Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ποδόσφαιρο

• Please log in to reply
2677 replies to this topic

#286 Pirate Luffy

Pirate Luffy

Mein König

• Members
  • 331 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2010 - 21:37

Περιμένω αύριο να δω την αδυναμία μου: Βραζιλία! Αν και δεν ξέρω πολλά για την ομάδα που έχει φέτος αλλά θα την δώ.

#287 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2010 - 22:29

μάλλον αυτός ήτανε ο χειρότερος αγώνας που είδα φέτος στο παγκόσμιο. η paraguay έπαιξε καλύτερα. οι συνθήκες ήτανε αηδιαστικές, η μπάλα δεν τσούλαγε, δεν έκανε gkel και όλοι γλίστραγαν, σκατά δηλαδή :/ ελπίζω να πάμε καλύτερα στα επόμενα

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#288 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2010 - 12:15

Eλπίζω σήμερα να δουμε μερικα over γιάτι ως τωρα ο κουβας παει σύννεφο.
Αδιαφορο ποδοσφαιρικα αγωνα εχει σε λιγο αλλα μετα απο αυτον εχει το Πορτογαλία - Ακτη Ελεφαντοστού και το βραδακι εχουμε την Βραζιλια. Μακαρι να δουμε λιγη μπαλίτσα γιατι απο τους αγωνες ως τωρα το μονο που θυμαμαι ειναι οι βουβουζέλες

#289 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2010 - 14:19

Αν δεν παιχτεί μπάλα στο Ακτή - Πορτογαλία δεν ξέρω που μπορεί να παιχτεί.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#290 Blue Samurai

Blue Samurai

직업 군인

• Members
  • 203 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2010 - 15:10

Αν δεν παιχτεί μπάλα στο Ακτή - Πορτογαλία δεν ξέρω που μπορεί να παιχτεί.

πράγματι,και απο τις δύο πλευρές παίζουν πολλοί καλοί παίκτες όπως ο Νάνι,ο Κριστιάνο Ρονάλντο,ο Ντρογκμπά εκτός αν είναι τραυματίες..

ακόμα θέλω να δώ τι θα κάνει η βόρεια κορέα με την βραζιλία,απο την βραζιλία θα ήθελα να δώ τον Ζιλμπέρτο Σίλβα απο τον Παναθηναΐκό αλλά προτιμάω την Αργεντινή επειδή η βραζιλία έχει πάρει τον τίτλο αρκετές φορές
τώρα για την Ιταλία είναι σίγουρα στην επόμενη φάση αλλά πολλοί απο τους καλούς παίκτες που διαθέτει είναι μεγάλοι σε ηλικία πλέον,και πιστεύω πως χρειάζεται ανανέωση,να δημιουργήσει μια καινούρια και πιο νεανική ομάδα,για φέτος χλωμό το βλέπω να φτάσουν μακριά και να πάρουν το τρόπαιο

#291 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2010 - 15:25

η μεγαλητερη ανατροπη παντος εγινε στο ματσ με τις λιγοτερες προσδοκιες!
και τα 2 γκολ ομως και της νεας ζηλανδιας και της σλοβακιας μου καναν για offside..

anyways τωρα ακτη ελεφαντοστου, παμε γερα ρεεεεεεεε :congrats::congrats: :ballumad::ballumad:

#292 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΠάτρα

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2010 - 15:36

Μπραβο ρε Ιαπωνια!!! Τελικα μια νικη για τις ομαδες μου ηρθε απο κει που δεν το περιμενα!
Παμε για προκριση στην επομενη φαση,, Aoi no samurai, gambattene!!!

οσο για την δευτερη μου ομαδα μετα την Ελλαδιτσα, την Squadra Azzura, μην στενοχωριεστε παιδια κλασσικη Ιταλια!! Ξεκιναει σκατα και οσο περνανε τα παιχνιδια ανεβαινει η επιθετικη της δυναμη κατακορυφα (its over 9000!!!), αλλωστε εχει τοσο ευκολο group που και να θελει να μεινει εκτος δεν μπορει

Πολλες θεωρητικα καλες ομαδες δειχνουν νεκρες, αλλα ειναι το πρωτο παιχνιδι ακομα, και ειναι λογικο εδω γινονται οι εκπληξεις

Δημοσιευμένη  εικόνα

#293 robostav

robostav

ηλεκτρονικός υπάλληλος...

