Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

rosario+vampire

• Please log in to reply
253 replies to this topic

#91 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 posts

Posted 03 April 2008 - 15:06

/rosario to vampire

we need moreeeeeeee
"[FONT="]Αφού η μ@λακια πάει σύννεφο ας μοιραστούμε ομπρέλες" [/FONT]
[FONT=Arial Black]ΚΑΡΙ0ΛΗΣ[/FONT]
Posted Image

#92 1oneiromono

1oneiromono

suicide with pixels....

• Members
  • 113 posts

Posted 08 April 2008 - 14:01

/rosario to vampire

Eυχαριστουμε για το link(αργησα να γραψω γτ δν ηξερα τι αλλο να πω για να ειμαι in topic)
Mολις ειδα και το επ 13,καλο αν και μαρεσε πιο πολυ η μαχη στο μανγκα
Spoiler:
οποιος ενδιαφερετε ας ριξει μια ματια Rosario+Vampire 10 page 36 | One Manga

Υ.Γ. Οποιος ειναι fun της Kurumu-chan να διαβασει αυτο το chapter Rosario+Vampire 7 page 01 | One Manga
μιας και την ιδεα για το cosplay maid το χρησιμοποιησαν αλλου στο ανιμε δεν θα το δειξουν αυτο

#93 serenity_chan

serenity_chan

~anime is life~

• Members
  • 45 posts

Posted 10 May 2008 - 18:19

oντως!! κai εγω τον tsukune τον περιμενα πιο...vampire!
τελικα δεν καταλαβα γιατι ο τσουκουνε μπορουσε να παει στον κοσμο τους ενω αλλοι αν8ρωποι οχι...
μηπως 8α εχει και 2 season??:hmmm:
Posted Image

#94 Gaijin Bosozoku

Gaijin Bosozoku

Digitalbrother

• Members
  • 284 posts

Posted 10 May 2008 - 18:24

oντως!! κai εγω τον tsukune τον περιμενα πιο...vampire!
τελικα δεν καταλαβα γιατι ο τσουκουνε μπορουσε να παει στον κοσμο τους ενω αλλοι αν8ρωποι οχι...
μηπως 8α εχει και 2 season??:hmmm:

Η αληθεια ειναι οτι δεν βλεπω το λογο να εχει δευτερη season, μιας και σχεδον τιποτα δεν αφησαν να περασει στο φλου.... Αν και θα μου αρεσε να εχει και μια δευτερη, ειχε πλακα η σειρα... Kappu-chu~!

#95 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 posts

Posted 10 May 2008 - 18:39

μονο πλακα ειχε εμενα που ειχα διαβασει το μανγκα
μετα το 4το επ δν ειχε καμια σχεση πηρε μια τεραστια στροφη κ αλαξε εντελος
στο μανγκα ο τσουκουνε κοβει κολους και το σεναριο ειναι πολυ γαμηστερο
με μεγαλες μαχες και δν ειναι καθε τσαπτερ καινουριο στορυ...δλδ και στο τελευταιο επ του ανιμε
που εγινε βαμπιρ κ καλα δν εμιαζε με του μανγκα που ειναι πολυ cool ο τυπος και φανηκε κιολας οτι το εκανε ενστικτοδος και δν το ελενχε (απο τα ματια)... σορρυ που μιλαω για το μανγκα αλλα δν εχει καμια σχεση με το ανιμε οποτε τπτ δν ειναι σποιλερ...

Posted Image

#96 auron12

auron12

Starting...

• Members
  • 29 posts

Posted 12 May 2008 - 13:29

Παιδια μολις τωρα διαβασα πως θα βγει και αλλη season που θα ξεκινησει τον οκτωβριο.Η ιστορια θα συνεχιζεται κανονικα απο το τελος της season 1,με καινουργιους χαρακτηρες απο το manga αλλα και νεους που θα εμφανιστουν μονο στο anime!!Super!

Δειτε εδω!! Second Rosario + Vampire Anime Series Announced - Anime News Network

#97 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 12 May 2008 - 14:29

Ας ελπισουμε η 2η να ειναι καπως καλυτερη σε θεμα δρασης/σεναριου (απο Pantsu χορτασαμε:nod2:)

#98 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 12 May 2008 - 14:44

όντως, το manga είναι σκάλες ανώτερο από το anime, στο anime έχουν κάνει την υπόθεση μαντάρα.

