Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ποδόσφαιρο

• Please log in to reply
2677 replies to this topic

#2386 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 13 November 2012 - 21:44

Φιλε Μike δεν φταιει ο Kaidou σε αυτο που λεει φταιει το πως δημιουργηθηκε ο ντορος απο τα μεσα. Εγω ειδα το ματς απο το 65 και μετα. Βαζω ΣΚΑΙ και με αυτα που ακουσα, το τι αφηναν να εννοηθουν για σφαγη δεν συμμαζευεται. Επαθα την πλακα μου και εκεινη την ωρα μου την εδωσε γιατι δεν ηθελα τετοια νικη. Ειδα ομως τις φασεις με τα ματια μου και εκρινα τις φασεις με οση αντικειμενικοτητα μπορουσα. Βλεποντας το βιντεο τα πραγματα δειχνουν αλλα. Η ΑΕΚ δεν εκανε φαση. Μιλαμε φαση για φαση! Τιποτα, Εγω ακουγα απο τα μεσα οτι ηταν ψυχωμενη το πρωτο 25λεπτο. Αμεσως εβγαλα το συμπερασμα οτι χασαν ευκαιριες. Δειτε το βιντεο παρακατω ουτε 1 επικινδυνη φαση!!! Δεν γινεται να λες οτι αξιζες κατι απο τον αγωνα την στιγμη που δεν απειλησες καν. Ενα αυτο. Δευτερο, το πεναλτι που οντως κακως δεν δοθηκε δεν γινεται να λες οτι επηρεασε την ιστορια του ματς. Αν μετα το πεναλτι βαζαμε γκολ και πηγαινε 0-2 οκ ναι αλλοιωση αποτελεσματος. Το δευτερο γκολ ομως μπηκε στο δευτερο ημιχρονο και με ατομικη προσπαθεια. Δηλαδη με το 1-1 στο ημιχρονο δεν θα το εβαζε ο Μητρογλου αυτο πολυ ομορφο γκολ? Τα αλλα γκολ επειτα, ηρθαν φυσιολογικα. Με 10 παιχτες επαιζαν.
Στην ΑΕΚ δεν διαμαρτυρονται για την περιπτωση της αποβολης. Ητανε αποβολη τελευταιος παιχτης. Ναι ο Μητρογλου προσπαθησε να το κερδισει αλλα μην γελιομαστε και αλλοι ποδοσφαιριστες το κανουν αυτο. Το τραβηξε καθαρα και απο την στιγμη που σφυριχθηκε το πεναλτι σωστη η αποβολη. Ετσι λεει ο κανονισμος.Και ο Σισε πηρε ενα ιδιο πεναλτι και με πολυ πιο αδυναμο κρατημα στο ΟΑΚΑ και αποβληθηκε ο Αβρααμ..Διαμαρτυρονται για δυο πεναλτι. Το ενα ητανε το αλλο δεν ηταν απλα.(οποιος εχει ματια βλεπει για το δευτερο που ζηταγαν) Και οι αντικειμενικες εφημεριδες αυτο λεγαν ουτως η αλλως. Σωστη η αποβολη και κακως δεν εδωσε το πεναλτι. Απο κει και περα, δεν εδωσε και στον Ολυμπιακο στο 90+ χερι-πεναλτι
http://www.dailymotion.com/video/xv0obm_yyy-yyyyyyyyyy-0-4-highlights_sport
Εδω ειναι οι φασεις του αγωνα

Οσο για ο ματς νταξει δεν εχω να πω πολλα. Το αποτελεσμα ηταν ακρως φυσιολογικο. Και ο Ολυμπιακος αν επαιζε με τα πιτσιρικια του με την καλη ΑΕΚ,4 θα τσιμπαγε.

Edited by zoro77, 13 November 2012 - 21:49.