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2010 - 15:51

μαλλον ολοι το εχουν παρει πρεφα οτι πρεπει να φυλανε τα νωτα τους...ειναι και ομιλοι,παντως περιμενω να γινει χαμος με το τωρινο παιχνιδι. Η φραπεδουμπα ειναι ετοιμη και περιμενει το σφυριγμα

#294 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2010 - 16:27

ισχύει αυτό με την ιταλία, ευτυχώς ο buffon θα είναι καλά στα επόμενα match και μην ξεχνάτε τον πίρλο που ήτανε χτυπημένος αλλα αν δεν παίξει στο επόμενο θα είναι τουλάχιστον από την slovakia και μετά!!! indeed έχουμε μεγάλης ηλικίας παίχτες αλλα γενικά οποτε νίκησε το παγκόσμιο η ιταλία είχε μεγάλης ηλικίας παίχτες. ούτος η άλλος ο Lippi βασίζεται στην εμπειρία οποτε είναι ότι πρέπει για αυτόν η ομάδα. μέχρι και ο καναβάρο που είναι 37 χθες δεν έδειξε να κουράζεται και πολύ. ελπίζω να πάμε μπροστά αν και δεν ξέρω αν θα το κερδίσουμε, πάντως ελπίζω να μην το πάρει η μισητή μου βραζιλία. το ποδόσφαιρο τους βασίζεται σε κολπάκια και όχι σε τίποτα άλλο. πάντα προτιμούσα την αργεντινή και το ποδόσφαιρο τις, που μοιάζει και παραπάνω με το ιταλικό.

#295 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2010 - 18:20

D!cks blue ...
12/13 under και αυτος χωρις κανενα γκολ....
τι φτωχο θέαμα ως τωρα..

#296 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2010 - 18:23

πωωωω σε παρακαλω ρε Β. Κορεα κερδισε τη σιχαμερη βραζιλια.
δε τη μπορω ρε γαμωτο... δε θελω ουτε τη samba τους ουτε το καφε τους ουτε τις γυφτοφατσες τους.
Ναι ενταξει. ξερουν τη καλυτερη μπαλα. ναι. αλλα δε τους μπορω ρε π0$+i μου!

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#297 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2010 - 21:19

μιλάμε πολύ γουστάρω. η korea μέχρι τώρα είναι μάλλον η καλύτερη ομάδα στο παγκόσμιο. ελπίζω με όλη μου την καρδια και να κερδίσουν τους βραζιλιάνους και να προκριθούνε στο επόμενο. το καλύτερο θα ήτανε να δούμε mats north korea vs. south korea. τέλος πάντων η βραζιλία παίζει πολύ άσχημα, τουλάχιστον σε σχέση με τους κορεάτες. είμαι άναυδος πάντως. bravo τους

EDIT: αξια η korea. είμαι πολύ proud of them. το πρώτο γκολ της βραζιλίας ήτανε τελείως τυχερό. bravo και πάλι bravo. παίξανε καλύτερα από τους βραζιλιάνους

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Azathoth: 15 Ιούνιος 2010 - 22:21

#298 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2010 - 22:22

Μπραβο στη Β. Κορεα. Επαιξε με παθος.
Μπραβο τους. Καταφεραν να βαλουν και γκολ στη Βραζιλια.

p.s. Τρελη προπονηταρα ο Dunga. Αφου καταφεραν να αγχωθουν με τη Β. Κορεα. Αλλα ετσι ειναι η Βραζιλια. Εχει τους παιχταραδες (και μαγκια της) και δε χρειαζεται και πολλα συστηματα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#299 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2010 - 22:25

Ηταν λες και νικησε η Β. Κορέα σήμερα... 0 - 1
Μπραβο τους, σε αντιθεση με αλλες χωρες (δε λεμε), εδειξαν να θελουν να δειξουν οτι δεν εφτασαν τυχαια εδω

#300 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2010 - 22:27

Ηταν λες και νικησε η Β. Κορέα σήμερα... 0 - 1
Μπραβο τους, σε αντιθεση με αλλες χωρες (δε λεμε), εδειξαν να θελουν να δειξουν οτι δεν εφτασαν τυχαια εδω

Ε Καλα ουτε εμεις φτασαμε τυχαια. Διπλο στην Ουκρανια καναμε στο knock out αγωνα.

Aπλα εμεις εξαντλησαμε ο,τι παθος ειχαμε στο Euro 2004.

Παντως παρα το ολο κλιμα που επικρατει εγω ποτε δεν θα βρισω το Ρεχαγκελ και ας μη καταλαβαινω τις επιλογες του. Ο ανθρωπος αυτος μας χαρισε τη πιο μεγαλη ποδοσφαιρικη ηδονη που θα νιωσουμε ποτε, μας εκανε καποιους, μας εκανε μαγκες.
Οποιος θελει να τον βριζει μπορει να το κανει ελευθερα. Εγω δε θα συμμετεχω ποτε σ αυτο.
Δημοσιευμένη  εικόνα