Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

rosario+vampire

• Please log in to reply
253 replies to this topic

#16 skanjos

skanjos

kya!!! echiiii

• Members
  • 84 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2008 - 22:14

σήμερα λοιπόν έιδα το 4ό επεισόδιο .δε πα να λέτε οτι επαναλαμβάνονται κάποια πράγματα εγώ θέλω να βλέπω πιό πολλά kappuchuuuuu και bom bom .

άλλαξε για 3η φορά το ending και απότι βλέπω μπορεί να αλλάξει εντελώς το anime και να μην πάρουμε χαμπάρι..καθώς το ending είναι full battle και opponents.

kurumu θέλω και εγώ bom bom:wooi2:

#17 kienzan

kienzan

Anime Elite

• Members
  • 1.251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2008 - 23:07

Aντε φυγε βρε smart-ass!:hahaha::bleh:

Xα. βρήκα ευκαιρία να το παίξω εξυπνακιας σιγα μην την άφηνα να πάει χαμένη:hahaha:

Πάντως αν μήνει σε αυτο το στιλ για πολύ θα γίνει φόλα
Υπάρχει κανεις που έχει διαβάσει το manga να μας κάνει κάνα spoiler?:congrats:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#18 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιανουάριος 2008 - 02:14

Απ'ότι νομίζω πιο κάτω(7-8 επεισόδιο περίπου) πρέπει να γίνεται αρκετά ενδιαφέρον(πιο σοβαρές μάχες κτλ).

Δημοσιευμένη  εικόνα

#19 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2008 - 17:40

Διάβασα και εγώ αρκετό από το manga το οποίο τα σπάει σε αντίθεση με το anime. Αλλά το anime μάλλον θέλει να ασχοληθεί περισσότερο με fan-service κλπ μιας και στο manga δεν έχει ούτε το 1/3 του. Το μόνο που του δίνω + είναι τα ωραία γραφικά και το τελευταίο ending :wooi2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#20 Gaijin Bosozoku

Gaijin Bosozoku

Digitalbrother

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Φεβρουάριος 2008 - 23:54

Βασικα εγω δεν εχω διαβασει το manga, αλλα δεν θα συμφωνησω.....

Προσωπικα το rosario οπως ειναι μου αρεσει παρα παρα πολυ, με πολυ ecchi, kapuchu και εκεινους τους χαζους αντιπαλους (τι ηταν εκεινος ο lizardman?? :hahaha:ειχε και τη φωνη του θεου Franky) για να πεφτει γελιο....

Δεν θελω καθολου να βαλουν πιο σοβαρες μαχες, δεν θελω να μπερδευτει το rosario με το hellsing....

Απλα δεν νομιζω οτι θα ταιριαζει στη σειρα κατι τετοιο, you know what i'm sayin'?

#21 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2008 - 00:31

Χαζοχαρούμενο. In a bad way.

Posted Image

Insta-dropped and perm-deleted. :bahhh:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#22 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2008 - 00:57

Χαζοχαρούμενο. In a bad way.
Insta-dropped and perm-deleted. :bahhh:

dropped it too... =w=
καλυτερα να ξαναρχισω το H20 πχ, παρα να συνεχισω αυτο .___.
*εχω και Majin Tantei to catch up >w<*
kinda hate this kind of shounen after all... :\

#23 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2008 - 01:44

Μια χαρά είναι το anime.Απλώς δεν έχετε γούστο:tongue:Everything is good as long as it has pantsu in it:wooi2:Kappuchu:lovulovu:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#24 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2008 - 02:18

Το ανιμε ειναι μια χαρα. Απλως ειναι σιγουρο οτι στα μελλοντικα επεισοδεια τα πραγματα θα σοβαρεψουν και θα γινουν και δραματικα! Το μονο που μπορει να με σωσει απο την πικρα ειναι να κανουν μικρη την σειρα οποτε να μην προλαβουν να μπουν πολλα επ. με περιεχομενο που θα με στεναχωρησει (ή να κρατησουν το σοβαρο μεχρι το επιπεδο του action και να μην το κανουν δραμα!)
Δημοσιευμένη  εικόνα
Courtesy of Kenny!