2po6sfa_jpg.gif

#2387 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 13 November 2012 - 21:56

Αν ηταν όπως τότε, με τον Παναθηναικό στο Καραΐσκάκη, δεν θα είχα θέμα να παραδεχτώ ότι αξίζαμε να χάσουμε και έγινε σφαγή.
Αλλά εδώ μιλάμε για 50/50 φάσεις που δίνονται δεν δίνονται και κολοσσιαία διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των 2 ομάδων...
Posted Image

#2388 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,925 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 13 November 2012 - 22:32

Zoro77 δεν ειπα πως δεν επρεπε να νικησετε...Απο την αρχη του αγωνα ηξερα το αποτελεσμα...Ο τροπος δεν μ'αρεσε,παρ'ολο που μπορουσατε να ειχατε φερει το ιδιο αποτελεσμα χωρις να υπαρχουν αμφισβητουμενα γκολ και πεναλτι!!Η αποβολη ηταν αδικη κατα την γνωμη μου καθως οπως ειπες και εσυ ο Μητρογλου απλα περιμενε την στιγμη που θα βαλει το χερι του ο Γιαγκο για να πεσει και να παρει το πεναλτι.Αφου εν τελη εδωσε ο διαιτητης αυτο το πεναλτι,γιατι να δωσει και την κοκκινη;(σαφως και ηταν ο τελευταιος παιχτης ο Μητρογλου,αλλα για να δωθει πεναλτι πρεπει να ειναι και εστω και λιγο σοβαρη η παραβαση!)Απλα το βρηκα αδικο και σε συνδιασμο με το πεναλτι που δεν δοθηκε θυμωσα πολυ με τον τροπο που νικησε ο Ολυμπιακος!

Μ@@κιες εχουμε κανει και εμεις!Αυτο δεν σημαινει κατι!

ΠΣ:Το ματς το ειδα σε καφετερεια...Το ρεπορταζ του σκαι ουτε που το πηρε το ματι μου!

Edited by Kaidou, 13 November 2012 - 22:39.

image.jpg

#2389 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 13 November 2012 - 23:23

Μα για να δωσει το πεναλτι σημαινει οτι πιστευει οτι η παραβαση ηταν σοβαρη (βγαζω το ενδεχομενο να ειναι στημενος κλπ....) Αρα δεν Γινεται να μην δωσει κοκκινη μετα

btw ο παρατηρητης λεει δικαιωνει τον διαιτητη

Edited by SupG18, 13 November 2012 - 23:27.

Posted Image

#2390 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 posts

Posted 13 November 2012 - 23:24

KAidou για το χερι του Χολεμπας ουτε εγω εχω να πω αλλα.

Για το πεναλντι του Μητρογλου ηταν σωστη η κοκκινη.Ηταν σε προφανη θεση για γκολ.Μεσα στη μικρη περιοχη.Οπως ειπα και παραπανω και στον Ολυμπιακο δεν εδωσε καποιες φασεις υπερ του

Για να τελειωνουμε,γιατι με αηδιαζει να μιλαω τοσο πολυ για διαιτησια,απλα αυτος ο διαιτητης ειναι αισχρος.Δεν πρπει να σφυραει.Και δεν νομιζω οτι τον εβαλε ο Μαρινακης κτλ.

Edited by Mike The Great, 13 November 2012 - 23:24.

Posted Image

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!

#2391 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 posts
  • LocationΠάτρα

Posted 16 November 2012 - 18:13

Για να τελειωνουμε,γιατι με αηδιαζει να μιλαω τοσο πολυ για διαιτησια,απλα αυτος ο διαιτητης ειναι αισχρος.Δεν πρπει να σφυραει.Και δεν νομιζω οτι τον εβαλε ο Μαρινακης κτλ.

εδω ο Μαρινάκης στήνει ολη την Β Εθνική και δεν θα στησει δικό του αγώνα? χαχαχαχαχα, απο τον πρωτο αθλητικο δικαστη / ποδοσφαιρικό εισαγγελεα, μεχρι τον τελευταίο κλητήρα της ΕΠΟ, ειναι ολοι μες το συστημα, δικτυομενοι για να κανει οτι θελει ο εκαστοτε προεδρος μεγαλοομαδας που κανει κουμάντο την συγκεκριμένη εποχή

τα πραγματα ειναι απλα ΖΗΤΩ Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ!!! ΟΕΟ!!ενα! XDD

Posted Image

#2392 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 16 November 2012 - 19:00

