Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ποια ειναι η γνωμη σας για τον Αλέξη Τσίπρα?

• Please log in to reply
100 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Ποια ειναι η γνωμη σας για τον Αλέξη Τσίπρα? (43 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Ποια ειναι η γνωμη σας για τον Αλέξη Τσίπρα?

1. Θετικη (επιτελους κατι διαφορετικο) (27 ψήφοι [62.79%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 62.79%

2. Αρνητικη (μια απο τα ιδια) (16 ψήφοι [37.21%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 37.21%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#46 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2008 - 15:14

Ρε πλακα κανεται επιτελους καποιος νεος εχουμε να μας κυβερνα το γυροκομειο της διαφθορας .Ολοι αυτοι ειναι αχρηστα κοπροσκυλα μας εχουν Γαμ.... Μακαρι να τον ψηφησουν πιο σκατα απο αυτους δε γινεται να ναι .Το αμεσως μετα απο αυτο ειναι η αναρχια.Να σας πω χθες βοηθησα μια ηλιωμενη με τα ψωνια και μου δωσε ενα πορτοκαλι δηλαδη νταξει με αγγιξε η γυναικα δεν ειχε λεφτα να φαει ελεεος .Κανονικα ολοι αυτοι θελουν σκοτωμα με αγριο τροπο.Τσιπρας ftw

Το ότι είναι νέος δεν μου λέει τίποτα απολύτως. Οι πράξεις του θα δείξουνε.

#47 gpanos

gpanos

Eye Expert

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2008 - 15:20

Είναι νεαρός κι αυτό γενικά είναι καλό.
Ανήκει σε ένα κόμμα όπου η ψευτοκουλτούρα πάει σύννεφο και γενικά έχει δημιουργήσει πολλές αντιπάθειες. Ο Αλέξης Τσίπρας αν και μου είναι εξαιρετικά συμπαθής, σε περίπτωση που επέλεγα να ψηφίσω αριστερά θα ψήφιζα ΚΚΕ.

#48 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2008 - 17:31

εγω νομιζω πως μια απο τα ιδια ειναι , αποβλεπει σε αυτα που εχουν οι κρατουντες , και δεν εννοω ενα αξιολογο κρατος . Τα προτυπα της εποχης μας ειναι λανθασμενα, πρωτη προταιρεοτητα νομιζω θα εχει το φαινεσθαι το δικο του , να φανει λιγο ο ανθρωπος και ολα αυτα εν μερει γιατι τα πραγματα γενικα εχουν διαμορφωθει ετσι ωστε ακομα και να θελει να προσφερει καποιος ή το αντιθετο στην ιδια πλευρα αναγκαστικα απευθυνεται.

Να σας πω χθες βοηθησα μια ηλιωμενη με τα ψωνια και μου δωσε ενα πορτοκαλι δηλαδη νταξει με αγγιξε η γυναικα δεν ειχε λεφτα να φαει ελεεος .

εγω παλι πηγα να βοηθησω καποια ....αλλα νομιζε πως ηθελα να την κλεψω:terror2:

#49 Locust

Locust

*Don't be like me*

• Banned
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2008 - 16:32

Tα ειδαμε τα χαιρια του στο Μακεδονικο, αλλα και γενικοτερα η αριστερα προτεινει τη διπλη ονομασια, οποτε απο μενα τρωει ακυρο το Τσιπρας Circus.

#50 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 11:01

ο τσιπρας αποτι βλεπω εχει γινει ο πολιτικος της πρωινης τηλεοπτικης ζωνης...

χεστηκα για το μαλλι του, για τη μηχανη του, και τα τζινακια που φοραει... εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι τον φυλανε απο καθε πλευρα μην τυχον πεταξει καμμια πολιτικη κουβεντα η προταση (που δεν εχει). και οποτε αναγκαστει να παρει καποια πολιτικη θεση, ειναι φανερο οτι υπαρχει τηλεβοας απο πισω...

Τσιπρα μαλλον για φουσκα σε βλεπω οσο και αν σε σπρωχνει μπροστα ο Λαζοπουλος...

και οταν βλεπω πραγματα σαν αυτο...

Posted Image

θυμαμαι οτι ολοι στο κομμα του ειναι για κρεμαλα...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#51 zolitas

zolitas

Anime Amateur

• Members
  • 98 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 14:53

ο τσιπρας αποτι βλεπω εχει γινει ο πολιτικος της πρωινης τηλεοπτικης ζωνης...

