Hey there!Σε ευχαριστώ για την προσοχή στην τέχνη μου,και για τις παρατηρήσεις.Το σκελετό που λες,πραγματικά τον έχω υπ΄όψη μου και καταλαβαίνω πως χρειάζεται για περισσότερη κίνηση και πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα..απλώς εμένα μέχρι τώρα μου αρέσει να εστιάζω στις λεπτομέριες του προσώπου και τις εκφράσεις-συναισθήματα των χαρακτήρων.Σαφώς,και κάτι παραπάνω όπως λες στην ανατομία θα το απογείωνε περισσότερο('άριστο'?δε μπορώ να το κρίνω αυτο αντικειμενικά για μένα
)
και το άλλο με τις λαδομπογιές μου κάνει εντύπωση!Λες να το δοκιμάσω?Δε το είχα σκεφτεί ποτέ ^^
Οταν αρχικα κανεις σκελετο στο σχεδιο θα σου παιρνει λιγη ωρα, οταν ομως συνηθισεις, θα γινεται τοσο γρηγορα που μετα θα σου δινει περιθωριο και ορεξη να αφιερωσεις το υπολοιπο χρονο σου στις εκφρασεις και τις λεπτομερειες.Αλλωστε μην ξεχνας, οτι ακομα και η σταση ενος σωματος συμβαλλει μεγιστα στην εκφραση που θες να δωσεις.Παρε παραδειγμα εναν ηθοποιο.Οταν θελει να δειξει λυπη, δεν παιζει μονο το προσωπο του, παιζει ολο του το κορμι.Η αναλογη σταση του σωματος, παρεα με την εκφραση του προσωπου παει την γενικη εκφραση ενα βημα παραπερα.Απο την αλλη, οι λαδομπογιες ειναι σουπερ..