#25 Speedgrapher

Speedgrapher

Hermetic Scholar

• Members
  • 394 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2008 - 21:57

Προσωπικά δεν με χαλάει σαν σειρά. Ναι, έχει μπόλικο fan-service, ναι έχει μπόλικα γκομενάκια, αλλά νομίζω ότι όλα αυτά τελούν λειτουργία προλόγου, διότι αν είναι ενδεικτικό το ending του πρόσφατου επεισοδίου, θα σόβαρέψουν και θα αγριέψουν τα πράγματα. Εκτός αυτού, έχω αποκτήσει μια προσκόλληση στα anime που φαίνεται να ξεκινούν χαζοχαρούμενα και να εξελίσσονται σε κάτι άλλο. Still, γούστα είναι αυτά.

Όσο για το H2O Kenny, δεν το βρίσκω κακό, μόνο στο τέταρτο επεισόδιο μου την έσπασε λίγο
Spoiler:

Για το Neuro πάλι, δεν αξίζει νομίζω τον κόπο. Δες καλύτερα Metantei Loki Ragnarok, Spiral ή Tantei Labyrinth.

Δημοσιευμένη  εικόνα

--Though you cannot see in the dark, the dark can see you (and the lens too)--

http://otakulens.wordpress.com

http://www.easysubjugation.blogspot.com

#26 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2008 - 21:13

Μια χαρά είναι το anime.Απλώς δεν έχετε γούστο:tongue:Everything is good as long as it has pantsu in it:wooi2:Kappuchu:lovulovu:

Πες τα, τα σπαει!!!!:wooi2::wooi2::wooi2:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#27 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2008 - 23:33

Μολις τελειωσα το επ.5... Δεν μπορουσα να συνελθω για πολυ ωρα μετα απο τον διαγωνισμο στην πισινα!!! Ηταν σαν να πηραν την καφριλα του Sushi TV και να την εκαναν anime!!!!

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Για οσους δεν το καταλαβαν μου αρεσε...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Courtesy of Kenny!

#28 skanjos

skanjos

kya!!! echiiii

• Members
  • 84 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2008 - 23:52

τι λέτε ρε παλικάρια δεν σας αρέσουν τα pantsu- boobs anime,εγώ σκάβω για να βρώ τέτια ,χωρίς χενται πάντα

πωπω. καλά φοβερό το επεισόδειο με την πισίνα χεχε,

μακράν η καλύτερη στιγμή στο ανιμε εκεί που ειναι 3 άτομα μέσα στην φωτιά και λένε naniii!!!!kisama moka-san to benqio lol το θέλω για κινούμενο αβαταρ χεχε

kurumu-chan :wooi2::awww::lovulovu:

#29 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2008 - 00:03

Πριν λίγο είδα το 5 και όντως ίσως να είναι το καλύτερο μέχρι τώρα.Η σειρά τα σπάει απλά:wooi2:Κι εγώ τρελαίνομαι για κάτι τέτοια όπως ο skanjos.Damn i also want a kappuchu:lovulovu:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#30 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2008 - 19:57

Μόλις είδα το 7.Ωραίο επεισοδιάκι και αυτό.
Spoiler:
Επίσης ο Gin-senpai τα σπάει.Pervert με τα όλα του:congrats:Επίσης να πω και επίσημα ότι μισώ τον Tsukune(όχι όσο τον Makoto από το School days βέβαια:hehe:)Γενικά πάντως για τη σειρά μέχρι τώρα μπορώ να πω ότι την απολαμβάνω πέρα για πέρα και είναι από τις αγαπημένες μου αυτή της season.Ακριβώς όπως πρέπει να είναι ένα anime.Fanservice στο φουλ:hehehe:I love the pantsu shots σε κάθε επεισόδιο.I want moar:nanteee:Και για να μην ξεχνιόμαστε kappuchu...:lovulovu:

Δημοσιευμένη  εικόνα