Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ποδόσφαιρο

• Please log in to reply
2677 replies to this topic

#1396 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 07 February 2011 - 00:53

παρουσιαζετε την φαση των 32 του Europa League ως μεγαλυτερο κατορθωμα.

Μα ειναι. Το πρωταθλημα το δικος μας ειναι κατι σαν το League Cup της Αγγλιας. Τετοια αξια εχει...

Υ.Γ. He mad?
Posted Image

Edited by Napster, 07 February 2011 - 01:03.

#1397 KageHitsu

KageHitsu

Kage

• Members
  • 630 posts

Posted 07 February 2011 - 01:06

οταν λες οτι δεν τον ενδιαφερει τον ΠΑΟΚ το ντερμπυ κανεις μεγαλο λαθος.. μη ξεχνας οτι εχουμε και play off στο πρωταθλημα για την δευτερη θεση ή μηπως θες να μου πεις οτι δεν νοιαζει τον ΠΑΟΚ αμα δεν παει Champions league;
I put up my headphones and listen to the deftones

#1398 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 07 February 2011 - 01:16

+1 στον KageHitsu

Κατσε ρε Ναπστερ το πιστευεις αυτο που λες? Δηλαδη ειναι πιο ευκολο να περασεις εναν(σχετικα ευκολο για μενα) όμιλο και δευτερος.. απο το να βγεις πρωτος στη χωρα σου??? Το ενα θελει καλαματς στην εδρα σου και καθαρησες και το αλλο θελει σταθεροτητα όλοι την χρονια..

Εγω σου λεω και παλουκι όμιλο Champions League...
Δηλαδη εμεις περσι που βγηκαμε πεμπτοι και περασαμε ενα κανονικο σε δυναμικοτητα όμιλο του Champions League(και αν μας μετραγαν το γκολ με την Μπορντο και στους 8 σου λεω) ήμασταν η καλυτερη ομαδα της Ελλαδας??

2po6sfa_jpg.gif

#1399 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 07 February 2011 - 01:16

παντως απορω πως με τον Ολυμπιακο το κλιμα ήταν πιο φανατικο(και κεκλεισμενων των θυρων!!!!!!!!) σε σχεση με τον Παναθηναικο με γεματη την Τουμπα!!!!!!!!!
Η Τουμπα καυτη εδρα= παραμυθι.........

Ο παθιασμενος Γκαρσια ποσο μαχητικος ήταν σήμερα??? Ο Χαλκιας(ο καλυτερος ελληνας τερματοφυλακας..) πως και δεν τεντωθηκε ολοκληρος??
Καλυτερα Κοκκαλης παρα παραρτημα....

Φιλε εισαι οτι να ναι. Ποιο παραρτημα ρε φαντασμενε ? Και ποιος εισαι ΕΣΥ να μιλησεις για παραρτηματα που το μισο πρωταθλημα ειναι δορυφορος σου. Και σχετικα με τον Χαλκια, ειχε μπει ο Τσιριλο μπροστα και δεν μπορουσε να πηδηξει. Μαθε μπαλιτσα. :nosey:
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#1400 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 07 February 2011 - 01:20

ρε παρε ισοπαλια με το Βολο πρωτα και μετα μιλα για παραρτηματα. Μου παραπονιεσαι ενω καθε χρονο εισαι στο -20..
Και το χαρτομαντηλο δεν κανει κακο..

Α και μικρε χαμηλωνε τον τονο..

+ Στα κορνερ οι τερματοφυλακες που χουν μπροστα τους 15-20 σωματα δεν τετονονται?? Εσυ μαθε μπαλιτσα..

Edited by zoro77, 07 February 2011 - 01:29.

2po6sfa_jpg.gif

#1401 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 07 February 2011 - 01:27

Να αποκαλουνε ευκολο τον ευρωπαικο μας ομιλο οι οπαδοι της ομαδας "Μενουμε Ελλαδα" που αποκλειστηκανε απο την Μακαμπι (ουτε καν την μπασκετικη), ειναι λιγο τραγικο..

