Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Ποια ειναι η γνωμη σας για τον Αλέξη Τσίπρα?


  • Please log in to reply
100 replies to this topic

Poll: Ποια ειναι η γνωμη σας για τον Αλέξη Τσίπρα? (43 member(s) have cast votes)

Ποια ειναι η γνωμη σας για τον Αλέξη Τσίπρα?

  1. Θετικη (επιτελους κατι διαφορετικο) (27 votes [62.79%])

    Percentage of vote: 62.79%

  2. Αρνητικη (μια απο τα ιδια) (16 votes [37.21%])

    Percentage of vote: 37.21%

Vote Guests cannot vote

#16 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

    Παρλιακό του Σατανά.

  • Members
  • 815 posts

Posted 13 February 2008 - 11:55

πολλα "πολιτικα" θεματα βλεπω τελευταια,αν και δεν συμμετεχουν ατομα που θα ηθελα να "ακουσω" την αποψη τους.



Αντε και με το καλο ,θεμα:
--"Ποια ειναι η γνωμη σας για τον Αλέξη Κούγια? "--

Posted Image


#17 kazmir

kazmir

    Clan of Malkavian

  • Members
  • 184 posts

Posted 13 February 2008 - 17:46

Δεν θα ήταν ακόμη πιο πλήρης η δημοσκόπηση αν είχε και την επιλογή "ουδέτερα"? Πάει τελείωσε δηλαδή... Η ζωή είναι ή άσπρο ή μαύρο... :P.

Όσο για το αν θέλεις να ακούσεις κάποιες απόψεις ατόμων Πάστορα, πολύ απλά μπορείς και να τα ρωτήσεις :P

Kougias? What is this? Is it edible?

If you loved me, you'd all kill yourself today!
Posted Image


#18 Erisadesu

Erisadesu

    Hellasian Star

  • Members
  • 4,640 posts

Posted 15 February 2008 - 15:17

welll... αν και τρελό κομματόσκυλο... με έκανε να αναρωτηθώ αν πρέπει να αλλάξω κόμμα...θα ήθελα να μάθω πιο πολλά γι αυτόν ωστόσο, το ότι είναι νεαρός δεν το θεωρώ μείον καιρός να ακουστούν νέες απόψεις στο πολιτικο σκηνικό.
έχει καταφέρει να γίνει ο πιο αναγνωρίσιμος πολιτκός τον τελευταίο καιρό αυτό είναι υπέρ του. Γενικός θα ήθελα να ξέρω αν αυτή η αλλαγή στον συνασπισμό δηκκι είναι οριστική η αποτελεί κάτι που θα διαρκέσει λίγο.
το κακό είναι ότι θα φύγουν πολλά άτομα εξαιτίας του από το κόμμα μου για να πάνε στο δικό τους, το καλο ίνα ότι μάλλον και μένα με βλέπω να μετατοπίζομαι πιο αριστερά αν και εφόσον ο κύριος τσίπρας με πείσει 100%

#19 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

    Wotalicious!

  • Members
  • 959 posts

Posted 15 February 2008 - 16:29

το κακό είναι ότι θα φύγουν πολλά άτομα εξαιτίας του από το κόμμα μου για να πάνε στο δικό τους, το καλο ίνα ότι μάλλον και μένα με βλέπω να μετατοπίζομαι πιο αριστερά αν και εφόσον ο κύριος τσίπρας με πείσει 100%

τετοια να ακουω.. εγω παντως υποστηριζω την αλλαγη πλευσης σας 1000%

:hahaha::hahaha:
Posted Image

#20 Erisadesu

Erisadesu

    Hellasian Star

  • Members
  • 4,640 posts

Posted 15 February 2008 - 17:08

αλλα μετά ακούω κάτι τέτοια και σκέφτομαι καλά είμαι εκεί που είμαι

τετοια να ακουω.. εγω παντως υποστηριζω την αλλαγη πλευσης σας 1000%

:hahaha::hahaha:



#21 AndroGhost

AndroGhost

    Wth do you think I am ?

  • Members
  • 383 posts

Posted 15 February 2008 - 17:40

δε ξερω
καλος ο τσιπρας αλλα προσωπικα ο αλαβανος μου αρεσε περισσοτερο
ο τσιπρας μπορει να εχει το πλεονεκτημα της ηλικιας και της δημοτικοτητας, αλλα ο αλαβανους μου φαινοτανε περισσοτερο επικοινωνιακος και πανω απο ολα πως ηξερε τι εκανε.
ο καιρος θα δειξει κατα ποσο αξιζει ο τσιπρας. το μονο σιγορο ειναι πως εχει πολυ καιρο μπροστα του!
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#22 Kenny

Kenny

    <SS0·b ∨ ~SS0·b>

  • Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 15 February 2008 - 17:45

επικοινωνιακος

Τι φριχτή έννοια...

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||


#23 AndroGhost

AndroGhost

    Wth do you think I am ?

  • Members
  • 383 posts

Posted 15 February 2008 - 18:03

Τι φριχτή έννοια...






φριχτή/ξεφριχτή, καλώς ή κακώς είναι απαραίτητη στην πολιτική
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#24 zolitas

zolitas

    Anime Amateur

  • Members
  • 98 posts

Posted 15 February 2008 - 19:11

Δεν εχω κανενα ιδιαιτερο προβλημα με την ηλικια του. Αντιθετα πιστευω οτι χρειαζομαστε νεους ανθρωπους στη πολιτικη. Απλα τυχαινει να διαφωνω με τον χωρο που αντιπροσωπευει.

Πιστευω παντως οτι πραγματι μπορει να εχει καλες προθεσεις. Αν υπαρχει ομως κατι κακο με την ηλικια του, ειναι οτι ισως λογω αυξημενου ενθουσιασμου οι αποψεις του ειναι πιο πολυ ιδεαλιστικες παρα ρεαλιστικες..

Θα τον παραδεχτω παντως αμα αποδειξει οτι δεν ειναι διπροσωπος καταδικαζοντας τα κακα του χωρου του με την ιδια ευκολια που ειμαι σιγουρος θα καταδικαζει τα κακα της δεξιας.

Μα το θεο ομως, ελπιζω να εχει ωριμασει απο τοτε που διατυπωνε τις παρακατω αποψεις...

Spoiler:


( ακολουθει κοπι - πεηστ απο αλλου, αλλα ειναι η 2η φορα που παραθετεις το βιντεακι με υφακι "α τον αλητη")

Το βίντεο φυσικά είναι 18 ολόκληρα χρόνια πριν, σχεδόν 2 δεκαετίες. Θα σταθώ στο εξής (που δεν το λέει ο Τσίπρας για μένα, το λένε οι μαθητές των κατειλλημένων σχολείων).

Λέει η Αννούλα: "Δεν θα θέλατε να ξέρουν οι γονείς αν πηγαίνετε ή όχι στο σχολείο;" Και απαντάει ο Αλέξης (που το ξαναλέω - δεν μιλάει ο Αλέξης σε αυτή την φάση, μιλάνε οι χιλιάδες μαθητες των υπό κατάληψη σχολείων): "Θα θέλαμε να είναι δικαιώμα μας το να μπορούμε να κρίνουμε εμείς το αν κάποια ώρα θα θελήσουμε να λείψουμε από το μάθημα."

