Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

The Strongest disciple kenichi

• Please log in to reply
83 replies to this topic

#61 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2011 - 16:07

Αφού εκεί οδεύει το πράμα...Τι περιμένεις για να το κάνεις ;

Δημοσιευμένη  εικόνα

#62 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2011 - 20:02

Αφού εκεί οδεύει το πράμα...Τι περιμένεις για να το κάνεις ;

Εχω μια μικρη ελπιδα εις μνημην των πρωτων καλων χρονων της σειρας.

#63 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2011 - 20:27

Κι εγώ μαν,αλλά δεν το κόβω να βελτιώνεται.Σε λίγο,έτσι όπως το πάνε,θα βάλουν τον Kenichi,να μαθαίνει το kamehameha....:uhh:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#64 The Truth

The Truth

Storm King

• Members
  • 195 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2011 - 20:36

Την έχω βάλει από καιρό στο μάτι τη συγκεκριμένη σειρά και έχω ψηθεί να διαβάσω το manga. Αξίζει ή είναι κλασσικό shounen;

#65 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2011 - 20:41

Την έχω βάλει από καιρό στο μάτι τη συγκεκριμένη σειρά και έχω ψηθεί να διαβάσω το manga. Αξίζει ή είναι κλασσικό shounen;

Στην αρχη ειναι πολυ ωραιο, σε κραταει και εισαι ενθουσιασμενος που το αρχισες. Αυτος ο ενθουσιασμος θα κρατησει και για αρκετα chapters ακομη αφοτου πνιγεις στο fanservice και στα κλισε του ειδους.

Πλεον, ειναι απο τα πιο mindless fanservice non-ecchi/non-romance Shounen manga που εχω δει (οχι διαβασει) ποτε μου. Και εχω δει παρα πολλα, πιστεψε με.

Θα μου στοιχισει αν χρειαστει να το αφησω, αλλα οχι τοσο οσο το βαρος που θα φυγει απο το κεφαλι μου.

Οποτε οσον αφορα την ερωτηση σου αν ειναι "κλασσικο" Shounen η απαντηση ειναι οχι. Αλλα προτιμω ενα κλασσικο Shounen απο αυτην τη σκια του καλου manga που ηταν καποτε το HSDK.

EDITED:
Spoiler: Για αυτους τους 2 λογους
και για αυτο που προειπα μια βδομαδα πριν περιπου (οσοι διαβασατε το new chapter και την ατακα "He's looking for a new disciple". Μα ποσο προβλεψιμο και βαρετο), I kiss this manga goodbye. Δεν ξερω αν θα το ξαναπιασω καποια στιγμη, αλλα προς το παρων θα προσπαθησω να σωσω ο,τι καλο εχει απομεινει μεσα μου απο αυτο το manga. Farewell ladies and gentlemen.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zentsugi: 04 Οκτώβριος 2011 - 23:15

#66 aXxXeL

aXxXeL

CHEERIOOO!!

• Members
  • 316 Δημοσιεύσεις:
  • LocationLarisa,Greece

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2011 - 12:33

Το ότι το fanservice έχει πιάσει κόκκινο είναι γεγονός από τότε που εμφανίστηκε ο wresler γκόμενα αλλά γενικά δεν μπορώ να μω πως με έχει απογοητεύσει το manga (ακόμα) και σύμφωνα με το τελευταίο chapter μυρίζωμε full war και επιτέλους θα δούμε τον παππού να ταίζει ξύλο(or sho i hope)

Edit:Τώρα που το ξανασκέφτομαι ελπίζω να μην καταλήξει σε κανένα time-ship(που είναι και της μόδας τώρα)επειδή και καλά δεν ξέρουν την ακριβή θέση του demon god fist..

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από aXxXeL: 05 Οκτώβριος 2011 - 17:45

Δημοσιευμένη  εικόνα

That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons

Even Death may die

Spoiler: MyAnimeList

#67 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2011 - 12:47

Ίσως το χειρότερο chapter του manga,που έχω διαβάσει.Δεν με ενόχλησε τόσο η όλη ιδέα του νέου arc,όσο το ατελείωτο και ηλίθιο fan-serviceπου γέμιζε τα πάνελ και τις σελίδες χωρίς να προσφέρει τίποτα....

Δημοσιευμένη  εικόνα

#68 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2011 - 14:37

'Εχοντας δει το anime,τo ξεκίνησα πριν κάτι βδομάδες και τώρα είμαι στο τουρνουά που έχει πάει το Shinpaku Alliance,συγκεκριμένα στο σημείο που αυτός με την κοτσίδα έχει υπνοτίσει την Fuurinji και επεμβαίνει ο Takeda

Απλά την αγαπάω αυτήν την σειρά μάγκες.Παρ' όλο που δεν είναι καθαρά κωμωδία,έχω γελάσει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο έχω δει σε manga-anime(με εξαίρεση το Seto no:nod2:)

Y.Γ:oι σημειώσεις του translator σε κάποια σημεία τα σπάνε xD
Γεια σου και σένα Γιώργη Γουλάρα...Δημοσιευμένη  εικόνα

#69 aXxXeL

aXxXeL

CHEERIOOO!!

• Members
  • 316 Δημοσιεύσεις:
  • LocationLarisa,Greece

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2011 - 00:03

κάτι που μόλις μου ήρθε στο μυαλό, στο τέλος του 444 έλεγε πως θα υπάρχει ένα important announcment...έχετε καμιά ιδέα για το τι εννοεί?

Δημοσιευμένη  εικόνα

Even Death may die

#70 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2011 - 00:13

Ελπίζω,να εννοεί πως σταματούν την έδκοσή του,λόγω του υπερβολικά ηλίθιου σεναρίου.
Τεσπα,το 444,ήταν το τελευταίο κεφάλαιο που θα διαβάσω από το Kenichi.Θα το dropαρω προς το παρόν,μέχρι να φτιάξει ή τουλάχιστον μέχρι να το σταματήσουν να εκδίδεται.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#71 aXxXeL

aXxXeL

CHEERIOOO!!

• Members
  • 316 Δημοσιεύσεις:
  • LocationLarisa,Greece

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2011 - 00:15

Boss you're a hater :P
αλλά και εγώ θα το σταματήσω για λίγο για να το διαβάσω το αρκ μαζεμένο γιατί δεν νομίζω να μου αρέσει τελικά

Δημοσιευμένη  εικόνα

Even Death may die

#72 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2011 - 00:20

Μπορεί να το παρα έκανα,με το προηγούμενο μου post.
Αλλά αποτελεί,αδιαμφησβήτητο γεγονός,πως το Kenishi,χάλασε αρκετά σε ποιότητα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#73 aXxXeL

aXxXeL

CHEERIOOO!!

• Members
  • 316 Δημοσιεύσεις:
  • LocationLarisa,Greece

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2011 - 00:23

οκ γιου νοου αλλά αφου θα το σταματήσεις γιατί δεν το φτάνεις τουλάχιστον on-going? 5 chap σου μένουν έτσι κ αλλιώς

Δημοσιευμένη  εικόνα

Even Death may die

#74 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2011 - 00:30

Κάτσε,το τελευταίο που βγήκε δεν είναι αυτό,που ξυπνάει η Miu σ'ενα χωριό κι αρχίζει το ξύλο με τους ντόπιους ;

Δημοσιευμένη  εικόνα

#75 aXxXeL

aXxXeL

CHEERIOOO!!

• Members
  • 316 Δημοσιεύσεις:
  • LocationLarisa,Greece

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2011 - 00:31

yep απλά επειδή είπες πως το 444 είναι το τελευταίο που θα διαβάσεις νόμιζα πως δεν είχες προχωρήσει

Δημοσιευμένη  εικόνα

Even Death may die