Tι να στησει μωρε? Να πω οτι οι αντιπαλες ομαδες ειναι καλου επιπεδου να πω οκ. Αλλα εδω εχουμε μια ΑΕΚ με τα πιτσιρικια της και εναν ΠΑΟ που ειχε μεχρι προτινος προπονητη εναν ανθρωπο που ελεγε οτι μετα το 3-0 με την Λατσιο ισορροπησαν(!!!!) και σχεδον καθε αγωνιστικη στραβοπαταει. Μονο ο ΠΑΟΚ μπορει να κανει κατι.
Και το στησιμο ειναι απλη κουβεντα για μας, για την Uefa και για τις αρμοδιες επιτροπες δεν ειναι, οι τιμωριες ειναι σοβαρες πρεπει να χεις αποδειξεις οχι συζητησεις καφετεριας. Ποσες ομαδες την εχουν πατησει τα τελευταια χρονια? Γιουβεντους, Μιλαν, καποιες αλλες ιταλικες, Ρειντζερς, Φενερμπαχτσε κλπ χαλαρωστε.
Σε ποσα αλλα πρωταθληματα υπαρχουν σφυριγματα υπερ των μεγαλων ομαδων? Εξαιρειται το Ισπανικο? Εξαιρειται το Αγγλικο? Εξαιρειται η μεγαλυτερη διασυλλογικη διοργανωση ΤΣ. Λιγκ? Εξαιρουνται τα ματς σε εθνικα επιπεδα? Εδω ολοκληρος Μαραντονα πηρε Παγκοσμιο κυπελλο με το χερι. Αμα ειναι σε καθε σφυριγμα κακο να λεμε για στησιμο τοτε μην παρακολουθουμε μπαλα. Αληθεια.
Υπαρχει στοιχημα μονο στην Ελλαδα και δεν το ξερω?

Οσο για τον Πλατανια υπαρχουν και χειροτερα, ο Ατρομητος ηταν γ εθνικη και στις τελευταιες θεσεις και συγχωνευτηκε με Χαλκηδονα (που ηταν τοτε 7η στην α εθνικη) και πηγε ο Ατρομητος στην α εθνικη. Θυμαστε εσεις κανενα ονομα τωρα Χαλκηδονα?

Οτι υπαρχουν αδικιες υπαρχουν, οτι ευνοοουνται καποιες ομαδες ευνοουνται. Ναι δεν υπαρχει κανενας λογος να κρυβομαστε. Αλλα αν ειναι να τα θεωρουμε ολα στημενα τοτε τα καταστρεφουμε ολα.
Φιλικα.

Edited by zoro77, 16 November 2012 - 19:09.

2po6sfa_jpg.gif

#2393 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 posts
  • LocationΠάτρα

Posted 16 November 2012 - 19:42

Δυστυχως λογω της ομαδας μου (Παναχαΐκή) τα τελευταια 10 χρονια παρακολουθω Γ και Β Εθνικη, η σαπίλα που υπάρχει με εχει κανει να αναρωτιέμαι γιατι παρακολουθώ ποδόσφαιρο, οπως ειπα και απο πανω αποψη μου ειναι οτι τα πραγματα ειναι απλα... Ο Αμπαρκιολης στο περσινό παιχνιδι πλευ-οφ ανοδου Παναχαΐκή - Πλατανιάς με αναγκασε να φυγω απο τα νευρα μου για πρωτη φορα στην ζωη μου στο ημιχρονο απο το γηπεδο (τσαμπα το εισιτήριο που πληρωσα).

Εχω ανοιξει τα ματια μου και δεν εθελοτυφλώ, και η δική μου ομάδα υπήρξε βρώμικη και ομάδα του συστήματος με πρόεδρο τον Αρη Λουκόπουλο. Και τωρα πληρωνει κατ εμε τις αμαρτιες του παρελθοντος με τον ψυχασθενη που την εχει αναλαβει

Δεν λεω οτι ολα ειναι στημενα αλλα οτι κανουν κουμαντο, οι εκαστοτε που βρίσκονται σε θεση ισχύος... και καθε ομαδα εχει δυο επιλογες, να γίνει υποκαταστημα της μεγαλης ή να τραβήξει μονη της τον δρόμο της. Η πρωτη επιλογη θα σε φερει ευκολα στην Α Εθνικη αλλα μπορει απο ενα σημειο και μετα να παρατηθείς απο την μητρική ομάδα, να γινεις ερείπιο και να καταρρεύσεις, επισης υπαρχει ενα οριο μεχρι που μπορει να φτασεις. Στην δευτερη επιλογη, εισαι υποχρεομενος να φτιαξεις ομαδα 2 και 3 φορες καλυτερη απο τις αλλες για να νικας διαιτησιες και να ανταπεξελθεις.

Ο Ολυμπιακος προφανως και δεν χρειαζεται την διαιτησια φετος, εχει πολυ καλυτερη ομαδα απο τις υπολοιπες, αλλα ο Μαρινακης ειναι αλαζονας και θελει να ελεγχει τα παντα, αυτο που γίνεται ειναι μια επιδειξη ισχυος κατα την αποψη μου, φανηκε και απο τις τραγικες δηλωσεις του κατα Αλαφουζου και Κουγια.

Αλλα οπως λεω γενικα εδω δεν υπαρχει αξιοκρατια και δικαιοσύνη πουθενα στην Ελλαδα γιατι να υπάρχει στο ελληνικο ποδόσφαιρο?

ΥΓ. Μην συγκρίνεις τον Ατρόμητο με τον Πλατανιά, ο Ατρόμητος ειναι ιστορική ομάδα με ένα ολόκληρο Περιστέρι από πίσω του (μπορει να σταθει), ο Πλατανιάς είναι ενα χωριό έξω από μία κωμόπολη, είναι αστείο να βρίσκεται στην Α Αθνικη και η Λαρισσα, η Δοξα, ο Παναιτωλικός. ο Ηρακλής κοκ να βολοδέρνουν στην Β

Edited by Hyuuga_Nikorasu, 16 November 2012 - 19:52.

Posted Image

#2394 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 17 November 2012 - 14:08

o Oλυμπιακος μια χρονια να μεινει εκτος Ch.League θα αντιμετωπισει σοβαρα προβληματα με τοσα λεφτα που εχει ξοδεψει. ο προεδρος του ουσιαστικα δεν βαζει απο την τσεπη του και αμφιβαλλω αν θα ειναι διατεθειμενος να μπει μεσα σε περιοδους κρισης.

ο ΠΑΟΚ αντιθετα τελικα οφεληθηκε απο τον ευρωπαικο αποκλεισμο και ειναι στο σταδιο να σημαζεψει τις αμαρτιες των προηγουμενων διοικησεων. Πιστευω πως ο Σαββιδης ειναι ισως ο κορυφαιος προεδρος της Super League μιας και εχει τεραστια εμπειρια τοσο στην πολιτικη, στις επιχειρησεις οσο και στον αθλητισμο (ειχε ηδη ομαδες στη Ρωσια). Με ασημους παικτες κρατα τη δευτερη θεση και μπορει να πλησιασει ακομα περισσοτερο. φετος αν δεν βγει δευτερος στα πλειοφ με τετοιο Παναθηναικο (ξεχαστε την ΑΕΚ!) θα ειναι αυτοκτονια!

η ΑΕΚ και (λιγοτερο) ο ΠΑΟ τωρα περνανε αυτα που ειχαν περασει ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακος πριν χρονια οταν παραλιγο να πεσουν στην Β Εθνικη. και ειναι αποριας αξιον πως η ΑΕΚ δεν το ειχε παθει αυτο νωριτερα με τοσα εκατομυρια ευρω που χαραμισαν.

#2395 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 17 November 2012 - 14:22

ΥΓ. Μην συγκρίνεις τον Ατρόμητο με τον Πλατανιά, ο Ατρόμητος ειναι ιστορική ομάδα με ένα ολόκληρο Περιστέρι από πίσω του (μπορει να σταθει), ο Πλατανιάς είναι ενα χωριό έξω από μία κωμόπολη, είναι αστείο να βρίσκεται στην Α Αθνικη και η Λαρισσα, η Δοξα, ο Παναιτωλικός. ο Ηρακλής κοκ να βολοδέρνουν στην Β

Και δεν ειναι ΑΣΤΕΙΟ να κανουν πορειες οι οπαδοι του Ηρακλη για να μεινουν στην Α ενω χρωστανε παντου?

ΟΛΟΙ (και βαζω μεσα την ομαδα μου τον ολυμπιακο) οσοι χρωστανε πρεπει η να πληρωσουν η να πεσουν , επιτελους χρειαζετε αξειοκρατια και αν δεν ειμαστε ικανοι ας καταργηθουν τα επαγγελματικα προταθληματα και ας γινουν ολα ερασιτεχνικα

καθομαστε εμεις και πληρωνουμε τα χρεοι του ολυμπιακου και του καθε ολυμπιακου (και βαζω τον ολυμπιακο γιατι οπως ειπα αυτη την ομαδα υποστηριζω ,για να μην με κατηγορισει κανεις οτι κανω τα στραβα ματια)

edit: τωρα που το σκεφτομαι ειναι λιγο ουτοπικο αυτο που λεω :P

Edited by SupG18, 17 November 2012 - 14:39.

Posted Image

#2396 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 posts
  • LocationΠάτρα

Posted 17 November 2012 - 16:36

Και δεν ειναι ΑΣΤΕΙΟ να κανουν πορειες οι οπαδοι του Ηρακλη για να μεινουν στην Α ενω χρωστανε παντου?

ΟΛΟΙ (και βαζω μεσα την ομαδα μου τον ολυμπιακο) οσοι χρωστανε πρεπει η να πληρωσουν η να πεσουν , επιτελους χρειαζετε αξειοκρατια και αν δεν ειμαστε ικανοι ας καταργηθουν τα επαγγελματικα προταθληματα και ας γινουν ολα ερασιτεχνικα

καθομαστε εμεις και πληρωνουμε τα χρεοι του ολυμπιακου και του καθε ολυμπιακου (και βαζω τον ολυμπιακο γιατι οπως ειπα αυτη την ομαδα υποστηριζω ,για να μην με κατηγορισει κανεις οτι κανω τα στραβα ματια)

edit: τωρα που το σκεφτομαι ειναι λιγο ουτοπικο αυτο που λεω :P

συμφωνω σε ολα

Posted Image

#2397 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 posts
  • LocationΠάτρα

Posted 13 December 2012 - 19:22

Χρόνια Πολλά Μίλαν, 113 χρόνια κοκκινόμαυρη ιστορία!

Serie A
winners (18): 1901, 1906, 1907, 1950-1951, 1954-1955, 1956-1957, 1958-1959, 1961-1962, 1967-1968, 1978-1979, 1987-1988, 1991-1992, 1992-1993, 1993-1994, 1995-1996, 1998-1999, 2003-2004, 2010-2011.
Seria B
winners (2): 1980-1981, 1982-1983
Coppa Italia
winners (5): 1966-1967, 1971-1972, 1972-1973, 1976-1977, 2002-2003
Supercoppa italiana
winners (6): 1988, 1992, 1993, 1994, 2004, 2011
UEFA Champions Leaque
winners (7): 1962-1963, 1968-1969, 1988-1989, 1989-1990, 1993-1994, 2002-2003, 2006-2007
UEFA Cup
winners(2): 1967-1968, 1972-1973
UEFA Super Cup
winners (5): 1989, 1990, 1994, 2003, 2007
Intercontinental Cup
winners (3): 1969, 1989, 1990
FIFA Club World Club
winners (1) 2007

Youtube Video

Posted Image

#2398 Spaceman

Spaceman

Commander from Hell

• Members
  • 338 posts
  • LocationPeiraias

Posted 17 December 2012 - 00:20

Ο τύπος που σχολιάζει το παιχνίδι είναι ένας μικρός θεούλης

Youtube Video

#2399 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 posts
  • LocationΠάτρα

Posted 22 December 2012 - 01:40

και ο πολιτισμός συνεχίζει να δεσπόζει στα αθλητικά δρώμενα της χώρας! ευχαριστούμε τον γαύρο, τον χοντρό και φυσικά τον κοντό!!

http://www.pgeole.gr/?p=17539

κατα τα άλλα η κοκκινόμαυρη ιστορία 120 χρόνων ταπείνωσε "πρωταθλητές" και δημητρόπουλους στο χορτάρι, γιατι μερικά μεγέθη μένουν αναλλοίωτα και ψηλά όσο και να τα κονταίνουν οι κοντοί

σε ευχαριστώ θεά με έκανες περήφανο ξανά

Posted Image

#2400 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 27 February 2013 - 17:57

Μετά απ αυτήν την εκπληκτική αναμετάδοση
http://www.dailymotion.com/video/xxs3cp_kalamata-panhleiakos_sport#from=embediframe

ήρθε αυτό το εκλπηκτικό μοντάζ
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zn3z4zv8gkE[/youtube]

Edited by Leon, 27 February 2013 - 17:58.

Posted Image