#99 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 12 May 2008 - 14:47

Ας ελπισουμε η 2η να ειναι καπως καλυτερη σε θεμα δρασης/σεναριου (απο Pantsu χορτασαμε:nod2:)

Idd,αν θέλουν να δείξουν pantsu ας πάνε να το κάνουν στα slice και όχι σε αυτό που έχει προοπτικές...Ο Jiraiya θα με φάει...

#100 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 12 May 2008 - 17:08

δεν χρειαζεται, θα σε φαω εγω τωρα στη θεση του. Beware!!!!!!!!!!!!!!!

με εχει αφησει στο ποδι του

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#101 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 posts

Posted 13 May 2008 - 05:00

Idd,αν θέλουν να δείξουν pantsu ας πάνε να το κάνουν στα slice και όχι σε αυτό που έχει προοπτικές...Ο Jiraiya θα με φάει...

πραγματηκα εχει προοπτικες αν ακουλουθουσε το μανγκα νομιζω θα ηταν απο τα καλητερα ανιμε που εχουν βγει το τελευταιο καιρο
ετσι οπως το εχουν κανει κατα τη γνωμη μου σπαταλη χρηματων ειναι...
κριμα τον κοπο που κανουνε οι ανιματορς

Posted Image

#102 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 13 May 2008 - 07:54

ενα λεπτο ρε παλικαιρα, και ετσι μια χαρα ανιμε ηταν. δεν διαβασα το μανγκα και απο οτι λετε διεφερε εντελως. αυτο που ισως σας διαφευγει ειναι οτι σκοπος του ανιμε ηταν να δειξει pantsu, κανα βυζακι και την uber-kawai Moka san. εξαλλου ποσες φορες εχουμε παραδεχθει ολοι μας οτι το μανγκα εινια κατα πολυ ανωταρο απο τις σειρες?

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#103 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 13 May 2008 - 09:46

ενα λεπτο ρε παλικαιρα, και ετσι μια χαρα ανιμε ηταν. δεν διαβασα το μανγκα και απο οτι λετε διεφερε εντελως. αυτο που ισως σας διαφευγει ειναι οτι σκοπος του ανιμε ηταν να δειξει pantsu, κανα βυζακι και την uber-kawai Moka san. εξαλλου ποσες φορες εχουμε παραδεχθει ολοι μας οτι το μανγκα εινια κατα πολυ ανωταρο απο τις σειρες?

Aπλά εδώ πονάει γιατί είναι σειρά που αν είχε βγει με τον σωστό τρόπο,εμένα τουλάχιστον θα είχε γίνει η αγαπημένη μου >.<

#104 auron12

auron12

Starting...

• Members
  • 29 posts

Posted 13 May 2008 - 13:22

Ναι δεν ειναι η πρωτη φορα που μαλλον για λογους εμπορικους το anime διαφοροποιηται κατα πολυ απο το manga.Πολλες σειρες εχουν κανει αυτο το κατ' εμε λαθος.Παντως παρολο που η σειρα θα μπορουσε να γινει πολυ καλυτερη,δεν μπορω να πω σε καμμια περιπτωση πως ειναι για τα σκουπιδια.Ελπιζω πως στην δευτερη σεζον παρολο που δεν θα ακολουθησουν το manga, τουλαχιστον να προσεξουν λιγο περισσοτερο το σεναριο.

#105 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 15 May 2008 - 22:18

Παιδιά δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ έχοντας διάβαση το manga το όποιο είναι ΦΟΒΕΡΟ:wooi2: είπα να δω και το anime περιμένοντας φυσικά να ακόλουθη το manga.Δίστιχος έκανα όνειρα:gn2::emptyonexg1:...όχι μονό δεν το ακόλουθη αλλά από το 90%-60% που είναι στην αρχή συμφώνα με το manga από το 7 επεισόδιο και μετά χάνι κυριολεκτικά το μπαλάκι και δεν μπορούσα να το βλέπω:erk:!! Ίσως να περίμενα πολλά από αυτό το anime δεν ξέρω αλλά δεν μου άρεσε καθόλου και τα επεισόδια από το 7 και μετά λίγες στιγμές έβλεπα και το άλλαζα:cry5:. Μην με παρεξηγήσετε το animation είναι πολύ καλό και έχει κόπια πλακά αλλά δίστιχος ξεφεύγει εντελώς από το manga:if:...για όσους τους άρεσε το anime(μάλλον είναι όση δεν έχουν διάβαση το manga)η δεύτερη κύκλος βγαίνει το Οκτώβριο από όσα ξέρω:thatsit:.