Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ποδόσφαιρο

• Please log in to reply
2677 replies to this topic

#2146 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 11 February 2012 - 22:04

(συνολικα)11 ευρωπαικα vs 5 ευρωπαικα ειναι αρκετα για να σου κοπει το γελιο

#2147 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 11 February 2012 - 22:05

Wow!~ Ζηλεύω τώρα. Δεν ξέρω τι να κάνω. Πάντως απο πέρσυ φαίνεται ότι σταματήσατε να μιλάτε για τα πρωταθλήματα. Τώρα πιάσατε τα Ευρωπαικά. Nice.

Edit: Lolz, μετράνε και τα Europa League. Bahahahaha.

#2148 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 11 February 2012 - 22:07

Και Super Cup;)

#2149 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 11 February 2012 - 22:07

Ε άμα θα μετράς και τα Carling cups τότε είσαι θεός.

#2150 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 11 February 2012 - 22:10

oχι νομιζω σε αυτα μας παιρνατε. Αλλα δεν ξερω.

κοιτα τα διπλασια + ευρωπαικα οσο κι αν δεν σ αρεσει ιστορικα κανει την διαφορα!

#2151 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 11 February 2012 - 22:17

Posted Image

Posted Image

#2152 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 11 February 2012 - 22:24

Aχαχαχα μου αρεσει που πριν ειπες οτι αν μετρησω τα carling cup ειμαι θεος!!! Εισαι θεος μιλαμε!!
Λοιπον αν ησουν σωστος στα λογια σου θα βαζες Πρωταθληματα,Κυπελλα και Ευρωπαικα.
Και αν μου πεις οτι τα 4 περισσοτερα FA cups αξιζει με εστω 1 ευρωπαικο, τοτε σοβαρα δεν αξιζει να μιλαω μαζι σου για ποδοσφαιρο.

#2153 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 11 February 2012 - 22:29

Εγώ δεν είπα ότι μετράω τα FA cups, Carling cups και τέτοια. Είπα πως άμα εσύ θα τα μετρούσες και αυτά τότε θα ήσουν θεός.
Τώρα να έρχεσε και να πετάς ένα η πιο ιστορική, μεγαλύτερη ομάδα στο μπλαμπλαμπλα τότε ναι, θα γελάσω, τι να κάνω. Τα κύπελλα δεν τα μετράω καν.

#2154 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 11 February 2012 - 22:33

Τωρα αν εσυ δεν τα μετρας τα κυπελλα δικαιωμα σου και σεβαστη η γνωμη σου. Αυτο ομως δεν την κανει και σωστη. Ιστορικα καλυτερη μια ομαδα αποδεικνυεται απο τους τιτλους. Ειτε το πιστευεις ειτε οχι!

#2155 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 11 February 2012 - 22:37

Ahem παίδες υπενθυμίζω ότι με ηρεμία και σύνεση πρέπει να διεξάγεται η κουβέντα αλλιώς θα σας βγάλω κάρτα. :redcard2:

Carry on :3

#2156 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 11 February 2012 - 22:40

Ιστορικα καλυτερη μια ομαδα αποδεικνυεται απο τους τιτλους.

Έχω περισσότερους τίτλους συνολικά. Τώρα μου λες ότι έχεις 2 Τσου. Λου. περισσότερα απο μένα. Ε και 'γω έχω 1 πρωτάθλημα περισσότερο απο σένα. Γιατί να είσαι εσύ η μεγαλύτερη ομάδα?

Είναι σαν να λες ότι η Μίλαν είναι μεγαλύτερη ομάδα απο την Γιούβε...

Ιρι κουβέντα κάνουμε. xD

#2157 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 11 February 2012 - 22:44

Ahem παίδες υπενθυμίζω ότι με ηρεμία και σύνεση πρέπει να διεξάγεται η κουβέντα αλλιώς θα σας βγάλω κάρτα. :redcard2:

Carry on :3

Δέν νομίζω ότι μίλησαν τα παιδιά εκτός επιπέδου και θα τους ρίξεις καρτα.....No offence αλλα πείρες υπερβολικά σοβαρά τον ρόλο σου σαν Mod:borednn9:

MbcN7u5.png

#2158 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 11 February 2012 - 22:50

Για αθλητικα δυστυχως ειναι αδυναμια μου δεν μπορω να μιλησω με απλο τροπο οταν διαβαζω κατι που το θεωρω πολυ τραβηγμενο.Οποτε μαλλον δεν ξαναμπαινω σε αυτο το thread. Το δεχομαι οτι ο καθενας λεει την γνωμη του. Ομως εχω κι εγω το δικαιωμα να απαντω σε κατι το οποιο (για μενα παντα) ειναι περαν της λογικης. Και οσο λαθος ειναι αυτο που κανω εγω και δημιουργω αντιπαραθεση(οντως ειναι λαθος ισχυει) αλλο τοσο ειναι να λεει ο καθενας οτι θελει και μαλιστα αρκετες φορες να μιλαει για κατι τελειως ασχετο και αν προκαλει με αυτον τον τροπο. Δεν ισχυει τωρα με τον Νapster. Ισχυει γενικα σε αυτο το thread!
Παντως τωρα δεν νομιζω να μασταν εκτος οριων!

#2159 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 11 February 2012 - 22:52

olesos, δεν έχεις δει την iristella να αγριεύει, γι' αυτό νομίζεις ότι το πήρε υπερβολικά σοβαρά. :P

Παρ' όλα αυτά είναι γεγονός ότι στα τελευταία posts υπάρχει μια μόνιμη ένταση και αρκετά κιλά ειρωνίας κι από τις δύο πλευρές, γι' αυτό και θα σας παρακαλέσω αμφότερους να ηρεμήσετε λιγάκι.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#2160 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 11 February 2012 - 22:55

Έχω περισσότερους τίτλους συνολικά. Τώρα μου λες ότι έχεις 2 Τσου. Λου. περισσότερα απο μένα. Ε και 'γω έχω 1 πρωτάθλημα περισσότερο απο σένα. Γιατί να είσαι εσύ η μεγαλύτερη ομάδα?

Είναι σαν να λες ότι η Μίλαν είναι μεγαλύτερη ομάδα απο την Γιούβε...

Ιρι κουβέντα κάνουμε. xD

Κοιτα αν η Γιουναιτεντ ειχε 10 παραπνω πρωταθληματα τοτε ναι θα πηγαινα πασο! Βασικα πιο πολυ με πειραξε αυτο που ειπες οτι αρμοζει ενας τετοιος παιχτης σαν τον Σουαρες να γινει ηγετης σε μια τετοια ομαδα.Και αν οντως τελικα δεν ειναι η μεγαλυτερη στην Αγγλια και ειναι η Γιουναιτεντ και εγω κανω λαθος, παλι ομως δεν μπορεις να πεις οτι ειναι τετοια ομαδα του πεταματου και να διαγραφεται ολη η ιστορια της ετσι!