Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Bleach anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
2261 replies to this topic

#2206 tasostsatsos

tasostsatsos

ポート 7

• Members
  • 141 posts

Posted 19 June 2008 - 01:24

Watch Anime online, Anime Episodes, Anime Series, Anime Movies - Anime Fuel ουτε dls ουτε τπτ... enjoy :D

Thanks! Θα το κοιτάξω κ αυτό.

Φίλε RiDeLub το bleachexile.com που μου είπες είναι πιο γρήγορο, γύρω στα 16 kbps έπιασε ,αλλά θέλει διαδικασία για το κάθε επισόδειο κ εγώ θέλω 49... θα τον έκανα τον κόπο βέβαια γιατί πιστεύω οτι θα αξίζει αλλά μόλις έφτασε το πρώτο αρχείο 70% περίπου μου έγραψε failed στο κατέβασμα...

Edited by tasostsatsos, 19 June 2008 - 01:37.

#2207 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 19 June 2008 - 15:14

Δες και αυτό εδώ το site.
Δεν θέλει register και πιάνει γύρω στα 100-110. (έχω πιάσει όμως και 350:hehehe::hehehe::hehehe::hehehe:).
Posted Image

#2208 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 19 June 2008 - 16:58

Μα καλά ακόμα δεν σχολιάσατε το 175; Γιατί;;;

Ηταν κορυφαίο, το λατρεψα................ΝΟΤ

Κλασικά ανεκδιήγητο επεισόδιο. Μια μόυφα και μισή(το μισή πάει από εκεί που σκάσαν μύτη οι εχθροί).

Το κακό είναι ότι εκτός από ηλίθιο σενάριο αρχίζει να βάζει και ηλίθιους εχθρούς.
Ιδιαίτερα αυτό το καραφλό-δρεπάνι είναι ότι πιο χαζό έχω συναντίσει ποτέ μου.

Χάρηκα που το έθαψα πάλι :bleh::bleh::bleh:

Την άλλη εβδομάδα θα έχουμε διπλό επεισόδιο. Διπλή δόση ηλιθιότητας = διπλό θάψιμο...

PS: Δεν υπάρχει περίπτωση να μην αρχίσω manga...

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#2209 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 19 June 2008 - 17:07

ΚΑι ναι η κατηφορα συνεχιζει.... Καλα τα ελεγε το τραγουδι οταν παιρνω φορα , φορα κατηφορα...

Ζω για τη στιγμή που θα μου πειτε οτι ηταν υπεροχο το νεο επεισόδιο για να το ξαναρχισω και εγω ( το αφησα στο 170)!
Posted Image

#2210 tasostsatsos

tasostsatsos

ポート 7

• Members
  • 141 posts

Posted 19 June 2008 - 17:10

Δες και αυτό εδώ το site.
Δεν θέλει register και πιάνει γύρω στα 100-110. (έχω πιάσει όμως και 350:hehehe::hehehe::hehehe::hehehe:).

Thanks! αλλά επειδή βιαζόμουν χθές το βράδυ κ τα άλλα δύο δυστυχώς πήγαιναν πιο αργά κ απ'το θάνατο:oo: κάθισα κ το έψαξα κ βρήκα το BoxTorrents - Anime Torrents μέσω mininova, γράφτηκα κ είχε πακετάκι 1-25 κ 26-51 τα έβαλα κ ξεπέρασαν σε μια φάση τα 350 kbps:hahaha:, κατέβηκαν αυτά λοιπόν κ μέχρι αύριο παίζει να έχω κατεβάσει μέχρι το 175:riiight:. Είδα κ τα πρώτα 2 επισόδεια κ τώρα θέλω να τα πάρω σερί:blurah5: αλλά δίνω στατιστική σε 5 μέρες:sleepy: κ δε θέλω να μείνω κ σ'αυτό:zetsubou:...

#2211 bujar

bujar

Anime Fan

• Members
  • 231 posts

Posted 19 June 2008 - 17:55

Μα καλά ακόμα δεν σχολιάσατε το 175; Γιατί;;;

Ηταν κορυφαίο, το λατρεψα................ΝΟΤ

Κλασικά ανεκδιήγητο επεισόδιο. Μια μόυφα και μισή(το μισή πάει από εκεί που σκάσαν μύτη οι εχθροί).

Το κακό είναι ότι εκτός από ηλίθιο σενάριο αρχίζει να βάζει και ηλίθιους εχθρούς.
Ιδιαίτερα αυτό το καραφλό-δρεπάνι είναι ότι πιο χαζό έχω συναντίσει ποτέ μου.