χεστηκα για το μαλλι του, για τη μηχανη του, και τα τζινακια που φοραει... εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι τον φυλανε απο καθε πλευρα μην τυχον πεταξει καμμια πολιτικη κουβεντα η προταση (που δεν εχει). και οποτε αναγκαστει να παρει καποια πολιτικη θεση, ειναι φανερο οτι υπαρχει τηλεβοας απο πισω...

Τσιπρα μαλλον για φουσκα σε βλεπω οσο και αν σε σπρωχνει μπροστα ο Λαζοπουλος...

και οταν βλεπω πραγματα σαν αυτο...

Posted Image

θυμαμαι οτι ολοι στο κομμα του ειναι για κρεμαλα...

Από συνέντευξη του στα ΝΕΑ: Πολιτικοί γάμοι ομοφυλοφίλων: Ως υποψήφιος δήμαρχος είχα πει ότι αν εκλεγώ, δεν θα είχα αντίρρηση να τελέσω το μυστήριο μεταξύ δύο συμπολιτών του ιδίου φύλου. Ψήφο στους μετανάστες: Είναι παράλογο να έχουν δικαίωμα ψήφου οι Έλληνες του εξωτερικού, οι οποίοι δεν υφίστανται τις συνέπειες από τον τρόπο διακυβέρνησης, και να μην έχουν δικαίωμα ψήφου αυτοί που ζουν εδώ (για πάνω από 5 χρόνια). Στρατός: Ούτε υποχρεωτική θητεία, ούτε μισθοφορικός στρατός. Δεν είμαστε υπέρ του στρατού γενικά. Να υπάρχει ισόχρονη εναλλακτική κοινωνική θητεία σε δημοτικές ή κοινωνικές υπηρεσίες. Θρησκεία: Διαχωρισμός Κράτους – Εκκλησίας, τα Θρησκευτικά να αντικατασταθούν με Θρησκειολογία. Καύση νεκρών: άμεσα, όχι μόνο για λόγους συνείδησης αλλά και για λόγους υγιεινής, πρακτικούς. Ναρκωτικά: Αποποινικοποίηση της χρήσης, χτύπημα της εμπορίας, αντιμετώπιση του χρήστη ως ασθενούς. Επίσης είναι απόλυτος παραλογισμός να απαγορεύεται η ιατρική χρήση της κάνναβης. Εδώ επιτρέπεται η ιατρική χρήση χημικών ουσιών που είναι πολύ πιο ύποπτες από την κάνναβη… Ευθανασία: Βεβαίως ναι, στον βαθμό που πρόκειται για αποδεδειγμένα εθελούσια επιλογή. Περιβάλλον: Θα διαδήλωνα για τη μόλυνση του νερού στη Βοιωτία και για τις νέες μονάδες λιθάνθρακα που φτιάχνει η ΔΕΗ χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν.

#52 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 15:19

Από συνέντευξη του στα ΝΕΑ: Πολιτικοί γάμοι ομοφυλοφίλων: Ως υποψήφιος δήμαρχος είχα πει ότι αν εκλεγώ, δεν θα είχα αντίρρηση να τελέσω το μυστήριο μεταξύ δύο συμπολιτών του ιδίου φύλου. Ψήφο στους μετανάστες: Είναι παράλογο να έχουν δικαίωμα ψήφου οι Έλληνες του εξωτερικού, οι οποίοι δεν υφίστανται τις συνέπειες από τον τρόπο διακυβέρνησης, και να μην έχουν δικαίωμα ψήφου αυτοί που ζουν εδώ (για πάνω από 5 χρόνια). Στρατός: Ούτε υποχρεωτική θητεία, ούτε μισθοφορικός στρατός. Δεν είμαστε υπέρ του στρατού γενικά. Να υπάρχει ισόχρονη εναλλακτική κοινωνική θητεία σε δημοτικές ή κοινωνικές υπηρεσίες. Θρησκεία: Διαχωρισμός Κράτους – Εκκλησίας, τα Θρησκευτικά να αντικατασταθούν με Θρησκειολογία.
: άμεσα, όχι μόνο για λόγους συνείδησης αλλά και για λόγους υγιεινής, πρακτικούς. Ναρκωτικά: Αποποινικοποίηση της χρήσης, χτύπημα της εμπορίας, αντιμετώπιση του χρήστη ως ασθενούς. Επίσης είναι απόλυτος παραλογισμός να απαγορεύεται η ιατρική χρήση της κάνναβης. Εδώ επιτρέπεται η ιατρική χρήση χημικών ουσιών που είναι πολύ πιο ύποπτες από την κάνναβη… Ευθανασία: Βεβαίως ναι, στον βαθμό που πρόκειται για αποδεδειγμένα εθελούσια επιλογή. Περιβάλλον: Θα διαδήλωνα για τη μόλυνση του νερού στη Βοιωτία και για τις νέες μονάδες λιθάνθρακα που φτιάχνει η ΔΕΗ χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν.

Αρκετα ενδιαφερων αρθρο Zolita. Μπραβο σου που το εβαλες στο forum.
1.Συμφωνω για την ψηφο στους μεταναστες υστερα απο συνεχη χρονια παραμονης στην Ελλαδα. (ετσι και αλλιως Ελληνες του εξωτερικου βαφτιζονται ασχετοι μεσα σε μια νυχτα.
2.Ο στρατος να καταργηθει τελειως δεν πιστευω οτι ειναι η καλυτερη λυση. (κυριως λογου τισ γκαντεμιας να εχουμε προβληματικους γειτονες). Ισως μια γενναια μειωση της θητειας- δημιουργεια μισθοφορικου στρατου να ειναι μια καλη λυση.
3.Θρησκευτικά να αντικατασταθούν με Θρησκειολογία- Συμφωνω
4.Καύση νεκρών δραστικο αλλα και αναποφευκτο μετρο.
5. Περιβάλλον: ναι ειμαι κατα στη δημιουργια νέων μονάδων λιθάνθρακα που φτιάχνει η ΔΕΗ e.g. στην Καβαλα που ειναι και η ιδιαιτερη πατριδα μου.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#53 Locust

Locust

*Don't be like me*

• Banned
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 15:30

Διαφωνω σε ολα.:orly:

V for Ventouzes

My blog

:df13952b:

http://copy-paste-64.blogspot.com/

#54 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 15:37

Τον Τσιπρα σχολιαζουμε οχι τις αποψεις του ΣΥΡΙΖΑ... Εκτος αν θελετε flame-war επικων διαστασεων.

Παντως μια που την εβαλες δεν μπορω παρα να σχολιασω την πολιτικη καταργησης του στρατου. Θα θελα να ξερα τι θα κανει ο Τσιπρας σε περιπτωση κρισης.... Θα παει να στησει κ*λο στα συνορα ελπιζωντας οτι:

α) θα τον μαμησουν οι ωχθροι και θα ξεθυμανουν, η
β) θα τους τρομαξει η κ***τρυπιδα του και θα το βαλουν στα ποδια

.... καποιοι σε αυτη τη χωρα θελουν να εχουμε τασεις αυτοκαταστροφης μου φαινεται...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#55 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 15:38

Διαφωνω σε ολα.:orly:

Μπραβο σου:orly:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#56 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 15:41

... και κάποιοι σ' αυτό το forum καλό θα ήταν να ρίξουν τους τόνους. Παρακαλούμε να εκφράζεστε κόσμια. :nod2:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#57 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 15:44

... και κάποιοι σ' αυτό το forum καλό θα ήταν να ρίξουν τους τόνους. Παρακαλούμε να εκφράζεστε κόσμια

μα δεν αντεχω αυτους τους πολιτικους της πενταρας... ειμαι ετοιμος να βαρεσω το κεφαλι μου στην καλη την οθονη και θα την χαλασω....

I AM IN DESPAIR!!!!!!!!!!!!!!! :chigau::mador2::mador2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#58 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 15:53

I HAVE to spam here.

μα δεν αντεχω αυτους τους πολιτικους της πενταρας... ειμαι ετοιμος να βαρεσω το κεφαλι μου στην καλη την οθονη και θα την χαλασω....

Posted Image

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#59 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 16:15

Τον Τσιπρα σχολιαζουμε οχι τις αποψεις του ΣΥΡΙΖΑ... Εκτος αν θελετε flame-war επικων διαστασεων.

εγω δε βλεπω κανεναν εδω μεσα να εχει διαθεση για flame-war εκτος απο σενα
και η συνεντευξη ηταν του τσιπρα. αν ηθελες τις αποψεις του συριζα να επαιρνες συνεντευξη του αλαβανου
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#60 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 17:05

εγω δε βλεπω κανεναν εδω μεσα να εχει διαθεση για flame-war εκτος απο σενα
και η συνεντευξη ηταν του τσιπρα. αν ηθελες τις αποψεις του συριζα να επαιρνες συνεντευξη του αλαβανου

ποτε δεν εχω διαθεση για flame-war και συγκεκριμενα στο θεμα για off-topic συζητησεις.

οσο για τον αλαβανο ειχα την εντυπωση οτι εφυγε και τον αντικατεστησε ο Τσιπρας. Αν οχι, τοτε τι ειναι ο Τσιπρας? Add-on?
Δημοσιευμένη  εικόνα