Καταρχάς ποιός μίλησε για βλάχους (χαρακτηρισμό που βρίσκω πολύ προβληματικό) γιατί η λαικότητα δεν συνεπάγεται κακή συμπεριφορά. Η γαιδουριά από την άλλη....
Κατά δεύτερο λόγο δεν μπορούμε να ξέρουμε που ξεκινάει και που τελειώνει η ευαισθησία του καθενός και πώς εκφράζεται. Καλό λοιπόν είναι - για άλλη μία φορά - να σταματήσουμε να προδικάζουμε.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ποδόσφαιρο
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2014 - 15:15
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2014 - 16:07
Iristella, μαντεψε ποιος ανοιξε την διαμαχη μιλωντας προσβλητικα για το ποδοσφαιρο και τουυς φιλαθλους.
και πραγματικά τρόμαξα με το γεγονός ότι υπάρχει ακόμα κόσμος που πορώνεται με το ποδόσφαιρο σε σημείο που να ουρλιάζουν όλοι ταυτόχρονα επειδή 11 μαντράχαλοι με σωβρακάκια κατάφεραν να σπρώξουν μια μπάλα σε ένα συγκεκριμένο σημείο.
Oops
Η μηπως χρειαζοντε συγκεκριμενες λεξεις για να θεωρηθουν προσβολες?
Oχι γιατι στο τελος θα βγουμε και φταιχτες που ηρθαμε να πουμε ενα μπραβο στην Ελλαδα σε αυτο το θρεντ...
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2014 - 16:29
Θέλω να μου πεις πού ακριβώς πρεσέβαλα τους φιλάθλους. Στο μαντράχαλοι ή στα σωβρακάκια? Μην γίνεσαι παράλογος μόνο και μόνο για να στηρίξεις μία θέση.
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2014 - 16:38
Πλακα μας κανεις τωρα? Εγω γινομαι παραλογος η εσυ προσπαθεις κρυψεις τα λογια σου? Προσβαλες.-
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2014 - 16:41
Θέλω να μου πεις πού ακριβώς πρεσέβαλα τους φιλάθλους. Στο μαντράχαλοι ή στα σωβρακάκια? Μην γίνεσαι παράλογος μόνο και μόνο για να στηρίξεις μία θέση.
προσεβαλες τους παιχτες και γενικα την ουσια του παιχνιδου. αμα ηθελες να εκφρασεις την αποψη σου μπορουσες να το κανεις σοβαρα
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2014 - 16:51
Πλακα μας κανεις τωρα? Εγω γινομαι παραλογος η εσυ προσπαθεις κρυψεις τα λογια σου? Προσβαλες.-
To ότι συνεχίζεις να το λες δεν σημαίνει ότι ισχύει
Από κει και πέρα, επειδή νιώθω να εκτροχιάζεται το thread και δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να έχω την ευθύνη για κάτι τέτοιο, αν συνεχίζεις παρόλαυτα να θεωρείς ότι σε προσέβαλα και αν έχεις βρει και τον τρόπο που το έκανα μπορείς να μου στείλεις ένα vm/pm να το λύσουμε.
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2014 - 16:53
Δε θα σχολιάσω τις απλουστευτικές γενικεύσεις με τα σώβρακα ούτε τις "μαντράχαλοι=βλάχοι" παρερμηνεύσεις, αλλά θα μείνω στο πόσο αστείο μοιάζει να ερμηνεύουμε την αδιαφορία κάποιων για έναν αγώνα και την ενόχληση που τους προκαλεί πάσης φύσεως χουλιγκανισμός ως αποτέλεσμα άγνοιας και αδιαφορίας για το ποδόσφαιρο. Λες και όλο αυτό έχει να κάνει πραγματικά με το ποδόσφαιρο!
Seriously, υπάρχουν ακόμα άτομα που χρησιμοποιούν α' πληθυντικό όταν αναφέρονται στους παίκτες της εθνικής, και αυτό κατα τ' άλλα γίνεται γιατί είναι ποδοσφαιρόφιλοι και όχι επειδή έχουν μάθει σε ένα συγκεκριμένο hive mind culture πατριωτικού φρονήματος. Δηλαδή, έχουμε 2014 και ακόμα βλέπω τη μάνα μου (που δεν ενδιαφέρεται και ιδιαίτερα για ποδόσφαιρο ούτε είναι το απόλυτο υπόδειγμα πατριωτικής συνείδησης) να ανησυχεί και να σφίγγεται σε κάθε κρίσιμη φάση, απλά και μόνο γιατί εθνική ελλάδος, έτσι. Ντάξει, γλυκό είναι το α' πληθυντικό, ρομαντικό αίσθημα ο εθνικισμός, αλλά ας το αφήσουμε να...ξεκουραστεί, κάποια στιγμή. Ή και όχι, ας αποδεχτούμε καλύτερα επιτέλους πόσο ασύνδετο ΔΕΝ είναι αυτό το αίσθημα με το ρατσισμό και τον χουλιγκανισμό.
