Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Cyborgs versus Magic
Started By
bleach2black
, Feb 06 2008 21:34
62 replies to this topic
Posted 29 April 2008 - 10:39
Βασικα μ' αρεσει που οι περισσοτεροι μαγοι ειναι εκκεντρικοι, σνομπ, witty η σοφοι παππουληδες σαν το Γανδαλφ και γενικα εχουν ενα εξεζητημενο στυλ. Οταν μιλαμε για ανδροειδη, τι δειγματα προσωπικοτητας εχουν να επιδειξουν, ας πουμε?
Spoiler:
Posted 30 April 2008 - 01:34
Magic for me. Και σε αρκετές περιπτώσεις, Cyber-Magic.
Posted 30 April 2008 - 16:37
μαγεια και παλι μαγεια.Αν και σαν ανθρωπος ειμαι πολυ υπερ της τεχνολογιας και τη θεωρω απαραιτητη ενα cyborg ειναι περιορισμενο μεχρι εκει που εχει φτιαχτει ενω ο μαγος οσο ζει μαθαινει και σκεφτεται καινουρια πραγματα
Posted 20 March 2009 - 23:39
cyborgs γιατί οι μηχανές είναι το μέλλον και γιατί σαν άνθρωποι πρέπει πάντα να κοιτάμε μπροστά
Posted 20 March 2009 - 23:57
mecha-cyborg 4 ever.
και τα 2 βεβαια μου αρεσουν πολυ, αλλα τα mecha ειναι αγαπη.
και τα 2 βεβαια μου αρεσουν πολυ, αλλα τα mecha ειναι αγαπη.
Posted 21 March 2009 - 00:11
cyborgs γιατι μου αρεσουν οροισμενοι χαρακτηρες οπως franky και kuma απο one piece.αλλα επισης δεν συνηθηζω να βλεπω ανιμε με μαγεια
[SIGPIC]http://www.anime.gr/forums/signaturepics/sigpic8410_21.gif[/SIGPIC]
Posted 21 March 2009 - 09:50
Magic ftw!
Τα cyborg δεν μ'αρέσουν...c'est la vie!
Τα cyborg δεν μ'αρέσουν...c'est la vie!
Posted 21 March 2009 - 21:51
Αν και άκυρο το ερώτημα, αν δε μπορώ να επιλέξω συνδιασμό, τότε χίλιες φορές ρομπότ και γενικότερα τεχνολογία. Η μαγεία σε σύγχρονο περιβάλλον είναι και αυτή κάτι το τρομερά ενδιαφέρον αλλά όχι όσο η τεχνολογία.

Posted 21 March 2009 - 22:10
:tensai:MAGIC 4EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:wooi2:
Για πάντα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Την προτημώ εκατομίριες φορές από την τεχνολογία!!!
:tensai:I AM A MAGIC FAN!!!

:tensai:I AM A MAGIC FAN!!!

[IMG]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:A8OX73M6xu8g-M:http://www.justanimeltd.com/images/FullMetalAlchemistEng.jpg[/IMG]
THE BEST ALCHEMIST EVER.
:mador2:Don't forget it:hehehe:

:mador2:Don't forget it:hehehe:

Posted 21 March 2009 - 22:10
Spoiler: Troika R.I.P
δεν εχει σημασια σε ποια πλευρα εισαι.... σημασια εχει το στυλ...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things
Posted 21 March 2009 - 22:51
100% Magic
100% Awesomeness
Κατ'εμέ προφανώς μετράει η σοφία και το μυαλό απο το να είναι κάποιος προγραμματισμένος να κάνει κάτι.
Και συμφωνώ με τον Serestrum. It's all about style!
100% Awesomeness
Κατ'εμέ προφανώς μετράει η σοφία και το μυαλό απο το να είναι κάποιος προγραμματισμένος να κάνει κάτι.
Και συμφωνώ με τον Serestrum. It's all about style!
[URL="http://sig.anidb.net/redirect/18901/DuLLw/"]
[/URL]
There's no Success like Failure and Failure is no Sucess at all...
There's no Success like Failure and Failure is no Sucess at all...
Posted 27 March 2009 - 09:32
Σωστός! Η Motoko "The Major" Kusanagi είναι Cyborg, άρα η ψήφος μου πάει εκεί!Ακολουθω το ghost μου.
Ειμαι με τα cyborgs
Το (ελαφρώς βλαμμένο) ρομποτάκι από το Chobits δεν το σχολιάζω.

("The Laughing Man" arc, ε; Κι εμένα από τα αγαπημένα μου.)
Βέβαια η μαγεία έχει άλλη χάρη και κλάσεις ανώτερο firepower
Spoiler: Berserk, vol.31
αλλά τι να κάνουμε, προτιμώ τη σύγχρονη μαγεία, την τεχνολογία!
Posted 25 December 2009 - 16:37
Προτιμώ τη μαγεία! Όσον αφορά την πραγματική ζωή, είμαι φαν της τεχνολογίας, αλλά από τη στιγμή που τα anime μου δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξω τη μαγεία, διαλέγω αυτή. Μου αρέσει το μυστήριο που δημιουργεί, το ότι προσφέρει περισσότερες δυνατότητες και το ότι δίνει πολλές ευκαιρίες σ' αυτόν που τη χρησιμοποιεί να αναπτύξει τις δυνάμεις του, να χρησιμοποιήσει το μυαλό του και να εξελιχθεί, άλλωστε θα μπορούσα να πω ότι αυτό αντιπροσωπεύει στην πραγματική ζωή τον αγώνα του ανθρώπου να γίνει καλύτερος και πιο ολοκληρωμένος άνθρωπος, απλά σε μια πιο φανταστική εκδοχή του.
Posted 25 December 2009 - 17:48
cyborgs for me... Πώς τα δημιουργήματα της Φύσης αλληλεπιδρούν με τα ίδια τους τα δημιουργήματα...Η μαγεία μου παραφαίνεται απλοική...