Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Wiki Band [Fun Game]


  • Please log in to reply
36 replies to this topic

#16 LucyBR

LucyBR

    宝塚歌劇団の歌姫

  • Members
  • 1,559 posts

Posted 09 August 2008 - 16:40

Band: CHC
Album: Shule

Tracks:
1. Silvano Pietra
2. Margaret Bender
3. Ihsan Nuri Pasha
4. Rail transport in Paraguay
5. Ari Koivunen
6. Vitkov
7. Commendatory abbot
8. Immunocomputing
9. Wonderwall
10. Vendenheim
11. School Uniform


Οι CHC ειναι ενα visual kei/EBM/aggrotech τριμελες σχημα απο την Ιαπωνια με εντονες blackmetal επιρροες. Αποτελουν ενα απο τα πιο ακραια σχηματα του χωρου και φημιζονται για την εντονη σκηνικη τους παρουσια καθως και για τον τροπο που καταφερνουν και συνδυαζουν πολλα διαφορετικα ειδη και αναφορες στον κυριο ηχο τους, ξεφευγοντας κατα πολυ απο τα στεγανα του ειδους τους.
Ο frontman του group, Hiroto, φημιζεται για την επιβλητικη του παρουσια πανω στη σκηνη και τα twisted φωνητικα του καθως και για το οτι εχει ηδη ορδες απο fangirls
(εχοντας υπαρξει στο παρελθον μοντελο για την σειρα DARK RED RUM του διασημου σχεδιαστη h.NAOTO).
Το τελευταιο album τους, "Shule", αντικατοπτριζει στο επακρο τις πολυποικιλες επιρροες και το ριζοσπαστικο αισθημα της μπαντας αυτης που δε δισταζει καθολου μπροστα στον πειραματισμο. Απο το "ethnic" Ihsan Nuri Pasha και το εκκλησιαστικο οργανο στο Commendatory abbot μεχρι το σχεδον "Dødheimsgard-ικο" Vendenheim το album κρατά τον ακροατη καθ'ολη τη διαρκεια του στο επακρο. η εκπληξη του δισκου, η διασκευη στο γνωστο hit των Oasis, Wonderwall, εγινε μεγιστο floorfliller και σταθηκε αφορμη για να γινουν γνωστοι στην Ευρωπη και να αλωσουν τα alternative clubs.
Μετα τις πολυ επιτυχημενες εμφανισεις τους στο Torture Garden Valentine Ball, oπου συνοδεψαν με τη μουσικη τους τις performances της Lucifire και της Maleficent Martini, καθως και στο φετινο Wave Gotik Treffen, ετοιμαζονται για την πρωτη τους αμερικανικη περιοδεια μαζι με Psyclon Nine, Tantrum και XotoX.

Posted Image

Spoiler: &#33909


#17 Kirenahana

Kirenahana

    Not-so-hardworking Youth

  • Members
  • 272 posts

Posted 29 April 2009 - 20:59

Band:El Tren De Los Momentos: En Vivo Desde Buenos Aires
Album:HNLMS Kortenaer

Track list:
1. Cinder
2. Paul Wilbur
3. 1992 in Japanese Football
4. TRD
5. Forté Agent
6. Dust My Blues
7. Beelemodon
8. Pavel Schenk
9. Limestone Creek
10. Out to Sea
11. Deepwater Horizon

Info:

Οι El Tren de los momentos (El Tren για συντομία), είναι ένα Περουβιανό post-alternative συγκρότημα με ξεκάθαρες latin επιρροές στη μουσική τους. Η θεματολογία των στίχων τους ποικίλει, αν και κάνουν επανειλλημένα μεταφορές με τη χρήση διαφόρων αναφορών είτε απ' τον κόσμο του αθλητισμού (1992, Pavel Schenk) ή της παλαιοντολογίας (Beelemodon), στην προσπάθειά τους να εκφράσουν τους προβληματισμούς τους για τα σημερινά κοινωνικά προβληματα, ποιο ξεκάθαρη σε κομμάτια τους όπως το Forte Agent, το Limestone Creek και το Deepwater horizon. Ενα άλμουμ μοναδικό στο είδος του, που δε πρέπει να λείπει από καμία δισκοθήκη.

