Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ποδόσφαιρο
Posted 22 December 2010 - 18:20
και γω ειμαι παοκ απο νηπιο ακομη (με γονεις που δεν ηταν τρομεροι οπαδοι του ποδοσφαιρου) αλλα ειμαι γιατι ειναι ο παοκ πολυ απλα, για την τρελα της ομαδας, ουτε καν εχω ασχοληθει με την ιστορια του (οκ δεν ειμαι και φοβερος οπαδος αλλα βλεπω τα ματσακια οποτε μπορω)
το θεμα ειναι αν οντος γινει αυτο το βημα απο τους αραβες (που προφανως εχουν σκοπο να εκμεταλυτουν την αγαπη του κοσμου για την ομαδα) , να μην καταστρεψει το ολο κλιμα
(για παραδειγμα κατι παρομοιο εχει γινει με την manchester united οπου οι σκληροπυρινικοι οπαδοι ειχαν ξενερωσει με την ομαδα που εχασε τη μορφη της και δημιουργησαν δικια τους ομαδα την united of manchester http://en.wikipedia.org/wiki/F.C._United_of_Manchester )
Posted 22 December 2010 - 18:30
ναι οκ, αν και το ιστορικο κομματι τωρα εχει μικρινει αρκετα, η μιση και παραπανω θεσσαλονικη ειναι παοκ και πολυ λιγοι (μονο οι καμμενοι) εχουν κατσει να ψαξουν πραγματικα την ιστορια του
και γω ειμαι παοκ απο νηπιο ακομη (με γονεις που δεν ηταν τρομεροι οπαδοι του ποδοσφαιρου) αλλα ειμαι γιατι ειναι ο παοκ πολυ απλα, για την τρελα της ομαδας, ουτε καν εχω ασχοληθει με την ιστορια του (οκ δεν ειμαι και φοβερος οπαδος αλλα βλεπω τα ματσακια οποτε μπορω)
το θεμα ειναι αν οντος γινει αυτο το βημα απο τους αραβες (που προφανως εχουν σκοπο να εκμεταλυτουν την αγαπη του κοσμου για την ομαδα) , να μην καταστρεψει το ολο κλιμα
(για παραδειγμα κατι παρομοιο εχει γινει με την manchester united οπου οι σκληροπυρινικοι οπαδοι ειχαν ξενερωσει με την ομαδα που εχασε τη μορφη της και δημιουργησαν δικια τους ομαδα την united of manchester http://en.wikipedia.org/wiki/F.C._United_of_Manchester )
LOL, Βασικά ο ΠΑΟΚ έχει και τα προβληματάκια του στο οικονομικό οπότε...
Posted 22 December 2010 - 19:01
βασικά σαν Παοκτζής δεν είναι μόνο οικονομικώς και ιστορικά δες το..δημιουργήθηκε από Κωνσταντινοπολήτες για να έχουν ένα δικό τους αθλητικό σωματείο...
Μη τρελαινεσαι. Εχουν την ΑΕΚ για αυτο το λογο.

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.

Posted 22 December 2010 - 19:04
Μη τρελαινεσαι. Εχουν την ΑΕΚ για αυτο το λογο.
you miss the point..ο Παοκ για τους οπαδους δεν ειναι απλα μια ομαδα...

Posted 22 December 2010 - 19:12
Μάλλον εσύ χάνεις το νόημα
Ποιος απ τους σημερινούς παοκτσήδες συνδέουν την ομάδα τους με τη Κωνσταντινούπολη και όχι με τη Θεσ/νικη. Όχι εγώ πάντως
δεν εννοώ αυτό ρε...απλά όσοι έχουν καταγωγή από Κων/πολη...Και ο ΠΑΟΚ δεν είναι απλά ομάδα στην καρδιά των οπαδών είναι πολλά παραπάνω
Posted 22 December 2010 - 19:14
δεν εννοώ αυτό ρε...απλά όσοι έχουν καταγωγή από Κων/πολη...Και ο ΠΑΟΚ δεν είναι απλά ομάδα στην καρδιά των οπαδών είναι πολλά παραπάνω
Juuuust like AEK. Μαλλον γιατι ειναι δυο σωματεια φτιαγμενα απο προσφυγες που σημαινουν πολλα για τους οπαδους. Σκεψου το λιγο. Ειμαστε παρομοιοι.

Posted 22 December 2010 - 19:36
Juuuust like AEK. Μαλλον γιατι ειναι δυο σωματεια φτιαγμενα απο προσφυγες που σημαινουν πολλα για τους οπαδους. Σκεψου το λιγο. Ειμαστε παρομοιοι.
Χανούμι ρε?? χΔ no prob. με ΑΕΚ...αλλά εσείς ξεπουλάτε τα πάντα ρε
Posted 22 December 2010 - 20:38
Χανούμι ρε?? χΔ no prob. με ΑΕΚ...αλλά εσείς ξεπουλάτε τα πάντα ρε
Τι ξεπουλησαμε ρε θηριο και δεν το πηρα χαμπαρι ?

Posted 22 December 2010 - 21:42
Εγω και πολλοι αλλοι..Μάλλον εσύ χάνεις το νόημα
Ποιος απ τους σημερινούς παοκτσήδες συνδέουν την ομάδα τους με τη Κωνσταντινούπολη και όχι με τη Θεσ/νικη. Όχι εγώ πάντως
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=ohThHb46GJU[/YOUTUBE]
Ο ΠΑΟΚ ηταν ανεκαθεν συνδεδεμενος με την ελληνικη προσφυγια και τις χαμενες πατριδες.. Ειναι ακομα για μεγαλη μεριδα των οπαδων του κατι παραπανω απο μια απλη ποδοσφαιρικη ομαδα.. Αυτο φαινεται και απο τους οργανωμενους συνδεσμους οπου οι περισσοτεροι (Βυζαντινοι Ενωμενοι Μαχητες, Βορειοι, Μακεδονες, κ.α) τιμανε τις ριζες του σωματειου.. Μονη εξαιρεση ισως η θυρα 4 που εχει "αλλη" κατευθυνση αλλα και παλι μονο μια μεριδα της.
Οι αραβες (αν ερθουν) δεν ειναι χαζοι.. Ξερουν οτι αν θελουν να βγαλουν λεφτα απο την επενδυση τους θα πρεπει να κρατανε τον κοσμο ευχαριστημενο. Επισης το καλο με τους αραβες ειναι οτι λογικα θα προσπαθησουν να προστατεψουν την επενδυση τους και δεν θα αφησουν την παραγκα να κανει οτι θελει..

Posted 22 December 2010 - 22:02
Εγω και πολλοι αλλοι..
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=ohThHb46GJU[/YOUTUBE]
Ο ΠΑΟΚ ηταν ανεκαθεν συνδεδεμενος με την ελληνικη προσφυγια και τις χαμενες πατριδες.. Ειναι ακομα για μεγαλη μεριδα των οπαδων του κατι παραπανω απο μια απλη ποδοσφαιρικη ομαδα.. Αυτο φαινεται και απο τους οργανωμενους συνδεσμους οπου οι περισσοτεροι (Βυζαντινοι Ενωμενοι Μαχητες, Βορειοι, Μακεδονες, κ.α) τιμανε τις ριζες του σωματειου.. Μονη εξαιρεση ισως η θυρα 4 που εχει "αλλη" κατευθυνση αλλα και παλι μονο μια μεριδα της.
Οι αραβες (αν ερθουν) δεν ειναι χαζοι.. Ξερουν οτι αν θελουν να βγαλουν λεφτα απο την επενδυση τους θα πρεπει να κρατανε τον κοσμο ευχαριστημενο. Επισης το καλο με τους αραβες ειναι οτι λογικα θα προσπαθησουν να προστατεψουν την επενδυση τους και δεν θα αφησουν την παραγκα να κανει οτι θελει..
δώσε!!! συμφωνώ για την θύρα 4..και ο ΠΑΟΚ σαν ομάδα τιμάει κάποια πράματα...(παοκτζήδες που μαζευτήκαμε πάλι...

Posted 22 December 2010 - 22:12

Posted 22 December 2010 - 22:40
Γιωργο δεν απαντας στην ερωτηση μου.
ΑΕΚ=πουλημένοι οπαδοί μόλις έρθουν τα δύσκολα...''απέχουν'', βρίζουν φεύγουν...πρόεδροι που τα ξεπουλάνε όλα...και γενικώς για την Αεκ το θέμα είναι μεγάλο
Posted 22 December 2010 - 23:07
ΑΕΚ=πουλημένοι οπαδοί μόλις έρθουν τα δύσκολα...''απέχουν'', βρίζουν φεύγουν...πρόεδροι που τα ξεπουλάνε όλα...και γενικώς για την Αεκ το θέμα είναι μεγάλο
Συμφωνω. Οι ΑΕΚτζηδες ειναι οι μεγαλυτεροι κωλοτουμπες που υπαρχουν. Φιλε ομως, δεν ησουν ποτε μεγαλος σαν και εμας και δεν ξερεις τι ειναι αυτη η πικρα του να γινομαστε σαν και εσας. ΜΠΑΟΚι να μιλησει για τις ψυχαρες της ΑΕΚ δεν το ανεχομαι. Σορρυ.

Posted 22 December 2010 - 23:09