Είναι πολλά αυτά τα οποία μπορεί να αρχίσει να θίγει κανείς. Καταρχήν αυτό που βάζει ο Τσίπρας (θα το λέω συνέχεια γιατί πρέπει να το λέω συνέχεια -δεν είναι ο Τσίπρας που μιλάει- είναι η ιστορική συνθήκη), αν κάτσει να το σκεφτεί κανείς είναι πολύ μπροστά. Ο λόγος των εξεγερμένων μαθητών που μία πτυχή του βλέπουμε εδώ, μοιάζει να έρχεται από το μέλλον. Τι λέει αυτή η πρόταση; Απαιτούμε εμείς οι μαθητές να έχουμε δικαίωμα στην κοπάνα, απαιτούμε μέσω αυτού να κρίνουμε το σχολείο, τον καθηγητή, την γνώση και τον ίδιο το θεσμό. Απαιτούμε να έχουμε εμείς οι μαθητές να κρίνουμε πότε ένα μάθημα είναι ωφέλιμο για εμάς και πότε όχι. Επιπλέον: οι γονείς δεν έχουν καμία δουλειά με αυτή την υπόθεση. Το σχολείο είναι δική μας υπόθεση.] Ο μικρός Αλέξης δεν μπορώ να ξέρω αν τα είχε συνειδητοποιήσει όλα αυτά ή αν και όταν τα συνειδητοποίσε πόσο καιρό του πήρε..., ετσι λοιπόν η Αννούλα μπόρεσε και τον τύλιξε. Όμως όχι κυρία Άννα μας, οι εξεγερμένοι μαθητές τότε λέγαμε και κάναμε πράγματα τα οποία ευτυχώς εσείς δεν πρόκειται να τα κατανοήσετε ποτέ.






αν δεν μπορεις να συνηδιτοποιησεις αυτο που λεει στα μπολντ (κ το θεωρεις κοπανιτζιδικη νοοτροπια) μαλλον υπαρχει καποιο προβλημα (εκτος αν οντως εισαι 69 χρονων).

Οσο για τον Αλεξη, καιρος ηταν να δουμε εναν νεο ανθρωπο, (εχει κ πολύ ωραια μύτη) ελπιζω κ εγω να ειναι μαρκετινγιστικη / επικοινωνιακη φουσκα, κ να εχει ουσια η ολη φαση. μακαρι. Κ μακαρι η ηλικια του να μην ειναι το μονο του προσον

#25 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

    Wotalicious!

  • Members
  • 959 posts

Posted 15 February 2008 - 22:43

Απαιτούμε εμείς οι μαθητές να έχουμε δικαίωμα στην κοπάνα, απαιτούμε μέσω αυτού να κρίνουμε το σχολείο, τον καθηγητή, την γνώση και τον ίδιο το θεσμό. Απαιτούμε να έχουμε εμείς οι μαθητές να κρίνουμε πότε ένα μάθημα είναι ωφέλιμο για εμάς και πότε όχι. Επιπλέον: οι γονείς δεν έχουν καμία δουλειά με αυτή την υπόθεση. Το σχολείο είναι δική μας υπόθεση.

υπαρχει τεραστια διαφορα στο να κρινεις ενα καθηγητη και το επιπεδο του σχολειου με ολα τα υπολοιπα στην παραπανω δηλωση.

Το σχολειο ειναι κατι υποχρεωτικο για τα παιδια, επειδη ταπλα δεν εχουν αναπτυξει ακομα καλη κριτικη ικανοτητα μεχρι να φτασουν σε καποια ηλικια. Το σχολειο προσφερει μαθηση και γνωση, που θα οδηγησουν σε μεγαλο η μικρο βαθμο σε αυτη την ικανοτητα. Μεχρι να γινει αυτο και οσο ζειτε στα σπιτια των γονιων σας και με τα λεφτα τους, δεν πρεπει να τους γραφετε εκει που δεν πιανει το μελανι... Οταν ειστε 15 χρονων, τι ξερετε απο την ζωη και την κοινωνια???

Αμα εχουμε απαιτησεις, ακομα δεν βγηκαμε απο το αυγο μας, τοτε κλαψτα χαραλαμπε... καταδικασμενη κοινωνια...
Posted Image

#26 steliospal

steliospal

    How far to paradise

  • Members
  • 200 posts

Posted 15 February 2008 - 23:06

Απαιτούμε εμείς οι μαθητές να έχουμε δικαίωμα στην κοπάνα

και στο πανεπιστήμιο που είχα δικαίωμα στην κοπάνα τώρα τραβάω τα μαλλιά μου που δεν παρακολούθησα και να απομυζήσω τις γνώσεις που θα μπορούσα και τότε είμουν 19 και 20 και βάλε και όχι 17 αυτό βέβαι απέχει απο το παρακάτω του μίστερ άγιου

Αμα εχουμε απαιτησεις, ακομα δεν βγηκαμε απο το αυγο μας, τοτε κλαψτα χαραλαμπε... καταδικασμενη κοινωνια...

κάθε ηλικία έχει το δικαίωμα να απαιτεί και να διεκδικεί το συμφέρον της. Εδώ είμαι εντελώς κάθετος. (και στο πολυτεχνείο νέα παιδιά ήταν στο φινάλε)
υπογραφή εκτός κανονισμών

#27 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

    Anime Professional

  • Members
  • 1,005 posts

Posted 15 February 2008 - 23:25

Θετική και από 'μένα.

Από τα λίγα που είδα, φαίνεται να είναι ψυλοαρχάριος. Το καλό είναι ότι φάνηκε κάπως απροετοίμαστος, αλλά τα 'βγαλε πέρα σε ορισμένα απροειδοποίητα γεγονότα, όπως όταν δεν του επέτρεψαν να μπει στη ΔΕΗ. Θα συμφωνήσω με τον Odin ότι η δημοτικότητά του είναι κατά βάση αποτέλεσμα της ηλικίας του, αλλά έλα 'ντε που είναι ο μόνος τόσο νέος, και πιθανόν να έχει κάποιον οραματισμό, σε αντίθεση με τους άλλους κληρονόμους ονομάτων. Φαίνεται να έχει ψυχραιμία, και ένα διαφορετικό τόνο από τους κλασσικούς, και νομίζω ότι μόνο που απειλεί τον δικομματισμό, έχει κάνει ήδη καλό. Θα δείξει. :wis:

oR4yYRl.gif


#28 Fingolfin

Fingolfin

    High King of the Noldor

  • Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 15 February 2008 - 23:27

Εδώ θα συμφωνήσω με τον Ayu αφού ένα παιδί 15 χρονών έχει αρχίσει να νιώθει την ανάγκη να αποκτήσει περισσότερη ελευθερία και ποιος είναι ο ιδανικότερος χώρος πέρα από το σχολείο, την βασική καθημερινή του ασχολία; Η ελευθερία στο σχολείο παίρνει την μορφή του μεγαλύτερου ελέγχου από μέρους του: Έλεγχο στους καθηγητές, έλεγχο στα μαθήματα που του αρέσουν, έλεγχο στις ώρες που τον βολεύουν να πηγαίνει. Αλλά ένα παιδί 15 -18 χρονών μπορεί να καταλάβει τι πρέπει να κάνει στο σχολείο αν είχε την εξουσία να αποφασίσει;
ΌΧΙ φυσικά! 1000% όλοι μας θα πηγαίναμε από την δεύτερη ώρα και μετά για να κοιμόμαστε περισσότερο, θα φεύγαμε την τελευταία ώρα ή και την προτελευταία, θα είχαμε κάθε μέρα γυμναστική και 30λεπτα διαλείμματα! Και ας μου πει κάποιος ότι δεν θα γινόταν έτσι...:try:
Ο σεβασμός στις συμβουλές, τις απαιτήσεις και τις επιθυμίες των γονιών μας πρέπει να είναι δεδομένος αφού αυτοί μας προσφέρουν τα πάντα και έχουν απείρως μεγαλύτερη εμπειρία για την ζωή και για το τι πρέπει να κάνουμε για να τραβήξουμε σωστά κι εμείς τον δρόμο μας. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να κάνουμε όλα όσα λένε, απλά να ακούμε αυτά που μας λένε και να τα συγκρίνουμε με τις δικές μας ως τώρα εμπειρίες για να βγάλουμε το δικό μας συμπέρασμα και να αναπτύξουμε την κριτική μας ικανότητα.
Από όλα αυτά που είπε ο 18χρονος τότε Τσίπρας το μόνο που μπορεί να σταθεί έστω και λίγο είναι το δικαίωμα να κρίνουμε τους καθηγητές μας. Μέσω μίας συλλογικής κρίσης όλων των μαθητών του, ένας καθηγητής μπορεί να γίνει καλύτερος, αν το επιθυμεί φυσικά, και σε μεγαλύτερη κλίμακα να καλυτερέψει το σύνολο του εκπαιδευτικού προσωπικού της χώρας.
Πράγματι δεν περίμενα να το συναντήσω πουθενά, αλλά για μεγάλη μου έκπληξη το συνάντησα στο ΤΕΙ όπου ο καθηγητής ενός εργαστηρίου στο τέλος του εξαμήνου μας μοίρασε ένα ερωτηματολόγιο το οποίο είχε ερωτήσεις που μπορούσαμε όσοι θέλαμε να απαντήσουμε για να του δώσουμε την κρίση μας για το έργο του ως καθηγητή, και φυσικά τα ερωτηματολόγια παραδίδονταν ανώνυμα!:nod:
Για την ιστορία...του σημείωσα τις χειρότερες απαντήσεις από όσες είχε στο ερωτηματολόγιο όπως και το 95% όλων των συμφοιτητών μου.:deadga6: Τουλάχιστον ήμασταν ειλικρινείς και δεν φοβηθήκαμε αφού τα παραδίδαμε ανώνυμα.:bleh:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#29 zolitas