Posted Image


#18 Ferian

Ferian

    Nique Le Systeme

  • Members
  • 183 posts

Posted 29 April 2009 - 22:03

Band:http://en.wikipedia.org/wiki/Gary_Smith_(heavy_metal_guitarist)
Album:Condorrat - Wikipedia, the free encyclopedia

Track List:
1. Mausoleum of Khomeini - Wikipedia, the free encyclopedia
2. Pine Ridge, Collier County, Florida - Wikipedia, the free encyclopedia
3. William F. McNagny - Wikipedia, the free encyclopedia
4. Topside - Wikipedia, the free encyclopedia
5. Helge Muxoll SchrΓΈder - Wikipedia, the free encyclopedia
6. Helge Muxoll SchrΓΈder - Wikipedia, the free encyclopedia
7. The Louisville Cardinal - Wikipedia, the free encyclopedia
8. Kiyota-ku, Sapporo - Wikipedia, the free encyclopedia (etc...)
9. Vincenzo Di Francesca - Wikipedia, the free encyclopedia
10. BogaczΓ³w, Zielona GΓ³ra County - Wikipedia, the free encyclopedia
11. Louis McLane - Wikipedia, the free encyclopedia

Info:
ειμαστε αρηανοι και ηρθαμε να κατακτησουμε τον κοσμο με την μουσικη μας :)
Posted Image
Au fond d' mon coeur Il reste encore un espoir

#19 Azathoth

Azathoth

    *Don't be like me*

  • Banned
  • 1,136 posts

Posted 29 April 2009 - 22:50

Band: Canary
Album: Mike Jones

Track list:
1. USS Hibiscus
2. Sule Pagoda
3. Al-Zawraa Stadium
4. Zeiskam
5. My Louisiana Sky
6. Omicron Serpentis
7. Nagyrada
8. Live At The Basement
9. Roberto Hilbert
10. Parthenodes

Bonus track (included only in deluxe digipack version)
Five Dollars A Day (also known as 5$/day)

οι canary είναι ένα συγκρότημα που φτιάχτηκε το 2004 από κάτι φίλους στο Hammerfest τις Νορβηγίας. παίζουν blackened viking j-metal. μετά από 3 demo κατάφεραν να υπογράψουν με την Deathlike Silence Productions και να βγάλουν αυτό το full length album! To Mike Jones είναι ένα concept album. μιλάει για αυτόν τον χαρακτήρα που φεύγει από το σπίτι του στην Lousiana για να πάει στην asia και να βρει το σκήπτρο του αιώνα! όπως μπορεί κάποιος να καταλάβει από τα ονόματα των τραγουδιών μιλάνε για τις διαφορες μάχες που είχε στο στάδιο Al zawraa ας πούμε. τέλος την επίθεση τον εξωγήινων τεράτων Parthenodes τα οποια τον σκοτώνουν και του περνούν το σκήπτρο του αιώνα που μετά από τόσες μάχες είχε καταφέρει να πάρει! ο ήχος είναι αρκετά progressive, οι επιρροές από Gackt, malice mizer, Charlotte, Darkthrone, Svartsot, Mayhem, Isengard.

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.


#20 miko-chin

miko-chin

    Anime Professional

  • Members
  • 732 posts

Posted 30 April 2009 - 13:46

Band:Ficus dammaropsis
Album:Epistolography

track list:
1.
Shalva Eliava
2.Richard Tyrell
3.Karl Ernst Claus
4.Burpee Museum of Natural History
5.Jyllinge
6.Gofer(don't know what it is)
7.Mary Hill
8.Tomioka Makoto
9.Cobourg & Peterborough Railroad
10.RF connector
11.Osmanthus fragrans

Ιnfo:
Είμαστε μια παρέα απο 3 κορίτσια και ένα αγόρι 15-20 χρονών και πήραμε αυτό το όνομα γιατί κατά βάθος είμαστε χορτοφάγοι.Το άλμπουμ μας ονομάστηκε έτσι γιατί μας αρέσει το γράψιμο.
Το πρώτο τραγούδι μας αναφέρεται στην Σαλβούλα γιατί έφυγε νωρίς όπως και ο Ριχάρδος που θα μας λείψει.Το 3 single αφιερώθηκε στον Claus γιατί αγαπάμε Ρωσία και στο 4 που κυκλοφόρησε λίγο μετά κάνει μπαμ η φιλομάθεια μας.Το 5 είναι made in Denmark γιατί περάσαμε πολύ ωραία τα Χριστούγεννα εκεί.Το 6 δεν έχουμε ιδέα.Το 7 που έκανε πάταγο ήταν μια ερωτική εξομολόγηση στην Μαίρη και το 8 γράφτηκε απο τον θαυμασμό μας προς αυτό τον Ιάπωνα γιατί ήταν συναγωνιστής.Στο 9 γιατί περάσαμε αξέχαστες στιγμές εκεί και στο 10 γιατί λατρεύουμε και την τεχνολογία.Όμως χωρίς να ξεχνάμε απο που ξεκίνησαν όλα ολοκληρώνουμε το πιο σημαντικό αλμπουμ της καριέρας μας με φυτό.

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg


#21 a2a

a2a

    두부사랑해요!

  • Members
  • 1,058 posts

Posted 30 April 2009 - 18:13

[Επειδή έχω αδυναμία στη Jpop, είπα να ψάξω την αντίστοιχη ιαπωνική wikipedia. All the names are in kanji & romaji]

Band: 東上野 (Higashi Ueno)
Album: ハイネの和公式 (Heine no Wakoushiki - Heine's summation formula)

Track list:
01.イオン下妻ショッピングセンター (Ion Shimotsuma Shopping Center)
02. 桜花賞 (Oukashou)
03. ビドニ (Bidoni)
04. 藤原小童子 (Fujiwara no Warawako)
05. ミラノ・マルペンサ国際空港 (Milan Marupensa Kokusai Kuukou - Milan Malpensa International Airport)
06. ほしのキララ (Hoshi no Kirara)
07. 中山 昌亮 (Nakayama Masaaki)
08. ニュースハイライト (News Highlight)
09. 教部省 (Kyoubusho)
10. 湯之谷温泉 (Yunotani Onsen)
11. 東京都交通局工形牽引車 (Tokyobukoutsukyokukoukgatakeninsha)

Για το συγκρότημα:
Επιτέλους κυκλοφορεί στην Ιαπωνία στις 3 Ιουνίου το πρώτο άλμπουμ του καινούργιου και πολυσυζητημένου idol group του Johnny's Entairtainment, Higashi Ueno, με μέλη τους ήδη πασίγνωστους Ikuta Toma, Kazama Shunshuke, Yamashita Shoon, Kawai Fumito και Kitayama Hiromitsu! Το γκρουπ ήδη συγκλόνησε τα θεμέλια της Ιαπωνικής μουσικής σκηνής με το πρώτο τους double A-side single, News Highlight/ Bidoni, το οποίο πούλησε πάνω από 1,000,000 αντίτυπα μέσα σε μια εβδομάδα και είναι από τώρα το Νο1 single της χρονιάς παίρνοντας από τους Arashi την πρωτιά! Το φάνκι τραγούδι News Highlight ήταν το θεματικό της τηλεοπτικής σειράς A! Yokatta Jidai datta ne ~News Highlight~ που ασχολούταν με το ομώνυμο δελτίο ειδήσεων του καναλιού TBS τη δεκαετία του 70. Το Bidoni είναι ένα τραγούδι σε παραδοσιακούς τυρολέζικους ρυθμούς, κάτι που δείχνει ήδη τη μεγάλη ποικιλία μουσικών ειδών με την οποία πειραματίζεται το γκρουπ.
Τώρα με το πρώτο τους άλμπουμ, με τίτλο Heine no Wakoushiki, οι Higashi Ueno έρχονται να διαψεύσουν τις φήμες που τους ήθελαν ως temporary unit που δημιουργήθηκε μετά από μια νύχτα τρελού μεθυσιού στο Ανατολικό Ουένο, για να καλύψουν το ντόρο που έγινε με το σκάνδαλο του Kusanagi Tsuyoshi. Μέσα στο άλμπουμ, εκτός από τα News Highlight και Bidoni βρίσκουμε διαμάντια όπως το παραδοσιακό Oukashou και το 60s Nakayama Masaaki, ένα tribute στο διάσημο σκηνοθέτη εκείνης της περιόδου. Ίσως το τραγούδι που θα κάνει περισσότερη αίσθηση είναι το Hoshi no Kirara, ένα υπεραισιόδοξο κομμάτι που πολλοί έσπευσαν να κατακρίνουν επειδή θυμίζει τη Hoshino Kirara, την ομώνυμη πορνοστάρ της δεκαετίας του 80. Το ίδιο το γκρουπ αρνείται οποιαδήποτε σχέση.
Άλλα κομμάτια που αξίζουν προσοχής είναι το πρώτο, Ion Shimotsuma Shopping Center, το οποίο ακούγεται στη διαφήμιση του ομώνυμου εμπορικού κέντρου καθώς και το εξαιρετικά κωμικό Yunotani Onsen, ένα τραγούδι ύμνος στις ιαματικές πηγές της Ιαπωνίας.
Το άλμπουμ κλείνει με το πρωτότυπο κομμάτι Tokyobukoutsukyokukoukgatakeninsha, στο οποίο τα μέλη του γκρουπ μας επιδεικνύουν με εντυπωσιακό τρόπο πολλούς ιαπωνικούς γλωσσοδέτες τραγουδιστά.
Μην ξεχάσετε να προπαραγγείλετε τη Limited Edition του άλμπουμ που έχει έξτρα ένα photobook με τα μέλη να κάνουν cosplay καμαριέρες!

