Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Bleach anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
2261 replies to this topic

#1921 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 29 May 2008 - 23:34

και κατι αλλο λενε για τον Sasuke και αυτο επειδη δεν πηρε το Kusanagi Sword να κανει τον Naruto φετες που παει να του φαει την Sakura:hahaha:

Και μενα μου αρεσει η Rukia γενικα (πριν μιλαγα για το τι θα επρεπε να κανει η Innue) και μου αρεσει παρα μα παρα πολυ η Yoruichi (εξυπνη ικανοτατη και θρασυτατη) και την λεει παρα πολυ ομορφα στον Byakuya (αλλο ενα +):hahaha:

Edited by iristella, 29 May 2008 - 23:56.

#1922 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 30 May 2008 - 00:14

Respect στον πιο cool χαρακτήρα της σειράς.... Kaι σε ένα απο τα καλύτερα χτενίσματα στην ιστορία των anime :thatsit:
Kaτι ασχετο , εκείνοι οι τυποι που βγάζανε τις μασκες όποτε ηθελαν ( αυτοι που εκπαίδευσαν το ξανθο τρυφερό αγόρι..) τι απέγιναν?

Posted Image

#1923 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 30 May 2008 - 00:19

σιγα σιγα...

Spoiler:

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1924 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 30 May 2008 - 00:20

εμενα ο byakuya ειναι απο τους αγαπημενους μου(βλεπε 5 σελιδες πισω) - απλα τον προτιμω τσαντισμενο! (πιστευω αυτον να εννοεις ως cool χαρακτηρα)XD
όσο για τους vizards καλα ειναι μας χαιρετουν, ενδεχομενως θα επανεμφανιστουν αργοτερα (ο ichigo παρεπιπτοντως ειναι κοκκινομαλλης (πυροξανθο 7,25 της loreal))

Spoiler:

#1925 donald13

donald13

• Members
  • 483 posts

Posted 30 May 2008 - 00:25

Για μενα και μαυρα να τα βάψει θα ειναι πάντα το ξανθό τρυφερό αγόρι...
Οσο για τον Βyakuya , τον προτιμώ όταν εχει εκείνη το στυλ που όπως πολύ σωστά περιεγραψε ένας φίλος και του οποίου την ατακα δανείζομαι " είμαι τόσο γαμάτος και είσαι τοσο ασήμαντος που απορω γιατι δεν αυτοκτονείς για να με βγάλεις απο τον κόπο να βγαζω το σπαθί μου...''
Posted Image

#1926 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 30 May 2008 - 00:31

(Fangirl mode on)
byakuya = cool when angry= cool when indifferent= cool when condescending= cool when bleeding=cool when bled on= cool when suprised

COOL 24/7 :wooi2::nbleed::lovulovu:
(Fangirl mode off)

#1927 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 30 May 2008 - 00:31

Οσο για τον Βyakuya , τον προτιμώ όταν εχει εκείνη το στυλ που όπως πολύ σωστά περιεγραψε ένας φίλος και του οποίου την ατακα δανείζομαι " είμαι τόσο γαμάτος και είσαι τοσο ασήμαντος που απορω γιατι δεν αυτοκτονείς για να με βγάλεις απο τον κόπο να βγαζω το σπαθί μου...''

ναι και εμενα μαρεσει το παλικαρι, αλλα σιγα τα αιματα

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1928 donald13

donald13

• Members
  • 483 posts

Posted 30 May 2008 - 00:34

E όχι και όταν ματώνει... Αμα του βγάλεις την μόστρα τη μένει???? Just another emo...
Posted Image

#1929 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 30 May 2008 - 00:36

ξαναδες λιγο επεισοδια 58 - 59 στην μαχη με τον ichigo και πες μου

#1930 donald13

donald13

• Members
  • 483 posts

Posted 30 May 2008 - 00:43

ξαναδες λιγο επεισοδια 58 - 59 στην μαχη με τον ichigo και πες μου

Λυπάμαι αλλα θα επιμείνω....:stubborn:
Posted Image

#1931 Jimaruto

Jimaruto

Mia tigris, tria tigrakia

• Members
  • 44 posts

Posted 30 May 2008 - 00:46

Για μένα ο Byakuga είναι ένας χαρακτήρας που δεν τον συμπαθώ αλλά ούτε και τον μισώ. Σε μερικές στιγμές φαίνεται πολύ cool και άνετος και σε άλλες πολύ σπαστικός.
Άνετος είναι στις μάχες που φαίνεται πάντα να ξέρει τι κάνει. Πολεμάει δηλαδή με μυαλό και δεν βασίζεται σε 'ωμή' δύναμη. Επίσης αν και λέει ότι περιφρονεί τον αντίπαλο του εγώ πιστεύω πως πάντα χρησιμοποιεί το 'κεφάλι' του τελικά. Πχ. ...