Και σημερα, παρολο που το ματς ηταν βαθμολογικα αδιαφορο, παιξαμε με παθος και μετα απο πολυ καιρο ειχαμε καλη κυκλοφορια της μπαλας.. Οταν δεσουνε οι μεταγραφες και γυρισει ο Βιτολο, θα ειμαστε στο peak μας στην περιοδο του κυπελου, οταν πραγματικα θα μετραει.. Και να δουμε αν θα μας λετε παραρτημα οταν θα παιξουμε με τον βαζελο στα πλει-οφ για πρακτικο στοχο...
Posted Image

#1402 KageHitsu

KageHitsu

Kage

• Members
  • 630 posts

Posted 07 February 2011 - 01:31

παιδες χαλαρωστε :P
Μα δεν καταλαβαινω γιατι επιμενετε να λετε οτι ηταν αδιαφορο το ματς, καθε βαθμος μετραει στα play off .Διοτι αν αρχισουν τα play off και ο ΠΑΟΚ εχει 15 βαθμους διαφορα απο τον Παναθηναϊκο τα ματς θα παιζονται για τυπικος λογους.
I put up my headphones and listen to the deftones

#1403 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 07 February 2011 - 02:02

Οπα ρε μεγαλε. Μηπως σε πειραξε που λεω αληθειες ? Και παλι το γυρνας αλλου οταν δεν σε συμφερει.
Posted Image

Posted Image

#1404 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 07 February 2011 - 02:31

αι ο ΠΑΟΚ εχει 15 βαθμους διαφορα απο τον Παναθηναϊκο τα ματς θα παιζονται για τυπικος λογους.

Oι 5 βαθμοί στην κανονική διάρκεια είναι 1 βαθμος στα πλει-οφ. Που σημαίνει ότι αν ΠΑΟ-ΠΑΟΚ θα χουν από 1 εως 3 βαθμούς διαφορά λογικά που μπορεί να καλυφθεί εύκολα αφού παίζονται 6 ματς. Στην ουσία στα πλειοφ όλες οι ομάδες είναι στο κόλπο.
Posted Image

#1405 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 07 February 2011 - 02:51

κοιτα στο ιντερνετ και το μωρακι μπορει να το παιξει αντρας.. οπότε αστο το περι μεγαλος και μικρος.
Εγω μιλησα ετσι γιατι χρησιμοποιησες φράσεις όπως ''Φαντασμενε'', εισαι ότι 'να'ναι'', ''ΕΣΥ''. Εγω ποτε δε σου μιλησα ετσι.

δευτερον αυτες τις ''αληθειες'' που λες τις διαβαζω στις εφημεριδες του ΟΣΦΠ,ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ μην ανησυχεις.. Δεν με πειθουν ουτε οι δικες μας ουτε οι δικες σας.

Τριτον εσυ δεν μου απαντας στο επιχειρημα μου(το-20 σε καθε χρονια) και συνεχιζεις να μιλας για διαιτησια και αδικιες,παραρτηματα.. Ε αν θελεις να ζεις με την ψευδαισθηση ότι η ΑΕΚ επρεπε να χει παρει 4-5 απο τα 12 του ΟΣΦΠ, ζησε.. Τι να σου κανω εγω.

Τεταρτον τι θελεις να σου πω? Για το αν εχει παραρτηματα ο Ολυμπιακος? Εγω λεω όχι. Αν ειχε δε θα ειχαμε τραυματισμο σε καθε αγωνιστικη. Επιπλεον όλες οι ομαδες ξεσκιζονται για να κοβουν βαθμους από τον Ολυμπιακο. Π.χ ο Χαβος κανει συνεχεις διαμαρτηριες, οι παιχτες του ΠΑΟΚ χαλανε το κλιμα στο Καραισκακη και προκαλουν, ενω με τις αλλες ομαδες κυριοι(και σημερα με τον ΠΑΟ όχι απλα κυριοι.. γατακια)... Αλλο παραδειγμα ο Καραγεωργιου. Κανει ολοκληρη φασαρια για ενα κορνερ!! Για το πεναλτι όμως που δεν δοθηκε στο πρωτο ημιχρονο δεν μιλησε.. Αλλο παραδειγμα...Ο Αρης... Αδικηται προφανεστατα απο τον ΠΑΟ και την επομενη μερα αντι να βλεπεις να παραπονιεται κατα του ΠΑΟ βλεπεις ανακοινωση κατα του Μαρινακη!!! Ενα τελευταιο.. ολες οι ομαδες παιζουν με συστημα 6-4-0 για να παρουν εστω βαθμό. Αυτο τι λεει ότι καθονται και περιμενουν να το φανε?
Θα μου πεις τωρα... Μα εσεις δινεται παιχτες δανεικους σε ολες τις ομαδες τις Σουπερλιγκ και αυτοι σας δίνουν όποιον παιχτη θελετε ή ακομα και ευκολους 6 βαθμους(μεσα-εξω), Ωραια αν εχουμε παιχτες μικρους που πρεπει να παρουν παιχνιδια γιατι να μην τους δωσουμε? Αν η προσφορα μας ειναι καλυτερη απο την δικια σας ή καποιου αλλουνου γιατι να μην την δεχτουν και παρουμε τελικα ενα παιχτη?

