Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Bleach anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
2261 replies to this topic

#286 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 24 February 2007 - 14:34

Δημοσιευμένη  εικόνα

για να ειναι και τα 2 μαζι σορυ για το double post

η εκδοση των Lunar που εχω εγω εχει μια χαρα εικονα σ'αυτο το επ..(επ54) :bleh:
και λολ,εβαλες ενα παμπαλαιο επεισοδιο Bleach,και το ολοκαινουργιο Naruto : how's that comparing?O.o
και απο τοτε που ξεκινησαν οι DB μεχρι σημερα,εχουν(για speedsubbers)βελτιωθει σε πολλους τομεις..

#287 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 24 February 2007 - 20:20

Αυτα τα επεισοδια βλεπω τωρα και απο αυτο εβαλα.Αλλα μην ξεχνας το bleach αρχισε 2005 και η συγκεκριμενη σκηνη ειναι καπου στο 2006.Ενω το Νaruto αρχισε 2002.Οποτε λογικα το bleach επρεπε εξ αρχης να ειναι γαματο εφοσον ο δευτερος κυκλος naruto εξελιχτικε 2007 μονο τοτε αλλαξαν τον σχεδιασμο του.Τοσα χρονια το NARUTO εμενε στασιμο την στιγμη που το bleach αρχιζει τρια χρονια μετα με καινουριες λογικα τεχνολογιες ανιμεισιον

#288 NotaniceGuy

NotaniceGuy

Anime Newbie

• Members
  • 54 posts

Posted 25 February 2007 - 01:14

i seira apo to epeisodio 111 kai meta fainetai na xanavriskei ton dromo tis, pisw diladi stin kali epoxi tou soul society arc kai oxi tis bountoistories pou mas serviran tosa epeisodia! ton Aizen perimename kai ton Aizen tha exoume, epitelous yparxoun hints oti o ichigo tha anevasei taxytites logo tou hollow pou kouvalaei kai i pragmatiki tou dynami tha fanei. proetoimasteite loipon gia to xylo pou erxetai sta epomena epeisodia kai gia tous anypomonous synistw http://ju-ni.net/ gia na katevasetai to manga! apo to 201 kai meta nomizw einai to twrinw arc kai pragmatika ama to diavasetai tha meinetai anaudoi. to ti erxetai se autin tin seira den legetai . asxeto twra...sto 116 to stithos tis inoue mikrine i mou fainetai;;;;

#289 dimitrisasp

dimitrisasp

Παιδί για σπίτι...

• Members
  • 13 posts

Posted 25 February 2007 - 03:01

Και γω την Inoue την θυμάμαι πιο πλούσια...
Posted Image

#290 NineTailsNaruto

NineTailsNaruto

Anime Fan

• Members
  • 204 posts

Posted 25 February 2007 - 12:29

Εγω είμαι στο 15 επισόδειο:bleh::bleh::bleh::bleh::

#291 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 25 February 2007 - 12:37

Εγω είμαι στο 15 επισόδειο:bleh::bleh::bleh::bleh::

Εισαί νινί ακόμα...εισαί νινί ακόμα...δεν ξέρεις πως χτυπούν και πως πολεμάνε ακόμα...:bleh::lol::rofl:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#292 NoDsl

NoDsl

Ευκαιριακό Μέλος

• Members
  • 442 posts

Posted 25 February 2007 - 16:26

asxeto twra...sto 116 to stithos tis inoue mikrine i mou fainetai;;;;

Απλά μπροστά στο μεγαλείο της Rangiku η Οrihime φαίνεται μικρή.:greece:
Εν τω μεταξύ τόσο καιρό δεν είχες κάτι ανάλογο να την συγκρίνεις οπότε σου έδινε λάθος εντύπωση. Τι να σου κάνουνTatsuki και Rukia εμπρός στη Hime:bleh:
Posted ImagePosted Image
She's incredible math (Scott Matthew & Tim Jensen - Lithium Flower)
Rather feel pain than nothing at all
(Three Days Grace - Pain)
Chains: Gainax tribute || Share_The_Rare

#293 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 27 February 2007 - 17:40

θα σας σπάσω στο ξύλο!!!!!!!!!!!!!!!!
(btw το στήθος τις Orihime είναι σαν εξωγήινο πάνω στο σώμα της, και η άλλη ειναι πολύ ξεκολη για να φοράζει έτσι την στολη της.. (Δεν ξέρω πως την λένε))

#294 Bellvm Sacrvm

Bellvm Sacrvm

Bellvm Contra Hvmanitatem

• Members
  • 47 posts

Posted 28 February 2007 - 15:13

Η Matsumoto ξέρει να φοράει τις βυζά... εεε ρούχα της. :thumbup:
Η Inoue, από την άλλη, έχει απαράδεκτο ντύσιμο. Είναι δυνατόν να φοράς αθλητική φόρμα με το μπλουζάκι περασμένο μέσα στο παντελόνι; Απολύτως "ντεκαβλέ". :thumbdown:
*ξαφνικά νιώθει σαν τον Kimura-sensei από το Azumanga*

~Fan Service Go! Go! Go!~
~Motto Motto Matsumoto!~

#295 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 01 March 2007 - 12:25

Είδα το 117 και έχω να πω ότι..επιτέλους ξεκινάει η δράση!:dwarf:
Είδαμε και μάθαμε για το Zanpakutou της Rukia και για τις ικανότητές της.
Και από ότι έμαθα το επόμενο επεισόδιο θα έχει τίτλο
Spoiler:

Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#296 dimitrisasp

dimitrisasp

Παιδί για σπίτι...

• Members
  • 13 posts

Posted 01 March 2007 - 22:30

Μόλις είδα και γω το 117. Πολύ καλό επεισόδιο. Αρχίσανε τα σαούλια
επιτέλους. Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι που στα τελευταία επεισόδια
κάνει μια ανασκόπηση για 2-3 λεπτά στην αρχή του επεισοδίου και βλέπουμε
έτσι λιγότερο Bleach...
Posted Image

#297 NotaniceGuy

NotaniceGuy

Anime Newbie

• Members
  • 54 posts

Posted 01 March 2007 - 22:38

και εγώ είδα το 117 αλλα μάλλον θα περιμένουμε δύο τρία επεισόδια μεχρι να πάμε στην μαχη του Ichigo με τον grimmjow η όπως λέγεται ο μπλεμαλλίδης. Τι να δω τώρα την μάχη του φαλάκρα του Ikkaku...οι καλές μάχες έπονται...

Spoiler:

#298 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 02 March 2007 - 01:19

Και εγώ το είδα, είχε καλούτσικη μάχη.
Spoiler:

#299 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 02 March 2007 - 02:20

Spoiler:

kinda big spoiler
Spoiler:

117 was nice..fillerιες και φλας μπακς υπηρχαν δυστηχως..αλλα η εμφανιση του Sode no Shirayuki τα εκανε να φαινονται ασημαντα αυτα τα μειον...
*yeah,i'm a big fan of Rukia's Shikai XDDD*
Spoiler:

#300 NotaniceGuy

NotaniceGuy

Anime Newbie

• Members
  • 54 posts

Posted 02 March 2007 - 23:21

Άμα έχεις διαβάσει το manga όμως ρε παιδιά αυτά τα επεισόδια τα βαριέσαι τρελά.
Εγώ προσωπικά περιμένω να τελειώσου να πάμε επιτέλους στα καλά!! (τα spoiler για όσους δεν διαβάζουν το manga είναι λίγο huge οπότε αποφύγεται τα!)

Spoiler: