Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

live to draw ad draw to live ^-^ απλώς άνοιξε με~~
Posted 05 June 2009 - 16:51

Posted 05 June 2009 - 17:30
Και εμενα μου αρεσαν πολυ τα 3 πρωτα, keep up the good work
(και χρονια πολλα)
να 'σαι καλα ,φχαριστω για ολαααzz

Everyone has an A C E hidden,it's Hope
Posted 05 June 2009 - 17:42
Posted 05 June 2009 - 18:00
Absolutely love them. Ειδικά το τρίτο πιστεύω πρέπει να το κάνεις και σε Photoshoped version όταν βρεις λίγο χρόνο. Συγχαρητήρια Gexion και Keep it up.!!!!
Thnx για το encouragement sweety.Θα δουλεψω photoshop right after my examz

<3!!~

Posted 12 June 2009 - 12:22

εντυπώσεις ευπρόσδεκτες =3

Posted 12 June 2009 - 12:54
πολύ συναίσθημα ρε παιδί μου και το έχεις αποτυπώσει και μια χαρά.............
όσο για τα προηγούμενα .....
i love the angel!!!!
μου άρεσε πολύ και ο πολεμιστής(?).......
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'
Posted 12 June 2009 - 16:26

Posted 15 June 2009 - 22:46
Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω gexy-chan!!!Με έχεις εκθαμβώσει

Έχεις το δικό σου τρόπο και αυτό το βγάζεις σε όλα σου τα σχέδια.1.000.000.000.000 μπράβο τα δίνω όλα σε σένα.Είδα όλα τα σκίτσα σου και τα τελεύταια σου τα σπάνε....

Εγώ σχεδιάζω μόνο με μολύβι και πότε σε υπολόγιστη.Δεν ξέρω θέλω πολύ να ασχοληθώ...Βέβαια μόνο με μολύβι και ασπρόμαυρα(σπάνια βάζω χρώματα )Αλλά έχεις μια έμπνευση.....

Well Done ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ(βασικά να μην πεθάνεις ποτέ να το κάνεις αιώνια...

Posted 18 June 2009 - 10:50
πολύ ωραίο το καινούργιο!!!!!!!
πολύ συναίσθημα ρε παιδί μου και το έχεις αποτυπώσει και μια χαρά.............
όσο για τα προηγούμενα .....
i love the angel!!!!
μου άρεσε πολύ και ο πολεμιστής(?).......
heyyy,σε ευχαριστω πολυ για τις εντυπωσεις και τα kind words

και ναι,ημουν πολυ ικανοποιημενη κι εγω η ιδια με το emotion που περασα through Ζabuza..he was very inspiring,kudos to him

many thankies mate!~~yur support gives me courage ^____^~~ποοοοοοοοοοοοο καλά ο zabuza τα σπαει τρελα keep it up:wis:

Zugoooiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!
Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω gexy-chan!!!Με έχεις εκθαμβώσει...
Έχεις το δικό σου τρόπο και αυτό το βγάζεις σε όλα σου τα σχέδια.1.000.000.000.000 μπράβο τα δίνω όλα σε σένα.Είδα όλα τα σκίτσα σου και τα τελεύταια σου τα σπάνε....Είναι τόσο ωραία...
Εγώ σχεδιάζω μόνο με μολύβι και πότε σε υπολόγιστη.Δεν ξέρω θέλω πολύ να ασχοληθώ...Βέβαια μόνο με μολύβι και ασπρόμαυρα(σπάνια βάζω χρώματα )Αλλά έχεις μια έμπνευση.....
Well Done ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ(βασικά να μην πεθάνεις ποτέ να το κάνεις αιώνια...)
Ahhahhhahahahahha,wow ειμαι παρα πολυ ευγνομων για το χρονο που αφιερωσες για να τσεκαρεις τα εργακια μου

Your words mean a lot to me...εχω πολλα να δοκιμασω ακομα για να βρω με σιγουρια το στιλ που μου ταιριαζει καλυτερα (και που αποδιδω καλυτερα?)..και σου προτεινω και σενα ,και στο καθενα να πειραματιζομαστε οσο πιο πολυ μπορουμε και μετα..ασε το χερι σου να αποφασισει μονο του με τι εκφραζεται best:)
Θα 'θελα να δω ζωγραφιες σου aswell,ισως αν ανοιγες κανα gallery-thread...

Παντως, αφου σου αρεσει τοσο πολυ το drawing,keep it up and do your very best!!*O*!~
Oσο για μενα,as far as i live ..i create...it's a must dude:wis:
thanx again for everything ^^~

Posted 25 June 2009 - 15:53
~!!Warning:τα brushes με τα ιδεογραμματα που χρησιμοποιησα δεν εχω ιδεα τι σημαινουν ._.
...i hope i'm not screwed..

enjoy fellows

Posted 25 June 2009 - 19:14
o zabuza φανταστικός.

My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews

Posted 25 June 2009 - 21:38
πολυ καλός φίλε
o zabuza φανταστικός.
domo arigatoooooo:wooi2:~~~~~~

Posted 30 June 2009 - 20:55

I named it "Uchiha's way":roar:RAWRR!!
Hope u like it:rolleyes:

Posted 10 July 2009 - 22:08
θα σε βαψωωωωωωωω,το υποσχομαι!!

Posted 10 July 2009 - 23:22

Λοιπόν παρατήρησης τώρα ... το χέρι θέλει λιγοοοο τόσο δα ( ) προσοχή ο αντιχείρας είναι λίγο ποιο μακρύς και η παλάμη λίγο ποιο μεγάλη. Τα πρόσωπα μου αρέσουν παρά πολύ...αλλά στα μαλλιά κάτι μου το χαλάει, καλά όχι πως εγώ κανό τα τέλια μαλλιά αλλά να πω την γνώμη μου

Το σημαντικό είναι ότι έχεις βελτιωθεί παρά πολύ ^_^ τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες ... το μονό που χρειάζεσαι είναι ένα βιβλίο για σχέδιο μόδας για τα ρούχα, ένα κομμωτικής για τα μαλλιά...