Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Strongest disciple kenichi
Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2011 - 14:18
Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2011 - 02:21
Ένα γαμηστερότατο manga, και αντί να έχει καμιά 20αρια σελίδες το thread, έχει μονο 4, και τα μισά post είναι της μισής γραμμής.
Το θεωρώ κλάσης ανώτερο από άλλα shonen manga, που προσπαθούν να αναυλήσουν αντρίλα και σπέρμα.
Έχει σενάριο, έχει comedy relief, έχει βρωμόξυλο και γενικότερα action, έχει επιτέλους έναν πρωταγωνιστή ο οποίος διαπρέπει με τον ιδρώτα του, και όχι επειδή έφαγε κάτι/γεννήθηκε με κάτι, και ενώ ξεφεύγει αρκετές φορές από την σφαίρα της πραγματικότητας, δεν ξεχνάει να μας δείχνει πως αντιμετωπίζονται και τα απλά καθημερινά πράγματα (όπως το σχολείο), χωρίς να τα αγνοούν λες και δεν υπάρχουν καθόλου,λες και η παρουσία τους ή το αντίκτυπό τους σε όσα κάνανε δεν θα φαινόταν.
Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2011 - 14:06
Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2011 - 04:41
δεν είναι τόσο εύκολο.Το manga είναι τέλειο... Αυτή τη στιγμή είμαι στο chapter 407 και μέσα στη μέρα θα είμαι Current. Με πορώνει με το να μάθω πολεμικές τέχνες αυτό. Τόσες φορές που το έχω δει, ένα kao loi μπορώ να το κάνω αν χρειαστεί πιστεύω.
θα πρέπει να έχει τόσο δυνατά χέρια ώστε είτε να λυγίσεις τον αντίπαλο προς τα εσένα, είτε να τραβήξεις όλο σου το σώμα προς τα πάνω.
Φαίνεται να κάνει άλμα για να δώσει την γονατιά, αλλά στην ουσία αν δώσεις ώθηση με το πόδι για άλμα, εξασθενεί η γονατιά.
Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2011 - 20:04
Ξεκίνησε η μεγαλύτερη ως τώρα μάχη μεταξύ Masters!

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2011 - 22:58

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2011 - 18:31
Το manga είναι τέλειο... Αυτή τη στιγμή είμαι στο chapter 407 και μέσα στη μέρα θα είμαι Current. Με πορώνει με το να μάθω πολεμικές τέχνες αυτό. Τόσες φορές που το έχω δει, ένα kao loi μπορώ να το κάνω αν χρειαστεί πιστεύω.
Καλυτερα να μην το επιχειρησεις. Γι' αυτο επιμενω πως σε καθε chapter πρεπει να συμπεριλαμβανει τη φραση "The stunts in this manga were performed by professionals, so for your safety and the protection of those around you, do not attempt any of the stunts you're about to see".
Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2011 - 18:43
Seriously,don't try this at home...Το manga είναι τέλειο... Αυτή τη στιγμή είμαι στο chapter 407 και μέσα στη μέρα θα είμαι Current. Με πορώνει με το να μάθω πολεμικές τέχνες αυτό. Τόσες φορές που το έχω δει, ένα kao loi μπορώ να το κάνω αν χρειαστεί πιστεύω.
P.S Αναμένουμε για την επικότερη μάχη του manga.

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2011 - 02:21
Απο τοτε που ολοι οι female characters εχουν 0 σχεδον character developement και που τις υποβιβασαν ολες σε ρολο fanservice, απλα δεν μπορω να το διαβασω οπως το διαβαζα 100-150 chapters πριν.
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2011 - 00:39
Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2011 - 10:15
Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2011 - 02:07
εμένα πάντως το μάνγκα αυτό μου αρέσει πολύ γιατί επιτέλους ο μόνος σχετικά φυσιολογικός ήρωας είναι ο πρωταγωνιστής! Πολύ καλό όσον αφορά τις πολεμικές τέχνες και αν υπερβάλει σε κάποια σημεία παραμένει ωστόσο ψαγμένο. Εντύπωσή μου είναι η όλοι γουστάρουν τη miu-san?
Οχι, εντυπωση σου ειναι.. το ερωτημα επρεπε να ειναι: "Ενντύπωσή μου είναι ή όλες γουστάρουν τον Kenichi-kun?" Και εκει απανταμε, Shounen ειναι δικιο εχεις.
Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2011 - 19:17
Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2011 - 19:27
Καλό κεφαλαιάκι,για τα δεδομένα της σειράς.

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2011 - 15:01
ελεος,γιατι αυτη κατανταει παντα
σχεδον(corrected) γυμνη?απο χαρτι ειναι τα ρουχα της?Spoiler:Spoiler:Spoiler:
Fanservice. Fanservice. And some more fanservice.