--------------------------------------------------------- Review by NoAsia - A2A

(Που στο καλό τα σκέφτομαι όλα αυτά???) :hahaha:

Edited by a2a, 30 April 2009 - 18:32.


#22 SeiMei

SeiMei

    proud V.O.L.P.Y. member

  • Members
  • 83 posts

Posted 30 April 2009 - 21:56

Band: Secret of Divine Civilization
Album: DSC Cricket Stadium

Tracklist:
1.
Harry Curtis (footballer)
2. Vega 95.3
3. Erik Masoero
4. Joanne (song)
5. Akkur, Channapatna
6. Japanese warship Banryu
7. Zimmerman-Rudee House
8. Ruda Osowiedka
9. William Woo
10. Medicine Hat/Schlenker Airport
11. Drzewica

Οι Secret of Divine Civilization εμφανίστηκαν πρώτη φορά στη μουσική σκηνή του Πλούτωνα το 7034, κυκλοφόρησαν το πρώτο τους album και ύστερα αποφάσισαν να γυρίσουν πίσω στο χρόνο για άγνωστους ακόμα λόγους. Η μάζα ενέργειας που εμφανίζεται να είναι ο τραγουδιστής επιμένει πως οι απαντήσεις θα έρθουν όταν πρέπει! Στο δεύτερο album τους
DSC Cricket Stadium, πολλοί πιστεύουν πως κρύβονται σημαντικά μυστικά του σύμπαντος. Ο ήχος τους είναι τόσο πρωχό που μερικές φορές πρέπει να διευκρινίζουν οτι πρόκειται για τραγούδι όπως στο διάσημο Joanne (song)! Πιστεύεται πως τα τοπονύμια και οι προσωπικότητες που αναφέρονται στους τίτλους των τραγουδιών δίνουν την απάντηση για το σύμπαν και τα πάντα!


nosebleed is not a myth... XD

#23 Satou no Kumo

Satou no Kumo

    hiatus :(

  • Members
  • 213 posts

Posted 30 April 2009 - 22:02

Band: A Boy Named Charlie Brown
Album: ScriptumLibre

Track List:
01.La Pine Heliport
02.Angoville-au-Plain
03.RBL
04.Pi Persei
05.Kujang
06.Scarfo
07.Beaver City
08.Wasteland
09.Irish Daily Star
10.Augustin de Lestrange
11.Bauska

Οι A Boy Named Charlie Brown ειναι ενα τριμελες γκρουπ απο τον Καναδα που εκανε το ντεμπουτο του το 95.Ηχητικα εχει επιρεαστει απο τη ρωσικη, την κορεατικη, τη γαλλικη και την αμερικανικη μουσικη καθως ο Καναδας εχει πολλους μεταναστες απο αυτα τα κρατη.Εντελει κατατασσεται στην πρωιμη emo/αλτ πανκ.Στιχουργικα το συγκροτημα μοιαζει με τα ομοειδη της ιδιας εποχης, δινοντας μια εντυπωση ποιητικης μελαγχολιας και συσσωρευομενης οργης στα τραγουδια του.Τα δυο εναπομειναντα μελη εργαζονται σε μια εταιρεια εκδοσης καναδεζικων καλτ κομικ, εχουν ομως εγκαταλειψει το γκρουπ απο το 99 μετα το τριτο τους αλμπουμ, μια καθοδικη πορεια στις πωλησεις και την επακολουθη αυτοκτονια του τραγουδιστη.