Spoiler:

Από την άλλη, σπαστικός είναι κυρίως στην συμπεριφορά του και όχι στο στυλ μάχης. Πχ. μου την έσπασε πολύ όταν...

Spoiler:

#1932 donald13

donald13

• Members
  • 483 posts

Posted 30 May 2008 - 00:54

Για μένα ο Byakuga είναι ένας χαρακτήρας που δεν τον συμπαθώ αλλά ούτε και τον μισώ. Σε μερικές στιγμές φαίνεται πολύ cool και άνετος και σε άλλες πολύ σπαστικός.
Άνετος είναι στις μάχες που φαίνεται πάντα να ξέρει τι κάνει. Πολεμάει δηλαδή με μυαλό και δεν βασίζεται σε 'ωμή' δύναμη. Επίσης αν και λέει ότι περιφρονεί τον αντίπαλο του εγώ πιστεύω πως πάντα χρησιμοποιεί το 'κεφάλι' του τελικά. Πχ. ...

Spoiler:

Από την άλλη, σπαστικός είναι κυρίως στην συμπεριφορά του και όχι στο στυλ μάχης. Πχ. μου την έσπασε πολύ όταν...

Spoiler:

Kαι όμως αυτη η συμπεριφορά ήταν ότι πιο ωριμο εχουμε δει στο Bleach so far . Sometimes duty is over personal feelings:hero:
Posted Image

#1933 Jimaruto

Jimaruto

Mia tigris, tria tigrakia

• Members
  • 44 posts

Posted 30 May 2008 - 01:09

Kαι όμως αυτη η συμπεριφορά ήταν ότι πιο ωριμο εχουμε δει στο Bleach so far . Sometimes duty is over personal feelings:hero:

Εμένα περισσότερο μου φάνηκε σαν 'ρομποτίστικη' συμπεριφορά παρά ως ώριμη.

Spoiler:

Edited by Jimaruto, 30 May 2008 - 01:17.

#1934 donald13

donald13

• Members
  • 483 posts

Posted 30 May 2008 - 01:15

I hate to say this but . it's your age that speaks for itself!!! Πρωτον δεν είναι αδερφή του. Δευτερον απο τη στιγμή που τα πράγματα εγιναν έτσι είχε δυο επιλογές , ή θα πηγαινε εναντια στα πιστευω του , στους νόμους και στο καθήκον ή θα έκανε αυτό που έκανε εντέλει! Δεν σου λέω ότι και εγω ή εσύ αυτό θα κάναμε . αλλα για αυτό ακριβώς respect στον κάπτεν!! Άλλωστε μετά που εξήγησε γιατί πήρε αυτη την απόφαση πηρε ενα credit απο μένα!
Posted Image

#1935 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 30 May 2008 - 01:22

Εμένα περισσότερο μου φάνηκε σαν 'ρομποτίστικη' συμπεριφορά παρά ως ώριμη.

Spoiler:

Kαι στην αρχαια ελληνικη πολιτικη ζωη ο Σωκρατης παρα το γεγονος οτι ηταν αθωος για την κατηγορια που τον βαραινε και που ειχε μαθητες διατεθημενους και με αρκετη επιρροη ωστε να διοργανωσουν την αποδραση του δεχτηκε τελικα συνειδητα να πιει το κωνειο γιατι η προσωπικη ευτυχια δεν μετρα μπροστα στο γενικοτερο κοινωνικο καλο και την τηρηση των νομων....
Οποτε μην απαξιωνεις την συμπεριφορα του byakuya τοσο ευκολα (το οτι θα συνδυαζα bleach και σωκρατικηθεωρια δεν το περιμενα σε αυτην την ζωη)