zolitas

    Anime Amateur

  • Members
  • 98 posts

Posted 16 February 2008 - 11:27

υπαρχει τεραστια διαφορα στο να κρινεις ενα καθηγητη και το επιπεδο του σχολειου με ολα τα υπολοιπα στην παραπανω δηλωση.


και πως θα τον κρίνεις? Στην σχολη μου πάντως υπαρχουν καθηγητες, που δν εχει θεση να κατσεις στο μαθημα τους (στις 8 το πρωι κιολας) κ εχει αλλους που με το ζορι εχουν 10 ατομα κ κανουν μαθημα. αυτο ειναι το σημαντικοτερο φανταζομαι.

Το σχολειο ειναι κατι υποχρεωτικο για τα παιδια, επειδη ταπλα δεν εχουν αναπτυξει ακομα καλη κριτικη ικανοτητα μεχρι να φτασουν σε καποια ηλικια.


το λυκειο μεχρι προσφατα δν ηταν υποχρεωτικο. Την ειδαμε την κριτικη ικανοτητα των ανθρωπων στην Χουντα που το βουλωναν οι Καθωσπρεπει κυριοι.

Το σχολειο προσφερει μαθηση και γνωση, που θα οδηγησουν σε μεγαλο η μικρο βαθμο σε αυτη την ικανοτητα.


φιλε, εισαι ο πρωτος που εχει απαξειωσει το Ελληνικο σχολειο/παιδεια ( βλεπε ιδιωτικο/ σπουδες εξω), κ οποτε δεν τα ξερεις κ πολυ καλα τα πραματα, μαθηση κ γνωση λεει στο σχολειο.

Μεχρι να γινει αυτο και οσο ζειτε στα σπιτια των γονιων σας και με τα λεφτα τους, δεν πρεπει να τους γραφετε εκει που δεν πιανει το μελανι... Οταν ειστε 15 χρονων, τι ξερετε απο την ζωη και την κοινωνια???


υπαρχουν παιδια που δουλευουν απο τα 12 (υδραβλικοι , γκαραζιεριδες κ τετοια) πανε σε νυχτερινα , οαεδ προφανως αυτα δν τα εχεις δει αυτα στο πανοραμα.

Αμα εχουμε απαιτησεις, ακομα δεν βγηκαμε απο το αυγο μας, τοτε κλαψτα χαραλαμπε... καταδικασμενη κοινωνια...


ok.

