Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ποδόσφαιρο

• Please log in to reply
2677 replies to this topic

#121 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 07 August 2009 - 22:50

Συμφωνω με τον Κετσπαγια, ο ολυμπιακος πρεπει να παει οπωσδηποτε champions league
Aν και ειμαι παναθηναικος υποστηριζω τον ολυμπιακο στην ευρωπη,ελπιζω να κερδισει την ομαδα που δν θυμαμαι πως την λενε και να παει στην ευρωπη και να σπασει τα προηγουμενα ρεκορ του.
[media]http://www.youtube.com/watch?v=wuWow-CdzWI[/media]

#122 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 07 August 2009 - 23:14

Περιμένω από την Real να τους μαμήσει όλους φέτος !
Τώρα στα εντός Ελλάδος δν θα αναφερθώ γιατί δν έχω όρεξη να τσακώνομαι....
Posted Image

#123 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 11 June 2010 - 21:35

Ας συνεχίσουμε εδω την κουβεντα για το mundial καλυτερα.
Αν ο ήχος απο το ραδιοφωνο δεν αργούσε θα εβλεπα απο εδω τον αγωνα που εχουν και φοβερη εικόνα http://www.eurovisionsports.tv/ στο mute βεβαια.

Αν δεν μπει o djibril μεσα δεν βλέπω να κάνει τιποτα η Γαλλία :yawn2:

#124 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 11 June 2010 - 21:57

Olala!! Αυτό είναι live streaming!Πολύ ντουντουκα παίζει.. πως καταφέρνουν και παίζουν μπάλα; σαν δισεκατομμύρια μυγες ακούγονται.
Αντε να δούμε τι θα κάνουμε αυριο με τους νοτιοκορεάτες

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#125 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 11 June 2010 - 22:08

μπραβο ε φιλε , και μαμω τα στριμ !
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#126 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 11 June 2010 - 22:28

Τον βλεπω να τον πινουμε αυριο...ειδικα αν συνεχισει ο rehagel την εμμονη του με τον Χαριστεα.

Για την Γαλλια δεν περιμενα να νικησει σημερα.Γιατι δεν εβαλε βασικο τον malouda ο παπαρας ο Domenek?Επισης με τον henry εκτος φορμας και με τον anelka να κανει σημερα τα δικα του ισως ειναι καλυτερος ο Cisse.

qzMHWHd.png

#127 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3,599 posts

Posted 11 June 2010 - 22:36

Σούπα το 2ο ματς.
Εντάξει με τον Χαριστέα, αν παίξει θα παίξει επειδή είναι δυνατό κορμί και παίζει με καρδιά άλλωστε ολοι οι παίκτες μας είναι στο ίδιο επίπεδο πάνω κάτω δυνατά κορμιά χωρίς τεχνική.
Posted Image

#128 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 11 June 2010 - 22:37

Τον βλεπω να τον πινουμε αυριο...ειδικα αν συνεχισει ο rehagel την εμμονη του με τον Χαριστεα.

Για την Γαλλια δεν περιμενα να νικησει σημερα.Γιατι δεν εβαλε βασικο τον malouda ο παπαρας ο Domenek?Επισης με τον henry εκτος φορμας και με τον anelka να κανει σημερα τα δικα του ισως ειναι καλυτερος ο Cisse.

Mαζί σου...
Βαρετός ο αγώνας οσο δεν πήγαινε.. αφου χαζευά στο ιντερνετ γιατι δεν την πάλευα. Ο μόνος τρόπος να συνέλθω απο αυτό που είδα είναι να δω το shaolin soccer :hahaha: .

Οσο για την Ελλαδα, στην προετοιμασια, δεν χρησιμοποιουσε τοσο τον Χαριστέα, απο οτι διαβασα δηλαδή ,αλλα ρεχαγκελ είναι αυτος, δεν είναι η πρωτη φορα που κάνει κατι τέτοιο και μετά τον βάζει μέσα.
Ελπίζω να δουμε καλυτερη μπαλίτσα αυριο απο Αργεντινη - Νιγηρία και Αγγλια - ΗΠΑ.

Ποια ομάδα πιστευετε εχει τις περισσοτερες πιθανότητες να το σηκώσει;
Eγω υποστηριζω Αγγλια και Ισπανια και βλεπω Ισπανία σαν το φαβορι της διοργάνωσης

#129 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3,599 posts

Posted 11 June 2010 - 22:54

H Γαλλία απέδειξε πως δεν αξίζει νε βρίσκεται στο Παγκόσμιο.
Posted Image

#130 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 11 June 2010 - 23:02

Χμ, και εγω την Ισπανια θα ελεγα για φαβορι αν και εχουν μια υπερτατη γκαντεμια στα Mundial:hahaha:.

Αργεντινη και Αγγλια υποστηριζω κυριως αλλα δεν βλεπω να το σηκωνουν.Αργεντινη ειδικα με τον Maradona προπονητη (αλλος Ziko μας βγηκε απο εδω) και με την μετρια αμυνα τους δε βλεπω να πηγαινουν μακρια, περα του οτι δεν ειμαι και τοσο σιγουρος για το ποσο ο Messi μπορει να κανει τα μαγικα που εκανε στο champion league χωρις τον Xavi απο πισω.

qzMHWHd.png

#131 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 11 June 2010 - 23:10

Που ειναι το λιβε streaming??

Posted Image

#132 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 11 June 2010 - 23:11

Πιστευω οτι με το Εuro ξόρκισαν αυτη την γκαντεμιά που ειχαν και πλεον διαθετουν την πιο πληρη ομάδα στο κοσμο, με ενα κεντρο και μια επιθέση που πετάνε φωτιές.
ενα goal που πετυχαν σε φιλικο με την Πολωνία πριν 3 μέρες.
Youtube Video

Ασε που για μένα τετοιες διοργανωσεις ειναι οι μονες που μπορω να θαυμασω το διδυμο xavi iniesta (barca hater here)

#133 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3,599 posts

Posted 11 June 2010 - 23:11

Εμένα οι επιλογές μου για το ποιός θέλω να το πάρει, όχι ποιόν θεωρώ φαβορί:P
1 Ελλάδα
2 Ακτη ( Μια κούπα για αφρικανική ομάδα και Τουρέδες ρε παιδιά)
3 Βραζιλία - πολυνίκεις του θεσμού (η καρδιά του πρωταθλητή)
4 Αγγλια - Capello με μια από τις καλύτερες φουρνίες να δούμε τι ψάρια θα πιάσουν.
Posted Image

#134 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 11 June 2010 - 23:21

Ασε που για μένα τετοιες διοργανωσεις ειναι οι μονες που μπορω να θαυμασω το διδυμο xavi iniesta (barca hater here)

heh δε βλεπεις πολλους barca haters στις μερες μας xd
Ομαδαρα, αλλα υπερεκτιμημενη.Φετος ειδικα ακομα και εγω που ειμαι fan σιχαθηκα να ακουω τους σχολιαστες των Net-Mega να fanboyζουν σαν 12χρονα πανω απο τον Messi και τους υπολοιπους, λες και δεν υπαρχουν αλλες ομαδες.

Την βραζιλια δεν την πολυχωνευω, και με τσαντισε ακομη περισσοτερο μετο που ειδα τον Pato εκτος αποστολης....

Πεζει να μας κανει και καμια εκπληξη η Ιταλια, εχουν υπερτατο προπονητη και μυαλο.

qzMHWHd.png

#135 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 11 June 2010 - 23:24

Tα φαβορι για μενα ειναι Αγγλικα και Ισπανια...Μπαλαρα παιζουν!

2bbd14fc.jpg