Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ποδόσφαιρο
Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2010 - 22:44
Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2010 - 22:46
Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2010 - 22:50
Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2010 - 22:51
Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2010 - 22:54
Θες να μας πεις πως ο Παπασταθόπουλος έπαιζε center back σήμερα...
Όχι αλλά παίζαμε με 4 παίκτες που η φυσική τους θέση είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού. Μόνο και μόνο από αυτό αντιλαμβάνεται κανείς την αδυναμία στην ανάπτυξη.
You really miss the point...
Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2010 - 22:56
Κριμα μονο γιατι μπορουσαμε να προκριθουμε απο αυτον τον ομιλο. Δε πειραζει.
Εγω ευχαριστω την Εθνικη που μας εκανε τη τελευταια δεκαετια να ζησουμε φανταστικες στιγμες.

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2010 - 22:59
(αντε σειρα τωρα εχει το πολυ πιο ενδιαφερον mundobasket!!!!)
Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2010 - 00:05
Δε περιμενα να περασουμε, αν και θα μπορουσαμε.Σε μια αξιοπρεπη παρουσια ελπιζα και την ειδα.
Για το σημερινο Match δε μπορουσαμε να κανουμε και τιποτα, Αργεντινη ειναι και το θαυμα του 2004 δεν επαναλαμβανετε.
Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2010 - 00:44
ας αρχίσω σχολιάζοντας τον πρώτο αγώνα που είδα σήμερα. για πρώτη φορα ήμουν με το μέρος τις νότιας αφρικής, φυσικά όχι επειδή μου αρέσει η ομάδα της αλλα επειδή ήθελα να χάσει και από αυτούς η γαλλία. και ναι, αυτό που ήθελα έγινε. τέτοια ξεφτίλα για τους γάλλους είναι ακριβώς αυτό που θέλω να βλέπω κάθε φορα που παίζουνε ποδόσφαιρο. χαίρομαι, και να μην έβαζαν το goal ακόμα καλύτερα θα ήτανε. κρίμα για τους αφρικανούς που δεν πέρασαν στην επομενη φάση.
ευχαριστώ,τα είπες όπως ακριβώς τα αισθανόμουν
Ο Σπυροπουλος καλος ηταν, ο Νινης επαιξε btw? Εγω στο γηπεδο δεν τον ειδα παντως, ο Τορο καλος, ο Τζορβας καλος ε και ο Σαμαρας καλος ηταν (εκανε την δουλεια του, του πετας τη μπαλα και περιμενεις να κανει τα μαγικα του) xD....
MVP απο Ελλαδα για μενα = Παπασταθοπουλος
μην ξεχνάς τον Κατσουράνη..Αυτούς τους δύο θα επέλεγα εγώ..και τον Τζόρβα που βρήκε ξανά τον καλό εαυτό του..
Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2010 - 01:18
Μπραβο στην Εθνικη. Αξιοπρεπης παρουσια. Μπραβο στα παιδια. Και πανω απο ολα ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Οτο για ολες τις μαγικες στιγμες που μας χαρισε.
Κριμα μονο γιατι μπορουσαμε να προκριθουμε απο αυτον τον ομιλο. Δε πειραζει.
Εγω ευχαριστω την Εθνικη που μας εκανε τη τελευταια δεκαετια να ζησουμε φανταστικες στιγμες.
Ακριβώς τα ίδια πιστεύω κι εγώ. Και ναι παιδιά πάρτε το χαμπάρι. Ο Σαμαράς είναι μια χαρά παίχτης.Ήταν όλο τον αγώνα μόνος του με όλη την άμυνα της Αργεντινής και έφτασε δύο φορές κοντά σε γκολ.Γενικά ναι είναι ατομιστής ,αλλά είναι από τους κααλύτερους παίχτες που έχουμε.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τον αντιπαθούν τόσοι πολλοί...
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2010 - 01:30
Ακριβώς τα ίδια πιστεύω κι εγώ. Και ναι παιδιά πάρτε το χαμπάρι. Ο Σαμαράς είναι μια χαρά παίχτης.Ήταν όλο τον αγώνα μόνος του με όλη την άμυνα της Αργεντινής και έφτασε δύο φορές κοντά σε γκολ.Γενικά ναι είναι ατομιστής ,αλλά είναι από τους κααλύτερους παίχτες που έχουμε.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τον αντιπαθούν τόσοι πολλοί...
εγώ δεν τον πολυσυμπαθώ...μου φαίνεται πως σκέφτεται παράξενα..αν του μπει κάτι στο μυαλό θέλει πάση θυσία να το κάνει κι ας μην είναι η καλύτερη επιλογή..πιστεύω πως ψάχνει αξηζητημένα πράγματα και δεν είναι μαχητής..αν χάσει την μπάλα κα΄θεται και κοιτάει...
ενώ ο Σάλπι μπορεί να υστερεί σε ταλέντο,ύψος και σε άλλα πολλά,αλλά παλεύει,τρέχει,μαρκάρει...
αυτάαα
Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2010 - 07:11
Αν ειναι παντως να μην ξανακουσω τον παπαδημητριου σε αγωνα της ελλαδας και γενικα, θα θυσιαζα ευχαριστως και το παγκοσμιο κυπελλο.
Ακου 'καραγκιοζιλικια ο μαραντονα'.