Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ποια ειναι η γνωμη σας για τον Αλέξη Τσίπρα?

• Please log in to reply
100 replies to this topic

Poll: Ποια ειναι η γνωμη σας για τον Αλέξη Τσίπρα? (43 member(s) have cast votes)

Ποια ειναι η γνωμη σας για τον Αλέξη Τσίπρα?

1. Θετικη (επιτελους κατι διαφορετικο) (27 votes [62.79%])

Percentage of vote: 62.79%

2. Αρνητικη (μια απο τα ιδια) (16 votes [37.21%])

Percentage of vote: 37.21%

Vote Guests cannot vote

#61 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 posts

Posted 29 February 2008 - 17:24

οι οικολογοι πραγματικα ειναι για τον ***** ....δεν γινεται να τα λενε αυτα σχετικα με την μακεδονια!!

τωρα γενικα με αυτα που γραφτικαν συμφωνώ η δεν ειμαι σιγουρος (πχ για τον στρατο δεν ειμαι σιγουρος )
για το γαμο gay οκ αλλα με τπτ το να εχουν δικαιομα σε παιδι κτλ με καμια παναγια ομως!!!
οσο για αυτο περι καυσις μου φενεται φασιστικο οπως γουσταρω εγω θα ειναι η τελετη της κηδειας μου δεν θα μου το επιβαλει κανεις.
για το περιβαλλον δεν με νοιαζει...προσοπικα ειμαι του πιστευω live and let die
ξερω ακουγεται καπος αλλα αυτη ειναι η αποψη μου

ακομη παντος ο τσιπρας δεν εχει διξει την διαφορα σε κατι.
Posted Image
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#62 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 29 February 2008 - 17:32

Ρε παιδια λετε για τη Μακεδονια. Αλλα αυτο το προβλημα με το ονομα δεν ειναι τωρινο υπαρχει εδω και πολλα χρονια.
Συγκεκριμενα ο Τιτο εκεινος ο ηγετης των *αδελφων* μας Σερβων ειχε την ιδεα να ονομασει εκεινη τη περιοχη Μακεδονια.
Τοτε κανενας δεν ειπε τιποτα. Τωρα πια μας κρατανε απο τα balls μας και η μονη λυση ειναι μια διπλη ονομασια με γεωγραφικο προσδιορισμο. (για αποφευχθουν περεταιρω διεκδικησεις)

Posted Image

#63 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 29 February 2008 - 17:38

τωρα γενικα με αυτα που γραφτικαν συμφωνώ η δεν ειμαι σιγουρος (πχ για τον στρατο δεν ειμαι σιγουρος )

δεν εισαι σιγουρος?

- ακομα και χωρες σαν την Ισλανδια που οι μονοι τους εχθροι ειναι τα ηφαιστεια και η Bjork, εχουνε στρατο
- ειμαστε σε μια περιοδο που 3 απο τις γειτονικες μας χωρες εχουν θεσει εδαφικα ζητηματα, και εχουμε κακο ιστορικο προηγουμενο

και

- ο τσιπρας θελει την καταργηση του στρατου και ενα παρακλαδι του κοματος του βγαζει φυλλαδια για την "αλληλεγγυη στην δημοκρατια της μακεδονιας"

παρολα αυτα καποιοι θελουν να τον ψηφισουν..

τελικα θα το χρησιμοποιησω το stress reduction kit.... :deadga6:
Posted Image

#64 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 29 February 2008 - 17:44

δεν εισαι σιγουρος?

- ακομα και χωρες σαν την Ισλανδια που οι μονοι τους εχθροι ειναι τα ηφαιστεια και η Bjork, εχουνε στρατο
- ειμαστε σε μια περιοδο που 3 απο τις γειτονικες μας χωρες εχουν θεσει εδαφικα ζητηματα, και εχουμε κακο ιστορικο προηγουμενο

και

- ο τσιπρας θελει την καταργηση του στρατου και ενα παρακλαδι του κοματος του βγαζει φυλλαδια για την "αλληλεγγυη στην δημοκρατια της μακεδονιας"

παρολα αυτα καποιοι θελουν να τον ψηφισουν..

τελικα θα το χρησιμοποιησω το stress reduction kit.... :deadga6:

Εγω παντως αμα ειναι να καταργησει το στρατο τον ψηφιζω μονο για αυτο.
Ασχετο μας εχεις πει οτι σπουδασες στην Αγγλια. Σε παρακαλω πες μου πως ονομαζουν τα Σκοπια εκει περα?

Posted Image

#65 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 29 February 2008 - 17:48

ποτε δεν εχω διαθεση για flame-war και συγκεκριμενα στο θεμα για off-topic συζητησεις

το θεμα ειναι οτι απο οτι ειχα προσεξει εγω, δεν ειχε κ κανενας αλλος μεχρι να το αναφερεις :wis:

οσο για τον αλαβανο ειχα την εντυπωση οτι εφυγε και τον αντικατεστησε ο Τσιπρας. Αν οχι, τοτε τι ειναι ο Τσιπρας? Add-on?

τσιπας = προεδρος του συνασπισμου
αλαβανος = προεδρος του συ.ρι.ζα.

πες μου οτι τοσο καιρο δεν το ειχες προσεξει στα δελτια ειδησεων.
ναι κ ξερω οτι θα πεις οτι ειναι κουλο να εχει αλλο προεδρο το συριζα κ αλλο ο συνασπισμος κ θα συμφωνησω. το θεμα νομιζω οτι ειναι διαδικαστικο. καπου μεσα μαρτιου εχει πανελληνιο συνεδριο συριζα. δεν εχω ιδεα τι θα γινει εκει περα, αλλα λογικα μπορει να εκλεγξουν κ νεο αρχηγο.
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#66 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 29 February 2008 - 17:49

Εγω παντως αμα ειναι να καταργησει το στρατο τον ψηφιζω μονο για αυτο.

και διαβαζοντας αυτο το σχολιο, κλεινω το PC, για να αποφυγω τα χειροτερα, και παω να χαρω το Friday night με συνοδεια αυθονης μοναστηριακης μπυρας
Posted Image

#67 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 29 February 2008 - 18:00

Μια στιγμή ρε παίδες, γιατί θα μου πέσουν τα μαλλιά μ' αυτά που διαβάζω. Ο Τσίπρας προτείνει τη κατάργηση του στρατού, ή την κατάργηση της υποχρεωτικής στράτευσης;

Το ένα με το άλλο απέχουν πολύ... :fromabove:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#68 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 29 February 2008 - 18:12

Μια στιγμή ρε παίδες, γιατί θα μου πέσουν τα μαλλιά μ' αυτά που διαβάζω. Ο Τσίπρας προτείνει τη κατάργηση του στρατού, ή την κατάργηση της υποχρεωτικής στράτευσης;

Το ένα με το άλλο απέχουν πολύ... :fromabove:

απο οτι καταλαβα και τον 2

Στρατός: Ούτε υποχρεωτική θητεία, ούτε μισθοφορικός στρατός

Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#69 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 29 February 2008 - 18:46

και διαβαζοντας αυτο το σχολιο, κλεινω το PC, για να αποφυγω τα χειροτερα, και παω να χαρω το Friday night με συνοδεια αυθονης μοναστηριακης μπυρας

Τι σχεση εχει η μπυρα που θα πιεις την Παρασκευη με ολα τα υπολυπα που μας ειπες.
Ναι ρε φιλε δεν γουσταρω τον στρατο δικαι μου αποψη ειναι, δημοκρατια εχουμε ο καθενας λεει οτι γουσταρει. ΤΕΛΟΣ
Anyway, ειναι Παρασκευη και αυριο ειναι Σαββατο.
Εγω παω να πιω κανα mojito παντα ομως με παρεα ομορφη!!!!!!!!
Posted Image

Posted Image

#70 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 29 February 2008 - 18:49

Εγω ειμαι υπερ της καταργησης της υποχρεωτικης θητειας,γιατι απλως ειναι χασιμο χρονου και δεν κερδιζεις τιποτα,το νοεμβριο απολυθηκα και τα ξερω απο πρωτο χερι.Ας καταργησουν λοιπον την θητεια και ας δωσουν τα λεφτα που χρησιμοποιουν για να ταιζουν τους εφεδρους στους μισθους των μονιμων ετσι θα ενδιαφερθουν πολυ περισσοτερα ατομα για τον στρατο,αν και μεταξυ μας πιο τεμπελιδες και ζωα ανθρωπους δεν εχω γνωρισει απο τους περισσοτερους μονιμους.

#71 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 posts

Posted 29 February 2008 - 21:01

ασε ρε να πληρώνει ο πατερας μου φόρους για να καθονται κατι μπεκροκοιλιαδες στο καψιμι και να πινουν φραπεδες!!
καλιτερα να ειναι αναγκαστικη η στρατευση παρα να μας τρωνε τα λεφτα οι χαραμοφαιδες!!
Posted Image
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#72 Locust

Locust

*Don't be like me*

• Banned
  • 3 posts

Posted 29 February 2008 - 21:22

Eγω θα πω το εξης, αν τυχον λεμε τωρα γινει ενας πολεμος και σε παρουν για φανταρο, δεν θα ειναι καλυτερα να εχεις μια εκπαιδευση απο το να πας νουμπας?

V for Ventouzes

My blog

:df13952b:

http://copy-paste-64.blogspot.com/

#73 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 29 February 2008 - 22:05

ασε ρε να πληρώνει ο πατερας μου φόρους για να καθονται κατι μπεκροκοιλιαδες στο καψιμι και να πινουν φραπεδες!!
καλιτερα να ειναι αναγκαστικη η στρατευση παρα να μας τρωνε τα λεφτα οι χαραμοφαιδες!!

Ενω να τα τρωνε στα φαγητα οι εφεδροι ειναι καλυτερα?
Δεν λεω δικιο εχεις αλλα πιστευω πως αυτο που ειπα ειναι καλυτερο γιατι δεν θα χριαζεται πια να πηγαινει κανεις στρατο

Οπως και να εχει ομως Army sucks

Eγω θα πω το εξης, αν τυχον λεμε τωρα γινει ενας πολεμος και σε παρουν για φανταρο, δεν θα ειναι καλυτερα να εχεις μια εκπαιδευση απο το να πας νουμπας

Αυτη η εκπαιδευση που λες θα μπορουσε να γινει μεσα σε 1 εβδοαμαδα,αλλα εδω σε ενα χρονο δεν γινεται LOL
το μονο που μαθαινεις ειναι να καθαριζεις τα πατωματα

#74 Tong_Po

Tong_Po

Mai Lee Good F**k

• Members
  • 184 posts

Posted 29 February 2008 - 22:40

Eγω θα πω το εξης, αν τυχον λεμε τωρα γινει ενας πολεμος και σε παρουν για φανταρο, δεν θα ειναι καλυτερα να εχεις μια εκπαιδευση απο το να πας νουμπας?

Χα πολύ πετυχημένο.....

13 μήνες και κάτι μετά το τελευταίο μου post στο παρόν φόρουμ επέστρεψα και πλέον το αλλάζω σε Τζον Ράμπο (φτάνει η κλίση στις πολεμικές τέχνες τώρα είμαι απλά μια πολεμική μηχανή):stubborn:

Καταρχήν ένα γενικό σχόλιο. Είναι δείγμα ωριμότητας το παρόν τοπικ στο
φόρουμ, δεν θυμάμαι να έχει απασχοληθεί ξανά το φόρουμ με πολιτικής φύσεως θέματα.

Όσοι δεν έχουν υπηρετήσει την Μαμά Πατρίδα ακόματο παρακάτω έχει spoiler warning

Η ζωή στον στρατό λοιπόν είναι:
Spoiler:

γκούχου ενδιαφέρουσα θέλω να πω. Γενικά αν και θέλω να θεωρούμαι από τους πιο εκπαιδευμένους στρατιώτες (χωρίς να πάω στις ειδικές δυνάμεις που εκεί όντως εκπαιδεύονται και καθαρίζουν) ουσιαστικά το μόνο που έμαθα από τα εκρηκτικά που έσκασα, τις νάρκες και τις βολές, είναι πώς να γράφω ένα έγγραφο σωστά ώστε να μην μου το διορθώνει συνέχεια ο διοικητής. Και εκεί πηγάζει και το πρόβλημα. Για να εκπαιδευτεί κάποιος χρειάζονται πολλά χρήματα ενώ το να γράφει αμέτρητα ανούσια πράγματα σε έναν υπολογιστή κοστίζει μόνο το φαί του.

Για το θέμα του τόπικ όμως είναι πολύ νωρίς να κρίνουμε έναν πολιτικό ο οποίος έχει προκύψει στην πολιτική σκηνή τα τελευταία 2 χρόνια. Ας μην ξεχνάν οι μεγαλύτεροι ότι και ο Καραμανλής μέχρι να εκλεγεί έβγαινε πάντα δεύτερος στα γκάλοπ, μετά έριχνε σε όλους 20-30 μονάδες και σήμερα βλέπετε τα χάλια μας.......................

Οπότε ας μην βιαστούμε ούτε να τον κακοχαρακτηρίσουμε ούτε να τον θεοποιήσουμε από τώρα τον Τσίπρα.
Ο Odin είναι και ΘΕΟΣ και Συνάδελφος!!! (έχει παραπαλιώσει αυτό μάλλον...)

#75 Bulle

Bulle

Μust Die

• Members
  • 66 posts

Posted 29 February 2008 - 23:04

Ο Τσίπρας μπορεί να παρουσιάσει και τον Ομορφο Κόσμο το Πρωί αλλά εγώ θα τον ψηφίσω.
Δεν είμαστε μόγγολοι για να γίνει πόλεμος άρα δε χρειάζεται και ο Στρατός.Να καταργηθεί άμεσα!!
Βέβαια η υποχρεωτική στράτευση γιατί πρέπει να έχουμε κάποιο στρατό και για να μειώνετε η ανεργία και κάποιοι να πηγαίνουν εκεί που δεν έχουν τίποτα άλλο στη ζωή τους αλλά και γιατί το έχουν οι ΗΠΑ (Αμερικής όχι Αλβανίας) άρα πρέπει να είμαστε wannabe.

Τους νεκρούς ας τους κάνουν ότι θέλουν.Άλλος θέλει να το θάψουν ,άλλος να το κάψουν ,άλλος να το χέσουν το τάφο.Δικαίωματα του.Εμένα δε με πολυνοιάζει γιατί όταν πεθάνω υα πάω στο πλευρό του Ιησού Χριστού άμα είμαι πνευματικά άξιος.Ετσι κι αλλιώς δικιά μου είναι η ψυχή όπου θέλω πάω.

Ακόμη επειδή δε κρύβομαι πίσω απο το δάκτυλο μου και Ταρταράν να τα πούν τα Σκόπια,όλοι Μακεδονία το ξέρουν και δύσκολα αλλάζει.