Ναι, αυτά που λέω είναι τα άδικα σε αυτό το θέμα.
Τουναντίον. Γνωρίζω πολύ καλά την νοοτροπία των φιλάθλων του οσφπ μιας και έχω πάρα πολλούς γνωστούς ολυμπιακούς. Αλλά έννοια σου, ακόμα και αν δεν γνώριζα και πάλι δεν θα είχες δικαίωμα να μου υποδεικνύεις το αν θα πρέπει να μιλάω η όχι. Είστε αντικειμενικοί μόνο όταν σας βολεύει να είστε. Δεν έχω γνωρίσει κανέναν ολυμπιακό να καταδικάζει τα αίσχη της Ριζούπολης και ούτε καν να αναγνωρίζει την σκανδαλώδη διαιτητική εύνοια τα τελευταία χρόνια έναντι των άλλων ομάδων, ούτε την ύπαρξη της παράγκας (που είναι κάτι σαν κοινό μυστικό πια). Σας είδα πόσο αξιοπρέπεια είχατε όταν πριν κάμποσα χρόνια σας είχαν μηδενίσει επειδή παραλίγο να ρίξετε το γήπεδο της Νέας Σμύρνης, κατέβηκαν οι πάντες και αποσύρθηκε η ποινή ή στο πρωτάθλημα στα χαρτιά. Δεν συζητάω για τις αβάντες, τους δεκάδες δανεικούς, τα εμπόδια στις άλλες ομάδες όσον αφορά το γηπεδικό (σωματεία κορμοράνων), ΕΠΟ, ΝΕΤ τσιφλικάτο στα τηλεοπτικά δικαιώματα πριν κάμποσο καιρό και όλα τα άλλα.
Όταν παραδεχτείς και εσύ πως οι παράγοντες της ομάδας σου και το παρακράτος που την υποστηρίζει είναι οι νούμερο 1 φταίχτες για την κατάντια του ποδοσφαίρου και πως οι κούπες που έχετε είναι προϊόντα απατεωνιάς και ψευτομαγκιάς τότε έλα να μου πεις τι @@ έχουν οι φίλαθλοι του οσφπ.
Εδώ μου αποδεικνύεις πως απλά δεν έχεις καταλάβει καν το νόημα της συζήτησης και πως έκανες την επίθεση επειδή απλά σε πονάνε οι αλήθειες. Πρώτα από όλα δεν μιλάω για οπαδούς. Μιλάω για τον μέσο φίλαθλο. Δεν θα σου πει κανένας μέσος Παναθηναικός πως ο Ναβάρο δεν είναι παιχταράς. Αντίθετα ο κάθε Ολυμπιακός θα σου πει πως η Ριζούπολη πχ είναι ένα ακόμα μάγκικο πρωτάθλημα ενώ δεν θα υποστηρίξει ποτέ πως η ομάδα του ευννοείται συνεχώς σε κάθε τομέα όσον αφορά το ποδόσφαιρο.
Κατα δεύτερον κάνεις το τυπικο άλμα που κάνουν και πας την συζήτηση στο μπάσκετ που δεν έχει καμία σχέση με το ποδόσφαιρο μιας και είναι ζημιογόνο για τους παράγοντες άθλημα. 300.000 είναι το έπαθλο του πρωταθλητή (btw κοντά 200.000 θα πληρώσει ο ΠΑΟ για 30.000 στο γήπεδο ενώ για την μπούκα στο ΣΕΦ και τον τραυματισμό διαιτητή στη Βιτόρια προφανώς το πρόστιμο είναι μηδέν ευρώ. Αλλά αδίκως φωνάζουν μετά, ναι).
Όπως και οι Γιαννακόπουλοι έτσι και μετά, κανείς δεν εμπόδισε τους Αγγελόπουλους να κατακτήσουν το πρωτάθλημα λίγα χρόνια μετά την είσοδο τους στο άθλημα μόλις προσέλαβαν επιτέλους έναν σοβαρό προπονητή για να κοντράρει τον Παναθηναικό. Οι Ολυμπιακοί έχουν κάθε δικαίωμα να καμαρώνουν την ομάδα του μπάσκετ τους η οποία σήμερα θα φέρει λογικά το 3ο κάνοντας repeat. Και έχουν κάθε λόγο να ντρέπονται για την ομάδα του ποδοσφαίρου τους, επειδή κατέληξε να πρεσβεύει τα χειρότερα χαρακτηρηστικά του νεοέλληνα. Την κλεψιά και την ψευτομαγκιά. Η συντριπτική πλειοψηφία δεν το κάνει.
