Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ποδόσφαιρο

• Please log in to reply
2677 replies to this topic

#541 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 22 June 2010 - 22:44

Εσύ είδες και 4 center back, οπότε...

Posted Image

#542 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 22 June 2010 - 22:45

Εξυπνάδες....
Παπασταθόπουλος, Μόρας, Παπαδόπουλος, Κυργιάκος.
Τι θέση παίζουν ?!
Posted Image

#543 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 22 June 2010 - 22:46

Θες να μας πεις πως ο Παπασταθόπουλος έπαιζε center back σήμερα...

Posted Image

#544 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3,599 posts

Posted 22 June 2010 - 22:49

Όχι αλλά παίζαμε με 4 παίκτες που η φυσική τους θέση είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού. Μόνο και μόνο από αυτό αντιλαμβάνεται κανείς την αδυναμία στην ανάπτυξη.
Posted Image

#545 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 22 June 2010 - 22:50

Ο Παπασταθοπουλος ηταν κεντρικος αμυντικος σημερα και Man to Man ειχε τον Messi.

#546 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 22 June 2010 - 22:51

You really miss the point...

Posted Image

#547 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 22 June 2010 - 22:54

Θες να μας πεις πως ο Παπασταθόπουλος έπαιζε center back σήμερα...

Όχι αλλά παίζαμε με 4 παίκτες που η φυσική τους θέση είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού. Μόνο και μόνο από αυτό αντιλαμβάνεται κανείς την αδυναμία στην ανάπτυξη.

You really miss the point...

Spoiler:

#548 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 22 June 2010 - 22:56

Μπραβο στην Εθνικη. Αξιοπρεπης παρουσια. Μπραβο στα παιδια. Και πανω απο ολα ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Οτο για ολες τις μαγικες στιγμες που μας χαρισε.

Κριμα μονο γιατι μπορουσαμε να προκριθουμε απο αυτον τον ομιλο. Δε πειραζει.

Εγω ευχαριστω την Εθνικη που μας εκανε τη τελευταια δεκαετια να ζησουμε φανταστικες στιγμες.
Posted Image

#549 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 posts

Posted 22 June 2010 - 22:59

σημερα η εθνικη επαιξε οπως επρεπε. αλοιμονο πως να κερδισεις τετοια ομαδα. αλλα απο την αλλη καλα να παθουμε γιατι για αλλη μια φορα πληρωνουμε τα λαθη του οτο που κατεβηκε στο πρωτο παιχνιδι σαν να πηγαινει σε φιλικο. (διωξε τον αχρηστεα επιτελους!!). ελπιζω και στο επομενο μουντιαλ να ειμαστε παρωντες και να μην κανουμε παλι τοσα χρονια να ξανακατεβουμε σε αυτη την διοργανωση.
(αντε σειρα τωρα εχει το πολυ πιο ενδιαφερον mundobasket!!!!)
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#550 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 23 June 2010 - 00:05

Ευχαριστημενος εμεινα απο το mundial.
Δε περιμενα να περασουμε, αν και θα μπορουσαμε.Σε μια αξιοπρεπη παρουσια ελπιζα και την ειδα.

Για το σημερινο Match δε μπορουσαμε να κανουμε και τιποτα, Αργεντινη ειναι και το θαυμα του 2004 δεν επαναλαμβανετε.

qzMHWHd.png

#551 Johnyman

Johnyman

Clear Eyes,Full Hearts

• Members
  • 142 posts

Posted 23 June 2010 - 00:44

λίγο πιο επιθετικά να μπαίναμε...όχι τίποτα ιδιαίτερο,αλλά καλό θα ήταν να ήταν λιγότερο ψαρωμένοι οι δικοί μας...αφού η Αργεντινή δεν το κυνηγούσε το γκολ...αρκεί να σκεφτείς πως στα προηγούμενα παιχνίδια της είχε ανοίξει το σκορ μέχρι το 10ο λεπτο..εμείς κρατήσαμε 77 λεπτά..αν είχε δύο φορ μπροστά και κάναμε πιο αισθητή την παρουσία μας, ίσως καταφέρναμε να πετύχουμε ένα τέρμα....από εκεί και πέρα μπορεί η Αργεντινή απο εγωισμό να ήθελε να μας νικήσει,αλλά λίγοι θα σχολίαζαν το γεγονός της ήττας μας,όλοι θα θυμούνταν πως σκοράραμε εναντίον ενός απο τα μεγαλύτερα φαβορί.

ας αρχίσω σχολιάζοντας τον πρώτο αγώνα που είδα σήμερα. για πρώτη φορα ήμουν με το μέρος τις νότιας αφρικής, φυσικά όχι επειδή μου αρέσει η ομάδα της αλλα επειδή ήθελα να χάσει και από αυτούς η γαλλία. και ναι, αυτό που ήθελα έγινε. τέτοια ξεφτίλα για τους γάλλους είναι ακριβώς αυτό που θέλω να βλέπω κάθε φορα που παίζουνε ποδόσφαιρο. χαίρομαι, και να μην έβαζαν το goal ακόμα καλύτερα θα ήτανε. κρίμα για τους αφρικανούς που δεν πέρασαν στην επομενη φάση.

ευχαριστώ,τα είπες όπως ακριβώς τα αισθανόμουν

Ο Σπυροπουλος καλος ηταν, ο Νινης επαιξε btw? Εγω στο γηπεδο δεν τον ειδα παντως, ο Τορο καλος, ο Τζορβας καλος ε και ο Σαμαρας καλος ηταν (εκανε την δουλεια του, του πετας τη μπαλα και περιμενεις να κανει τα μαγικα του) xD....

MVP απο Ελλαδα για μενα = Παπασταθοπουλος

μην ξεχνάς τον Κατσουράνη..Αυτούς τους δύο θα επέλεγα εγώ..και τον Τζόρβα που βρήκε ξανά τον καλό εαυτό του..

Posted Image

#552 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 23 June 2010 - 01:18

Μπραβο στην Εθνικη. Αξιοπρεπης παρουσια. Μπραβο στα παιδια. Και πανω απο ολα ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Οτο για ολες τις μαγικες στιγμες που μας χαρισε.

Κριμα μονο γιατι μπορουσαμε να προκριθουμε απο αυτον τον ομιλο. Δε πειραζει.

Εγω ευχαριστω την Εθνικη που μας εκανε τη τελευταια δεκαετια να ζησουμε φανταστικες στιγμες.

Ακριβώς τα ίδια πιστεύω κι εγώ. Και ναι παιδιά πάρτε το χαμπάρι. Ο Σαμαράς είναι μια χαρά παίχτης.Ήταν όλο τον αγώνα μόνος του με όλη την άμυνα της Αργεντινής και έφτασε δύο φορές κοντά σε γκολ.Γενικά ναι είναι ατομιστής ,αλλά είναι από τους κααλύτερους παίχτες που έχουμε.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τον αντιπαθούν τόσοι πολλοί...

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#553 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3,599 posts

Posted 23 June 2010 - 01:19

Posted Image
:hahaha:
Posted Image

#554 Johnyman

Johnyman

Clear Eyes,Full Hearts

• Members
  • 142 posts

Posted 23 June 2010 - 01:30

Ακριβώς τα ίδια πιστεύω κι εγώ. Και ναι παιδιά πάρτε το χαμπάρι. Ο Σαμαράς είναι μια χαρά παίχτης.Ήταν όλο τον αγώνα μόνος του με όλη την άμυνα της Αργεντινής και έφτασε δύο φορές κοντά σε γκολ.Γενικά ναι είναι ατομιστής ,αλλά είναι από τους κααλύτερους παίχτες που έχουμε.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τον αντιπαθούν τόσοι πολλοί...

εγώ δεν τον πολυσυμπαθώ...μου φαίνεται πως σκέφτεται παράξενα..αν του μπει κάτι στο μυαλό θέλει πάση θυσία να το κάνει κι ας μην είναι η καλύτερη επιλογή..πιστεύω πως ψάχνει αξηζητημένα πράγματα και δεν είναι μαχητής..αν χάσει την μπάλα κα΄θεται και κοιτάει...

ενώ ο Σάλπι μπορεί να υστερεί σε ταλέντο,ύψος και σε άλλα πολλά,αλλά παλεύει,τρέχει,μαρκάρει...

αυτάαα

Posted Image

#555 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 23 June 2010 - 07:11

Παλι καλα που η νιγηρια επαιζε με 10 να λετε, αλλιως θα τρωγαμε 4αρα απο αυτους και με καταρακωμενο ηθικο αλλα 4 απο την αργεντινη.

Αν ειναι παντως να μην ξανακουσω τον παπαδημητριου σε αγωνα της ελλαδας και γενικα, θα θυσιαζα ευχαριστως και το παγκοσμιο κυπελλο.
Ακου 'καραγκιοζιλικια ο μαραντονα'.