myspace.com/aboynamedcharliebrown
Spoiler:

seishun jidai wa watashi no subete desu

#24 marilena_r

marilena_r

    Pirate Queen

  • Members
  • 226 posts

Posted 30 April 2009 - 22:53

Band: Agassaim
Album: Indiana Gazette

Tracks
01. Certhiaxis
02. Utel
03. Cuchilla Alta
04. Hurstbourne, Kentucky
05. Shirley Stoler
06. Phillip Edward Van Lear
07. Sonjuk Bridge
08. Aizutakada, Fukushima
09. Sugar (GUI)
10. Diclofensine
11. ChatZilla

Οι Agassaim είναι ένα πενταμελές ελληνικό epic metal συγκρότημα που δημιουργήθηκε το 2029, με φυσιολατρική και αθεϊστική φιλοσοφία. Το ντεμπούτο άλμπουμ τους περιέχει επίσης και ηλεκτρονικούς ήχους, στα τραγούδια Sugar (GUI) και ChatZilla, που συνοδεύουν τα σόλο κομμάτια του κιθαρίστα τους, Τάτσουγια, ο οποίος έχει Ιαπωνική καταγωγή. Στο τραγούδι Utel καυτηριάζουν την αλαζονεία της εκκλησίας και στο Shirley Stoler υμνούν με ατμοσφαιρικούς ήχους την γοητεία της σκοτεινής πλευράς. Το Diclofensine είναι ένα τραγούδι με πολύ γρήγορο ρυθμό που πλησιάζει το black metal και κάνει την μουσική των Agassaim πιο ολοκληρωμένη καλλιτεχνικά, μαζί με το γεγονός ότι χρησιμοποιούν πολλά μουσικά όργανα, όπως πιάνο, βιολί και άρπα.
Kimi ga iru subarashi sugiru

Moderator της withoutnotice livejournal κοινότητας

#25 VitsioMan

VitsioMan

    Nosferatu_ZER0

  • Members
  • 28 posts

Posted 16 May 2009 - 21:22

Band: False Alarms
Album: Twelve Olympians

Tracks
01. Michel Colombier
02. Lina Krasnoroutskaya
03. Jennifer Hudson
04. Florynki
05. Sue Prideaux
06. Tongbai County
07. Dick Honig
08. Alomancy
09. James McEntee
10. Center for National Policy
11. Enrique Cadícamo

Οι False Ararms είναι ένα Greek/Folk metal συγκρότημα που συνδιάζει Melodic Death metal στοιχεία. Το πρώτο τους Album με όνομα Twelve Olympians αναφέρετε στους 12 θεούς του ολύμπου. Ο ίδιος ο Διας εμφανίστηκε στα όνειρα των μελών του συγκροτήματος για να τους δόσει τα ονόματα των κοματιών που περιέχει το album σύμφωνα με τα λεγόμενα του συγκροτήματος. Αυτός είναι και ο λόγος για τις παράξενες ονομασίςς τους. Το συγκρότημα χρησιμοπιοι και τους μελοδικούς είχους της άρπας στα κομμάτια του καθώς σε ορισμένα τραγούδια ακούμε και solo άρπας. Στις live εμφανίσεις τους τα μέλοι του συγκροτήματος εμφανίζοντε φορώντας στολές μάχης σε στυλ αρχαίων ελλήνων οπλιτών εκτός απο την αφροδίτη (άρπα) που εμφανίζεται σαν μούσα. Το επόμενο album του συγκροτήματος θα έχει τον ελληνικό τίτλο " Οι 12 Αθλοι".
Posted Image

#26 Kakashinote

Kakashinote

    .:: Yawn ::.

  • Members
  • 444 posts

Posted 16 May 2009 - 23:06

Τα δικα μου. Τρομερο παιγνιδι τολμω να πω...
(Προσεξτε τελειο ονομα που μου εδωσε!!!)