Όλοι έχουν τους κομπλεξικούς τους. Σου αρέσει δεν σου αρέσει, οι ολυμπιακοί έχουν μακράν τους περισσότερους, κακομαθημένοι και γαλουχημένοι όπως είναι στην κατάκτηση της νίκης πάνω σε πτώματα. (Hell, εδώ μιλάμε για την ομάδα που απέλυσε προπονητή επειδή δήλωσε "ας πάρει το πρωτάθλημα ο καλύτερος").
Άντε καλό νταμπλ και του χρόνου. Τέτοιο ποδόσφαιρο αξίζει τέτοιον πρωταθλητή.
Kαταρχην ξεκιναω με ενα βασικο. Απο την στιγμη που υποστηριζουμε καποια ομαδα δεν τιθεται θεμα αντικειμενικοτητας. Πρεπει να αποδεχτεις οτι εισαι υποκειμενικος οπως ειμαι κι εγω οπως ειναι κι ολοι οι αλλοι που υποστηριζουν οποιαδηποτε ομαδα στον πλανητη. Απο κει και περα καποιοι ειναι υποκειμενικοι μεχρι αηδιας και καποιοι ειναι υποκειμενικοι μεχρι ενα οριο αποδεικνυονται ντομπροι στην συζητηση τους.
Δευτερον απο την στιγμη που μου λες οτι εμεις εχουμε περισσοτερους κομπλεξικους να ξερεις οτι εισαι βαθια νυχτωμενος. Δεν ξερω με ποιους ολυμπιακους εχεις συναναστραφει(ισως πιο πολυ κρατας μνημες απο την σχολικη σου εμπειρια οπου ολοι λιγο πολυ ημασταν ανωριμοι). Εγω διαβαζω σχολια φιλαθλων απο redplanet και prasinanea και το συμπερασμα μου ειναι οτι οτι γραφουν οι φιλαθλοι του Ολυμπιακου για το ποδοσφαιρο, το γραφουν οι φιλαθλοι του ΠΑΟ για το μπασκετ. Ειναι αμετρητες οι ατακες που ειναι πανομοιοτυπες! Εδω χθες διαβασα στην gazzetta να γραφουν ταυτοχρονα ενας γαυρος και ενας βαζελος βαζελετα και γαυρετα αντιστοιχα! Ειναι απιστευτο το ποσο ιδιοι ειμαστε! Οταν γιουχαρεις στους φιλαθλους του Ολυμπιακου στο ποδοσφαιρο, ειναι σαν να γιουχαρεις τους Παναθηναικους στο μπασκετ. Το τυπικο αλμα που λες εχει βαση. Μιλησες για νοοτροπια οπαδων! Απο την στιγμη που μιλας για νοοτροπια οπαδων μπαινουν και τα αλλα αθληματα μεσα και οχι μονο το ποδοσφαιρο οπως σε συμφερει.
