Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

The Strongest disciple kenichi

• Please log in to reply
83 replies to this topic

#46 bujar

bujar

Anime Fan

• Members
  • 231 posts

Posted 10 February 2011 - 14:18

417: The girl That is Way Too Fast
ecchiness at it's best!!!
Πολυ καλο chapter...

#47 Aerinos

Aerinos

~tHe wInd dAncer

• Members
  • 41 posts

Posted 16 March 2011 - 02:21

Τι πρόβλημα υπάρχει στο forum?
Ένα γαμηστερότατο manga, και αντί να έχει καμιά 20αρια σελίδες το thread, έχει μονο 4, και τα μισά post είναι της μισής γραμμής.

Το θεωρώ κλάσης ανώτερο από άλλα shonen manga, που προσπαθούν να αναυλήσουν αντρίλα και σπέρμα.

Έχει σενάριο, έχει comedy relief, έχει βρωμόξυλο και γενικότερα action, έχει επιτέλους έναν πρωταγωνιστή ο οποίος διαπρέπει με τον ιδρώτα του, και όχι επειδή έφαγε κάτι/γεννήθηκε με κάτι, και ενώ ξεφεύγει αρκετές φορές από την σφαίρα της πραγματικότητας, δεν ξεχνάει να μας δείχνει πως αντιμετωπίζονται και τα απλά καθημερινά πράγματα (όπως το σχολείο), χωρίς να τα αγνοούν λες και δεν υπάρχουν καθόλου,λες και η παρουσία τους ή το αντίκτυπό τους σε όσα κάνανε δεν θα φαινόταν.

#48 AnimeGR

AnimeGR

Starting...

• Members
  • 4 posts

Posted 17 March 2011 - 14:06

Το manga είναι τέλειο... Αυτή τη στιγμή είμαι στο chapter 407 και μέσα στη μέρα θα είμαι Current. Με πορώνει με το να μάθω πολεμικές τέχνες αυτό. Τόσες φορές που το έχω δει, ένα kao loi μπορώ να το κάνω αν χρειαστεί πιστεύω. :P

#49 Aerinos

Aerinos

~tHe wInd dAncer

• Members
  • 41 posts

Posted 18 March 2011 - 04:41

Το manga είναι τέλειο... Αυτή τη στιγμή είμαι στο chapter 407 και μέσα στη μέρα θα είμαι Current. Με πορώνει με το να μάθω πολεμικές τέχνες αυτό. Τόσες φορές που το έχω δει, ένα kao loi μπορώ να το κάνω αν χρειαστεί πιστεύω. :P

δεν είναι τόσο εύκολο.
θα πρέπει να έχει τόσο δυνατά χέρια ώστε είτε να λυγίσεις τον αντίπαλο προς τα εσένα, είτε να τραβήξεις όλο σου το σώμα προς τα πάνω.
Φαίνεται να κάνει άλμα για να δώσει την γονατιά, αλλά στην ουσία αν δώσεις ώθηση με το πόδι για άλμα, εξασθενεί η γονατιά.

#50 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 21 June 2011 - 20:04

Καλά έχει να γίνει της κολάσεως!!!!!
Ξεκίνησε η μεγαλύτερη ως τώρα μάχη μεταξύ Masters!:burningbe3:
Posted Image

Posted Image
Posted Image
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#51 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 21 June 2011 - 22:58

ευτασα και γω on going , απιστευτο manga , αγαπημενη η shigure , ο apachai και φυσικα ο μεγιστος nijima , το alien που ολοι χρειαζομαστε :kakaka:

Posted Image

#52 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 23 June 2011 - 18:31

Καλυτερα να μην το επιχειρησεις. Γι' αυτο επιμενω πως σε καθε chapter πρεπει να συμπεριλαμβανει τη φραση "The stunts in this manga were performed by professionals, so for your safety and the protection of those around you, do not attempt any of the stunts you're about to see".

#53 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 23 June 2011 - 18:43

^ Ι Lol'd

Το manga είναι τέλειο... Αυτή τη στιγμή είμαι στο chapter 407 και μέσα στη μέρα θα είμαι Current. Με πορώνει με το να μάθω πολεμικές τέχνες αυτό. Τόσες φορές που το έχω δει, ένα kao loi μπορώ να το κάνω αν χρειαστεί πιστεύω.

Seriously,don't try this at home...

P.S Αναμένουμε για την επικότερη μάχη του manga.

Posted Image

#54 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 24 June 2011 - 02:21

Εμενα προσωπικα πλεον δεν με πορωνει τοσο το manga.

Απο τοτε που ολοι οι female characters εχουν 0 σχεδον character developement και που τις υποβιβασαν ολες σε ρολο fanservice, απλα δεν μπορω να το διαβασω οπως το διαβαζα 100-150 chapters πριν.

#55 Aposutorosu

Aposutorosu

Anime Amateur

• Members
  • 93 posts

Posted 25 June 2011 - 00:39

εμένα πάντως το μάνγκα αυτό μου αρέσει πολύ γιατί επιτέλους ο μόνος σχετικά φυσιολογικός ήρωας είναι ο πρωταγωνιστής! Πολύ καλό όσον αφορά τις πολεμικές τέχνες και αν υπερβάλει σε κάποια σημεία παραμένει ωστόσο ψαγμένο. Εντύπωσή μου είναι η όλοι γουστάρουν τη miu-san?

#56 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 28 June 2011 - 10:15

πολύ ωραίο μάνγκα και ειδικά στην αρχή μπορείς να μάθεις ενα δυο πράγματα για τις πολεμικές τέχνες. θα συμφωνήσω με τον Zentsugi πως έχει αρχίσει να χαλάει κάπως απο τότε που όλες οι γυναίκες χρησιμοποιούνται για fanservice αλλά αν εξαιρέσης αυτό είναι ακόμα γαμάτο. αντε να δούμε προβλέπετε επική μάχη

#57 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 30 June 2011 - 02:07

εμένα πάντως το μάνγκα αυτό μου αρέσει πολύ γιατί επιτέλους ο μόνος σχετικά φυσιολογικός ήρωας είναι ο πρωταγωνιστής! Πολύ καλό όσον αφορά τις πολεμικές τέχνες και αν υπερβάλει σε κάποια σημεία παραμένει ωστόσο ψαγμένο. Εντύπωσή μου είναι η όλοι γουστάρουν τη miu-san?

Οχι, εντυπωση σου ειναι.. το ερωτημα επρεπε να ειναι: "Ενντύπωσή μου είναι ή όλες γουστάρουν τον Kenichi-kun?" Και εκει απανταμε, Shounen ειναι δικιο εχεις.

#58 scoot

scoot

Anime Fan

• Members
  • 137 posts

Posted 24 September 2011 - 19:17

ελεος,γιατι αυτη κατανταει παντα σχεδον γυμνη?απο χαρτι ειναι τα ρουχα της?
Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

#59 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 24 September 2011 - 19:27

'Οχι,αλλά είναι shonen !! :P
Καλό κεφαλαιάκι,για τα δεδομένα της σειράς.

Posted Image

#60 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 25 September 2011 - 15:01

ελεος,γιατι αυτη κατανταει παντα σχεδον (corrected) γυμνη?απο χαρτι ειναι τα ρουχα της?

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Fanservice. Fanservice. And some more fanservice.

Spoiler: