Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ποδόσφαιρο

• Please log in to reply
2677 replies to this topic

#526 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 22 June 2010 - 22:23

Αφού παίρνουμε τη μπάλα και παέι ο άλλος και είναι μόνος του και πέφτει κάτω FFS!!

Και τί να κάνεί το μανάρι ο Τζόρβας μόνος του? Δηλαδή το δεύτερο το φάγαμε γιατί τον άφησαν μόνο του ;_;

Τέσπα καλά παίξαμε, έπαθα τα εγκεφαλικά μου, σε τέσσερα χρόνια πάλι θα δω αγώνα :hihi2:

O Πουρουπουπού επισήμως είναι ο πιο αντιπαθητικός σχολιαστής ever...

xbJ3b2w.jpeg

#527 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 22 June 2010 - 22:23

NICE!!!! Μονο 2 goal φαγαμε. Ενταξει, με 7 αμυντικους παιζαμε, στο τελος που παιξαμε με 4 φαγαμε και αλλο goal. :P Καλα να παθουμε.

#528 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 22 June 2010 - 22:25

Εγώ θα πω το εξής απλό: αν είχαμε παίξει έτσι όπως παίξαμε απόψε και με την Κορέα, θα είχαμε νικήσει την Κορέα, και απόψε δεν θα μας ένοιαζε το αποτέλεσμα. Δυστυχώς η ομάδα μας θυμήθηκε να δώσει τον καλύτερό της εαυτό μονάχα στον τελευταίο αγώνα, απέναντι σε μια ομάδα που ήταν καθαρά πιο πάνω από τις δυνατότητές μας. Και μόνο το ότι κράτήσαμε το 0 για πάνω από 70 λεπτά το θεωρώ κατόρθωμα. Ας γυρίσουμε τώρα σπίτια μας κι ας βάλουμε μυαλό.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#529 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 22 June 2010 - 22:26

Αφού παίρνουμε τη μπάλα και παέι ο άλλος και είναι μόνος του και πέφτει κάτω FFS!!

Και τί να κάνεί το μανάρι ο Τζόρβας μόνος του? Δηλαδή το δεύτερο το φάγαμε γιατί τον άφησαν μόνο του ;_;

Τέσπα καλά παίξαμε, έπαθα τα εγκεφαλικά μου, σε τέσσερα χρόνια πάλι θα δω αγώνα :hihi2:

O Πουρουπουπού επισήμως είναι ο πιο αντιπαθητικός σχολιαστής ever...

Bλεπω εγινες φανaτικη οπαδος xD :riiight:

Posted Image

#530 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 22 June 2010 - 22:27

Για λύπηση είμασταν πραγματικά....χάλια !
Μα μπήκαμε να παίξουμε με 4 σέντερ μπακ, εντάξει στο euro βάζαμε λίμπερο...αλλά τώρα 4 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Posted Image

#531 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 22 June 2010 - 22:30

Δυστυχώς παίζαμε με 10 από τη στιγμή που μπήκε ο Νίνης. Κρίμα που το σύστημα χάλασε με τους τραυματισμούς, αλλά έτσι είναι η μπάλα. Φουλ άμυνα μεν, αλλά τι να κάνεις...
btw, ο Σαμαράς μια χαρά ήταν σήμερα, τι να κάνει ένας απέναντι σε ολόκληρη την άμυνα;

Posted Image

#532 Kisara

Kisara

the keikbender

• Members
  • 122 posts

Posted 22 June 2010 - 22:30

Ε, όχι και χάλια ρε παιδιά!
Μπορούσαμε, εγώ το πιστεύω! Κρίμα και για τις αναγκαστικές αλλαγές, κρίμα.
Και αυτό με την Κορέα κύριε Kenny +100.
Καλά, ε μην πω για τη Νιγηρία τώρα. Που μισό μέτρο ήταν ο άλλος από τα δίχτυα και δεν το έβαλε.
Πάμε για άλλα!!!!

#533 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 22 June 2010 - 22:32

ας αρχίσω σχολιάζοντας τον πρώτο αγώνα που είδα σήμερα. για πρώτη φορα ήμουν με το μέρος τις νότιας αφρικής, φυσικά όχι επειδή μου αρέσει η ομάδα της αλλα επειδή ήθελα να χάσει και από αυτούς η γαλλία. και ναι, αυτό που ήθελα έγινε. τέτοια ξεφτίλα για τους γάλλους είναι ακριβώς αυτό που θέλω να βλέπω κάθε φορα που παίζουνε ποδόσφαιρο. χαίρομαι, και να μην έβαζαν το goal ακόμα καλύτερα θα ήτανε. κρίμα για τους αφρικανούς που δεν πέρασαν στην επομενη φάση.

όσον αφορά την ελλάδα. αρχίσαμε παίζοντας πολύ καλά :Ο πράγμα που δεν περίμενα και ας είχαμε εναντίον μας διαφορους αναπληρωματικούς τις αργεντινής. δυστυχώς χάσαμε και μερικές πολύ καλές φάσεις. το πρόβλημα άρχισε με το πρώτο goal. πάντα όταν μας βάζουνε goal αποσυντονιζόμαστε και τα παρατάμε. ρε γαμώτο τι είχαμε να χάσουμε? all attack την στιγμή που μας βάζουνε το goal. δηλαδή, αν είχαμε πάει all attack από την στιγμή που μας το βάλανε το πρώτο, τι θα είχε γίνει? στην χειρότερη θα φάμε άλλο ένα, 3-0, αλλα φυσικά θα έχουμε πολλά περισσότερα chances να βάλουμε και εμείς και να ισοφαρίσουμε. στο τέλος ήμασταν απαράδεχτοι. δεν γίνετε να έχουμε καλές φάσεις και ο Νίνης η ο άλλος που δεν θυμάμαι το όνομα του να σουτάρουνε από του διαόλου τι μάνα έτσι επειδή τα έχουνε παρατήσει. και ναι, ο εκφωνητής είναι το μεγαλύτερο ζώο του πλανήτη.

Spoiler:

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#534 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 22 June 2010 - 22:32

Ε όχι και για λύπηση ρε συ...Παίξαμε πάρα πολύ καλά...Δηλαδή με την Αργεντινή παίζαμε όχι με το άνω Περτούλι...

xbJ3b2w.jpeg

#535 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 22 June 2010 - 22:33

Tεσπα εγω ειμαι περηφανος γτ το παλεψαν!! Ραντεβου στα γηπεδα τς Βραζιλιας :thumbup:

Spoiler:

Ειναι ΕΛΛΗΝΕΣ οχι ελυνες δλδ ελεος!

Posted Image

#536 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3,599 posts

Posted 22 June 2010 - 22:34

Αυτό το τελευταίο 10άλεπτο με απογοήτευσε...εντελώς παράδοση όπλων, το σχέδιο ήταν να μη φάμε γκολ, εναλλακτικό δεν υπήρχε.

Και σε ξένα φόρουμ που διαβάζω όλοι χαίρονται που η Ελλάδα με το παρακμιακό της ποδόσφαιρο δεν πέρασε......
Posted Image

#537 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 22 June 2010 - 22:35

Ε όχι και για λύπηση ρε συ...Παίξαμε πάρα πολύ καλά...Δηλαδή με την Αργεντινή παίζαμε όχι με το άνω Περτούλι...

όχι και παρα πολύ καλά, μην το παρακάνουμε. παίζαμε καλά μέχρι ένα σημείο και μετά αθλια, για διαφορους λόγους για μερικούς από τους οποιους δεν ευθυνόμαστε εμείς (τραυματισμοί)

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#538 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 22 June 2010 - 22:36

Μια χαρα ηταν το παιχνιδι αλλα μπορουσαμε να παμε κ κλτρ γτ ηταν θεμα τυχης! Μην βγαζεις αλλη χολη σε παρακαλω!

Posted Image

#539 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 22 June 2010 - 22:36

Ο Σπυροπουλος καλος ηταν, ο Νινης επαιξε btw? Εγω στο γηπεδο δεν τον ειδα παντως, ο Τορο καλος, ο Τζορβας καλος ε και ο Σαμαρας καλος ηταν (εκανε την δουλεια του, του πετας τη μπαλα και περιμενεις να κανει τα μαγικα του) xD....

MVP απο Ελλαδα για μενα = Παπασταθοπουλος

#540 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3,599 posts

Posted 22 June 2010 - 22:42

Αν σας έκανε υπερήφανους αυτή η Ελλάδα, εντάξει, αλλά εγώ ξενέρωσα εντελώς.
Posted Image