Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ποδόσφαιρο

• Please log in to reply
2677 replies to this topic

#2116 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 05 February 2012 - 21:24

2 μπουγατσες σημερα για κερασμα8):P

#2117 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 05 February 2012 - 21:43

Εχει αποδυναμωθει ο ΠΑΟΚ σημαντικα, αλλα και καλα να επαιζε θα τον εσφαζε ο διαιτητης. Φαινοταν. Ευτυχως για αυτον δεν χρειαστηκε

Του χρονου τωρα που θα στρωσουν οι νεοι παικτες......

#2118 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 05 February 2012 - 21:50

Εχει αποδυναμωθει ο ΠΑΟΚ σημαντικα, αλλα και καλα να επαιζε θα τον εσφαζε ο διαιτητης. Φαινοταν.

:hmmm:
Ti φαινοταν καλε που επρεπε να ειχε αποβληθει απο δυο φορες ο Μπαλαφας και αυτος ο Σταφυλιδης και ποσα στο β ημιχρονο σκληρα μαρκαρισματα περασαν στο ντουκου και πηρε καρτα ο Αμντουν???????????

#2119 t-t-chopper

t-t-chopper

Anime Newbie

• Members
  • 67 posts

Posted 05 February 2012 - 22:24

δεν λεω σωστα τα γκολακια, αλλα μη λεμε και οτι θελουμε. οτι ηθελε σφυριζε ο π@*@ρας και οι αλλοι οτι ηθελαν σηκωναν.δεν ξερω τι εδειξε η τηλεοραση αλλα εμενα τα ματακια μου ειδαν για ακομα μια φορα αρκετα. για το μπουκετο του μιραλας(?) στον λαζαρ και 15 φασεις ακομα ουδεν σχολιο ε?....
υ.γ. η nova το κανε γαργαρα το σκηνικο

Edited by t-t-chopper, 05 February 2012 - 23:01.

#2120 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 05 February 2012 - 22:35

Δείχτε λίγο κατανόηση. Δύσκολη εποχή για διαιτητές. Τουλάχιστον σε αυτήν την αγωνιστική δεν έγινε κανένα "έγκλημα κατά της Ελλάδας" και κάθε αρμόδιος διαιτησίας/διαιτητης/επόπτης θα κρατήσει την θέση του.

#2121 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 05 February 2012 - 23:12

δεν λεω σωστα τα γκολακια, αλλα μη λεμε και οτι θελουμε. οτι ηθελε σφυριζε ο π@*@ρας και οι αλλοι οτι ηθελαν σηκωναν.δεν ξερω τι εδειξε η τηλεοραση αλλα εμενα τα ματακια μου ειδαν για ακομα μια φορα αρκετα. για το μπουκετο του μιραλας(?) στον λαζαρ και 15 φασεις ακομα ουδεν σχολιο ε?....
υ.γ. η nova το κανε γαργαρα το σκηνικο

Αν ησουν γηπεδο λογικο ειναι να νομιζεις οτι εχει σφαχτει η ομαδα σου. Κι εγω οταν ειμαι Καραισκακη επηρεαζομαι αν καποιος παιχτης μας διαμαρτυρεται. Στην τηλεοραση τις φασεις τις βλεπεις καλυτερα. Το ιδιο και με σας με τον Σαλμπιγγιδη που πεφτε ολη την ωρα και φωναζε χωρις λογο. Και φανηκε παρα πολυ καλα οτι στο β ημιχρονο ο ΠΑΟΚ επαιξε παρα πολυ σκληρο παιχνιδι ειδικα ο Μπαλαφας στο τελος(στον Μιραλλας, στον Μανιατη), και γενικα οι παιχτες του ΠΑΟΚ εκαναν πολυ υπουλα μαρκαρισματα. Μην λεμε λαλακιες. Αλλη μια τουλαχιστον κοκκινη σιγουρα.
Δεν θελω να λεω οτι ο Ολυμπιακος αδικηθηκε. Αλλα δεν θα μου λενε κι ολας οτι ευνοηθηκε. Εν ολιγοις συμφωνω με τον Kaiser και η νικη ηταν δικαιοτατη.

#2122 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 05 February 2012 - 23:40

Συμφωνείς με τον Kaiser ή συμφωνείς με αυτό που θα ήθελες να συμφωνεί εκείνος μαζί σου;

#2123 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 05 February 2012 - 23:44

συμφωνω οτι η διαιτησια δεν ειναι λογος για να μιλησει κανεις για το συγκεκριμενο ματς. Απο την στιγμη που δεν μιλας για διαιτησια βγαινει το συμπερασμα οτι το αποτελεσμα ηταν δικαιο. Απλα τα πραγματα.
Τωρα το τι πιστευεις κατα βαθος δεν μπορω να το ξερω

#2124 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 posts

Posted 05 February 2012 - 23:46

Εγω βλεπω οτι ο Ολυμπιακος ανεβαινει αγωνιστικα,τωρα που γυρισαν ολοι.Τωρα ανεβαινουμε που θα παιξουμε Ευρωπη και το πρωταθλημα ειναι στη κοψη του ξυραφιου.οσο για το σημερινο φανηκε οτι ο Παοκ δεν περιμενε να μπει ετσι δυνατα ο Ολυμπιακος και ξαφνιαστηκε.Οσο για τα φαουλ,κοκινες κτλ που ακουσα δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο στη φαση που πηρε την κοκκινη ο Λαζαρ φωναξε στον Μιραλλας οταν επεσε κατω απο το φαουλ.Του εκανε φαουλ δεν εκανε θεατρο ο Μιραλλας για ποιο λογο του φωναζε?Το λεω για μεχρι εκει προσπαθουσε ο Παοκ,μετα την κοκκινη 'πεθανε'
Posted Image

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!

