Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ποδόσφαιρο

• Please log in to reply
2677 replies to this topic

#1156 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 22 November 2010 - 01:25

Ολα κιολα αν και στηριζω ΠΑΟΚ η καλυτερη ατμοσφερα ειναι με ΑΡΗ. και τα καταπληκτικα συνθηματα τους

[media]http://www.youtube.com/watch?v=2fPUpqzWnh4&feature=related[/media]
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#1157 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 22 November 2010 - 01:31

[media]http://www.youtube.com/watch?v=nlz35VsNB1w[/media]

Λιωστε...

2bbd14fc.jpg

#1158 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 22 November 2010 - 01:36

Γενικά οι ελληνικές ομάδες μπορούν να δημιουργήσουν ωραία ατμόσφαιρα αλλά για κάποιο λόγο στο τέλος καταντάει ζούγκλα.Εγώ σε θέμα ατμόσφαιρας είμαι ανάμεσα σε Τούμπα και Λα μπομπονέρα(αν και τα άλλα γήπεδα έχουν ωραία ατμόσφαιρα).Πάντως σε θέματα συνθημάτων καλύτερος είναι ο Παναθηναικός

Edited by Kenobi-sensei, 22 November 2010 - 01:41.

#1159 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 22 November 2010 - 01:38

Πάντως σε θέματα συνθημάτων καλύτερος είναι ο Παναθηναικός

:borednn9::puke::hahaha:
Spoiler:

Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#1160 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 22 November 2010 - 01:44

και Λα μπομπονέρα

+1. Ειδικα στο μεγαλυτερο ντερμπι της Λατινικης Αμερικης, Boca Juniors vs. River Plate γινετε σεισμος μεσα στο γηπεδο.

#1161 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 22 November 2010 - 01:48

:borednn9::puke::hahaha:

Spoiler:

πες μου μια ομάδα(ελληνική) που να έχει βγάλει σύνθημα επιπέδου χόρτου μαγικού?

#1162 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 22 November 2010 - 01:56

πες μου μια ομάδα(ελληνική) που να έχει βγάλει σύνθημα επιπέδου χόρτου μαγικού?

[media]http://www.youtube.com/watch?v=kPpbWxl5Y98&feature=related[/media]Αρκετες, και μεσα σε αυτες αυτη η ομαδα.

Edited by Napster, 22 November 2010 - 02:13.

#1163 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 22 November 2010 - 02:00

Τα συνθηματα ειναι ολα περι γουστου... Και εμενα πιο πολυ του Παναθηναικου και του Αρη μ'αρεσουν...

2bbd14fc.jpg

#1164 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 22 November 2010 - 09:49

Το καλυτερο συνθημα των τελευταιων ετων ειναι για τον Αρη.. Οχι απο τον Αρη, αλλα για τον Αρη... :hahaha: απο τους πανθηρες του πανιωνιου :hi:

Μιλαω φυσικα για το κλασσικο επος "Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ". Για ευνοητους λογους δεν μπορω να παραθεσω τους στιχους στο φορουμ...
Posted Image

#1165 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 22 November 2010 - 14:35

+1 ρε Mr Ayu-Mania. Respect στους πανθηρες! xD
[media]http://www.youtube.com/watch?v=vNBC5nBkqvQ[/media]

#1166 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 22 November 2010 - 14:49

και φυσικά υπάρχουν κλεμμένα. Εγω μιλάω για βασικά συνθήματα. Για παράδειγμα αυτό που μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση και υποτίμησα τους οπαδούς του ΠΑΟΚ ήταν ότι στο Αμστερνταμ, Αγιαξ-ΠΑΟΚ(το άκουγα απ΄το ράδιο) οι ΠΑΟΚτζήδες αντέγραψαν το κλασσικό σύνθημα των γαύρων που το λένε αποκλειστικά στην Ευρώπη(''Χωρίς μυαλό....ο Θρύλος να σηκώσει το Ευρωπαικό). Είναι σαν να κλέβουμε το ''χόρτο μαγικό''του ΠΑΟ.
Και για να επειχηρηματολογίσω γιατί το Γ. Καραισκάκης δημιουργεί την καλύτερη ατμόσφαιρα είναι ότι τέτοια κορεό δεν έχουμε δει σε άλλα γήπεδα στην Ελλάδα(και όχι μόνο στη θύρα 7 αλλά σε μεγάλο τμήμα του γηπέδου) Και όχι μόνο αυτά, αλλά και τα

καπνογόνα(π.χ στην αρχή των ντέρμπι και των ευρωπαικών αγώνων ο αγωνιστικός χώρος δε φαίνεται) η ποικιλία συνθημάτων, το πως κοροιδεύουν τους αντίπαλους παίχτες(π.χ τον Γκαρσία χθες που έκανε ένα άστοχο μακρινό σουτ στο 87') και άλλα... Αυτά αν γίνονται στη Τούμπα, ζήτημα να γίνονται με αντίπαλο τον Άρη ή ΟΣΦΠ(και μη πείτε ότι οι ΠΑΟΚτζήδες βλέπουν τον ΟΣΦΠ σαν τον ΠΑΟ στην Τούμπα ή οι ίδιοι οι παίχτες...)
Και εξάλλου σε άλλες χώρες μόνο το Καραισκάκης ξέρουν ως καυτή έδρα.

