Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ποδόσφαιρο

• Please log in to reply
2677 replies to this topic

#1876 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 18 September 2011 - 20:10

Γενικά, ο ΠΑΟΚ άξιζε να νικήσει! Δεν μας ήθελε η μπάλα από την αρχή! Τέλος πάντων άντε να δούμε τι θα κάνουμε μες στη Ρουμπιν.

Έλα, τουλάχιστον νικήσαμε σήμερα! Πάντως να ξες, εγώ είμαι θετική για μέσα στην Tottenham!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#1877 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 19 September 2011 - 19:32

Έλα, τουλάχιστον νικήσαμε σήμερα! Πάντως να ξες, εγώ είμαι θετική για μέσα στην Tottenham!

Δύσκολα θα πάρουμε πόντους μέσα στο White Hard Lane. Ο 'arry (προπονητής της Tottenham) είπε ότι θα βάλει όλους τους παιχταράδες του μέσα στην έδρα του για να βγει πρώτος στον όμιλο. Τώρα άμα τραυματιστουν αυτοί οι 2...
Spoiler:

...τότε μπορούμε να πάρουμε....εχ....εχ...εχ....μπορούμε....εχ...εχ...εχ... να φύγουμε απο την Αγγλία χωρίς να φάμε 5άρα. xD

#1878 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 20 September 2011 - 00:47

πραγματικα το παρακατω βιντεο το χω δει τοσες φορες και ακομα γελαω!
[media]http://www.youtube.com/watch?v=BitdsUYvJTk&feature=player_embedded[/media]
:hahaha:

2po6sfa_jpg.gif

#1879 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 20 September 2011 - 14:49

Μπορεί η νίκη του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο νε ήρθε αλλά μαζί μ'αυτην θα έρθει και η πεντάρα από την Τότεναμ. Αλλά δεν καταλαβαίνω από που προέρχεται αυτή η αισιοδοξόξια(και δεν αναφέρομαι μόνο σε σένα). Παίξαμε μες στην έδρα μας με τη δεύτερη ομάδα της Τότεμαν και πήραμε ισοπαλία, τώρα εκτός έδρας και με όλα τα αστέρια στην βασική εντεκάδα πιστεύω πως δεν γλιτώνουμε τον εξευτελισμό.

Napster σε βρίσκω πολύ αισιόδοξο ή μου φαίνεται :P
Posted Image

#1880 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 26 September 2011 - 11:01

[media]http://www.youtube.com/watch?v=LaouEplLyaY[/media]

ΑΑΑΑΧ ΚΟΥΛΑ!

Posted Image
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#1881 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 07 October 2011 - 22:25

Λοιόν, μόλις τώρα έβαλε η εθνική γκολ πριν μερικά δευτερόλεπτα στην Κροατία κι εκτός του ότι έπαθα καρδιακό από το πόσο δυνατά φώναξε ο μπαμπάς μου -δεν έπαιζε ο ΠΑΟΚ για να είμαι υποψιασμένη οπότε καταλαβαίνετε την τρομάρα που πήρα- και βγαίνω έξω να το δω κι ακούω τον εκφωνητή: "Η Ελλάδα κοίμησε την Κροατία, την έκανε να πιστεύει πως θα είμαστε εύκολη ισοπαλία αλλά να που..."

Και τι μου ήρθε στο μυαλό απευθείας: ο Σάντος να κάθεται πίσω από όλους κρύβοντας την φάτσα του στα χέρια του για να μη δείξει την "Just as planned" έκφραση στην κάμερα. Καμμένο, το ξέρω αλλά ελάτε τώρα, τα θέλει και τα λέει αυτός ο άνθρωπος? xD

Kι εσύ μικρό (metalmusicmaniac) χαλάρωσε πια! Μπορεί να μην έπαιζαν οι καλυτερότεροι παίχτες της Tottenham αλλά δεν ήταν και τα δεύτερα. Επίσης, γίνανε και φάσεις τουλάχιστον. Κι αν δεν είμαστε αισιόδοξοι γιατί να παρακολουθούμε την ομάδα? Δε λέω να έχεις εξωπραγματικές απαιτήσεις ή να απογοητεύεσαι και να αλλάζεις ομάδα με την ήττα φυσικά αλλά λίγη θετική σκέψη δε βλάπτει.

Edit: OMFG, με το που το postαρα βάλαμε δεύτερο! xD

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#1882 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 07 October 2011 - 22:33

Νταξ' η άμυνα της Κροατίας,στο δεύτερο γκολ του Γκέκα,είχε πάει για ντολμαδάκια.....

Posted Image

#1883 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 07 October 2011 - 22:34

FAI, βασικά ήταν τα 3τα της Tottenham (άντε βάλε 2-3 παίχτες απο τα 2ρα). xD Αλλά παίξαμε καλύτερα και μακάρι να το κάρφωνε στο τέλος ο Κλάους.

Όσο για την Εθνική, αφού έβαλε γκολ ο Κριστιάνο Ρονάλντο της Ελλάδας, τότε η Ελλάδα μπορεί να ξαναπάρει το Euro.

Α ναι, έκλαψα όταν είπε ο άλλος "Ο Καραγκούνης είναι ο Έλληνας Μόντριτς." *facepalm*

#1884 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 07 October 2011 - 22:44

Ha ha, agreed with both για την εθνική. Κι επίσης, για κάποιο λόγο που δε θέλω να σχολιάσω ή να ασχοληθώ όλοι οι εκφωνητές "γλείφουν" τους παλιούς παίχτες χωρίς λόγο. Εδώ άκουσα ότι ο Χαριστέας είναι φοβερός παίχτης κι ότι μπλα μπλα μπλα κι ότι στην ουσία "πώς και δεν τον είχε πάρει μέχρι τώρα ο Σάντος?"Ε αφού δεν έμεινα φαλακρή όταν άκουσα αυτό δε θα μείνω ποτέ. Ποτέ!