Τριτον δεν μπορεις να λες οτι οι κουπες που χει παρει ο Ολυμπιακος ειναι ολες ψεμα. Αν το πιστευεις αυτο πραγματικα δενμ βρισκω λογο να κανω συζητηση μαζι σου. Δεν εχω λογο να κρυφτω και να πω οτι εχουμε ευνοηθει. Ομως στην συντριπτικη πλειοψηφια ειχαμε καλυτερους παιχτες και παιζαμε καλυτερη μπαλα και οσο μεγαλωνω στην ηλικια και οσο συναναστρεφομαι με μεγαλυτερους σε ηλικια ανθρωπους , το παραδεχονται και οι ιδιοι οντας Παναθηναικοι. Απο κει και περα παραδειγματα οπως το κλεμμενο πρωταθλημα απο την ΑΕΚ, και το χθεσινο ματς ειμαι μαζι σου ειναι μαυρες σελιδες για τον συλογο. Απο κει και περα δεν θα μαυρισει ολη η ιστορια του σωματιου. Ολες οι ομαδες εχουν μαυρες σελιδες. Δεν μπορω εγω να ρθω και να σου πω οτι επειδη χασαμε 2 πρωταθληματα στο μπασκετ απο διαιτησια(ενα επι Γκερσον και ενα επι Γιαννακη) οτι οι τιτλοι του ΠΑΟ στο μπασκετ ειναι ψεμα. Ουτε επειδη σε ενα ευρωπαικο με την Μπαρτσελονα οταν ειχε γινει η ταπα απο Βρανκοβιτς και ηταν ξεκαθαρη αδικια για την Μπαρτσα οτι οι ευρωπαικοι τιτλοι του ΠΑΟ ειναι ψεμα. Ετσι οπως γραφεις αυτο μου δειχνεις. Τα παιδια απο πανω ο Mike και ο robostav εγραψαν κατι που το πιστευαν και μετα εσυ εγραψες ενα τελειως ακυρο ποστ λες και δεν τους πιστευες για αυτα που εγραφαν. Και επειδη λες για μειοψηφια Ολυμπιακων που παραδεχονται την αληθεια δες εδω:
http://www.kalimera-arkadia.gr/athlitika/29242-doste-to-kypello-ston-astera-aftos-to-aksizei-grafoun-filathloi-tou-olympiakoyκαι δες εδω στο redplanet που παρολου που ναι οπαδικο σαιτ δεν τα σχολια απο κατω τι κραξιμο εχει πεσει και ποσο γιουχαραν οι ιδιοι μας οι φιλαθλοι αυτο το κυπελλο χθες. Και δες και τα λαικ των ποστ να δεις ποσοι συμφωνουσαν σε αυτο το κραξιμο!
http://www.redplanet.gr/podosfairo/kypello_elladas_podosfairo/live-asteras-tripolhs-olympiakos.2248094.htmlΤωρα τελος οσον αφορα καποια που ειπες οπως τις τιμωριες, τον Ναβαρο την ριζουπολη θα μιλησω περιληπτικα γιατι δεν εχω πολυ χρονο.
-Την τιμωρια που λες στην Νεα Σμυρνη η ομαδα ειχε φαει 7 αγωνιστηκες, τιμωρια ρεκορ. Ποσο αλλο θες? Γενικα ομως εχεις δικιο ηταν πολυ ξεφτιλα εκεινη ημερα. Ομως για θυμισε μου τι τιμωρια ειχατε παρει οταν ειχατε σπασει στο ξυλο εναν διαιτητη σε ενα παιχνιδι πρωταθληματος το 2001?(δεν θυμαμαι ονομα) Τι τιμωρια ειχατε φαει στο μπασκετ οπου επι εποχη Γκερσον καποιοι ειχαν πυροβοληθει με μικρες σφαιρινες μπιλιτσες απο ειδικα αεροβολα?
Ειδες μην το ψαχνεις! Ολοι ειμαστε ιδιοι στα επιχειρηματα μας, βαλτο καλα στο μυαλο σου!
Τωρα οσον αφορα την Ριζουπολη το 3-0 ειναι μεγαλο σκορ. Δεν διαφωνω ομως οτι ηταν ζουγκλα η Ριζουπολη. Δεν νομιζω οι φιλαθλοι του Ολυμπιακου να το θεωρουν το πιο μαγκικο πρωταθλημα, πιο πολυ το θεωρουσαν συμβολικα ως το 7ο συνεχομενο για τα παιδια της Θυρας 7 που πεθαναν το 81. Ο προπονητης που χε φυγει εκεινη την χρονια ηταν ο Κατανετς και δεν εφυγε επειδη ειπε'' ας το παρει ο καλυτερος'' εφυγε επειδη ειπε'' δεν καταλαβαινω την ψυχωση για το 7ο'' Να σου πω την αληθεια μικρος κι εγω τοτε δεν το πολυειχα καταλαβει αλλα απο την σκοπια που το βλεπω τωρα, τον διωξαν γιατι δεν το βλεπε θερμα το πρωταθλημα σε αντιθεση με τους οπαδους που το θελαν παση θησεια λογω αυτο που σου ειπα για τα θυματα της 7.
Και τελος για τον Ναβαρο.. Ελα που ο μεσος φιλαθλος του ΠΑΟ ελεγε οτι ειναι παιχταρας..! Ο μεσος φιλαθλος του ΠΑΟ τον ελεγε γατακι του Διαμαντιδη, μια τριχα του και αλλα πολλα..