Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

.aNiMe//GR - The Heal/Hurt Game

• This topic is locked This topic is locked
5044 replies to this topic

#1426 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 posts

Posted 05 June 2008 - 19:32

Ηeal: Haruhi
Hurt: Lafiel
Μαθαίνει στον Kenshin τεχνικές από το Street Fighter [+4 Kenshin]
Mushishi (αν και δε μπορώ να φανταστώ να μπαίνει άλλος από τον Ginko, πράγμα που δυσκολεύει τα πράγματα γιατί άμα μπει αυτός δε θα έχουμε stuff για hurt)

Posted Image

#1427 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 06 June 2008 - 15:46

God mode counter--->3 (στα 7 έχουμε ανάσταση από το νεκροταφείο)
[table="head"]Character Named|Entered|HitPoints| +/-
Haruhi Suzumiya** |06/02/08| 27 HP | +00 |
Morita Shinobu** |24/02/08| 19 HP | +00 |
Onizuka-sensei***** |06/02/08| 22 HP | +00 |
Gintoki Sakata**** |23/03/08| 39 HP | +02 |
Konata Izumi*** |27/03/08| 15 HP | +00 |
Osaka* | 07/05/08 | 23 HP | +01 |
Lafiel | 11/05/08 | 01 HP | -03 |
Dr. Tenma**| 13/05/08 | 22 HP | +00 |
Himura Kenshin
| 19/05/08 | 18 HP |+04 [+04] |
Yukino | 27/05/08 | 10 HP |--- |
Ginko | 06/06/08 | 10 HP |--- |
Kintaro | 06/06/08 | 10 HP |--- |
[/table]
Τους Χαρακτήρες που είναι σε GOD MODΕ, καταγεγραμμένοι με μωβ χρώμα, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΤΕ.
Spoiler:

Aπιστευτο και ομως αληθινο! Η lafiel ειναι ακόμη ζωντανη. Η μια ψήφος του Suzabozu την έσωσε.:oo:

Οσον αφορα τους άλλους, ο αγαπημενος μας Gintoki πλησιάζει το 5ο του godmode!:if: Πραγματικα χαρακτηρες σαν αυτον το αξίζουν, ειναι στο onizuka level. (οχι δεν κάνω προπαγανδα :hahaha:)

Ομως και η κακομοιρα η Osaka παει και αυτή για δευτερο. Περιμενουμε να δουμε τι καφριλοgodmode θα εχει.:orly:

Επισης παρατηρησα κατι, οτι ειμαστε σχετικα λίγα άτομα που παίζουν, ενω το forum ειναι τεραστιο? Τι λετε? Να στείλω ενοχλητικα pm σε οποιον δω μπροστα μου μπας και μαζευτει κοσμος? Θα εχει πολλη περισσότερη πλακα ετσι.:wooi2:

Απο mushishi εχουμε φυσικα τον Ginko
Posted Image

Και απο Golden Boy Kintaro.^_^
Posted Image

My votes:
+1 Gintoki-sama(omg godmode godmode!)
-1 Kenshin (οχι δεν εχω τπτ μαζι του!πραγματικα! Αλλα ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ HURT. Και ειπα στο γυρο αυτο να μην ριξω εγω τη χαριστικη βολη στη lafiel...-_-)

Edited by samurai_pizza_dora, 07 June 2008 - 01:29.

#1428 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 06 June 2008 - 16:09

Heal: Osaka
Hurt: Haruhi

Posted Image

#1429 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 06 June 2008 - 16:10

Heal: Sakata Gintoki \o/

LfNX0dh.png

#1430 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 06 June 2008 - 16:46

Dora, ξαναβαλε την Κονατα στο poll, πηγαινε τον Κενσιν στα 18, και προσθεσε ενα χαρακτηρα απο Mushishi και Golden Boy εκαστος αφου βγηκαν ισοπαλα τα δυο ;)

Heal : Onizuka-sensei (εσενα θελουμε!)
Hurt : Dr.Tenma
Posted Image

#1431 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 06 June 2008 - 17:01

Dora, ξαναβαλε την Κονατα στο poll, πηγαινε τον Κενσιν στα 18, και προσθεσε ενα χαρακτηρα απο Mushishi και Golden Boy εκαστος αφου βγηκαν ισοπαλα τα δυο ;)

OMG τα εκανα θαλασσα!:oo::oo::fromabove:

Καλα για την Konata νομιζω κάτι έπαιζε με το space, πατησα ενα παραπανω καθως αφαιρουσα το χρωμα ή κατι τετοιο...-_-

Αλλα αυτο με τους νέους χαρακτήρες ήταν απαράδεκτο! Καλα που ήταν το μυαλο μου??? Ενω στην αρχη σκεφτομουν μαλιστα πριν μετρησω τους ψηφους για το νεο anime ποιον στο καλο να εβαζα απο αυτα τα ανιμε, διοτι πανω κατω δεν ηξερα και πολλα(δεν τα εχω δει δυστυχως...)

Συγγνωμη στα παιδια που ψηφισαν ηδη, ενω ηθελαν να ψηφισουν κατι αλλο. Καντε κανα edit αμα ειναι...

Τεσπα, ασχετο, αυτο με τα ενοχλητικα pm για να φερουμε και αλλο κοσμος εδω μεσα να το κανω?:orly: (ή θα προκαλεσω πολυ κακο για το τπτ?)

#1432 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 06 June 2008 - 17:19

Heal: Gintoki Sakata
Hurt: Kenshin

Ούτε κι εγώ ξέρω ποιον να κάνω hurt ...

#1433 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 06 June 2008 - 18:08

Εγώ πάλι δεν πρόκειται να έχω έλλειψη από hurt με τόσους χαρακτήρες μέσα (Osaka, Haruhi, Konata, Yukino) :hahaha:

+1 Kintaro
-1 Osaka

ΠΜ στείλε σε άτομα που γνωρίζεις, και ξέρεις πως δεν θα τους ενοχλήσεις. Ο σκοπός του παιχνιδιού δεν είναι να σπάσουμε τα νεύρα στα μέλη που δεν έχουν όρεξη να παίξουν :hahaha:

E5VV38U.jpg

#1434 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 posts

Posted 06 June 2008 - 21:34

Heal: Lafiel
Hurt: Yukino

#1435 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 06 June 2008 - 21:49

Κάτω! Τα χέρια! Απ' την O-saka! :roar:

Heal: Osaka
Hurt: Kenshin

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1436 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 06 June 2008 - 21:57

Heal: Haruhi Suzumiya
Hurt: Osaka

Εγώ πάλι δεν πρόκειται να έχω έλλειψη από hurt με τόσους χαρακτήρες μέσα (Osaka, Haruhi, Konata, Yukino) :hahaha:

+1 Kintaro
-1 Osaka

ΠΜ στείλε σε άτομα που γνωρίζεις, και ξέρεις πως δεν θα τους ενοχλήσεις. Ο σκοπός του παιχνιδιού δεν είναι να σπάσουμε τα νεύρα στα μέλη που δεν έχουν όρεξη να παίξουν :hahaha:

Ρε Γιώργο μην κατηγοριοποιείς την Haruhi με της άλλες. :nosey: Πραγματικά δεν καταλαβαίνω από πού αντλίεται το μίσος σου. :hahaha: Δηλαδή εντάξει, δεν έχει καμία σχέση με το καμένο average Anime Girl a ala Azumanga Dayo ή Lucky Star. Αν σκεφτεί τα περί της προσωπικότητας της Haruhi θα βρεις ένα βαθύτατο άτομο, και σίγουρα όχι ανιδεολόγητο. :orly: Τουλάχιστον εγώ έτσι πιστεύω. Μπορεί να μην είναι "σοβαρή" με τον όρο της έννοιας, αλλά τουλάχιστον είναι ώριμη εσωτερικά, και σίγουρα έχει λόγο να φαίρεται έτσι όπως φαίρεται. :hahaha:

oR4yYRl.gif

#1437 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 06 June 2008 - 22:20

Ανδρέα, θα φάμε τα μουστάκια μας. :oo:

Δες (ξανά) το Azumanga Daioh και θα διαπιστώσεις ότι η Osaka δεν έχει καμία σχέση με το καμμένο average anime girl (αν θες τέτοια, ψάξε σε ecchi comedy, όπου θα βρεις το κλασσικο dumb bimbo with breasts bigger than her head). Η Osaka είναι απλά "από άλλο ανέκδοτο". ^^

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1438 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 06 June 2008 - 22:22

Heal:Konata
Hurt:Haruhi
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#1439 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 06 June 2008 - 22:48

Ανδρέα, θα φάμε τα μουστάκια μας. :oo:

Δες (ξανά) το Azumanga Daioh και θα διαπιστώσεις ότι η Osaka δεν έχει καμία σχέση με το καμμένο average anime girl (αν θες τέτοια, ψάξε σε ecchi comedy, όπου θα βρεις το κλασσικο dumb bimbo with breasts bigger than her head). Η Osaka είναι απλά "από άλλο ανέκδοτο". ^^

Ίσως το ματαδώ το καλοκαίρι. Όταν το έβλεπα πρέπει να παραδεχτώ ότι δεν το πήρα στο σοβαρά... Δηλαδή δεν έψαξα κάτι το βαθύτατο. :nosey: I will check it. :drink:

oR4yYRl.gif

#1440 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 06 June 2008 - 23:48

Heal: Himura

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.