Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ποδόσφαιρο

• Please log in to reply
2677 replies to this topic

#826 Johnyman

Johnyman

Clear Eyes,Full Hearts

• Members
  • 142 posts

Posted 04 July 2010 - 00:33

η Γερμανία σπέρνει..αυτή είναι η άποψή μου.Παίζει πειθαρχιμένη άμυνα και όλες οι αντεπιθέσεις της πάνε για γκολ.Οι παίκτες της ξέρουν να ''μοιράζουν'' σωστά την μπάλα και να αυξομειώνουν τον ρυθμό όποτε τους συμφέρει...όμως και η Αργεντινή δεν ήταν σε καλή μέρα..κρίμα για τον Messi που όντως τα παλεύει τα match.Τι να κάνει και αυτός όταν του την πέφτουν 2-3 και όταν καταφέρνει να βρει τους συμπαίκτες του αυτοί δεν..

αυτό το 2λεπτο στο βραδινό match ήταν όλα τα λεφτά..τι να πω? μπράβο στους τερματοφύλακες..

τέλος θέλω η Γερμανία να το πάρει..έχει εκπληκτική παράδοση(15 final four από τις 19 διοργανώσεις) και με έχει πείσει..δε θέλω όμως Ολλανδία

Posted Image

#827 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 04 July 2010 - 08:22

μαλον ειμαι ο μονος που ημουν με την αργεντινη..
κριμα που εχασε... τερμα κριμα...
δεν την παω καθολου τη γερμανια, οχι γιατι δεν εχει καλη ομαδα αλλα γιατι δεν αξιζει το μουντιαλ ξανα μεσα σε 8 χρονια..
το μουντιαλ αξιζε στον μεσι και στον μαραντονα, οτι και να λετε επρεπε να λαμπαν φετος.. κριμα.. οπως κριμα και που εχασε η αγγλια με ακυρωση ιδιου γκολ με αυτο του '60.....

ωραιο θρυλερακι παντος και αυτο με την παραγουαι, η οποια δεν με τρελενε στα τελευταια ματσ, και πολυ που χ3στικα για την λαρισα
δηλαδη επειδη ειμαι σε αυτο το γκρουπ http://www.facebook.com/pages/YIOTHETESE-KAI-SY-MIA-20CHRONE-ITALIDA/111355118905720
θα επρεπε να στηριζω ιταλια????
anyways τι γινετε με τα πεναλντυ σε αυτο το μουντιαλ:Crying2: ουσιαστικα το πεναλντυ είναι δωρεαν γκολ.. ειναι να απορεις με την ψυχολογια των παιχτων..
παντος το τελευταιο γκολ μου εβγαλε την ψυχη.. ΤΙ ΔΟΚΑΡΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ?

ελπιζω στην ήτα γερμανιας και το κυπελο στην ολανδια ή στην ουρουγουαι

Η αργεντινη και η βραζιλια κατεβηκαν με αρκετα καλες ομαδες αλλα με χαλια προπονητες. Στην πρωτη δεν εκανε τιποτα, στη δευτερη κατεστρεψε οτι καλο της ειχε απομεινει.
Οσο για την παραγουαη δεν με εντυπωσιασε. Περισσοτερο μου αρεσε το 1998 με το σιλαβερτ που παλι με τη διαιτησια νικηθηκαν απο τους γαλλους στην παραταση με το χρυσο γκολ.
Τα λεφτα μου στην ολλανδια. Αλλωστε τι καλυτερο για αυτους να το γιορτασουν στην πρωην αποικια τους. Η ελιτ εκει αλλωστε σχεδον μιλα ολλανδικα (αφρικανς).

#828 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 04 July 2010 - 20:45

Πάει και η Αργεντινή.Κρίμα ρε φίλε κι έλεγα ότι φέτος θα το παίρνανε.Μόνο η Ολλναδία μου έμεινε να υποστηρίζω. Πάντως ο αγώνας Ισπανία-Παραγουάη ήταν από τους πιο αστείους αγώνες που είδα ποτέ.Ειδικά το πέναλτι και η αντίδραση του παίχτη που έκανε το χέρι ήταν απίστευτα.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#829 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 06 July 2010 - 12:04

Χαίρομαι που βλέπω ότι είμαστε πολλοί οι υποστηρικτές της Γερμανίας φέτος. Προσωπικά την υποστηρίζω στα mundial από τότε που με θυμάμαι. Έχουν ασφυκτική άμυνα, αστραπιαία επίθεση, και είναι ίσως η μοναδική ομάδα που συνδυάζει συστηματικό παίξιμο με θέαμα στις μέρες μας (συνήθως είναι ή το ένα ή το άλλο). Τους μέχρι τώρα αγώνες της τους έχω απολαύσει όσο κανέναν άλλον σ' αυτό το ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΟ mundial. Πάμε για τρόπαιο λοιπόν! Της αξίζει να το πάρει.

Κι επειδή αν δεν το πω θα σκάσω...

