παρουσιαζετε την φαση των 32 του Europa League ως μεγαλυτερο κατορθωμα.
Μα ειναι. Το πρωταθλημα το δικος μας ειναι κατι σαν το League Cup της Αγγλιας. Τετοια αξια εχει...
Υ.Γ. He mad?

Edited by Napster, 07 February 2011 - 01:03.
Posted 07 February 2011 - 00:53
παρουσιαζετε την φαση των 32 του Europa League ως μεγαλυτερο κατορθωμα.
Edited by Napster, 07 February 2011 - 01:03.
Posted 07 February 2011 - 01:06
Posted 07 February 2011 - 01:16
Posted 07 February 2011 - 01:16
παντως απορω πως με τον Ολυμπιακο το κλιμα ήταν πιο φανατικο(και κεκλεισμενων των θυρων!!!!!!!!) σε σχεση με τον Παναθηναικο με γεματη την Τουμπα!!!!!!!!!
Η Τουμπα καυτη εδρα= παραμυθι.........
Ο παθιασμενος Γκαρσια ποσο μαχητικος ήταν σήμερα??? Ο Χαλκιας(ο καλυτερος ελληνας τερματοφυλακας..) πως και δεν τεντωθηκε ολοκληρος??
Καλυτερα Κοκκαλης παρα παραρτημα....
Posted 07 February 2011 - 01:20
Edited by zoro77, 07 February 2011 - 01:29.
Posted 07 February 2011 - 01:27
Posted 07 February 2011 - 01:31
Posted 07 February 2011 - 02:02
Posted 07 February 2011 - 02:31
Oι 5 βαθμοί στην κανονική διάρκεια είναι 1 βαθμος στα πλει-οφ. Που σημαίνει ότι αν ΠΑΟ-ΠΑΟΚ θα χουν από 1 εως 3 βαθμούς διαφορά λογικά που μπορεί να καλυφθεί εύκολα αφού παίζονται 6 ματς. Στην ουσία στα πλειοφ όλες οι ομάδες είναι στο κόλπο.αι ο ΠΑΟΚ εχει 15 βαθμους διαφορα απο τον Παναθηναϊκο τα ματς θα παιζονται για τυπικος λογους.
Posted 07 February 2011 - 02:51
Posted 07 February 2011 - 03:32
Posted 07 February 2011 - 14:30
κοιτα στο ιντερνετ και το μωρακι μπορει να το παιξει αντρας.. οπότε αστο το περι μεγαλος και μικρος.
Εγω μιλησα ετσι γιατι χρησιμοποιησες φράσεις όπως ''Φαντασμενε'', εισαι ότι 'να'ναι'', ''ΕΣΥ''. Εγω ποτε δε σου μιλησα ετσι.
δευτερον αυτες τις ''αληθειες'' που λες τις διαβαζω στις εφημεριδες του ΟΣΦΠ,ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ μην ανησυχεις.. Δεν με πειθουν ουτε οι δικες μας ουτε οι δικες σας.
Τριτον εσυ δεν μου απαντας στο επιχειρημα μου(το-20 σε καθε χρονια) και συνεχιζεις να μιλας για διαιτησια και αδικιες,παραρτηματα.. Ε αν θελεις να ζεις με την ψευδαισθηση ότι η ΑΕΚ επρεπε να χει παρει 4-5 απο τα 12 του ΟΣΦΠ, ζησε.. Τι να σου κανω εγω.
Τεταρτον τι θελεις να σου πω? Για το αν εχει παραρτηματα ο Ολυμπιακος? Εγω λεω όχι. Αν ειχε δε θα ειχαμε τραυματισμο σε καθε αγωνιστικη. Επιπλεον όλες οι ομαδες ξεσκιζονται για να κοβουν βαθμους από τον Ολυμπιακο. Π.χ ο Χαβος κανει συνεχεις διαμαρτηριες, οι παιχτες του ΠΑΟΚ χαλανε το κλιμα στο Καραισκακη και προκαλουν, ενω με τις αλλες ομαδες κυριοι(και σημερα με τον ΠΑΟ όχι απλα κυριοι.. γατακια)... Αλλο παραδειγμα ο Καραγεωργιου. Κανει ολοκληρη φασαρια για ενα κορνερ!! Για το πεναλτι όμως που δεν δοθηκε στο πρωτο ημιχρονο δεν μιλησε.. Αλλο παραδειγμα...Ο Αρης... Αδικηται προφανεστατα απο τον ΠΑΟ και την επομενη μερα αντι να βλεπεις να παραπονιεται κατα του ΠΑΟ βλεπεις ανακοινωση κατα του Μαρινακη!!! Ενα τελευταιο.. ολες οι ομαδες παιζουν με συστημα 6-4-0 για να παρουν εστω βαθμό. Αυτο τι λεει ότι καθονται και περιμενουν να το φανε?
Θα μου πεις τωρα... Μα εσεις δινεται παιχτες δανεικους σε ολες τις ομαδες τις Σουπερλιγκ και αυτοι σας δίνουν όποιον παιχτη θελετε ή ακομα και ευκολους 6 βαθμους(μεσα-εξω), Ωραια αν εχουμε παιχτες μικρους που πρεπει να παρουν παιχνιδια γιατι να μην τους δωσουμε? Αν η προσφορα μας ειναι καλυτερη απο την δικια σας ή καποιου αλλουνου γιατι να μην την δεχτουν και παρουμε τελικα ενα παιχτη?
Πεμπτον δεν υπαρχει ομαδα αντιολυμπιακος...
αν εσυ όμως θελεις να εισαι αντιολυμπιακος μαθε ότι δεν εξυπηρετεις μονο το συμφερον της ομαδας σου(αφου είναι πισω με διαφορα στη βαθμολογια τι θα κερδιζε αν απο -20 η διαφορα πηγαινε στο -18.. Τιποτα) αλλα αυτον που ακολουθει τον πρωτο(στην προκειμενη περιπτωση τον ΠΑΟ... Και πιστεψε με αυτο είναι μεγαλυτερη ευνοια απο το να χεις παρανομο παρε δωσε με μια ομαδα...
Posted 07 February 2011 - 15:00
Δηλαδη ειναι πιο ευκολο να περασεις εναν(σχετικα ευκολο για μενα) όμιλο και δευτερος.
Posted 07 February 2011 - 19:45
Posted 08 February 2011 - 14:03