Και οκ, θα μου πείτε, "αυτά τα λες γιατί δεν ξέρεις τις συνθήκες κάθε ομάδας, είμαστε μικρή ομάδα και κάνουμε υπερβάσεις κλπ", αγνοώντας το ότι η Ελλάδα έπαιξε με μια ομάδα από αναπτυσσόμενη χώρα η οποία βάσιζε επίσης πολλά (και περισσότερα από εμάς) στο μουντιάλ, μια ομάδα με ιδιαίτερα ταλαντούχους παίκτες, εκ των οποίων δύο έχασαν το μικρό τους αδερφό προ ολίγων ημερών, αλλά έχασε κυρίως λόγο κακής στρατηγικής οργάνωσης και ασυνεννοησίας. Δε λέω ότι όλα αυτά έχουν σημασία για το αποτέλεσμα ενός match, ούτε ότι θα έρπεπε να στεναχωρίομαστε για κάθε μια χώρα που αποκλύεται από το μουντιάλ, αλλά αν είναι έτσι κι αλλιώς να αρχίσουμε τους συναισθηματισμούς, κανονικά δε θα είχαμε από που να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε. Αλλά όχι, στηρίζουμε Ελλαδάρα έτσι γιατί αγαπάμε το καλό ποδόσφαιρο!
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2014 - 17:02
Συγγνώμη αν προσέβαλα κάποιον που δεν νομίζω αλλά οκ
Πιστεύω το να μην μιλάνε είναι λογικό όπως και εγώ δεν θα μίλαγα για νύχια και μαλλιά επειδή δεν έχω ιδέα
Αν φάνηκε επιθετικό οκ λάθος μ
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2014 - 17:37
Χάρηκα με τη νίκη του συγκροτήματος του κυρίου Σάντος. Οι Ιβοριανοί έπαιζαν αντιαθλητικά και τιμωρήθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ ο πρόκριση της Ελλάδος όσο ο αποκλεισμός της Ακτής.
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2014 - 17:52
Οι Ιβοριανοί έπαιζαν αντιαθλητικά και τιμωρήθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ ο πρόκριση της Ελλάδος όσο ο αποκλεισμός της Ακτής.
Γιατί το λες αυτό; (το ότι έπαιζαν αντιαθλητικά)
Παιδιά, μπορούμε να απολαμβάνουμε κάτι γνωρίζοντας και κριτικάροντας παράλληλα και τις αρνητικές πλευρές του. Εξ' άλλου τίποτα δεν είναι τέλειο σε αυτή τη ζωή πέρα από εμένα, και λίγοι από εσάς έχετε την τιμή να με γνωρίζετε προσωπικά!
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2014 - 17:53
ξαφνικά ακούω ουρλιαχτά. Αλλά δεν ήταν μόνο από ένα σπίτι, ήταν σαν όλη η γειτονιά να έχει πάθει μαζική υστερία. Μου πήρε ώρα να καταλάβω ότι μπήκε γκολ και πραγματικά τρόμαξα με το γεγονός ότι υπάρχει ακόμα κόσμος που πορώνεται με το ποδόσφαιρο σε σημείο που να ουρλιάζουν όλοι ταυτόχρονα επειδή 11 μαντράχαλοι με σωβρακάκια κατάφεραν να σπρώξουν μια μπάλα σε ένα συγκεκριμένο σημείο.
αν καποια στιγμη διαβασω εδω μεσα για κανεναν πανηγυρισμο για κανα γυναικιο αθλημα οπως π.χ γυναικιο βολευ και πω(γιατι οπως της μονο αυτη ειναι και η δικια μου αποψη..)δεν μπορω να καταλαβω τη βρισκουν σε 6 υμιγυμνες γυναικες με αθλητικα εσωρουχα να σφαλιαριζουν μια μπαλα πανω απο ενα δυχτι....μην ακουσω οτι ειμαι σεξιστης η μυσογυνης η οτι προσβαλω κανεναν θα χεστουμε εεε.....!!!!!
Ε ναι, φυσικά. Εμείς που δεν βλέπουμε ποδόσφαιρο επειδή δε μας αρέσει δεν πρέπει να μιλάμε και δεν καταλαβαίνουμε, και φυσικά έλα μωρέ, σιγά, τα ήθελαν στην βραζιλία αυτά που έπαθαν, σωστά; Τι νοσοκομεία, τι σχολεία, τι φαγητό, μόνο το μουντιάλ έχει σημασία για αυτούς. Μόνο που όχι.
