, οπότε στέκει, και εμένα μου αρέσουv προσωπικά.

LfNX0dh.png

#307 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2007 - 12:36

Οι Ισπανικές μουσικές ταιριάζουν στα Arrancar διότι είναι αρκετά Spanish/Mexican-Themed. To manga είχε κάτι τίτλους σαν: Conquistadores, El Monstruo κλπ, οπότε στέκει, και εμένα μου αρέσουv προσωπικά.

Kubo loves spanish ^^
ολα στο Hueco Mundo εχουν ισπανικους ορους...
προσωπικα αυτα τα themes με την κιθαρα τα περιμενω οσο τπτ αλλο στο 3ο soundtrack :

#308 NineTailsNaruto

NineTailsNaruto

Anime Fan

• Members
  • 204 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2007 - 21:21

Μπορείτε να μου στείλετε Link για το τραγουδι που έχει στο starting του 2ou Season???

#309 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.137 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2007 - 21:30

http://gh.ffshrine.org/song/2271/16 (Normal Size)
http://gh.ffshrine.org/song/2271/12 (TV Size)

LfNX0dh.png

#310 NineTailsNaruto

NineTailsNaruto

Anime Fan

• Members
  • 204 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2007 - 13:30

http://gh.ffshrine.org/song/2271/16 (Normal Size)
http://gh.ffshrine.org/song/2271/12 (TV Size)

Thanks Bro:respect:

#311 NotaniceGuy

NotaniceGuy

Anime Newbie

• Members
  • 54 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2007 - 21:50

Τελικά το επεισόδιο 118 δεν ήταν κακό!

#312 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2007 - 22:29

Τελικά το επεισόδιο 118 δεν ήταν κακό!

Μόνο κακό δεν ήταν; Ήταν φοβερό!!!
Καιρό είχα να δω επεισόδιο όπου δείχνει τόσο πολύ μάχη με λίγα και μετρημένα λόγια!
Άσε που έδειξε και τον Ikkaku στα καλύτερά του!!!
Ryuumon Houzukimaru!:head:

Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#313 NotaniceGuy

NotaniceGuy

Anime Newbie

• Members
  • 54 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2007 - 00:52

Δεν διαφωνώ ότι τελικά ο Ikaku αξίζει κάτι...τον είχα υποτιμήσει γενικά, άλλωστε η μάχη αυτη στο manga δεν με ενθουσίασε. Όσο ενδιαφέρον και αν είναι ο φαλάκρας αποτελεί την προθέρμανση για τις επερχόμενες μάχες! Άμα δεν παλέψει λοιπόν ο πορτοκαλομαλλίδης φίλος μας ότι και να κάνει ο Ikaku πάλι θα ειναι απλά για να γεμίσει επεισόδια.

Spoiler:

#314 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2007 - 20:02

Καλή η μάχη του Ikaku αν και θα μπορούσε να ταν και καλύτερη. Αν και από ότι φαίνεται οι καλύτερες μάχες έρχονται :)

#315 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2007 - 20:09

Δεν είδαμε να τελειώνει ακόμα οπότε μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη...
Μην κάνει κανένας spoiler σχετικά με την μάχη του γιατί θα τον εξαφανίσω με το δικό μου BANKAI!!!....
ΑΖΑΞ!!! Κανει τους αντιπάλους αόρατους!:tongue2::rofl:
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα