κοιτα φιλε kenobi ξερω οτι την γνωμη σου δεν μπορω να την αλλαξω αφου ειμαστε απο θεμα ομαδας η μερα με την νυχτα, αλλα αν ειναι να κανεις σχολιο να το δικαιολογεις κι ολας. Οτι λαλακια και να ειπα κατα την γνωμη σου, πες την μου. Κι εγω εχω την ιδια απορια με σενα αρκετες φορες.... οταν ομως γραφω τουλαχιστον λεω τι με ενοχλει στην αποψη του αλλου.
Εχεις δίκιο λάθος μου, τα παραθετω.
http://www.leoforos.gr/article/33885/tavla
XAXAXAX
΄Βγήκαν οι κομπλεξικοί καραγκιόζηδες
Βλέπεις μονο τους κομπλεξικούς καραγκιόζιδες των αλλων ομάδων τέλος, δε μπορώ να στο αλλάξω αυτο.
oσο υποκειμενικοι να ναι στα σαιτ ή στις εφημεριδες του Ολυμπιακου.. τοσο λαλακες οσο αυτων που γραφουν στα αντιστοιχα του ΠΑΟ σιγουρα δεν ειναι..
Τι να πει κανεις!
Αυτοί του Ολυμπιακού είναι μακράν χειρότεροι απο όλων των ομάδων, για αυτο και πολλοι απο αυτούς είναι αρκετα γνωστοι σε σχέση με των αλλων ομάδων.
ΥΓ: Προεδρε κρατα τον Ερνεστο με καθε τροπο. Παρ του και πιπ@ αν χρειαστει
Σοβαρα τωρα ειναι αξιος συγχαρητηριων μονο και μονο γιατι εχει μαθει την ομαδα μας να παιζει στα ισια ολους τους αντιπαλους ανεξαρτητος ονοματος, εδρας και σκορ.. Μπραβο!!
Δε πάιζει στα ίσια κάθε ομαδα, απλά παίζει με σοβαρότητα. Αυτό, και καλά κανει. Στα ίσια είναι να πας να παίξεις 4-2-3-1 την Barcelona,εγω πάλι ο θα το έλεγα ξεβράξωμα.
Δεν υπερασπίζομαι τους δημοσιαγραφους αυτων των site, δε με νοιάζει καν τι λενε , απλά τα του Ολυμπιακού δεν εχουν ξαναγίνει. Συμβουλή μη πορευεστε ομως με το 38 εμεις 39 ολοι οπως αλλιως και ουτε με το 12-13 κια τίμια.