Χάρηκα που το έθαψα πάλι :bleh::bleh::bleh:

Την άλλη εβδομάδα θα έχουμε διπλό επεισόδιο. Διπλή δόση ηλιθιότητας = διπλό θάψιμο...

PS: Δεν υπάρχει περίπτωση να μην αρχίσω manga...

Εγω παλι πιστευω οτι το 175 ηταν αρκετα καλο για φιλερ.Αρχισαν να το σωζουν.Ναι μεν το σεναριο ειναι βλακωδες αλλα θα μπορουσε να ειναι πολυ χειροτερο...Τουλαχιστον θα δουμε και μαχη...Για να μην αναφερω οτι δεν εχουμε δει παλι το shinkai του ''κηπουρου'' σωματοφυλακα

#2212 angwolf

angwolf

sukemenos

• Members
  • 103 posts

Posted 19 June 2008 - 18:04

angwolf

Spoiler:

Ναι το ξέρω
Spoiler:

Posted Image

#2213 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 19 June 2008 - 21:10

το σημερινο επισοδειο=:nod::nod::nod::nod::nod:

ηταν απλα υπεροχο. οι πεταλουδιτσες που πετουσαν στο δασος, το γλυκο μπασταρδ... ε συγνωμη, κοριτσακι που περπατουσε μεσα στη τρελη χαρα στους δρομους και στην εξοχη, οι 2 φλωρ, εεεε, σωματοφυλακες της να χαζολογανε μαζι της ολο αγαπη, φροντιδα και προδερμ. ειδικα εκει που εκανε σκηνη γτ δεν της αγοραζαν το μαγαζι, δεν ηταν φοβερα χαριτωμενη?
αλλα μην απελπιζεστε φιλοι. επηλθε η καθαρσις. το κακομαθημενο, καταλαβε επιτελους, σε μια απροσμενη στιγμη διαυγειας και εσωτερικης αναζητησης, τι μλκιες εχει κανει στο παρελθον. μου θυμησε παλιες καλες εποχες Α.Μ.Α.Ν. και Απαραδεκτων. ισως θυμαται καποιος την απιστευτη σκηνη του παρολιγον εναγκαλισμου στην παραλια...
οσο για τους εχθρους δεν μπαινω καν στον κοπο να τους σχολιασω. απλα ανυπαρκτοι...

σοβαρα τωρα, πρωτη φορα βλεπω ανιμε, και θελησα να ξερασω οταν τελειωσε

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#2214 AkiRoC

AkiRoC

Anime Amateur

• Members
  • 64 posts

Posted 19 June 2008 - 21:51

o stark παιζει να ειναι κ ο 1ος... δν θα σ πω γτ...
και ο sado

Spoiler:

Ο Noitra δεν ειναι ο πρωτος?? Αφου ειχε πει εκει που πεταχτηκε ο Sado και πηγε να τον χτυπησει γεματος αιματα και μετα μπηκε στην μεση ενας αλλος Arrancar , γυριζει ο Noitra και του λεει οτι δεν θελει την βοηθεια του και οτι αν το ξανακανει θα τον σκοτωσει γιατι ειναι ο best Espadα.

Παω να δω το 175 και να κλαψω....

Ο Noitra δεν ειναι ο πρωτος?? Αφου ειχε πει εκει που πεταχτηκε ο Sado και πηγε να τον χτυπησει γεματος αιματα και μετα μπηκε στην μεση ενας αλλος Arrancar , γυριζει ο Noitra και του λεει οτι δεν θελει την βοηθεια του και οτι αν το ξανακανει θα τον σκοτωσει γιατι ειναι ο best Espadα.

Παω να δω το 175 και να κλαψω....

angwolf

Spoiler:

(Εκανα μλκια και δν ξερω πως να σβησω το ποστ :emptyonexg1: )

Edited by Kenny, 19 June 2008 - 23:19.
merged

#2215 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 19 June 2008 - 22:00

Και αυτός είναι ο λόγος που είναι σε spoiler tag. Βάλ' το και εσύ.

Επίσης ο λόγος που δεν θα έπρεπε να δίνουμε wikipedia links είναι επειδή περιέχουν mangα στοιχεία που θα αργήσουμε να δούμε στο anime.

Τέλος αν θές να διορθώσεις/συμπληρώσεις κάτι χρησιμοποίησε το "edit" κουμπί κάτω δεξιά στο μήνυμά σου.

Edit: Για να απαντήσω στην πρώτη ερωτησή σου, ο Noitra είπε ότι είναι ο best , όχι ο πρώτος Espada. Και εγώ μπορώ να πω ότι είμαι ο καλύτερος Shinigami, αλλά δεν πάει να πει ότι είμαι κιόλας...

