Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ποια ειναι η γνωμη σας για τον Αλέξη Τσίπρα?

• Please log in to reply
100 replies to this topic

Poll: Ποια ειναι η γνωμη σας για τον Αλέξη Τσίπρα? (43 member(s) have cast votes)

Ποια ειναι η γνωμη σας για τον Αλέξη Τσίπρα?

1. Θετικη (επιτελους κατι διαφορετικο) (27 votes [62.79%])

Percentage of vote: 62.79%

2. Αρνητικη (μια απο τα ιδια) (16 votes [37.21%])

Percentage of vote: 37.21%

Vote Guests cannot vote

#1 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 12 February 2008 - 18:43

Το ανοιγω αυτο το thread για να σχολιασουμε το γεγονος της εκλογης ενος νεαρου ατομου στην ηγεσια ενος πολιτικου κομματος.
Χωρις να ειμαι ειδημονας της πολιτικης σκηνης της χωρας μας (ουτε καν μπαινω στον κοπο να ψηφισω) νομιζω οτι ειναι η πρωτη φορα στην μεταπολιτευση που ενα ατομο της δικης μας γενιας (ενταξει λιγο μεγαλυτερος ο Τσίπρας) να ηγειται ενα πολιτικο κομμα.

Posted Image

#2 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 12 February 2008 - 21:18

Προσωπικά i couldn't care less:P

Posted Image

#3 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 12 February 2008 - 21:23

Same here

Βασικά,έχω βαρεθεί εντελώς τις πολιτικές συζητήσεις ειδικά εδώ μέσα.Μπορώ να προβλέψω ποιος θα πεί τι,πώς θα αντιδράσουν άλλοι,ποια πορεία θα πάρει η κουβέντα,κτλ.....ζζζζζζ
Posted Image

#4 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 posts

Posted 12 February 2008 - 21:25

Είναι κάτι...;P
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]

#5 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 12 February 2008 - 21:45

I think mods are on a break, more than 2 and half hours passed :P
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#6 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 12 February 2008 - 21:54

Ε, προς το παρόν δεν έχετε παρεκτραπεί. :P

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#7 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 12 February 2008 - 22:20

I think mods are on a break, more than 2 and half hours passed :P

Γιατι ρε φιλε βλεπεις κανενα να εχει παρεκτραπει?

Posted Image

#8 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 12 February 2008 - 22:27

Κυριλέ είναι το θέμα, go on :P

E5VV38U.jpg

#9 steliospal

steliospal

How far to paradise

• Members
  • 200 posts

Posted 12 February 2008 - 22:42

Μου είναι συμπαθής και ψήφισα στο poll ,αλλά το θέμα αν θέλετε τη γνώμη μου είναι εντελώς πολιτικοποιημένο....
υπογραφή εκτός κανονισμών

#10 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 12 February 2008 - 22:50

Θετική η γνώμη μου για τον Τσίπρα, αλλά πιστεύω πως έχει ακόμα πολύ δρόμο για να πείσει τον οποιονδήποτε να τον ψηφίσει. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα γι'αυτόν, είναι ένα στοίχημα για όλο το πολιτικό μας σύστημα να τα καταφέρει. ;)
1

#11 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 12 February 2008 - 22:59

Δεν μου ειναι ιδιαιτερα συμπαθης και αμφιβαλλω αν θα καταφερει κατι ουσιαστικο.
Και για να μην με προλαβει κανεις,δεν θεωρω κατορθωμα το να αυξηθουν τα ποσοστα του ΣΥΡΙΖΑ στον βαθμο που εχουν αυξηθει σε μια εποχη που ο δικοαμματισμος περναει μια τετοια κριση.Και γω να εκλεγομουν προεδρος του ιδιου κομματος αυτη την εποχη τα ιδια αποτελεσματα θα εφερνα στα εκλογικα ποσοστα (ειμαι 20 στα 21 btw).

ΥΓ.Δεν απαγορευονται τα πολιτικοποιημενα threads,απαγορευονται αυτα στα οποια καταληγουν αυτα τα threads και στο χερι μας ειναι να συμπεριφερθουμε αρκετα ωριμα ωστε και το παρον να μην παρεκτραπει,και να εχουμε μια συζητηση που εχει κατι να προσφερει,και οχι μια ξαναζεσταμενη σουπα;)

#12 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 13 February 2008 - 07:51

Θετική γνώμη έχω ως τώρα, ίσως λόγω καλού επικοινωνιακού στησίματος. Προσωπικά θα προτιμούσα Κουβέλη για προφανείς λόγους, αλλά αυτόν θέλανε, αυτόν βγάλανε. Στοίχημα είναι να ξεμπερδέψει στο μυαλό του ο cool Αλέξης τι ακριβώς ρόλο βαράει η "ευρω"-αριστερά σήμερα. Και να αποκρυσταλλώσει άποψη. Καλή η αντιπολίτευση αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ είχε και έχει πρόβλημα προγραμματικής σαφήνειας.

Από εκεί και πέρα, ο ηλικιακός φασισμός που μας διακατέχει όλους αναρωτιέται τι πάει να κάνει ο μπόμπιρας εκτός παιδικής χαράς. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το
Δρομοκαΐτειο. Θα δείξει η νεκροψία.

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#13 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 13 February 2008 - 09:29

Δεν εχω κανενα ιδιαιτερο προβλημα με την ηλικια του. Αντιθετα πιστευω οτι χρειαζομαστε νεους ανθρωπους στη πολιτικη. Απλα τυχαινει να διαφωνω με τον χωρο που αντιπροσωπευει.

Πιστευω παντως οτι πραγματι μπορει να εχει καλες προθεσεις. Αν υπαρχει ομως κατι κακο με την ηλικια του, ειναι οτι ισως λογω αυξημενου ενθουσιασμου οι αποψεις του ειναι πιο πολυ ιδεαλιστικες παρα ρεαλιστικες..

Θα τον παραδεχτω παντως αμα αποδειξει οτι δεν ειναι διπροσωπος καταδικαζοντας τα κακα του χωρου του με την ιδια ευκολια που ειμαι σιγουρος θα καταδικαζει τα κακα της δεξιας.

Μα το θεο ομως, ελπιζω να εχει ωριμασει απο τοτε που διατυπωνε τις παρακατω αποψεις...

Spoiler:

Posted Image

#14 steliospal

steliospal

How far to paradise

• Members
  • 200 posts

Posted 13 February 2008 - 11:02

sorry κιόλας αλλά σιγά το μέγα σφάλμα που έκανε στο βιντεάκι , ήταν 18 χρόνια πριν , έλεος.... τέσπα εδώ πρωθυπουργοί κάνουν τραγικά λάθη , για ένα σφάλμα αλληλοαντίληψης δεν βρίσκω και πολύ έγκυρη την ατάκα "τι είπε ο άνθρωπος"...
α btw!!!
υπογραφή εκτός κανονισμών

#15 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 13 February 2008 - 11:14

Από εκεί και πέρα, ο ηλικιακός φασισμός που μας διακατέχει όλους αναρωτιέται τι πάει να κάνει ο μπόμπιρας εκτός παιδικής χαράς. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το Δρομοκαΐτειο. Θα δείξει η νεκροψία.

Αν αναφερεσαι σε αυτο που ειπα,να ξεκαθαρισω οτι δεν με ενοχλει η ηλικια του,ισα ισα το αντιθετο.Παρολα αυτα,μεχρι τωρα μου εχει δωσει την εντυπωση οτι η ηλικια του ειναι το μονο ''προσον'' που εχει.Και μονο με την ηλικια δεν θα τραβηξει.
Τεσπα,οπως ειπες θα δειξει η νεκροψια.Εδω θα ειμαστε και θα τον κρινουμε απο το εργο του;)