Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ποδόσφαιρο
Posted 24 December 2010 - 15:29
Αλλα τοτε γινονταν και εκλογες και κανεις δεν ειναι τρελος να ριξει τον Ολυμπιακο ή άλλη μεγαλη ομάδα, ουτε καν στη Β' Εθνικη.
θυμαμαι παντως και τα σχολια του Πλατινι για ομαδες τυπου Ολυμπιακου ή Φερετσβαρος που κυριαρχουν στο πρωταθλημα τους ευκολα καρπωνοντας τα κερδη του CL ενώ στην Ευρωπη πατωνουν, μη συμβαλλοντας στην αναπτυξη του ποδοσφαιρου. Boηθησε και αυτο.
τωρα δεν ξερω γιατι σε ποδοσφαιρο και μπασκετ κυριαρχουν Ολυμπιακος και Παναθηναικος ενω στα υπολοιπα αθληματα υπαρχει ισορροπια.
Ασε που και η εθνικη Ελλαδας εγινε μικτη Ολυμπιακου-Παναθηναικου σε ποδοσφαιρο μπασκετ. Τετοια ομαδα δεν την υποστηριζω. Πρεπει καποιος δηλαδη να περασει απο ΠΟΚ για να εχει την προσοχη
Posted 24 December 2010 - 17:04
κυριαρχούν γιατί έχουν τον περισσότερο κόσμο...τωρα δεν ξερω γιατι σε ποδοσφαιρο και μπασκετ κυριαρχουν Ολυμπιακος και Παναθηναικος ενω στα υπολοιπα αθληματα υπαρχει ισορροπια.
Και στα υπόλοιπα αθλήματα (βόλευ, πολο) πάλι κυριαρχούν(περισσότερο ο Ολυμπιακός)
Επίσης ο Ολυμπιακός βγάζει και Ολυμπιονίκες...
Posted 24 December 2010 - 20:12
κυριαρχούν γιατί έχουν τον περισσότερο κόσμο...
Και στα υπόλοιπα αθλήματα (βόλευ, πολο) πάλι κυριαρχούν(περισσότερο ο Ολυμπιακός)
Επίσης ο Ολυμπιακός βγάζει και Ολυμπιονίκες...
και για αυτο αλλα κυριως γιατι ελεγχουν τα ΜΜΕ αλλα εχουν και την οικονομικη υποστηριξη των εφοπλιστων και των επιχειρηματιων, οπως και του κρατους
Απλα παλιοτερα πχ το μπασκετ δεν ηταν τοσο επαγγελματικο οπως τωρα. Ομαδες με σχετικα χαμηλα budget οπως ο ΠΑΟΚ και ο Αρης ειχαν σημαντικες επιτυχιες στην Ευρωπη. 2-3 παικτες μπορουσαν να κανουν τη διαφορα. Τωρα ειναι Ολυμπιακος και Παναθηναικος και επειτα το χαος. Βεβαια μπασκετ πλεον δεν βλεπω και το εχω σιχαθει.
Θυμαμαι ποσα δισ. δραχμες ειχε σπαταλησει ο Γιαννακοπουλος για να κανει τον Παναθηναικο μεγαλο και δεν μπορουσε να παρει τιτλο, ενω τοτε ο προεδρος του ΠΑΟΚ ειχε μια αντιπροσωπεια της Νισσαν και ηταν φαβορι για το φαιναλ φορ. Ακομα και το 1999 (νομιζω) οταν απροσμενα πηγε ο ΠΑΟΚ στον τελικο με τον Παναθηναικο, ειχε γινει σφαγη κατω, οπως και το 94 με τον Ολυμπιακο.
Με αλλα λογια, οι τιτλοι της Λαρισσας το 88, του ΠΑΟΚ το 85 αλλα και το πρωταθλημα της ΑΕΚ στο μπασκετ το 2002, ειναι για τα ελληνικα δεδομενα τεραστιες εκπληξεις.
Posted 25 December 2010 - 11:18
Και κάτι άλλο με τον Κόκκαλη. Μόνο αρνητικά ακούω από οπαδούς άλλων ομάδων. Όμως να μην ξεχνάμε ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο το έχει βοηθησει σημαντικά! Πως? Φέρνοντας μεγάλα ονόματα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ενα παράδειγμα με το Ριβάλντο που θυμάμαι, ήταν ότι τότε ούτε που το φανταζόμασταν θα ερχόταν στην Ελλάδα τέτοιος παίχτης. Κι όμως πέρσι θυμάμαι όχι μόνο το θεωρούσαν προσιτό να έρθει ο Αντριάνο στην Ελλάδα αλλά είχαν και αμφιβολίες(ότι δε θα πιάσει) λόγω χαρακτήρα!!!!!!!!!!!
Τώρα έρχονται τέτοιοι παίχταράδες από την Ευρώπη σε πολύ πιο συχνό βαθμό. Νομίζω σε αυτό το κομμάτι το ελληνικό πρωτάθλημα χρωστάει στο Κόκκαλη.
Και αυτό με τα (τσάτσικα)πρωταθλήματα, έχω να πω ότι τα 7/12 πρωταθλήματα που πήρε ήταν με 10 βαθμούς διαφορά!
Τέσπα ο καθένας αγαπά την ομάδα του και την υποστηρίζει.
Edited by zoro77, 25 December 2010 - 11:29.
Posted 25 December 2010 - 12:55
Και αυτό με τα (τσάτσικα)πρωταθλήματα, έχω να πω ότι τα 7/12 πρωταθλήματα που πήρε ήταν με 10 βαθμούς διαφορά!
Τέσπα ο καθένας αγαπά την ομάδα του και την υποστηρίζει.
2 πραματακια μοναχα. Θα μπορουσα να πιασω ολα τα πρωταθληματα σου απο την αρχη και να στα βαλω κατω και να σου δειξω οτι ολα ειναι πετσινα. 4/12 αξιζες.
Υ.Γ. 1 Δεν νοειται, διαιτητης απο τον συνδεσμο Πειρεα να σφυραει παιχνιδια του Ολυμπιακου ( βλεπε Σπαθα στο ΑΕΛ - ΟΣΦΠ 0-1 δεν δινει πεναλτι στην ΑΕΛ. Μπορει να στοιχισει την παραμονη της )
Υ.Γ. 2 ΑΕΚ Πρωταθλητρια Ελλαδος 2008-2009. Θρυλε γερα, και παρτο στα χαρτια.

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.

Posted 25 December 2010 - 13:24
2 πραματακια μοναχα. Θα μπορουσα να πιασω ολα τα πρωταθληματα σου απο την αρχη και να στα βαλω κατω και να σου δειξω οτι ολα ειναι πετσινα. 4/12 αξιζες.
Πες μου.
Όσο για αυτό με τον Σπάθα το δικό μας πέναλτυ γιατί το κρύβεις??
Όσο αυτό για το 2007-2008(όχι 2008-2009 όπως γράφεις).
Ήταν ή δεν ήταν παράνομη η χρήση του Βάλνερ? Έχει οποιαδήποτε ομάδα το δικαίωμα να κάνει ένσταση αν θέλει ή όχι?
Και μένα δε μ'αρεσε που έγινε έτσι. Σπάστηκα πολύ άσχημα. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ήταν παράνομη η απόφαση που πάρθηκε.
Κι αν το θέλεις και πιο βαθιά το πράμα η απόφαση είχε παρθεί πριν το ματς του 4-0.. Δεν ξέρω μήπως θα ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα αν ήξεραν οι παίχτες ότι δεν πήραν τους βαθμούς στα χαρτιά? Δεν ξέρω ένα συλλογισμό έκανα. Αναφέρεσαι και για διαιτησία? Το πρώτο γκολ σε εκείνο το ματς ήταν οφσάιντ.
Posted 25 December 2010 - 13:45
Πες μου.
Όσο για αυτό με τον Σπάθα το δικό μας πέναλτυ γιατί το κρύβεις??
Όσο αυτό για το 2007-2008(όχι 2008-2009 όπως γράφεις).
Ήταν ή δεν ήταν παράνομη η χρήση του Βάλνερ? Έχει οποιαδήποτε ομάδα το δικαίωμα να κάνει ένσταση αν θέλει ή όχι?
Και μένα δε μ'αρεσε που έγινε έτσι. Σπάστηκα πολύ άσχημα. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ήταν παράνομη η απόφαση που πάρθηκε.
Κι αν το θέλεις και πιο βαθιά το πράμα η απόφαση είχε παρθεί πριν το ματς του 4-0.. Δεν ξέρω μήπως θα ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα αν ήξεραν οι παίχτες ότι δεν πήραν τους βαθμούς στα χαρτιά? Δεν ξέρω ένα συλλογισμό έκανα. Αναφέρεσαι και για διαιτησία? Το πρώτο γκολ σε εκείνο το ματς ήταν οφσάιντ.
Γι'αυτο δε μιλαω με ολυμπιακους. Πριν το καταλαβετε γινεστε γελοιοι.
Θρυλε γερα και παρ'το στα χαρτια.

Posted 25 December 2010 - 14:05
Γι'αυτό κάνω σπάνια ποδοσφαιρικές συζητήσεις με πικραμένους ΑΕΚτζήδες.Γι'αυτο δε μιλαω με ολυμπιακους. Πριν το καταλαβετε γινεστε γελοιοι.
Θρυλε γερα και παρ'το στα χαρτια.
Τους απαντάς με επιχειρήματα κι'αυτοί σου κουνάνε το αυτάκι.
Posted 25 December 2010 - 14:55
Posted 25 December 2010 - 15:06
Αστο Zoro μην ασχολησε.....
" Ναι μωρε αστους. Στο κατω κατω εμεις φταιμε που οι διαιτητες μας αγαπανε ιδιαιτερως τα τελευταια ...20 χρονια ? "

Posted 25 December 2010 - 15:14
Seriously now, σου παραδεχομε οτι σου εκλεψα ενα πρωταθλημα.
Αλλα εσυ πας και λες οτι αξιζω το πολυ 4.
4 πρωταθληματα, οταν εφερνα Jiovanni, Rivaldo, karembue, Castillo και ο συναγωνισμος ηταν με Biscan, Conceisao, Cejar κλπ...
Posted 25 December 2010 - 19:03
http://www.antiafieroma.info/osfp/g_7kalpikoi.htm
Το ελληνικο ποδοσφαιρο δεν ευνοηθηκε, μονο Ολυμπιακος-Παναθηναικος.
Αυτοι ευθυνονται (οχι απολυτα αλλα σε μεγαλο βαθμο) για την κατασταση στο ποδοσφαιρο και στο μπασκετ.
Ενα υγιες πρωταθλημα εχει πρωταθλητη, εστω μια φορα στα 10 χρονια, απο πολεις εκτος πρωτευουσας.
Eδω ομως δεν αφηνουν ουτε καν αυτο να γινει.
Kαλες Γιορτες!
Αρκετα πια με το ποδοσφαιρο.....
Posted 25 December 2010 - 22:10
Τελοσπάντων να είστε ολοι καλά με υγεία.
Posted 25 December 2010 - 22:39
Posted 25 December 2010 - 23:19