Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ποδόσφαιρο
Posted 22 November 2010 - 01:25
[media]http://www.youtube.com/watch?v=2fPUpqzWnh4&feature=related[/media]
Posted 22 November 2010 - 01:36
Edited by Kenobi-sensei, 22 November 2010 - 01:41.
Posted 22 November 2010 - 01:38
Πάντως σε θέματα συνθημάτων καλύτερος είναι ο Παναθηναικός

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.

Posted 22 November 2010 - 01:44
και Λα μπομπονέρα
+1. Ειδικα στο μεγαλυτερο ντερμπι της Λατινικης Αμερικης, Boca Juniors vs. River Plate γινετε σεισμος μεσα στο γηπεδο.
Posted 22 November 2010 - 01:48
Spoiler:
πες μου μια ομάδα(ελληνική) που να έχει βγάλει σύνθημα επιπέδου χόρτου μαγικού?
Posted 22 November 2010 - 01:56
πες μου μια ομάδα(ελληνική) που να έχει βγάλει σύνθημα επιπέδου χόρτου μαγικού?
[media]http://www.youtube.com/watch?v=kPpbWxl5Y98&feature=related[/media]Αρκετες, και μεσα σε αυτες αυτη η ομαδα.
Edited by Napster, 22 November 2010 - 02:13.
Posted 22 November 2010 - 02:00
Posted 22 November 2010 - 09:49

Μιλαω φυσικα για το κλασσικο επος "Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ". Για ευνοητους λογους δεν μπορω να παραθεσω τους στιχους στο φορουμ...

Posted 22 November 2010 - 14:35
[media]http://www.youtube.com/watch?v=vNBC5nBkqvQ[/media]
Posted 22 November 2010 - 14:49
Και για να επειχηρηματολογίσω γιατί το Γ. Καραισκάκης δημιουργεί την καλύτερη ατμόσφαιρα είναι ότι τέτοια κορεό δεν έχουμε δει σε άλλα γήπεδα στην Ελλάδα(και όχι μόνο στη θύρα 7 αλλά σε μεγάλο τμήμα του γηπέδου) Και όχι μόνο αυτά, αλλά και τα
καπνογόνα(π.χ στην αρχή των ντέρμπι και των ευρωπαικών αγώνων ο αγωνιστικός χώρος δε φαίνεται) η ποικιλία συνθημάτων, το πως κοροιδεύουν τους αντίπαλους παίχτες(π.χ τον Γκαρσία χθες που έκανε ένα άστοχο μακρινό σουτ στο 87') και άλλα... Αυτά αν γίνονται στη Τούμπα, ζήτημα να γίνονται με αντίπαλο τον Άρη ή ΟΣΦΠ(και μη πείτε ότι οι ΠΑΟΚτζήδες βλέπουν τον ΟΣΦΠ σαν τον ΠΑΟ στην Τούμπα ή οι ίδιοι οι παίχτες...)
Και εξάλλου σε άλλες χώρες μόνο το Καραισκάκης ξέρουν ως καυτή έδρα.
το ότι είσαι ΠΑΟ δε μου λέει τίποτα, εξάλλου υπάρχουν πολλοί βάζελοι ή αεκτζήδες που παραδέχονται το Καραισκάκης ως πιο καυτή έδρα στην Ελλάδα?Υ.Γ. Βαζελος εδω...
Posted 22 November 2010 - 14:56
ε?????? μαλον δεν εχεις δει πολα ματσ του παοκ...Και για να επειχηρηματολογίσω γιατί το Γ. Καραισκάκης δημιουργεί την καλύτερη ατμόσφαιρα είναι ότι τέτοια κορεό δεν έχουμε δει σε άλλα γήπεδα στην Ελλάδα(και όχι μόνο στη θύρα 7 αλλά σε μεγάλο τμήμα του γηπέδου) Και όχι μόνο αυτά, αλλά και τα
καπνογόνα(π.χ στην αρχή των ντέρμπι και των ευρωπαικών αγώνων ο αγωνιστικός χώρος δε φαίνεται) η ποικιλία συνθημάτων, το πως κοροιδεύουν τους αντίπαλους παίχτες(π.χ τον Γκαρσία χθες που έκανε ένα άστοχο μακρινό σουτ στο 87') και άλλα... Αυτά αν γίνονται στη Τούμπα, ζήτημα να γίνονται με αντίπαλο τον Άρη ή ΟΣΦΠ(και μη πείτε ότι οι ΠΑΟΚτζήδες βλέπουν τον ΟΣΦΠ σαν τον ΠΑΟ στην Τούμπα ή οι ίδιοι οι παίχτες...)
οσο για το κλιμα που ειχατε χθες μπροστα σε αυτο της τουμπας απο πλευρα φανατιλας δεν ηταν και πολα, το μονο που σας παραδεχομαι ειναι στην οργανωση
μηπως γιατι μονο ο ολυμπιακος και ο παναθηναικος εκπρωσοπουσαν την ελλαδα τοσα χρονια στα champions league που βλεπει η πλιοψηφια των ευρωπαιων?Και εξάλλου σε άλλες χώρες μόνο το Καραισκάκης ξέρουν ως καυτή έδρα.
εδω στην κυπρο που παω καθε χρονια και μιλαω με πολους, οποιοι δεν ασχολουνται γερα με το ποδοσφαιρο μονο τον ολυμπιακο και τον παο γνωριζουν, και οπως ειναι φυσικο ειναι σχεδον ολοι ολυμπιακτσιδες..
οσο για τα συνθηματα ο παοκ ειναι ο καλυτερος αλλα οφειλω να παραδεχτω οτι ο αρης εχει μερικα πολυ πετυχημενα, αφου με πιανω στιγμες να τα σιγοτραγουδαω εκει που δεν το περιμενω..
Posted 22 November 2010 - 15:38
Και εξάλλου σε άλλες χώρες μόνο το Καραισκάκης ξέρουν ως καυτή έδρα.
το ότι είσαι ΠΑΟ δε μου λέει τίποτα, εξάλλου υπάρχουν πολλοί βάζελοι ή αεκτζήδες που παραδέχονται το Καραισκάκης ως πιο καυτή έδρα στην Ελλάδα?
το συνθημα που φωναζουν 40000 (πλεον 30000) Παοκτσηδες ταυτοχρονα ''ΠΑΟΚ!'' και σειεται το γηπεδο ειναι αλλη αισθηση.
Οσο για την Τουμπα,ο γνωστος πρωην τερματοφυλακας David Seaman της Αρσεναλ που την ξερει καλα, ειπε πως του θυμιζε εντονα αυτο που γινεται στη Λατινικη Αμερικη με το κυμα που κανουν οι οπαδοι.
Μια αλλη φ0ρα ειχαν βγαλει ολοι τα κλειδια τους και τραγουδουσαν στο ρυθμο του τριγωνα καλαντα.
Αποκορυφωση ειναι το ΠΑΟΚ-Ναπολι το 1988.
Απο οτι ειδα σε βιντεο και οι Τουρκοι εχουν καυτες εδρες και γινονται και εκει ευτραπελα οπως και εδω. Γενικα τα Βαλκανια βραζουν σε αυτα.
Μαλιστα στο Καραισκακη καθησα σε λαθος θεση και καποιος μου παραπονεθηκε οτι του ανηκε λογω του αριθμου στο διαρκειας. Στην Τουμπα τετοια πραγματα ειναι ανηκουστα.
Posted 22 November 2010 - 15:46
Εγραψα το οτι ειμαι Παο για να μην νομισετε οτι ειμαι Παοκι...το ότι είσαι ΠΑΟ δε μου λέει τίποτα, εξάλλου υπάρχουν πολλοί βάζελοι ή αεκτζήδες που παραδέχονται το Καραισκάκης ως πιο καυτή έδρα στην Ελλάδα?
Επισης υπαρχουν x10 φορες περισσοτεροι βαζελοι, αεκτζηδες κλπ που παραδεχονται την Τουμπα ως πιο καυτη εδρα...
Και το ξαναλεω... Η τουμπα ειναι η πιο καυτη... Δεν ξερω αν ειδες το βιντεακι που ποσταρα πιο πανω.. αν δεν το ειδες καντο...
Posted 22 November 2010 - 16:00
+1. Δες μια και αυτο το link, καλο θα σου κανει zoro.Αποκορυφωση ειναι το ΠΑΟΚ-Ναπολι το 1988.
http://olapaok.gr/podosfairo/otan_o_theos_pathse_sthn_toumpa.376346.html?pageNumber=2&parentId=379308&operation=complaint