Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ποδόσφαιρο
Started By
trynksssj2
, Jan 17 2008 16:55
2677 replies to this topic
Posted 24 April 2012 - 22:47
Σήμερα είναι μια ωραία μέρα
Posted 24 April 2012 - 22:48
Σε ευχαριστώ ρε Τόρρες. Έτσι τόσο απλά, 130 ευρώ. *_*
Με 9 παίχτες (ο Μποσίνγκουα είναι άμπαλος), με μούφα μπέναλτυ και να στο καρφώνει ο Τόρρες? Κλαίω.
Με 9 παίχτες (ο Μποσίνγκουα είναι άμπαλος), με μούφα μπέναλτυ και να στο καρφώνει ο Τόρρες? Κλαίω.
Posted 24 April 2012 - 22:58
Ρε γαμώτο και το έλεγα εδώ και μέρες ότι θα περάσει η Chelsea και θα σκοράρει και ο Torres.Έπρεπε να έπαιζα και εγώ στοίχημα 
Δε βαριέσαι αφού πέρασε η ομαδάρα χαλάλι.Πάμε για τη κούπα τώρα

Δε βαριέσαι αφού πέρασε η ομαδάρα χαλάλι.Πάμε για τη κούπα τώρα

Posted 24 April 2012 - 22:58
Άντε γιατί αρκετά μας πρήξανε με την ομάδα της ατελείωτης πάσας, τους 10 Τσιάρτες, που γυρίζανε τόση ώρα γύρω από την περιοχή και κάνανε με το ζόρι 2 σούτ.. Στα τσακίδια.Τώρα πρέπει επιτέλους να αποδoθεί δικαιοσύνη και να το σηκώσoυν Τσεχ, Ντρογκμπά, Λάμπαρντ και Τέρι (ο τελευταίος από την εξέδρα).
Posted 24 April 2012 - 23:04
Όταν στο καρφώνει ο Τόρρες, τότε ξέρεις ότι κάτι δεν πάει καλά. xD
To έκανε και όταν ήταν στην Ατλέτικο, για πλάκα τους τα κάρφωνε τα γκολάκια ο Ελ Μπούρο.
To έκανε και όταν ήταν στην Ατλέτικο, για πλάκα τους τα κάρφωνε τα γκολάκια ο Ελ Μπούρο.
Edited by Napster, 24 April 2012 - 23:05.
Posted 24 April 2012 - 23:06
αχ ποσο το ευχαριστηθηκα δν περιγραφεται !!! μπραβο στα παιδια !!! αιντε να δουμε τι θα γινει και με το αλλο
Ατσα ο Torres !
Ατσα ο Torres !
Edited by redqueen, 24 April 2012 - 23:06.
Posted 24 April 2012 - 23:07
^Μου αρέσει που ο μπαγλαμάς ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα δεν έκανε πέναλντι μήπως γίνει τίποτα και χαθεί το γκόλ. Λες και έμενε καμιά ώρα ακόμα στο ματς και είπε να μην αφήσει την ομάδα του με 10.
Ρε ούστ. Στα τσακίδια.
Posted 24 April 2012 - 23:09
Πέρσι που έβγαζαν τον Τόρρες στο e bay εγώ κι ένας φίλος μου θέλαμε να τον κάνουμε δώρο σε μια φίλη μας που γουστάρει πολύ ψηλούς ξανθούς, να τον έχει σαν sex slave. ΣΗΜΕΡΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΡΕ!!!
Μαμημένη γερμανική tv, έπρεπε να διαβάζω λάιβ σχολιασμό. Δεν σηκώνει και στρημ το νετ από 'δω.
Αύριο θα δούμε μπαλάρα. Και παρόλο που εκτιμώ και τις 2 ομάδες, θέλω Μπάγιερν.
Μαμημένη γερμανική tv, έπρεπε να διαβάζω λάιβ σχολιασμό. Δεν σηκώνει και στρημ το νετ από 'δω.
Αύριο θα δούμε μπαλάρα. Και παρόλο που εκτιμώ και τις 2 ομάδες, θέλω Μπάγιερν.
Posted 24 April 2012 - 23:14
Όταν πανυγηρίζει αλά orgasm τρόπο ο Gary Neville... Ποιός?! Ο Gary Neville τότε τα έχεις δει όλα. 
Πρέπει να καταργηθεί ο κανόνας με τις κάρτες για τον C.L. τελικό. Μεγάλη αηδία.
Τον λυπήθηκα.

Youtube Video
Πρέπει να καταργηθεί ο κανόνας με τις κάρτες για τον C.L. τελικό. Μεγάλη αηδία.
Youtube Video
Τον λυπήθηκα.
Edited by Napster, 24 April 2012 - 23:16.
Posted 24 April 2012 - 23:18
οχι και μουφα πενταλντι ρε μαγκα , με 2 φανατικους οπαδους της chelsea το βλεπα και οι 2 ελεγαν οτι ειναι 
παντως για να κανεις αυτο που εκανε ο ραμιρες την δεδομενη χρονικη στιγμη ξερωντας οτι η ομαδα σου χανει και παιζει με 10 παιχτες θελει πολλα κιλα @@
πιστευω οτι εμας τους ουδετερους μας αποζημιωσε το ματς αν και δεν το περιμενα.....

παντως για να κανεις αυτο που εκανε ο ραμιρες την δεδομενη χρονικη στιγμη ξερωντας οτι η ομαδα σου χανει και παιζει με 10 παιχτες θελει πολλα κιλα @@
πιστευω οτι εμας τους ουδετερους μας αποζημιωσε το ματς αν και δεν το περιμενα.....