Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ποδόσφαιρο
Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2010 - 19:45
Πάμε γερά Παραγουάη τώρα.
Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2010 - 19:47
Καλα πες με την αγγλια παιχτηκε αδικια και δεν αξιζε τετοια ηττα.
Αλλα τετοιο ξεβρακωμα υπερδυναμης εχω χρόνια να δω. Το ιδιο ειχαν παθει και το 2002 στο 3-0 απο τους αγγλους .
Πρωτη φορα μαλλον θα κατακτησει ευρωπαικη ομαδα εκτος ευρωπαικου χωρου το παγκοσμιο.
Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2010 - 21:19
'οι διαιτητές από κώστα rica και honduras, πάρτο αβγό και δουλευτώ δηλαδή'
'δεν θα φτάσει την μπάλα ούτε με μηχανάκι'
αυτός ο άνθρωπος γραφει ιστορία με αυτά που λέει. anyways, η paraguay παίζει πολύ καλή άμυνα αλλα δεν έχει και τόσο καλή επίθεση, αν συνεχίσει έτσι θα χάσει μάλλον. εγώ πάντως είδα offside οποτε διαφωνώ με τον εκφωνητή
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2010 - 21:26
'οι έλληνες φίλαθλοι εκτιμούν το καλο ποδόσφαιρο και σίγουρα δεν θα είναι χαρούμενη με αυτή την αδικία προς μια αδύναμη ομάδα σαν την paraguay'
αυτός ο άνθρωπος γραφει ιστορία με αυτά που λέει. anyways, η paraguay παίζει πολύ καλή άμυνα αλλα δεν έχει και τόσο καλή επίθεση, αν συνεχίσει έτσι θα χάσει μάλλον. εγώ πάντως είδα offside οποτε διαφωνώ με τον εκφωνητή
Το "Ο Τόρρες δεν είναι και στα καλύτερα του" Χ 35263 πού το πάς ? Θεοφιλόπουλος FTW, μακράν ο πιο γραφικός sportscaster της ΕΡΤ, ξεπερνά και τον Πουρουπουπού.
Πάντως ο παίκτης που έβαλε το γκολ δεν ήταν offside Azahoth. Η Παραγουάη θα έπρεπε να ήταν 1-0 τώρα, η Ισπανία δεν παίζει καθόλου καλά.
Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2010 - 22:22
Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2010 - 22:25
Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2010 - 22:31
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. 4-0 ΞΕΦΤΥΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ-ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ
Πάμε γερά Παραγουάη τώρα.
o καραγκιοζης ποιος ειναι?

http://sockin.mybrute.com
http://s1.sfgame.gr/index.php?rec=39004
http://gr.grepolis.com/invite-58689-gr2
Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2010 - 22:49
o καραγκιοζης ποιος ειναι?
Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2010 - 23:11
'οι έλληνες φίλαθλοι εκτιμούν το καλο ποδόσφαιρο και σίγουρα δεν θα είναι χαρούμενη με αυτή την αδικία προς μια αδύναμη ομάδα σαν την paraguay'
αυτός ο άνθρωπος γραφει ιστορία με αυτά που λέει.
ναι έγραψε την ιστορία της βλακείας, τίγκα σπαστικός ο τύπος, μάζευε κουλ-ποίντς
ffs δηλαδή μας είχε σπάσει τα νεύρα
also, i feel for Ghana *tear*
Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2010 - 23:18
τώρα είμαι σε δίλημμα αν θέλω ισπανία η γερμανία τελικό. ως ομάδα φυσικά προτιμώ γερμανία αλλα δεν θέλω να πάρει το κύπελλο. προς το παρόν φυσικά θέλω ολλανδία η uruguay
Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2010 - 23:25
x 9.000+μπορεί να μην περάσαμε την πρώτη φάση αλλα πήραμε χρυσό σε αηδιαστικούς και αντιεπαγγελματικούς sportscasters.
Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2010 - 23:40
κριμα που εχασε... τερμα κριμα...
δεν την παω καθολου τη γερμανια, οχι γιατι δεν εχει καλη ομαδα αλλα γιατι δεν αξιζει το μουντιαλ ξανα μεσα σε 8 χρονια..
το μουντιαλ αξιζε στον μεσι και στον μαραντονα, οτι και να λετε επρεπε να λαμπαν φετος.. κριμα.. οπως κριμα και που εχασε η αγγλια με ακυρωση ιδιου γκολ με αυτο του '60.....
ωραιο θρυλερακι παντος και αυτο με την παραγουαι, η οποια δεν με τρελενε στα τελευταια ματσ, και πολυ που χ3στικα για την λαρισα
δηλαδη επειδη ειμαι σε αυτο το γκρουπ http://www.facebook.com/pages/YIOTHETESE-KAI-SY-MIA-20CHRONE-ITALIDA/111355118905720
θα επρεπε να στηριζω ιταλια????
anyways τι γινετε με τα πεναλντυ σε αυτο το μουντιαλ

παντος το τελευταιο γκολ μου εβγαλε την ψυχη.. ΤΙ ΔΟΚΑΡΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ?
ελπιζω στην ήτα γερμανιας και το κυπελο στην ολανδια ή στην ουρουγουαι