Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ποδόσφαιρο
Posted 25 June 2010 - 13:59
Τώρα δεν ξέρω πιο ποδόσφαιρο είναι πιο μπροστά..πιστεύω όμως η φαντασία των παλιότερων παικτών ήταν μεγαλύτερη.
Και τώρα υπάρχει φαντασία,επειδή οι επιθετικοί πρέπει να αντιμετωπίσουν αμυντικούς οι οποίοι ξέρουν πως παίζουν οι επιθετικοί(από τα dvd που παρακολουθούνε).
Posted 25 June 2010 - 14:06
πες τα ρε ανθρωπε, εχω βαρεθει να ακουω βλακειες του στυλ "ποιος ροναλντινιο ρε?" ο ανθρωπος επαιζε με μυαλο και απιστευτη τεχνικη, πιστευω οτι μας χρωσταει αλλη μια καλη χρονια και ελπιζω να ρθει..Καλά τα παντα είναι υποκειμενικά, αν κανείς δει το μουντιάλ του 56 ας πούμε ο Πελέ που έπαιξε τότε δεν έκανε τίποτα μπροστά σε αυτά που έκανε ο τότε σταρ της Βραζιλιάς Garincha .
Απλά για μένα τα τελευταία χρόνια το ποδόσφαιρο είναι πολύ μπροστά, ας πούμε αυτά που έκανε την καλή του διετία ο Ronaldinho, ήταν απίστευτα, δεν έχω δει Pele ή Maradona να βάζουν γκολ σαν αυτό απέναντι στην Τσέλσι, να κάνουν πάσες με την πλάτη, ο άνθρωπος όμως στο βάθος του χρόνου χάθηκε. Ο messi όμως είναι 23 και έχει βγει πόσες φορές ο καλύτερος παίκτης του κόσμου, πρώτος σκόρερ Champions League - Ισπανικό πρωτάθλημα και πόσες κούπες έχει σηκώσει.
ενα αλλο αστερι που περιμενα πολα απο αυτο ειναι ο kerlon αυτος και αν χαθηκε.. να τι εκανε στα 18 του
[media]http://www.youtube.com/watch?v=LYlqql38XkY[/media]
αποτι διαβασα τα τελευταια χρονια ηταν τραυματισμενος, περσι πρεπει να τον πειρε ο ajax αλλα γενικως δεν βρηκα και πολες πληροφοριες.. κριμα, αυτος και αν ήταν πολα υποσχομενος..
Posted 25 June 2010 - 14:10
Posted 25 June 2010 - 14:24
Απιθανες τριπλες, τρομερη φαντασια απιστευτη μπαλλα και δυστυχως ενα προωρο τελος.Προσωπικα τον θεωρω ανωτερο και απο τον πελε και απο τον μαραντονα στο διαστημα που επαιξε γτ στην εποχη του πελε και του μαραντονα ακομα το ποδοσφαιρο ηταν απλο και δεν ειχε τις απαιτησεις της σημερινες εποχης.Τα κατορθωματα του μπορειτε ευκολα να τα βρειτε στο youtube η σε καποιο ποδοσφαιρικο site της προκοπης.Αν και τα λογια υστερουν μπροστα σε ενα τετοιο αστερι.
Και το καλυτερο απολα σε ηλικια 19 χρονων η μικροτερος τον ειχαν παρει για δοκιμαστικα στον πανιωνιο αλλα βλεπεις τον βρηκαν οτι δεν ηταν συμφωνος με την ομαδα και την εκοψαν.Απο τα καλυτερα facepalm στην ιστορια του ελληνικου ποδοσφαιρου.
ΥΓ Μεταξυ μας περα απο τα ονοματα που ολοι κατα καιρους ξερουμε ενα απο τα σημαντικα και αφανη προσωπα του ποδοσφαιρου ηταν και ο Tirakan Rollen Olaf Lezark Lor της Νοτιου Αφρικης αλλα αμφιβαλλω αν θα τον εχετε εστω και οι μισοι ακουστα.Ο τυπας επαιζε μπαλλαρα στην Τυνησια στην εποχη του 60 και πραγματικα αναδιαμορφωσε το ποδοσφαιρο τους.Απειρα respect:nod:
Posted 25 June 2010 - 14:35
Αφου ειδατε αγωνες του πελε και του μαραντονα μονο στις εθνικες τους.
Ειχατε δει πχ αγωνες της ναπολι; θυμηθηκα και το παοκ-ναπολι στην τουμπα. Ο μαραντονα ειχε παθει την πλακα του με την ατμοσφαιρα.
Τοτε δεν υπηρχε τσαμπιονς λιγκ. Ενας πρωταθλητης απο καθε χωρα επαιζε.
Δεν υπηρχε τοσος ανταγωνισμος. Ομαδαρες παιζαν στο κυπελλουχων και στο ουεφα. Τωρα καναν τους ποδοσφαιριστες μηχανες.
Γιατι ρε, ξεχνατε τον βαν μπαστεν και πως θα εξελισσοτανε αν δεν ειχε τραυματισμους;
Ο πελε παντως εμεινε στη βραζιλια, σε αντιθεση με τους αλλους που δοξαστηκαν στην ευρωπη.
Οπα κατσε γιατι βαρετο το basket?Εγω ισα ισα το βρισκω εξισου ενδιαφερον και σε ορισμενες περιπτωσεις με πολυ δυνατοτερες συγκινησεις απο το ποδοσφαιρο (απειροι τελικοι που κρινοντε στον ποντο πχ)
Εχει συγκινησεις, απλα απο τοτε που αλλαξαν τους κανονισμους, 4 περιοδοι, 24 δευτερολεπτα κλπ καπου ξενερωσα.
Μου αρεσε περισσοτερο το παλιο με τις 2 περιοδους και τους παικτες σκορερ.
Και το nbα εχει αλλαξει. Οσο κρατουσαν οι παικτες των dreαm τeαm (1992-1996) οντως αξιζε. Τωρα δεν μου κανει αισθηση να το βλεπω. Συγκρινονται ολοι αυτοι με το ροντμαν;
Posted 25 June 2010 - 14:40

Posted 25 June 2010 - 14:54
δεν εχεις γραμμενο σωστα το ονομα, δεν το βρισκω ουτε καν στο google..ΥΓ Μεταξυ μας περα απο τα ονοματα που ολοι κατα καιρους ξερουμε ενα απο τα σημαντικα και αφανη προσωπα του ποδοσφαιρου ηταν και ο Tirakan Rollen Olaf Lezark Lor της Νοτιου Αφρικης αλλα αμφιβαλλω αν θα τον εχετε εστω και οι μισοι ακουστα.Ο τυπας επαιζε μπαλλαρα στην Τυνησια στην εποχη του 60 και πραγματικα αναδιαμορφωσε το ποδοσφαιρο τους.Απειρα respect:nod:
Posted 25 June 2010 - 14:56
Posted 25 June 2010 - 15:02
δεν εχεις γραμμενο σωστα το ονομα, δεν το βρισκω ουτε καν στο google..
Σωστο ειναι συνεχισε να ψαχνεις θα το βρεις.
Posted 25 June 2010 - 15:20
Μεταξυ μας περα απο τα ονοματα που ολοι κατα καιρους ξερουμε ενα απο τα σημαντικα και αφανη προσωπα του ποδοσφαιρου ηταν και ο Tirakan Rollen Olaf Lezark Lor της Νοτιου Αφρικης αλλα αμφιβαλλω αν θα τον εχετε εστω και οι μισοι ακουστα.Ο τυπας επαιζε μπαλλαρα στην Τυνησια στην εποχη του 60 και πραγματικα αναδιαμορφωσε το ποδοσφαιρο τους.Απειρα respect:nod:
Εντάξει καλός ήταν αλλα δεν στέριωσε ποτέ του Ευρώπη τις 2 φορές που προσπάθησε, πλακωνόταν με τους προπονητές. Δεν μπορείς να πεις οτι ήταν και κορυφαίος. (Και μην μου γράψεις τώρα ότι ούτε ο Πελέ πήγε Ευρώπη

Posted 25 June 2010 - 15:34
Απλα τωρα και τα μμε παραφουσκωνουν την αξια του παικτη. Δε σημαινει πως επειδη καποιος παιρνει 100.000.000 ευρω ειναι 100 φορες καλυτερος.
Posted 25 June 2010 - 16:50
Οσοι θελουν να βλεπουν ταυτοχρονα και τους 2 αγωνες στο pc με περιγραφη.
εδω: ΕRT Online
Posted 25 June 2010 - 16:55
Πόσα γκολ θέλει η Ακτή για να περάσει ;

Posted 25 June 2010 - 16:57
Περναει με 8 goal αν η βραζιλια νικησει με 1 0 την ΠορτογαλιαΔεν ξέρω αν τα μάθατε, αλλά ο Κριστιάνο "είναι ο καλύτερος παίκτης της άμυνας της Βραζιλίας."(συμφωνα με τον σπικερ)
Πόσα γκολ θέλει η Ακτή για να περάσει ;