Υ.Γ. Βαζελος εδω...

το ότι είσαι ΠΑΟ δε μου λέει τίποτα, εξάλλου υπάρχουν πολλοί βάζελοι ή αεκτζήδες που παραδέχονται το Καραισκάκης ως πιο καυτή έδρα στην Ελλάδα?

2po6sfa_jpg.gif

#1167 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 22 November 2010 - 14:56

Και για να επειχηρηματολογίσω γιατί το Γ. Καραισκάκης δημιουργεί την καλύτερη ατμόσφαιρα είναι ότι τέτοια κορεό δεν έχουμε δει σε άλλα γήπεδα στην Ελλάδα(και όχι μόνο στη θύρα 7 αλλά σε μεγάλο τμήμα του γηπέδου) Και όχι μόνο αυτά, αλλά και τα

καπνογόνα(π.χ στην αρχή των ντέρμπι και των ευρωπαικών αγώνων ο αγωνιστικός χώρος δε φαίνεται) η ποικιλία συνθημάτων, το πως κοροιδεύουν τους αντίπαλους παίχτες(π.χ τον Γκαρσία χθες που έκανε ένα άστοχο μακρινό σουτ στο 87') και άλλα... Αυτά αν γίνονται στη Τούμπα, ζήτημα να γίνονται με αντίπαλο τον Άρη ή ΟΣΦΠ(και μη πείτε ότι οι ΠΑΟΚτζήδες βλέπουν τον ΟΣΦΠ σαν τον ΠΑΟ στην Τούμπα ή οι ίδιοι οι παίχτες...)

ε?????? μαλον δεν εχεις δει πολα ματσ του παοκ...
οσο για το κλιμα που ειχατε χθες μπροστα σε αυτο της τουμπας απο πλευρα φανατιλας δεν ηταν και πολα, το μονο που σας παραδεχομαι ειναι στην οργανωση

μηπως γιατι μονο ο ολυμπιακος και ο παναθηναικος εκπρωσοπουσαν την ελλαδα τοσα χρονια στα champions league που βλεπει η πλιοψηφια των ευρωπαιων?
εδω στην κυπρο που παω καθε χρονια και μιλαω με πολους, οποιοι δεν ασχολουνται γερα με το ποδοσφαιρο μονο τον ολυμπιακο και τον παο γνωριζουν, και οπως ειναι φυσικο ειναι σχεδον ολοι ολυμπιακτσιδες..

οσο για τα συνθηματα ο παοκ ειναι ο καλυτερος αλλα οφειλω να παραδεχτω οτι ο αρης εχει μερικα πολυ πετυχημενα, αφου με πιανω στιγμες να τα σιγοτραγουδαω εκει που δεν το περιμενω..

#1168 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 22 November 2010 - 15:38

το ότι είσαι ΠΑΟ δε μου λέει τίποτα, εξάλλου υπάρχουν πολλοί βάζελοι ή αεκτζήδες που παραδέχονται το Καραισκάκης ως πιο καυτή έδρα στην Ελλάδα?

το συνθημα που φωναζουν 40000 (πλεον 30000) Παοκτσηδες ταυτοχρονα ''ΠΑΟΚ!'' και σειεται το γηπεδο ειναι αλλη αισθηση.

Οσο για την Τουμπα,ο γνωστος πρωην τερματοφυλακας David Seaman της Αρσεναλ που την ξερει καλα, ειπε πως του θυμιζε εντονα αυτο που γινεται στη Λατινικη Αμερικη με το κυμα που κανουν οι οπαδοι.

Μια αλλη φ0ρα ειχαν βγαλει ολοι τα κλειδια τους και τραγουδουσαν στο ρυθμο του τριγωνα καλαντα.

Αποκορυφωση ειναι το ΠΑΟΚ-Ναπολι το 1988.

Απο οτι ειδα σε βιντεο και οι Τουρκοι εχουν καυτες εδρες και γινονται και εκει ευτραπελα οπως και εδω. Γενικα τα Βαλκανια βραζουν σε αυτα.

Μαλιστα στο Καραισκακη καθησα σε λαθος θεση και καποιος μου παραπονεθηκε οτι του ανηκε λογω του αριθμου στο διαρκειας. Στην Τουμπα τετοια πραγματα ειναι ανηκουστα.

#1169 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 22 November 2010 - 15:46

Εγραψα το οτι ειμαι Παο για να μην νομισετε οτι ειμαι Παοκι...
Επισης υπαρχουν x10 φορες περισσοτεροι βαζελοι, αεκτζηδες κλπ που παραδεχονται την Τουμπα ως πιο καυτη εδρα...

Και το ξαναλεω... Η τουμπα ειναι η πιο καυτη... Δεν ξερω αν ειδες το βιντεακι που ποσταρα πιο πανω.. αν δεν το ειδες καντο...

2bbd14fc.jpg

#1170 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 22 November 2010 - 16:00

Αποκορυφωση ειναι το ΠΑΟΚ-Ναπολι το 1988.

+1. Δες μια και αυτο το link, καλο θα σου κανει zoro.
http://olapaok.gr/podosfairo/otan_o_theos_pathse_sthn_toumpa.376346.html?pageNumber=2&parentId=379308&operation=complaint
Spoiler: