Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ποδόσφαιρο
Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2011 - 02:29

Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2011 - 14:03

Αν και το πρώτο ημίχρονο το έχασα γιατί ήμουν στο φροντιστήριο, ενημερωνόμουν με μηνύματα και πανηγύριζα μόνος μου μες στη τάξη στα 2 γκολ

Το δεύτερο ημίχρονο το είδα με τον πατέρα μου ο οποίος κατάντησε καρδιακός με τα διωξίματα στην άμυνα και τον 'καταπληκτικό' Χαλκιά. Στο τέλος φτάσαμε να πανηγυρίζουμε όποτε έκανε σωστή έξοδο

Άντε Παοκάρα!

Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2011 - 14:17
Epic win f*ck yeah!
Αν και το πρώτο ημίχρονο το έχασα γιατί ήμουν στο φροντιστήριο, ενημερωνόμουν με μηνύματα και πανηγύριζα μόνος μου μες στη τάξη στα 2 γκολ
Το δεύτερο ημίχρονο το είδα με τον πατέρα μου ο οποίος κατάντησε καρδιακός με τα διωξίματα στην άμυνα και τον 'καταπληκτικό' Χαλκιά. Στο τέλος φτάσαμε να πανηγυρίζουμε όποτε έκανε σωστή έξοδο
Άντε Παοκάρα!
Μπραβο σας και στον Παοκ!!!!!!!!!Παρ'ολο που ειμαι Ολυμπιακος χαρηκα και εγω πολυ χτες.Ηταν μια πολυ μεγαλη νικη.Και καλα να παθει ο Redknapp που υποτιμησε τον Παοκ και εβαλε τα δευτερα,αντι να σιγουρεψει την προκριση. Τωρα περασατε σιγουρα στους 32?

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!
Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2011 - 14:22
Μπραβο σας και στον Παοκ!!!!!!!!!Παρ'ολο που ειμαι Ολυμπιακος χαρηκα και εγω πολυ χτες.Ηταν μια πολυ μεγαλη νικη.Και καλα να παθει ο Redknapp που υποτιμησε τον Παοκ και εβαλε τα δευτερα,αντι να σιγουρεψει την προκριση. Τωρα περασατε σιγουρα στους 32?
Ναι, γιατί η Τότεναμ μετά την ήττα της έχει 7 βαθμούς ενώ εμείς 11 και η Ρουμπίν 10, οπότε και να χάσουμε από την Ρουμπίν μες στην Τούμπα (πράγμα δύσκολο) και να νικήσει η Τότεναμ την Σάμροκ παλι έχουμε προκριθεί.
Τώρα καλό είναι να προκριθούμε και πρώτοι στον όμιλο μας, δηλαδή να φέρουμε έστω ισοπαλία με Ρουμπίν.
Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2011 - 14:28
Ναι, γιατί η Τότεναμ μετά την ήττα της έχει 7 βαθμούς ενώ εμείς 11 και η Ρουμπίν 10, οπότε και να χάσουμε από την Ρουμπίν μες στην Τούμπα (πράγμα δύσκολο) και να νικήσει η Τότεναμ την Σάμροκ παλι έχουμε προκριθεί.
Τώρα καλό είναι να προκριθούμε και πρώτοι στον όμιλο μας, δηλαδή να φέρουμε έστω ισοπαλία με Ρουμπίν.
Εγω πιστευω οτι θα περασετε και πρωτοι στον ομιλο,δεν χανετε μεσα στη Τουμπα.Αντε καλη συνεχεια στην Ευρωπη.

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!
Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2011 - 15:26
Μπράβο στον Πάοκ.
Να έπαιζε τόσο ψυχωμένα και με τον Βάζελο αλλά που
Και πάλι πάντως για μένα την νίκη του Άρη τότε στην Ισπανία δεν την ξεπερνάει...
Οσο για το αν ξεπερναει την νικη του Pao επι της Roma,δεν θα το ελεγα....Ναι μεν ο Παοκ επαιξε καλα σημερα,αλλα φανηκε απο τα πρωτα λεπτα οτι η Τοτεναμ μπηκε παρα πολυ χαλαρα στο παιχνιδι.Αργοτερα ο παοκ εβαλε ολη την ομαδα στην αμυνα και με αρκετες προσευχες(αν και με αδικιες) τα καταφερε.Τεσπα,μεγαλη νικη η σημερινη.Aντε και στους 16
εννοω με βαση τη φορμα του καθε αντιπαλου. τοτε η Ατλετικο ηταν μεν κυπελλουχος την περσινη χρονια αλλα δεν ηταν και στα καλυτερα της εκεινη την περιοδο.
Oσο για το Ρομα-ΠΑΟ, ο ΠΑΟ ειχε το Σισε. Αυτο τα λεει ολα, ενας παικτης μια ομαδα μονος του.
Συνηθως τετοιες ομαδες ετσι κανουν, ξεκιναν χαλαρα και μετα περνουν μπρος. Οχι οπως εδω που βαζουμε γκολ και κλεινομαστε.
Μπορει η Τοτεναμ να επαιζε χαλαρα αλλα και στην Τουμπα οπως και εδω επρεπε να εχει φαει 3 γκολ με τις ευκαιριες του ΠΑΟΚ.
ενταξει, αλλο Ελλαδα αλλο Ευρωπη. Τι να κανουν οι αλλες μικρες ομαδες ή θα δωροδοκουνται για να χανουν ή θα παιζουν κλωτσοπατιναδες μπας και παρουν καναν ποντο και τραυματισουν παικτες.
δεν τα ξερουμε;
Αλλιως να παιζουν ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ, ΠΑΟ μονοι τους μπας και δουμε λιγο ποιοτητα.
Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2011 - 21:19
motivational
ΕΛΛΑΣ
εύκολες κληρώσεις από το 2002
Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2011 - 00:51
Αυτο το χε πει πριν 10+ χρονια.Ειχε κανει ο Πλατινι νυξη για ομαδες τυπου Ολυμπιακου κα Φερετσβαρος που ασφαλιζουν τα εγχωρια πρωταθληματα με διαφορους τροπους για να εξασφαλισουν το κασε του CL, χωρις
ομως να προσφερουν τιποτα στην ενισχυση των εγχωριων πρωταθληματων.
Πλατινι τωρα τα τελευταια χρονια που ο Θρυλος (Γ)δερνει και ειδαμε τι εκανε την Αρσεναλ μεχρι και το τελευταιο λεπτο....τι εχεις να πεις για την Ντορτμουντ...???
ΥΓ1 Για οσους δεν ξερουν Ντορτμουντ-Μαρσειγ 2-3 Απο 2-0 και τα δυο τελυταια που εφαγε στο 87 και στο 89..
ΥΓ2 (Γ)= ενα ελληνικο ρημα..
Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2011 - 01:02
Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2011 - 01:09
oσο υποκειμενικοι να ναι στα σαιτ ή στις εφημεριδες του Ολυμπιακου.. τοσο λαλακες οσο αυτων που γραφουν στα αντιστοιχα του ΠΑΟ σιγουρα δεν ειναι..http://www.leoforos.gr/article/33885/tavla
XAXAXAX
΄Βγήκαν οι κομπλεξικοί καραγκιόζηδες
Τι να πει κανεις!
Συνεχιζουμε ομαδαρα!!
ΥΓ: Προεδρε κρατα τον Ερνεστο με καθε τροπο. Παρ του και πιπ@ αν χρειαστει

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2011 - 01:14
Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2011 - 01:22
Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2011 - 01:29