Edited by RiDeLub, 19 June 2008 - 22:08.

Posted Image

#2216 AkiRoC

AkiRoC

Anime Amateur

• Members
  • 64 posts

Posted 19 June 2008 - 22:07

Προσπαθησα δεν μπορουσα και το σβησα τελειως. Καλα ειμα ετσι?

Ετσυ διαβαζεις το manga?

#2217 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 19 June 2008 - 22:10

Πάντως στα τελευταία δευτερόλεπτα που είδα τον Ichi να κάνει bankai πορώθηκα...Με λίγη τύχη το επόμενο επεισόδιο θα είναι μία ώρα ξύλο,αλλιώς θα μας φάνε το περισσότερο μέρος με διάφορες ιστοριούλες κλπ...

#2218 angwolf

angwolf

sukemenos

• Members
  • 103 posts

Posted 19 June 2008 - 22:14

AkiRoC σε παρακαλώ μην λες τα περιεχόμενα των spoilers! Μπορεις να βαλεις τα σχόλια σου και εσύ σε spoilers !!και φιλέ RiDeLub γράφο στο ποστ μου με το wiki link να μην το δει όποιος δεν διαβάζει τα manga και είναι κ σε spoiler!!! μην χαλάσουμε τις καρδιές μας :hahaha:
Posted Image

#2219 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 19 June 2008 - 22:21

@AkiRoC
Όχι, απλά ξέρω περίπου τι παίζει μέχρι το τέλος του Hueco Mundo. Θα ξεκινήσω μάλλον στην επόμενη εβδομάδα γιατί τα επεισόδια δεν παλεύονται.

Όσο και αν πάνε να ξεκινήσουν οι μάχες, δεν πείθομαι πλέον.
Οι εχθροί και τα όπλα τους είναι τόσο lame που δεν σχολιάζονται.
Το σχέδιο-animation ώρες ώρες πιάνει τόσο πάτο, που μου χαλάει άκομα και την καλή ιδέα του Bleach.

Τέλος το ύφος του επεισοδίου ήταν hilarious (όπως αναφέρθηκε και παραπάνω). Σκέψου μόνο ότι ο Ishida πήγε και άλλαξε ρούχα και πήρε και τα όπλα-ράβδους-σπαθιά-βέλη (όπως λέγονται τέσπα) για να αντιμετοπήσει του "τεράστιους" σε δύναμη εχθρούς που σκάσαν μύτη μέσα από την ομίχλη.

Total meh...

Edit: @angwolf
Δεν το είπα για να χαλάσουμε τις κάρδιες μας. Απλά δεν υποστηρίζω την πληροφοριοδότηση μέσω wiki σε anime thread, γιατί πολύ απλά κάποιος που θα μπει wiki και με μια στοιχειώδη περιέργια μπορεί να χαλάσει όλη του την ιστορία. H wikipedia είναι πηγή υπερπληροφόρησης και το spoiler (ή τη φήμη) μπορεί κανείς να τα διαβάσει εκεί που δεν το περιμένει.
Το είπα γενικά απλά βρίσκοντας αφορμή από το δικό σου link.

Edited by RiDeLub, 19 June 2008 - 22:33.

Posted Image

#2220 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 19 June 2008 - 22:24

@AkiRoC
Όχι, απλά ξέρω περίπου τι παίζει μέχρι το τέλος του Hueco Mundo. Θα ξεκινήσω μάλλον στην επόμενη εβδομάδα γιατί τα επεισόδια δεν παλεύονται.

Όσο και αν πάνε να ξεκινήσουν οι μάχες, δεν πείθομαι πλέον.
Οι εχθροί και τα όπλα τους είναι τόσο lame που δεν σχολιάζονται.
Το σχέδιο-animation ώρες ώρες πιάνει τόσο πάτο, που μου χαλάει άκομα και την καλή ιδέα του Bleach.

Τέλος το ύφος του επεισοδίου ήταν hilarious (όπως αναφέρθηκε και παραπάνω). Σκέψου μόνο ότι ο Ishida πήγε και άλλαξε ρούχα και πήρε και τα όπλα-ράβδους-σπαθιά-βέλη (όπως λέγονται τέσπα) για να αντιμετοπήσει του "τεράστιους" σε δύναμη εχθρούς που σκάσαν μύτη μέσα από την ομίχλη.

Total meh...

Συγγνωμη αλλα αυτα υποτιθεται οτι τα εμφανιζει κατευθειαν στο HM....Γενικα ο Ishida υποτιθεται οτι δεν εχει παρε δωσε με τους υπολοιπους μεχρι το HM arc...και δεν εχει και δυναμεις....Kαλα μας δουλευουνε???????:oo: