Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ποδόσφαιρο
Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2010 - 21:37
Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2010 - 22:29
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2010 - 12:15
Αδιαφορο ποδοσφαιρικα αγωνα εχει σε λιγο αλλα μετα απο αυτον εχει το Πορτογαλία - Ακτη Ελεφαντοστού και το βραδακι εχουμε την Βραζιλια. Μακαρι να δουμε λιγη μπαλίτσα γιατι απο τους αγωνες ως τωρα το μονο που θυμαμαι ειναι οι βουβουζέλες
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2010 - 15:10
Αν δεν παιχτεί μπάλα στο Ακτή - Πορτογαλία δεν ξέρω που μπορεί να παιχτεί.
πράγματι,και απο τις δύο πλευρές παίζουν πολλοί καλοί παίκτες όπως ο Νάνι,ο Κριστιάνο Ρονάλντο,ο Ντρογκμπά εκτός αν είναι τραυματίες..
ακόμα θέλω να δώ τι θα κάνει η βόρεια κορέα με την βραζιλία,απο την βραζιλία θα ήθελα να δώ τον Ζιλμπέρτο Σίλβα απο τον Παναθηναΐκό αλλά προτιμάω την Αργεντινή επειδή η βραζιλία έχει πάρει τον τίτλο αρκετές φορές
τώρα για την Ιταλία είναι σίγουρα στην επόμενη φάση αλλά πολλοί απο τους καλούς παίκτες που διαθέτει είναι μεγάλοι σε ηλικία πλέον,και πιστεύω πως χρειάζεται ανανέωση,να δημιουργήσει μια καινούρια και πιο νεανική ομάδα,για φέτος χλωμό το βλέπω να φτάσουν μακριά και να πάρουν το τρόπαιο
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2010 - 15:25
και τα 2 γκολ ομως και της νεας ζηλανδιας και της σλοβακιας μου καναν για offside..
anyways τωρα ακτη ελεφαντοστου, παμε γερα ρεεεεεεεε

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2010 - 15:36
Παμε για προκριση στην επομενη φαση,, Aoi no samurai, gambattene!!!
οσο για την δευτερη μου ομαδα μετα την Ελλαδιτσα, την Squadra Azzura, μην στενοχωριεστε παιδια κλασσικη Ιταλια!! Ξεκιναει σκατα και οσο περνανε τα παιχνιδια ανεβαινει η επιθετικη της δυναμη κατακορυφα (its over 9000!!!), αλλωστε εχει τοσο ευκολο group που και να θελει να μεινει εκτος δεν μπορει
Πολλες θεωρητικα καλες ομαδες δειχνουν νεκρες, αλλα ειναι το πρωτο παιχνιδι ακομα, και ειναι λογικο εδω γινονται οι εκπληξεις
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2010 - 15:51
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2010 - 16:27
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2010 - 18:20
12/13 under και αυτος χωρις κανενα γκολ....
τι φτωχο θέαμα ως τωρα..
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2010 - 18:23
δε τη μπορω ρε γαμωτο... δε θελω ουτε τη samba τους ουτε το καφε τους ουτε τις γυφτοφατσες τους.
Ναι ενταξει. ξερουν τη καλυτερη μπαλα. ναι. αλλα δε τους μπορω ρε π0$+i μου!

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2010 - 21:19
EDIT: αξια η korea. είμαι πολύ proud of them. το πρώτο γκολ της βραζιλίας ήτανε τελείως τυχερό. bravo και πάλι bravo. παίξανε καλύτερα από τους βραζιλιάνους
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Azathoth: 15 Ιούνιος 2010 - 22:21
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2010 - 22:22
Μπραβο τους. Καταφεραν να βαλουν και γκολ στη Βραζιλια.
p.s. Τρελη προπονηταρα ο Dunga. Αφου καταφεραν να αγχωθουν με τη Β. Κορεα. Αλλα ετσι ειναι η Βραζιλια. Εχει τους παιχταραδες (και μαγκια της) και δε χρειαζεται και πολλα συστηματα.

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2010 - 22:25
Μπραβο τους, σε αντιθεση με αλλες χωρες (δε λεμε), εδειξαν να θελουν να δειξουν οτι δεν εφτασαν τυχαια εδω
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2010 - 22:27
Ηταν λες και νικησε η Β. Κορέα σήμερα... 0 - 1
Μπραβο τους, σε αντιθεση με αλλες χωρες (δε λεμε), εδειξαν να θελουν να δειξουν οτι δεν εφτασαν τυχαια εδω
Ε Καλα ουτε εμεις φτασαμε τυχαια. Διπλο στην Ουκρανια καναμε στο knock out αγωνα.
Aπλα εμεις εξαντλησαμε ο,τι παθος ειχαμε στο Euro 2004.
Παντως παρα το ολο κλιμα που επικρατει εγω ποτε δεν θα βρισω το Ρεχαγκελ και ας μη καταλαβαινω τις επιλογες του. Ο ανθρωπος αυτος μας χαρισε τη πιο μεγαλη ποδοσφαιρικη ηδονη που θα νιωσουμε ποτε, μας εκανε καποιους, μας εκανε μαγκες.
Οποιος θελει να τον βριζει μπορει να το κανει ελευθερα. Εγω δε θα συμμετεχω ποτε σ αυτο.