#2125 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 05 February 2012 - 23:48

Απο την στιγμη που δεν μιλας για διαιτησια βγαινει το συμπερασμα οτι το αποτελεσμα ηταν δικαιο.

Χαίρομαι πολύ που ο λόγος μου έχει τέτοια δύναμη.

#2126 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 05 February 2012 - 23:58

Κοιτα με υποννουμενα ο καθενας μπορει να κρυφτει. Αν οντως πιστευεις οτι εχω λαθος γνωμη πες αντεπιχειρηματα και αποδειξε μου οτι ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ επαιξε σκληρα. Και πανω απ ολα ελπιζω να ειδες το ματς.

Και Μike πιστευω η χρονια ουσιαστικα τωρα κρινεται. ΠΑΟΚ σημερα, ΑΕΚ την αλλη εβδομαδα και Ρουμπιν αργοτερα!

#2127 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 06 February 2012 - 00:04

Θα σου το πω ξεκάθαρα μιας και δεν το καταλαβαίνεις. Δεν έχει να κάνει με την διαιτησία σήμερα αλλά με τη διαιτησία σε κάθε ματς που χάνει ο Ολυμπιακός. Ξέρεις τι γίνεται, ξέρεις μετά από ποιάς ομάδας ήττα διαγράφονται διαιτητές, ορίζεται νέος αρμόδιος διαιτησίας, σε ποιό ματς αλλάζουν οι επόπτες κλπ. Ο κος Βαγγέλας είναι μόνος του και κάνει ότι γουστάρει επειδή είναι ανύπαρκτοι όλοι οι υπόλοιποι. Τώρα σωστά κάνει, λάθος κάνει εξαρτάται ποιάς ομάδας φίλαθλος είσαι.

Με λίγα λόγια, όταν χάνει ο Ολυμπιακός γίνεται χαμός και ντόρος, διαγραφές και αλλαγές. Σε καμιά άλλη ομάδα τέτοιο πράγμα και υπάρχουν ομάδες που έχουν αδικηθεί και περισσοτερο από εσάς (βγάλε στην άκρη παο, αεκ παοκ σου λέω). Αν νομίζεις εσύ ότι είναι τυχαίο πάω πάσο.

#2128 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 posts

Posted 06 February 2012 - 00:16

Κοιτα με υποννουμενα ο καθενας μπορει να κρυφτει. Αν οντως πιστευεις οτι εχω λαθος γνωμη πες αντεπιχειρηματα και αποδειξε μου οτι ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ επαιξε σκληρα. Και πανω απ ολα ελπιζω να ειδες το ματς.

Και Μike πιστευω η χρονια ουσιαστικα τωρα κρινεται. ΠΑΟΚ σημερα, ΑΕΚ την αλλη εβδομαδα και Ρουμπιν αργοτερα!

Στο πρωταθλημα πιστευω οτι θα κριθει στο ΟΑΚΑ,οσο για την Ευρωπη πιστευω να πανε ολα καλα.Μην ξεχναμε ομως οτι δεν παιζει ο Αβρααμ,αρα μαλλον θα παει κεντρο αμυνα ο μαρκανο(ΠΑναγια βοηθα)και απο την Ρουμπιν δεν παιζει ο τερματοφυλακας
Posted Image

SET SAIL BASTARDS!!!!

#2129 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 06 February 2012 - 00:16

@Black kaiser
Εγω μιλησα καθαρα για το ματς το σημερινο στο οποιο ο Ολυμπιακος κερδισε. Δεν μιλησα για το οτι αδικηθηκε ο Ολυμπιακος σε ματς και εχασε. Τωρα το σχολιο σου που ειπες το ταυτισα με το σημερινο ματς μονο. Απο την αρχη αρχη γι αυτο μιλαω. Απο την στιγμη που ειπες οτι δεν εγινε κατι τραγικο αυτην την αγωνιστικη στην διαιτησια, συμφωνησα οτι για τ σημερινο ματς δεν αξιζει να ασχολειται κανεις με διαιτησια! Αυτο ειπα οτι συμφωνω. Και επειδη στο ποστ μου αναφερθηκα( ξαναλεω )μονο για το σημερινο ματς το επομενο σου ποστ φανηκε οτι ειχες αλλη γνωμη για το σημερινο!

Τωρα για την γενικη σου αυτην αποψη δεν χρειαζεται να απαντησω γιατι η αληθεια παντα ειναι καπου στην μεση. Αυτο που λες εσυ το θεωρω λαθος κια αυτο που θα πω εγω θα το θεωρησεις λαθος και θα αρχισει συζητηση μεχρι το βραδυ, το οποιο δεν θα χει νοημα. Πιστεψε με αυτο συμβαινει παντα σε αυτον τον εναμιση χρονο που μπαινω σε αυτο το thread.

@Μike
Οντως η απουσια του Αβραμη ειναι σημαντικοτατη. Σημερα το παιδι επαιξε για ολο τον ολυμπιακο και δεν πηρε καθολου επαινο. Ευχομαι τουλαχιστον στο ματς με την ρουμπιν να λειτουργησει το πνευμα ομαδικοτητας που ειχε δειξει η ομαδα με την Μαρσειγ που επισης ειχαμε βαρβατες απουσιες!

Edited by zoro77, 06 February 2012 - 00:41.

#2130 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 posts

Posted 06 February 2012 - 00:28

Για πλαγια καπως καλος ειναι,αλλα για κεντρο δεν κανει.Ελπιζω ο Μελμπεργκ να ειναι καθωριστικος στην αμυνα.Μας βοηθαει νομιζω οτι επιθετικη ομαδα αρα μαλλον θα βρουμε χωρους
Posted Image

SET SAIL BASTARDS!!!!