Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ποδόσφαιρο

• Please log in to reply
2677 replies to this topic

#2056 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 07 December 2011 - 18:59

Μπραβο παιδιά ας αρχίσουμε για χούντες και για τον Κόκαλη και ας κάνουμε το ανιμε.γρ μπουρδ@@λο.

http://www.leoforos.gr/article/33885/tavla
XAXAXAX
΄Βγήκαν οι κομπλεξικοί καραγκιόζηδες

ο.0

σορρυ δεν αντεξα

#2057 jimop24

jimop24

Vigilant of The United Mankind

• Members
  • 250 posts

Posted 07 December 2011 - 19:00

Καλο και αυτο το ποιηματακι.Το θεμα ειναι,ποιος εστησε τι;Ο Παο που πηγε τελικο,ή ο ΟΣΦΠ που εστησε ολο αυτο γιατι αυτοι,ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΤΕΛΙΚΟ;;;;:ballumad:
Και ναι,ολοι οι Ευρωπαιοι τα εχουν βαλει μαζι σας... :D
Πρωτη φορα στα χρονικα,ομαδα που εχανε τα τελευταια λεπτα εκανε την ανατροπη....Πρωτη στην ιστορια η Μαρσειγ!!!:kakaka:

Manchester-Bayern 2-1 τελικός cl 1999 ;) Δυο γκολ στις καθυστερήσεις και το πήρε η Manchester:blingeye2:

Όσο για το παραμυθάκι της χούντας, το χουμε ακούσει πάμπολες φορές, αλλά θα μου πεις λογικό είναι, αφού ο άλλος είναι καλύτερος, κάποιος θα βρεθεί να τον ρίξει στα διά του μέτρα και σταθμά χρησιμοποιόντας κάθε δικαιολογία. Στην προκειμένη περίπτωση ήταν η δικαιολογία με τη χούντα

8w32.jpg

#2058 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 07 December 2011 - 19:03

ρε το θεμα ειναι οτι ο Παναθηναικος εχει περασει στην επομενη φαση με 6 βαθμους, και ο Ολυμπιακος με 10, 9 και 9 δεν τα εχει καταφερει τρεις φορες.

Ατυχια ειναι η λεξη για μενα οχι αδικια...

Το αν χρειάζεσαι πολλούς βαθμούς για να περάσεις εξαρτάται από το αν υπάρχει ομάδα-πάτος (δηλαδή που είναι τελευταία και σάκος του μπόξ για τους υπόλοιπους) και αντίστροφα από το αν υπάρχει η ομάδα που καθαρίζει από την αρχή τους πάντες. Αν έχεις μια Μπαρτσελόνα στον όμιλο που παίρνει 16-18 βαθμούς και όλοι οι άλλοι είστε τόσο κοντά σε δυναμικότητα με πολλές ισοπαλίες τότε περνάς και με 6, πράγματι. Αν υπάρχει ομάδα πάτος όπου τους 6 βαθμούς σου τους έχεις απο εκέινους μπορεί 9-10 να μην σου φθάσουν τελικά αφού θεωρητικά στάνταρ 6 βαθμούς έχουν και οι υπόλοιποι δύο. Δεν λέω πως ισχύει φέτος για τον Ολυμπιακό αλλά γενικά αυτός είναι ο κανόνας.

Σε τελική ανάλυση πάντως, είναι καλύτερα για τον Ολυμπιακό που πέρασε στο Europa League. Έχει άλλο prestige το Champion's League αλλά τι να λέει να πέσεις με την Μπαρτσελόνα ή τη Ρεάλ και να φύγεις με πεντάρα; Αντίθετα στο Europa μπορεί να διακριθεί. Το μοναδικό "κακό" είναι τα λεφτά που έχασε ο σύλλογος από μια πιθανή πρόκριση στους 16.

Edited by Black Kaiser, 07 December 2011 - 19:11.
Δεν πΑΙρασα το τεστ της ορθογραφίας...