Band: Knights Templar
Album: Don't Torture a Duckling

Songs:
1. HMS Lightning
2. Cheadle Hulme
3. Daniele Capelli
4. Geography of Algeria
5. History mysteries
6. Astarac
7. John Michael Manos
8. Gandhi-King Award
9. RuPaul's Drag Race
10. Coenzyme F420
11. Jacarepagua

A few words:
Οι Knights Templar ειναι ενα συγκροτημα που παιζει ροκ/πανκ μουσικη. Εχει 4 μελη. Ο κιθαριστας και ο ντραμερ ειναι απο την Αγγλια, ο μπασσιστας απο την Ελλαδα και ο πληκτρας απο την Γερμανια. Τα μελη συναντηθηκαν σε εναν μουσικο διαγωνισμο στην Αγγλια, οπου κληθηκαν να παιξουν μαζι μετα απο κληρο.
Χαρακτηριζονται για την ιδιαιτεροτητα στην ονομασια των τραγουδιων τους, καθως δινουν ονοματα διασημων ανθρωπων και χωρων. Αυτο συμβαινει, επειδη θελουν να τονισουν τα προβληματα του πλανητη και να ευαισθητοποιησουν τον κοσμο μεσα απο τους στιχους τους.
Το πρωτο τους αλμπουμ Dont torture a duckling ονομαστηκε ετσι για να σατυρισει πολιτικες καταστασεις.
Το μελλον φαινεται λαμπρο για τα νεαρα "παιδια" του συγκροτηματος. Περιοδες για το καλοκαιρι εχουν προγραμματιστει για ..........................................(θα συνεχιζα αλλα θα καντατησω βαρετος :P)
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#27 Nozomu

Nozomu

    Haino haino haino~

  • Members
  • 317 posts
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Posted 16 May 2009 - 23:17

Band: Mario Pauwels
Album: Giovanni Battista Draghi (composer)

Tracks:
01. Parent Process
02. Lakeside Miniature Railway
03. Eurycleidus
04. Bernice Levin
05. Szechwan Myotis
06. List of Law of Ueki Episodes
07. Inaccessible Cardinal
08. Mar Thoma Syrian Church in Malaysia
09. Oecussi-Ambeno
10. Eos (Genus)
11. Tier-Scalable Reconnaissance


Οι Mario Pauwels ειναι ενα rock/jazz συγκροτημα π δν παραμενουν στην ιδια γλωσσα αλλα εναλλασωντε αναμεσα στα ρωσικα, ιωπωνικα, γαλλικα κ στα αγγλικα... Το πρωτο τους αλμπουμ ονομαζεται Giovanni Battista Draghi (Composer) κ ειναι το πρωτο απο τα 2. Το επομενο 8α εχει τιτλο Giovanni Battista Draghi (Singer)... Εμπνευσμενο απο διαφορα μερη του κοσμου ισως ειναι το καλυτερο τους μεχρι τωρα...

Spoiler:

Posted Image

Spoiler:


#28 Psylock

Psylock

    Math Logic

  • Members
  • 136 posts

Posted 10 July 2009 - 21:21

Band: LCSR
Album: Eugène Andre Oudine

Tracks:
01. Temeraire
02. Sullivan House
03. Kano State
04. Highs in the mid sixties
05. Haut-Nyong
06. Gymnasium Farmsen
07. Tunisian Underground Music
08. George Kollias
09. Bridesburg
10. List of Buffyverse novels
11. Rennau

Οι LCSR είναι ένα ατμοσφαιρικό dark alternative metal γκρούπ το οποίο έμεινε για πολύ καιρό στην underground σκηνή λόγω αντικομφορμιστικής ιδεολογίας. Το
Eugène Andre Oudine είναι το πρώτο τους album, το οποίο και ηχογραφήθηκε live. Μέσα από τα κομμάτια τους θέλουν να εκφράσουν την αποστροφή τους προς το στείρο και δογματικό κοινωνικό σύστημα. Οι στίχοι είναι κάθε άλλο παρά χαλαροί και πολιτισμένοι αλλά το νόημα τους είναι διαυγές, αν γινόταν λογοκρισία απλά δεν θα υπήρχαν. Παρά το ανατρεπτικό τους ύφος και την ριζοσπαστική στάση τους δεν παύουν να αποδεικνύουν με κάθε κομμάτι τους τις μουσικές τους γνώσεις και ικανότητες. Σε συμπλήρωση της τελευταίας πρότασης αρκεί να πούμε ότι το κομμάτι τους "George Kollias" γράφτηκε προς τιμή και αναγνώρηση του ομόνυμου έλληνα drumer (septic flesh, nile, devilworks). Αυτά από εμένα... η συνέχεια στα στερεοφωνικά σας... Stay Heavy... Stay Dark...