Πεμπτον δεν υπαρχει ομαδα αντιολυμπιακος...
αν εσυ όμως θελεις να εισαι αντιολυμπιακος μαθε ότι δεν εξυπηρετεις μονο το συμφερον της ομαδας σου(αφου είναι πισω με διαφορα στη βαθμολογια τι θα κερδιζε αν απο -20 η διαφορα πηγαινε στο -18.. Τιποτα) αλλα αυτον που ακολουθει τον πρωτο(στην προκειμενη περιπτωση τον ΠΑΟ... Και πιστεψε με αυτο είναι μεγαλυτερη ευνοια απο το να χεις παρανομο παρε δωσε με μια ομαδα...

2po6sfa_jpg.gif

#1406 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 07 February 2011 - 03:32

μονοι μας και ολοι τους.
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#1407 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 07 February 2011 - 14:30

κοιτα στο ιντερνετ και το μωρακι μπορει να το παιξει αντρας.. οπότε αστο το περι μεγαλος και μικρος.
Εγω μιλησα ετσι γιατι χρησιμοποιησες φράσεις όπως ''Φαντασμενε'', εισαι ότι 'να'ναι'', ''ΕΣΥ''. Εγω ποτε δε σου μιλησα ετσι.

δευτερον αυτες τις ''αληθειες'' που λες τις διαβαζω στις εφημεριδες του ΟΣΦΠ,ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ μην ανησυχεις.. Δεν με πειθουν ουτε οι δικες μας ουτε οι δικες σας.

Τριτον εσυ δεν μου απαντας στο επιχειρημα μου(το-20 σε καθε χρονια) και συνεχιζεις να μιλας για διαιτησια και αδικιες,παραρτηματα.. Ε αν θελεις να ζεις με την ψευδαισθηση ότι η ΑΕΚ επρεπε να χει παρει 4-5 απο τα 12 του ΟΣΦΠ, ζησε.. Τι να σου κανω εγω.

Τεταρτον τι θελεις να σου πω? Για το αν εχει παραρτηματα ο Ολυμπιακος? Εγω λεω όχι. Αν ειχε δε θα ειχαμε τραυματισμο σε καθε αγωνιστικη. Επιπλεον όλες οι ομαδες ξεσκιζονται για να κοβουν βαθμους από τον Ολυμπιακο. Π.χ ο Χαβος κανει συνεχεις διαμαρτηριες, οι παιχτες του ΠΑΟΚ χαλανε το κλιμα στο Καραισκακη και προκαλουν, ενω με τις αλλες ομαδες κυριοι(και σημερα με τον ΠΑΟ όχι απλα κυριοι.. γατακια)... Αλλο παραδειγμα ο Καραγεωργιου. Κανει ολοκληρη φασαρια για ενα κορνερ!! Για το πεναλτι όμως που δεν δοθηκε στο πρωτο ημιχρονο δεν μιλησε.. Αλλο παραδειγμα...Ο Αρης... Αδικηται προφανεστατα απο τον ΠΑΟ και την επομενη μερα αντι να βλεπεις να παραπονιεται κατα του ΠΑΟ βλεπεις ανακοινωση κατα του Μαρινακη!!! Ενα τελευταιο.. ολες οι ομαδες παιζουν με συστημα 6-4-0 για να παρουν εστω βαθμό. Αυτο τι λεει ότι καθονται και περιμενουν να το φανε?
Θα μου πεις τωρα... Μα εσεις δινεται παιχτες δανεικους σε ολες τις ομαδες τις Σουπερλιγκ και αυτοι σας δίνουν όποιον παιχτη θελετε ή ακομα και ευκολους 6 βαθμους(μεσα-εξω), Ωραια αν εχουμε παιχτες μικρους που πρεπει να παρουν παιχνιδια γιατι να μην τους δωσουμε? Αν η προσφορα μας ειναι καλυτερη απο την δικια σας ή καποιου αλλουνου γιατι να μην την δεχτουν και παρουμε τελικα ενα παιχτη?

Πεμπτον δεν υπαρχει ομαδα αντιολυμπιακος...
αν εσυ όμως θελεις να εισαι αντιολυμπιακος μαθε ότι δεν εξυπηρετεις μονο το συμφερον της ομαδας σου(αφου είναι πισω με διαφορα στη βαθμολογια τι θα κερδιζε αν απο -20 η διαφορα πηγαινε στο -18.. Τιποτα) αλλα αυτον που ακολουθει τον πρωτο(στην προκειμενη περιπτωση τον ΠΑΟ... Και πιστεψε με αυτο είναι μεγαλυτερη ευνοια απο το να χεις παρανομο παρε δωσε με μια ομαδα...

Απαντω με ερωτηση : Που κολλαει το γεγονος οτι ειμαστε καθε χρονο στο -20, με το γεγονος οτι εχεις 7 παραρτηματα φετος.

2) Δεν χρειαζομαι τις εφημεριδες ( δεν διαβαζω ποτε ) για να δω τι γινεται στο ελληνικο ποδοσφαιρο. Φαινεται ξεκαθαρα.

3) Μαγκια σου για τους δανεικους , αλλα αλλο οι καλες σχεσεις, και αλλο να περνατε παρελαση μεσα εξω , σε αντιπαλους με κατεβασμενα παντελονια.

4) Ναι, τα 3 απο τα 12 τα αξιζα σιγουρα. Και αν επαιρνα αυτα τα 3, ως φυσικο επομενο, θα επαιρνα και αλλα.

5) Δεν ειμαι ΑντιΟλυμπιακος, αγανακτισμενος ειμαι. Δεν μου αρεσει αυτο που γινεται στο ελληνικο ποδοσφαιρο. Αν οντως ξερεις απο μπαλα, ουτε εσενα πρεπει να σου αρεσει. Και αν αρχισουμε να καταλογιζουμε ευθυνες ξερουμε απο που να αρχισουμε.....

6) Σορρυ για τα προηγουμενα, δεν σκοπευα να σε προσβαλω. Αλλα νευριασα, διοτι οπαδος του Ολυμπιακου, ειναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, Α-ΔΙΑ-ΝΟ-Η-ΤΟ να μιλαει για παραρτηματα. Καλυτερα να μην ελεγες τιποτα.
Posted Image

Posted Image

#1408 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 07 February 2011 - 15:00

Δηλαδη ειναι πιο ευκολο να περασεις εναν(σχετικα ευκολο για μενα) όμιλο και δευτερος.

Σωστα, η Dinamo Zagreb ειναι ευκολη ομαδα ειδικα στην εδρα της και πριν απο λιγο που ειδα την βαθμολογια της Primera División, η Villareal που ειναι 3η ειναι ακομα πιο ευκολη...

#1409 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 07 February 2011 - 19:45

ok mikami αυτες ειναι αποψεις μας. Δεκτες και δυο. Συνεχιζουμε χωρις flame wars.

@Ναπστερ Δε λεω ότι οι αντιπαλοι ήταν της πλακας αλλα σε σχεση με ομιλο Τσαμπιονς λιγκ ειναι σαφως πιο ευκολος. Εγω σου λεω και σε σχεση με του Αρη...
Και ξαναλεω μαγκια σας που περασατε. Δεν εχω προβλημα να τα πηγαινεται καλα στην Ευρωπη.
Ευχομαι στους ''8'' ΠΑΟΚ-Αρης:P

2po6sfa_jpg.gif

#1410 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 08 February 2011 - 14:03

30 χρονια πριν..

[media]http://www.youtube.com/watch?v=ENOG4XUIrkA&feature=player_embedded#[/media]

2po6sfa_jpg.gif