το θεμα δεν ειναι να πεις την γνωμη σου..εσυ η ο καθενας εδω μεσα...αλλα το πως θα την πεις..οταν χαρακτηριζεις κατι ασχημα θα πρεπει να δεχθεις και τον αντιλογο,ποσο μαλλον οταν δηλωνεις οτι δεν εισαι και γνωστης σε αυτο....
οσο για τα νοσοκομεία, σχολεία, φαγητό τοσο καιρο τωρα με το μουντιαλ τα θυμηθηκαν ολοι..απο μεσα ιουλιου που θα τελειωσει να δω με τι θα καταπιαστουν οι επαναστατες του πληκτρολογιου....(και δεν αναφερομαι για εδω μεσα,γιατι αυτο υπαρχει σε ολο το ιντερνετ...)
---------------------------------------------------------------------
και για να κλεισω....
το ποδοσφαιρο ειναι συνδεδεμενο με την πολιτικη..δυστυχως..οσοι γνωριζουν καταλαβαινουν...
για παραδειγμα η ισοπαλια του γερμανια-αμερικη δεν παιζεται ουτε στοιχιμα...
οσο για την ελλαδα..εχουμε φαει τοσο σκατο σε αυτο το μουντιαλ..που ξεσπασαμε....οταν ολα τα σαιτ ξενα κυριως σε λενε ατεχνο αγυμναστο κα αλλα σαν ομαδα και μετα το τελειωνουν στο εντελως πολιτικο..΄΄ααα οι ελληνες ,οι τεμπεληδες τα p.i.g.s. της ευρωπης.....''
εεεε μετα τα χτεσινα τα κατεβαζεις τα βρακια σου και τους τα δειχνεις οπου μπορεις....
Επισης δεν ειπε κανεις οτι τα προβληματα μας σαν κοινωνια λυνονται με μια προκριση, αλλα πως να το κανουμε, τις μικρες χαρες του αθλητισμου θα τις χαρουμε. Στο κατω κατω το να ζεις μιζερος απο το πρωι μεχρι το βραδυ και απο το βραδυ μεχρι το πρωι σε μετατρεπει σε χειροτερο ζομπι απο αυτο που εισαι.
Εγω λοιπον θα πανηγυρισω την προκριση, θα χαρω με την Εθνικη, και θα απολαυσω αυτο που πετυχαν.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από vectrapearl: 25 Ιούνιος 2014 - 17:55
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2014 - 17:57
αν καποια στιγμη διαβασω εδω μεσα για κανεναν πανηγυρισμο για κανα γυναικιο αθλημα οπως π.χ γυναικιο βολευ και πω(γιατι οπως της μονο αυτη ειναι και η δικια μου αποψη..)δεν μπορω να καταλαβω τη βρισκουν σε 6 υμιγυμνες γυναικες με αθλητικα εσωρουχα να σφαλιαριζουν μια μπαλα πανω απο ενα δυχτι....μην ακουσω οτι ειμαι σεξιστης η μυσογυνης η οτι προσβαλω κανεναν θα χεστουμε εεε.....!!!!!
![]()
Να σου πω κάτι, ας γίνει ποτέ ολόκληρη η χώρα να πανηγυρίζει μέχρι τα ξημερώματα με κραυγές και βεγγαλικά και συζητήσεις επί συζητήσεων σε μίντια για γυναικεία ομάδα σε οποιοδήποτε άθλημα, και πραγματικά χαλάλι να το πεις
Όσο για την όλη στάση του "κάνετε τους επαναστάτες χωρίς να κάνετε τίποτα" γιου γκάηζ, γιατί το πάτε εκεί; Κρίμα είναι και δεν είναι και το θέμα και είναι συζήτηση που ουσιαστικά δεν έχει να κάνει καν με το ποδόσφαιρο. Ντοντ ντου ιτ ενιμορρρρ Τ-Τ
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2014 - 18:09
Σόρι αλλά δείτε Νιγηρία-Αργεντινή, 1-1 στο πρώτο τετράλεπτο.
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2014 - 18:19
ρε ξεχαστηκα με την κουβεντα...
μουντιααααααααααααααλλλλλλλλλλλλλ.... vamos nigiria..!!!!!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από vectrapearl: 25 Ιούνιος 2014 - 18:21
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2014 - 18:50
Κοίτα που και πάλι θα κοιμηθεί ο θεός όπως το 2004 και θα φτάσουμε σε τίποτα προημιτελικά από το πουθενά .