Στον Messi πρέπει να απονεμηθεί βραβείο Χρυσού Γκαντέμη... 27 σουτ, 0 γκολ... πρέπει να έσπασε ρεκόρ το παλικάρι. :hahaha:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#830 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 06 July 2010 - 12:19

Τη βλέπω να χάνει(την Γερμανία) από την Ισπανία.Πάλι θα νικήσουν με μισό γκολ οι Ισπανοί.

Btw είμαι με Ολλανδία:wooi2:

Posted Image

#831 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 06 July 2010 - 12:47

η ουρουγουαη θα περασει σημερα
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#832 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 06 July 2010 - 13:01

Τη βλέπω να χάνει(την Γερμανία) από την Ισπανία.Πάλι θα νικήσουν με μισό γκολ οι Ισπανοί.

Spoiler:
Κριμα που εμεινε εκτος βεβαια η Αργεντινη τοσο νωρις αλλα δε πειραζει θα το σηκωσουμε το χρονου μεσα στο Μαρακανα:kakaka:
Η Γερμανια εχει ομαδαρα.Για μενα η καλυτερη των 3 τελευταιων mundial που παρακολουθησα.

Edited by Mad_Hatter, 06 July 2010 - 13:12.

qzMHWHd.png

#833 Johnyman

Johnyman

Clear Eyes,Full Hearts

• Members
  • 142 posts

Posted 06 July 2010 - 13:09

δεν θα παίζει ο Müller,αλλά αυτό δεν μας πτοεί..θα σπαστώ μόνο αν η Ισπανία νικήσει με μισό γκολ όπως είπατε..σίγουρα η Γερμανία είναι η ομάδα που μέχρι στιγμής το αξίζει πιο πολύ από τις άλλες,αλλά αν η Ισπανία παίξει καλά τότε μαγκιά της...

από το σημερινό ζευγάρι θέλω Ουρουγουάη αλλά δεν παίζει..

Posted Image

#834 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 06 July 2010 - 14:27

FORZA PANZERS!

2bbd14fc.jpg

#835 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 06 July 2010 - 14:58

Η Γερμανια εχει ομαδαρα.Για μενα η καλυτερη των 3 τελευταιων mundial που παρακολουθησα.

βαλε καλυτερα των 5 τελευταιων μιας και το 1994 και το 1998 αποκλειστηκαν με εξευτελιστικο βαθμο στα προημιτελικα απο Βουλγαρους και Κροατες.

#836 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 06 July 2010 - 20:02

Χαίρομαι που βλέπω ότι είμαστε πολλοί οι υποστηρικτές της Γερμανίας φέτος. Προσωπικά την υποστηρίζω στα mundial από τότε που με θυμάμαι. Έχουν ασφυκτική άμυνα, αστραπιαία επίθεση, και είναι ίσως η μοναδική ομάδα που συνδυάζει συστηματικό παίξιμο με θέαμα στις μέρες μας (συνήθως είναι ή το ένα ή το άλλο). Τους μέχρι τώρα αγώνες της τους έχω απολαύσει όσο κανέναν άλλον σ' αυτό το ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΟ mundial. Πάμε για τρόπαιο λοιπόν! Της αξίζει να το πάρει.

Κι επειδή αν δεν το πω θα σκάσω...

Στον Messi πρέπει να απονεμηθεί βραβείο Χρυσού Γκαντέμη... 27 σουτ, 0 γκολ... πρέπει να έσπασε ρεκόρ το παλικάρι. :hahaha:

Με σχεδόν μηδενικό θέαμα στις μέρες μας.

Ελπίζω να φάνε πολλά γκολάκια

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#837 AfrObOy

AfrObOy

Anime Newbie

• Members
  • 48 posts

Posted 06 July 2010 - 20:50

ωραιο γκολακι αντε ορανιε γερα XD

#838 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 06 July 2010 - 21:03

Πωπω τι γκολαρα εβαλε? Λαμπαδα τον αφησε τον τερματοφυλακα. xD

#839 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 06 July 2010 - 22:16

Με σχεδόν μηδενικό θέαμα στις μέρες μας.

Ελπίζω να φάνε πολλά γκολάκια

Surely you jest.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#840 robostav

robostav

ηλεκτρονικός υπάλληλος...

• Members
  • 425 posts

Posted 06 July 2010 - 22:33

πολυ το ευχαριστηθηκα το παιχνιδακι,μακαρι να ηταν τελικος (μου φαινεται χαζο 3 ευρωπαικες ομαδες στα ημιτελικα...και με τη μια χαθηκε η ουρουγουαη...). Δυνατο,παθιαρικο(απο λατινους κυριως) και με μεγαλο τουρλουμπουκι στο τελος...οτι χρειαζεται η μπυριτσα μου. Χωρις να σου γεμιζουν το ματι οι ολλανδοι (απο την αρχη) παιζουν οσο πρεπει για να παρουν το ματς (οχι πεταμε 4αρες και μετα τις τρωμε...).Πονταρω τη six-pack μου σε αυτους (ιδιως αν περασουν οι ισπ...εεε ο βιγια)