Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Bleach anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
2261 replies to this topic

#2236 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 posts

Posted 20 June 2008 - 02:05

γενικα το τωρα αρκ του βλιτς δν με ενθουσιαζει ιδιαιτερα και περιμενω να δω σοβαρη αλλαγη απο το επομενο επισοδιο..το σημερινο δν μ αρεσε οσο περιμενα....αλλα θα δουμε..
Posted Image

#2237 AkiRoC

AkiRoC

Anime Amateur

• Members
  • 64 posts

Posted 20 June 2008 - 02:15

Εγω πιστευω πως το επομενο που θα ειναι και μια ωρα θα ειναι καλο.
Αλλιως θα απογοητευτω παρα πολυ.
Περιμενω πως και πως!!

#2238 Ferian

Ferian

Nique Le Systeme

• Members
  • 183 posts

Posted 20 June 2008 - 16:41

1 ωρα βασικα battles θα ειναι μονο... ο μονος λογος π βλεπω bleach πλεον ειναι η μαχη Ichimaru Gin VS any1 (ειμαι μεγας φαν τ ichimaru και τ aizen omws...) επισεις θελω να δω τελευταια μορφη τ Kyoka Suigetsu(bankai Aizen) oooooooo ναι ειμαι evil guyz fan :)

#2239 tasostsatsos

tasostsatsos

ポート 7

• Members
  • 141 posts

Posted 20 June 2008 - 17:08

Spoiler:
Στην αρχή είμαι αλλά επειδή έχω εξεταστική λέω να το πάω μεχρι εκεί κ μέτα να το συνεχίσω...

Edited by tasostsatsos, 20 June 2008 - 17:20.

#2240 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 20 June 2008 - 17:12

Σε ποιό επισόδειο μεταμορφώνεται ο ichimaru; Posted Image:hmmm:Στην αρχή είμαι αλλά επειδή έχω εξεταστική λέω να το πάω μεχρι εκεί κ μέτα να το συνεχίσω...

Ποιος μεταμορφωνεται?
Posted Image

#2241 tasostsatsos

tasostsatsos

ポート 7

• Members
  • 141 posts

Posted 20 June 2008 - 17:18

Ποιος μεταμορφωνεται?

Στο sig σου ποιός είναι; Sorry αν πέταξα γκάφα, μπέρδεψα κ το όνομα, αλλά δεν τα έχω δεί...

#2242 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 20 June 2008 - 17:21

Στο ποστ σου εγραψες οτι μεταμορφωνεται ο ichimaru,αυτο ειναι λαθος.Αμα ειδες στην sig γραφει ichigo.
ichimaru και ichigo ειναι διαφορετικοι χαρακτηρες.
Posted Image

#2243 tasostsatsos

tasostsatsos

ポート 7

• Members
  • 141 posts

Posted 20 June 2008 - 17:23

Στο ποστ σο εγραψες οτι μεταμορφωνεται ο ichimaru,αυτο ειναι λαθος.Αμα ειδες στην sig γραφει ichigo.
ichimaru και ichigo ειναι διαφορετικοι χαρακτηρες.

Το διόρθωσα... Τελικά πότε γίνεται;

#2244 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 20 June 2008 - 17:32

Το διόρθωσα... Τελικά πότε γίνεται;

Spoiler:

Posted Image

#2245 tasostsatsos

tasostsatsos

ポート 7

• Members
  • 141 posts

Posted 20 June 2008 - 17:38

Spoiler:

Thanks!:kakashithumbup: Θα δώ λοιπόν μέχρι τα πρώτα που μου είπες κ μετά διάβασμα:sleepy:

#2246 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 20 June 2008 - 17:41

Thanks!:kakashithumbup: Θα δώ λοιπόν μέχρι τα πρώτα που μου είπες κ μετά διάβασμα:sleepy:

Tπτ.
Posted Image

#2247 Ferian

Ferian

Nique Le Systeme

• Members
  • 183 posts

Posted 20 June 2008 - 19:21

φιλε θα σε συνβουλεψω να το αρχησεις μετα την εξεταστικη... παιζει γερη πορωση μολις γινετε Hollow ο ichi-nii

#2248 tasostsatsos

tasostsatsos

ポート 7

• Members
  • 141 posts

Posted 20 June 2008 - 19:57

φιλε θα σε συνβουλεψω να το αρχησεις μετα την εξεταστικη... παιζει γερη πορωση μολις γινετε Hollow ο ichi-nii

Καλή η συμβουλή σου αλλά δε την παλεύω, διαβάσω 20 σελίδες κ μετά βλέπω ένα επισόδειο για να σπάω την μονοτονία:hahaha::hahaha::hahaha:

#2249 Ferian

Ferian

Nique Le Systeme

• Members
  • 183 posts

Posted 20 June 2008 - 20:54

:)))) σωστο κ αυτο .... βοηθαει :)

#2250 Alarenon

Alarenon

Anime Amateur

• Members
  • 74 posts

Posted 20 June 2008 - 21:18

Guys επειδη το εχω παρατησει απο τοτε με τον Grimjow πως πανε τα filler τελειωνουν η @@? Ακουω οτι ειναι αθλια κ δεν αξιζουν τα 20 λεπτα της ζωης μου :P
Posted Image