Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ye olde Bleach anime thread (αχταρμάς inside)
Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2007 - 15:31
Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2007 - 15:48
Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2007 - 01:02
παίδες, στο 52 σταματά το Soul Society Arc; αν ναι, μετά θα πρέπει να δω και τα fillers ή να πάω κατευθείαν στο 110;
Νομίζω τελειώνει γύρο στο 63 (δεν θυμάμαι ακριβώς). Τώρα αν αξίζουν τα fillers... Κοίτα σίγουρα η κυρίως σειρά είναι καλύτερη, αλλά και τα Bleach fillers δεν είναι τόσο άσχημα. Αν έχει χρόνο δώσε τους μια ευκαιρία.
Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2007 - 11:42
Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2007 - 11:46
Καλό θα ήταν όμως να τα δείς μωρέ.. σε σχέση με fillers απο άλλα anime αυτα λένε!!

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2007 - 14:23
ειναι πολυ ωραια. και αμα σου αρεσει το bleach θα σου αρεσουν κ τα fillers. simple

παιδια ερωτηση: τα φιλλερς συνεχιζονται; εννοοω οτι στα τελευταια επεισοδια αρχισε να δειχνει στο ιντρο και στο εντινγκ σκηνες απο τον επομενο κυκλο, με μια kawai τυπισσα που πηγαινει στον κανονικο κοσμο και με εναν (αρχησο οπως φαινεται) αντιπαλο με τεραστια ουλη στο προσωπο. αυτα ειναι τα κανονικα επεισοδια η ειναι φιλλερς κ αυτα;
α και κατι τελευταιο. ξερει κανεις που να βρω ολα τα τραγουδια που εχουν παιχτει στα οπενινγκ και εντινγκ του μπλιτς;
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece
Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2007 - 14:30
τα fillers τα σπανε ρε.
ειναι πολυ ωραια. και αμα σου αρεσει το bleach θα σου αρεσουν κ τα fillers. simple
παιδια ερωτηση: τα φιλλερς συνεχιζονται; εννοοω οτι στα τελευταια επεισοδια αρχισε να δειχνει στο ιντρο και στο εντινγκ σκηνες απο τον επομενο κυκλο, με μια kawai τυπισσα που πηγαινει στον κανονικο κοσμο και με εναν (αρχησο οπως φαινεται) αντιπαλο με τεραστια ουλη στο προσωπο. αυτα ειναι τα κανονικα επεισοδια η ειναι φιλλερς κ αυτα;
α και κατι τελευταιο. ξερει κανεις που να βρω ολα τα τραγουδια που εχουν παιχτει στα οπενινγκ και εντινγκ του μπλιτς;
Εγώ έχω την εντύπωση πως αυτές οι σκηνές είναι από την ταινία
Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2007 - 14:38
που το βασιζεις αυτο?και αμα σου αρεσει το bleach θα σου αρεσουν κ τα fillers. simple

τα filler τελιωσαν με το επ 109 που βγηκε την πεμπτη(και σημερα βγηκε subbed)...τα φιλλερς συνεχιζονται; εννοοω οτι στα τελευταια επεισοδια αρχισε να δειχνει στο ιντρο και στο εντινγκ σκηνες απο τον επομενο κυκλο, με μια kawai τυπισσα που πηγαινει στον κανονικο κοσμο και με εναν (αρχησο οπως φαινεται) αντιπαλο με τεραστια ουλη στο προσωπο. αυτα ειναι τα κανονικα επεισοδια η ειναι φιλλερς κ αυτα;
απο την επομενη βδομαδα αρχιζει το Arrancar Arc..

οι σκηνες που εδειχνε στο op/end στα τελευταια επς ηταν απο την ταινια(για το promotion της) και δεν εχουν καμια σχεση με τη σειρα..

try this > http://tracker.minglong.org/torrents/%5BNipponsei%5D%20BLEACH%20THE%20BEST.zip.torrentξερει κανεις που να βρω ολα τα τραγουδια που εχουν παιχτει στα οπενινγκ και εντινγκ του μπλιτς;
ειναι συλλογη με τα πρωτα 3 opening και τα πρωτα 8 ending...
για τα υπολοιπα κανε ενα search στο gendou http://gendou.com/amusic/
Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2007 - 15:11
οι σκηνες που εδειχνε στο op/end στα τελευταια επς ηταν απο την ταινια(για το promotion της) και δεν εχουν καμια σχεση με τη σειρα..
Όχι ρε γμτ, και μου άρεζε αυτή η κοπέλα

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2007 - 15:28
Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2007 - 15:45
Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2007 - 16:43
Το Bounto Arc ή όπως λέγεται ήταν fillers??
ε,λιγο ναι

that's Hirako Shinji and he's a Vaizard!(θα εξηγηθει στη συνεχεια τι ειναι οι Vaizards)Μήπως ξέρεις τί περίπου παίζει με αυτόν που έδειξει στο τέλος.

δε λεω τπτ αλλο,απλά enjoy απο δω και περα

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2007 - 22:59
που το βασιζεις αυτο?
i adore Bleach,i hate the fillers
ε;
παραξενο μου φαινεται. τα φιλλερς κυμαινονται στο ιδιο υφος με το υπολοιπο ανιμε. ενταξει δε γινονται αλλαγες στην υποθεση αλλα δεν ειναι κ τπτ τραγικο αυτο.
αυτο που μου αρεσε πιο πολυ στα φιλλερς ειναι οτι αναπτυχθηκαν ορισμενοι χαρακτηρες οι οποιοι δε προλαβαινουν να απαπτυχθουν στην κανονικη σειρα
αααα και κατι ακυρο.
το ειδα το λινκ για τα τραγουδια που δωσατε κ ειναι οντως πολυ ωραιο.
αλλα ειναι κουραση να τα κατεβαζεις ενα προς ενα
θυμαμαι παλια ειχα κατεβασει το οστ του μπλιτς. απο κει κ μετα ομως εχουν βγει κ αλλα τραγουδια και εκεινα που ηταν στο πρωτο δε χρησιμοποιουνται πια. ξερει κανεις αμα εχει βγει κ 2ο σιντι ;
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece
Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2007 - 01:00
ε;
παραξενο μου φαινεται. τα φιλλερς κυμαινονται στο ιδιο υφος με το υπολοιπο ανιμε. ενταξει δε γινονται αλλαγες στην υποθεση αλλα δεν ειναι κ τπτ τραγικο αυτο.
αυτο που μου αρεσε πιο πολυ στα φιλλερς ειναι οτι αναπτυχθηκαν ορισμενοι χαρακτηρες οι οποιοι δε προλαβαινουν να απαπτυχθουν στην κανονικη σειρα
αααα και κατι ακυρο.
το ειδα το λινκ για τα τραγουδια που δωσατε κ ειναι οντως πολυ ωραιο.
αλλα ειναι κουραση να τα κατεβαζεις ενα προς ενα
θυμαμαι παλια ειχα κατεβασει το οστ του μπλιτς. απο κει κ μετα ομως εχουν βγει κ αλλα τραγουδια και εκεινα που ηταν στο πρωτο δε χρησιμοποιουνται πια. ξερει κανεις αμα εχει βγει κ 2ο σιντι ;
truth is,οτι για πρωτο filler arc ηταν καλοφτιαγμενο << μπορει καλλιστα τα μελλοντικα filler eps να ειναι ποιοτητας Naruto...

το 2ο ost μπορεις να το κατεβασεις απο το Bleach7 εδω*you need to register*
ή απο torrent ή απο το channel της Nipponsei:bleh:
Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2007 - 07:02