The truth exist beyond the Gate ...
Can you see it ?!

#29 Regina

Regina

    Paladin

  • Members
  • 54 posts

Posted 30 October 2010 - 20:18

Αχαχαχαχα τι θεϊκό παιχνιδάκι! Απορώ γιατί έχει μόνο 2 σελίδες.

Ας συμμετέχω κι εγώ.Here we go!

Band: Boncourt-le-Bois
Album: Forest and Stream

Tracks:


  • Sitno,Warmian-Masurian Voivodeship
  • InterCity 225
  • Maude Frazier
  • Ashibetsu Dam
  • USS Courier (1861)
  • Chenathur
  • Isuzu Motors Polska
  • Sanniki
  • Fourth Anglo-Mysore War
  • National Chao-Chou Senior High School
  • SNCF TVG POS

Εμ, οκ... ακολουθεί περιγραφή. Να δω πως σκατά θα τα συνδυάσω τώρα για να βγει ένα σχετικό νόημα.

Οι Boncourt-Le-Bois είναι ένα νέοσυντιθέμενο γκρουπάκι πολυταξιδευμένων οικολόγων που στον ελεύθερο του χρόνο απολαμβάνει να συνθέτει καλή ποιοτική μουσική. Με ξεκάθαρες country επιρροές μπήκαν δυναμικά στο χώρο της μουσικής πριν ενάμιση χρόνο καταλαμβάνοντας τις καρδιές χιλιάδων θαυμαστών. Η ιδέα δημιουργήθηκε, όταν 4 φοιτητές της Πολωνίας,της Ιαπωνίας,της Ινδίας και της Κίνας αντίστοιχα,συναντήθηκαν στο Inter City της Βρετανίας συμμετέχοντας στο ίδιο ερευνητικό πρόγραμμα. Κατά τη διάρκεια μιας πολύωρης τεχνικής βλάβης κατάφεραν όχι μόνο να ανακαλύψουν το κοινό τους πάθος για τη μουσική αλλά και να διαπιστώσουν με έκπληξη πως και οι 4 γεννήθηκαν στην ίδια πόλη της Δυτικής Γαλλίας. Πεπεισμένοι πως αυτή η συνάντηση ήτανε μοιραία αποφάσισαν να αφήσουν πίσω τους τα χιλιόμετρα που τους χώριζαν και μέσω της μουσικής να δώσουν στον κόσμο ένα μικρό κομμάτι από τον εαυτό τους. Ο πρώτος τους δίσκος κυκλοφόρησε το φθινόπωρο του 2009 κι έγινε κι αλός πλατινένιος.(Πςςςςς τι λε ρε) Ένα είναι σίγουρο. Ένα μεγάλο ταξίδι στο χώρο της μουσικής μόλις ξεκίνησε και μας περιμένει όλους για να μας παρασύρει στα μαγικά μονοπάτια του….




Τύφλα να χει ο Λιακόπουλος :oo:


Mirrors_Edge_Signature_by_aose.jpg

We don't exactly fit in. Anywhere. And we've made that our greatest strength


#30 The Tragic Prince

The Tragic Prince

    心消えたこのせかいに 

  • Members
  • 1,344 posts

Posted 02 November 2010 - 20:28

Band: Neuroendocrine hyperplasia
Album: Anabarilius liui chenghaiensis

Tracks:

01:
Sanyangzhuang
02:
Tantalus son of Broteas
03:
Guba mass grave
04:
SSVM (Bataha)
05:
Alseodaphne garciniaecarpa
06:
HLA-A32
07:
Piano Concerto No. 3 (Hummel)
08:
Bhalobasa Bhalobasa
09:
Gulls of Europe, Asia and North America
10:ČT1
11:
1931–32 Blackpool F.C. season

Δεν εχω ιδεα τι ειχαν παρει οταν εφτιαχναν το συγκροτιμα και το album αλλα σιγουρα ηταν good stuff