#2059 ala1n

ala1n

Anime Freak

• Members
  • 330 posts

Posted 07 December 2011 - 19:32

Manchester-Bayern 2-1 τελικός cl 1999 ;) Δυο γκολ στις καθυστερήσεις και το πήρε η Manchester:blingeye2:

Όσο για το παραμυθάκι της χούντας, το χουμε ακούσει πάμπολες φορές, αλλά θα μου πεις λογικό είναι, αφού ο άλλος είναι καλύτερος, κάποιος θα βρεθεί να τον ρίξει στα διά του μέτρα και σταθμά χρησιμοποιόντας κάθε δικαιολογία. Στην προκειμένη περίπτωση ήταν η δικαιολογία με τη χούντα

Συμφωνώ , το κάνουν για πάνω από συνεχόμενα 10 χρόνια οι βάζελοι....
Posted Image

#2060 ala1n

ala1n

Anime Freak

• Members
  • 330 posts

Posted 07 December 2011 - 19:35

Γενικότερα guys , αρνηθείτε τα περί χούντας κτλ....αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι οι ομάδες στην Ελλάδα χαίρονται από τις αποτυχίες του Ολυμπιακού μιας και αυτές δεν έχουν επιτυχίες....αν μιλήσουμε για το παρελθόν "μπλα μπλα Παναθηναικός σπουδαίος μπλα μπλα"....αν μιλήσουμε για το τώρα " μπλα μπλα Ο Παναθηναικός σπουδαίος στο παρελθόν μπλα μπλα Ολυμπιακός πληρώνει διαιτητές κτλ. "
Posted Image

#2061 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 07 December 2011 - 20:14

Άντε σήμερα και η United στο Europa League θα πάει. Αυτά είναι...

Γκολάρα.
Youtube Video

#2062 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 07 December 2011 - 20:18

Μα κάτσε ρε ala1n. Γιατί να χαίρεται κάποιος μη ολυμπιακός για τις επιτυχίες μιας ομάδας που από όσο θυμάμαι εγώ τουλάχιστον, και είμαι 23, το όνομά της συνδέεται με στημένα(αποδεδειγμένα πολλές φορές). Ακόμα και πέρσι που "φαίνεται" ότι το πήρατε επειδή παίξατε καλύτερη μπάλα, απ τον Παναθηναικό τα χρειαστήκατε πάλι. Όλοι πιστεύω την ακούσαμε εκείνη τη συζήτηση. Που χαιρόταν κι όλας το ζωάδι:kakaka:
Posted Image

#2063 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 07 December 2011 - 20:28

Δε πάιζει στα ίσια κάθε ομαδα, απλά παίζει με σοβαρότητα. Αυτό, και καλά κανει. Στα ίσια είναι να πας να παίξεις 4-2-3-1 την Barcelona,εγω πάλι ο θα το έλεγα ξεβράξωμα.

Κοιτα να δεις. Δεν ξερω αν εχεις χρονο να βλεπεις και Ολυμπιακο και να εχεις πληρη εικονα του και να βλεπεις ταυτοχρονα και την ομαδα σου και αλλα πρωταθληματα πολλα,εγω μια πληρη γνωμη εχω και αυτην για τον Ολυμπιακο γιατι τον παρακολουθω. Τωρα για τις αλλες ομαδες εχω την αυτογνωσια οτι θα χω κενα γιατι δεν εχω χρονο να τις δω και οτι η κριτικη μου θα ναι ελλειπης...