Χα χα, είσαι κακός με τον Samaras...ή τον Γκέκα εννοούσες? xD

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#1885 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 07 October 2011 - 22:52

Τον Samaras λέω. Όταν έπαιζε στην Manchester City έλεγε ότι προσπαθούσε να κάνει τα κολπάκια που έκανε ο Ρονάλντο στους αγώνες. xD

Καλά ο Χαριστέας είναι τελείως άμπαλος αλλά παίζει να έχει τον καλύτερο μάνατζερ. Το πως βρίσκει ομάδες που ενδιαφέροντε γι' αυτόν είναι θαύμα.

#1886 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 07 October 2011 - 23:00

Καλά ο Χαριστέας είναι τελείως άμπαλος αλλά παίζει να έχει τον καλύτερο μάνατζερ. Το πως βρίσκει ομάδες που ενδιαφέροντε γι' αυτόν είναι θαύμα.

Και εγώ ακριβώς το ίδιο αναρωτιέμαι, έτσι? Πώς στο καλό βρίσκει ομάδες και στο στυλ της Βέντερ Βρέμης. Βέβαια μετά από τόσο καιρό και μόλις τώρα γύρισε στην Ελλάδα πάλι είναι κατόρθωμα εφόσον αυτό σήμαινε πως πριν τον Παναιτωλικό έκανε καριέρα στο εξωτερικό κανονικά! Τι στο καλό, τους έβρισκε ο manager και τους τον έδειχνε μόνο όταν τον είχε μπουκώσει στα αναβολικά για να παίξει καλά?

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#1887 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 08 October 2011 - 02:16

στο δευτερο γκολ το θαυμα ...δεν ηταν το γκολ!
αλλα πως ο κατσουρ περασε τον παικτη ...και ας κατεληξε κορνερ!
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#1888 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 08 October 2011 - 09:17

Καλά χθες έγινε χαμός! Βλέπαμε την εθνική εγώ και άλλοι 5 μαντράχαλοι στο σπίτι ενός φίλου μου και δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. Ουρλιάζαμε ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ σαν τα βλαμμένα ακόμα και όταν μας έκανε φάσεις η Κροατία! Πραγματικά το φχαριστήθηκα το χθεσινό!

Oringinally Posted by Fallen_Angel_Itachi
Κι αν δεν είμαστε αισιόδοξοι γιατί να παρακολουθούμε την ομάδα? Δε λέω να έχεις εξωπραγματικές απαιτήσεις ή να απογοητεύεσαι και να αλλάζεις ομάδα με την ήττα φυσικά αλλά λίγη θετική σκέψη δε βλάπτει.

Προσπαθώ να είμαι πάντα θετικός με τον ΠΑΟΚ αλλά πραγματικά δεν πιστεύω να γίνει το θαύμα μες στην Αγγλία

#1889 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 10 October 2011 - 02:22

O Σαμαρας ειναι ενας παρα πολυ ταλαντουχος και ικανος παιχτης.
Αυτο ομως που παρατηρω σε εκεινον(στα παιχνιδια της Εθνικης τουλαχιστον) ειναι οτι δεν βοηθαει καθολου την ομαδα. Πραγματικα το παιδι, δεν ξερω τι σκεφτεται μεσα του, αλλα σιγουρα δεν σκεφτεται τις οδηγιες του προπονητη του.

Συγχαρητηρια στην Εθνικη.
Βεβαια σαν οπαδος του Ολυμπιακου που παρακολουθω ματς στο Καραισκακη, ομολογω οτι μου κακοφανηκε πολυ το στυλ παιχνιδιου της Εθνικης(σε εντος εδρας ματς μαλιστα..) και δεν χαρηκα τοσο πολυ την νικη.

Edited by zoro77, 10 October 2011 - 02:32.

2po6sfa_jpg.gif

#1890 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 10 October 2011 - 02:38

O Σαμαρας ειναι ενας παρα πολυ ταλαντουχος και ικανος παιχτης.
Αυτο ομως που παρατηρω σε εκεινον(στα παιχνιδια της Εθνικης τουλαχιστον) ειναι οτι δεν βοηθαει καθολου την ομαδα. Πραγματικα το παιδι, δεν ξερω τι σκεφτεται μεσα του, αλλα σιγουρα δεν σκεφτεται τις οδηγιες του προπονητη του.

Συγχαρητηρια στην Εθνικη.
Βεβαια σαν οπαδος του Ολυμπιακου που παρακολουθω ματς στο Καραισκακη, ομολογω οτι μου κακοφανηκε πολυ το στυλ παιχνιδιου της Εθνικης και δεν χαρηκα τοσο πολυ την νικη.

ε καλα μια χαρα παιζει η Εθνικη αυτο μπορει αυτο κανει, μη περιμενεις να παιξει ποδοσφαιρο πρωτοβουλιας. Αυτο που ενοχλει εμενα προσωπικα ειναι οτι πηρε το Γκεκα (ασχετως που εβαλε το γκολ) αντι να παρει Αθανσιαδη,Μητρογλου, Βελλιο και μαλιστα μετα απο τη συμπεριφορα που ειχε περισυ.