και στο πανεπιστήμιο που είχα δικαίωμα στην κοπάνα τώρα τραβάω τα μαλλιά μου που δεν παρακολούθησα και να απομυζήσω τις γνώσεις που θα μπορούσα και τότε είμουν 19 και 20 και βάλε και όχι 17


ναι ρε παιδι μου, αλλα για αυτο δν σου φταει κανενας, τα θελες κ τα παθες που λεν'. Η για την ακριβεια εβαλε κ χερακι του το σχολειο, που τα εκανε σκ@τα κ σου δινει την εντυπωση της αγγαρειας για την γνωση, αλλα κυριως ειναι δικο σου προβλημα.


τεσπα αυτα ειναι οφ - τοπικ 3ερω'γω, η ενσταση ειναι στην συμπεριφορα του στυλ 'δες τι ειπε ο αλητης πριν 20 χρονια, αλλα τον ανακαλυψαμε τον αλητη (ζητω ο μακης που μας εμαθε τα κολπα)" λες κ δν εξελησεται ο ανθρωπος απο τα 17 στα 33, ή ειναι το πιο αντιπροσωπευτικο του. αυτη η πολιτικαντζικη νοοτροπια 'κλεβω τις εντυπωσεις ' αλλα στην τελικη γυρναει κ μπουμερανγκ γιατι αυτο που ειπε ειναι οτι πιο υγειέσταστο μπορει να πει καποιος 17 χρονων. κ ειναι κ 20 χρονια πισω. Να τα βλεπουν τα τυπακια που κανουν καταληψη, αλλα πανε κ διακοπες τα χριστουγεννα, κ μετα γυρνανε, 3ανα καταλυψη.


Πράγματι δεν περίμενα να το συναντήσω πουθενά, αλλά για μεγάλη μου έκπληξη το συνάντησα στο ΤΕΙ όπου ο καθηγητής ενός εργαστηρίου στο τέλος του εξαμήνου μας μοίρασε ένα ερωτηματολόγιο το οποίο είχε ερωτήσεις που μπορούσαμε όσοι θέλαμε να απαντήσουμε για να του δώσουμε την κρίση μας για το έργο του ως καθηγητή, και φυσικά τα ερωτηματολόγια παραδίδονταν ανώνυμα!


αυτο το κανουν κ σε μας αρκετα συχνα, φανταζομαι ειναι δειγμα σαβουαρ-βιβρ. σαν κινηση τουλαχιστον ειναι καλο.

#30 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

    Wotalicious!

  • Members
  • 959 posts

Posted 16 February 2008 - 12:27

τεσπα αυτα ειναι οφ - τοπικ 3ερω'γω, η ενσταση ειναι στην συμπεριφορα του στυλ 'δες τι ειπε ο αλητης πριν 20 χρονια, αλλα τον ανακαλυψαμε τον αλητη (ζητω ο μακης που μας εμαθε τα κολπα)" λες κ δν εξελησεται ο ανθρωπος απο τα 17 στα 33, ή ειναι το πιο αντιπροσωπευτικο του. αυτη η πολιτικαντζικη νοοτροπια 'κλεβω τις εντυπωσεις ' αλλα στην τελικη γυρναει κ μπουμερανγκ γιατι αυτο που ειπε ειναι οτι πιο υγειέσταστο μπορει να πει καποιος 17 χρονων. κ ειναι κ 20 χρονια πισω.

Ετσι ομως αποδεικνυεις το δικο μου επιχειρημα. Δεν μπορει να συγκριθει η κριτικη ικανοτητα ενος 17αρη με εναν τριανταρη. Για αυτο υπαρχει το υποχρεωτικο σχολειο. Για αυτο δεν μπορεις να ψηφισεις τοτε.

Και εγω οταν το παρεθεσα το βιντεακι, ειπα "μακαρι να εχει ωριμασει απο τοτε".
Posted Image