Εγω που παρακολουθω λοιπον ολυμπιακο και σε αρκετα ματς εχω βρεθει στο Καραισκακη αυτο που λες για σοβαροτητα δεν με καλυπτει καθολου.. Τι σημαινει σοβαροτητα?? Και η εθνικη με σοβαροτητα το χε παρει το 2004 το Euro. Ειχε παιξει ομως με ενα συγκεκριμενο πλανο σφιχτης αμυνας.
Ο Ολυμπιακος φετος ολα τα ματς τα επαιξε στα ισια γιατι πρωτον ΠΟΤΕ δεν κλειστηκε. Ουτε στο Λονδινο κλειστηκε και επαιξε την μπαλα του,(γι αυτο μιλησα ανεξαρτητως ονοματος κ εδρας) ουτε στο χθεσινο που ειχε 22 τελικες. Σε αγγλικη ομαδα παρακαλω. Ουτε κλειστηκε οταν νικαγε 2-0. Ουτε στο 2-1!! Αλλη ελληνικη ομαδα θα κανε τα παντα για αν κρατησει αποτελεσμα. Ο Ολυμπιακος οχι μονο δεν κλειστηκε αλλα εριξε και το τριτο(και αλλα τοσα θα μπορουσε χθες) Γι αυτο μιλησα ανεξαρτητως σκορ.
Δεν χρειαζεται να παιξεις με 4-2-3-1εναντια στην μπαρτσα για να λες οτι επαιξες στα ισια μια ομαδα.. Το να ξερεις μεχρι που φτανουν οι δυναμεις σου ειναι νομιζω σοφοτερο απο το να παιξεις ετσι. Οχι οπως ο Σολιντ που παρεταξε ενα επιθετικοτατο 4-3-3 εναντι σε Βαλενθια.... Χαιρω πολυ αυτο ηταν βλακεια. Η διαφορα ειναι οτι ο Ολυμπιακος σε καθε ματς ανεξαρτητως του αντιπαλου του εκανε το παιχνιδι του. Πρεσινγκ στο μεγαλυτερο διαστημα του αγωνα..(πραγματικα χθες τους πνιξαμε!!!) και η μπαλα κατω. Το οτι δεν επαιξε με το κλασσικο του 4-1-4-1 για να φυλαξει τα νωτα του δεν παει να πει οτι φοβηθηκε το ματς.. Ηξερε την δυναμικη του αντιπαλου, την ταχυτητα του κλπ..και επρεπε να προσεξει και την αμυνα. Συν το γεγονος οτι του ελειπε το βασικο του κλειδι ο Ιμπαγασα. Αυτο ομως ξαναλεω δεν τον εμποδισε να εφαρμοσει την φιλοσοφια του.

Edited by zoro77, 07 December 2011 - 21:59.

#2064 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 07 December 2011 - 20:37

ο.0

σορρυ δεν αντεξα

Εγώ πόσταρα κάτι που φανερώνει την κατάντια του πράσινου τύπου (και γενικως του τύπου) και δεν άρχισα περί διαιτησίας..:thatsit:
Posted Image

#2065 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 posts
  • LocationΠάτρα

Posted 07 December 2011 - 21:10

Άντε σήμερα και η United στο Europa League θα πάει. Αυτά είναι...

Γκολάρα.

Spoiler:

το τι γελιο εριξα με τους αμυντικους το συγκεκριμενο
ειδικα εκεινο το 21 που κανει χωρο για να περασει ο επιθετικος, και μετα κανεις δε παει πανω του

οσο για τους φιλους μου τους Παναθηναικους...
Posted Image
ΕΡΧΕΤΑΙ!!! ...η αυτου μεγαλειοτης

Posted Image

#2066 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 07 December 2011 - 22:23

ακομα θυμαμαι εκεινες τις στιγμες και γελαω

http://www.redplanet.gr/podosfairo/champions_league_podosfairo/olympiakos-marseig-17-xronia-prin.1364956.html

το κυκνειο ασμα του Αλεφαντου στον Ολυμπιακο. ειχε και ενα συντομο περασμα το 2004 και το ΦΩΣ εγραφε "επιστροφη στην αλεολιθικη εποχη"

δεν εχουν αλλαξει και πολλα απο τοτε στο ποδοσφαιρο, απλα χαρισαν σε καποιες ομαδες μερικα εκατομμυριακια σε χρεη να βρουν την υγεια τους.

#2067 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 07 December 2011 - 23:21

LOL! H Manchester city αυτήν τη στιγμή περνάει ακριβώς τα ίδια με τον Ολυμπιακό με μία μέρα διαφορά.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#2068 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 07 December 2011 - 23:24

Έτσι είναι όλες οι μεγάλες ομάδες ! xD

Posted Image

#2069 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 07 December 2011 - 23:40

Οι ομάδες του Μάντσεστερ στο Γιουρόπα ενώ στο πρωτάθλημα είναι στις πρώτες θέσεις. Lmao.

#2070 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 07 December 2011 - 23:47

oχι ρε γαμωτο η united στο europa:sigh2::P