Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ποδόσφαιρο

• Please log in to reply
2677 replies to this topic

#2026 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 01 December 2011 - 02:13

Πες μου ότι το είπε όντως αυτό:hihi2:
Posted Image

#2027 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 01 December 2011 - 02:29

Ναι. Το είπαν και στην τηλεόραση (ANT1) στο τέλος του αγώνα ότι ο Μπολόνι αυτό είπε στον Redknapp και γι' αυτό άρχισε να γελάει.:hihi2:

#2028 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 01 December 2011 - 14:03

Epic win f*ck yeah! :burningbe3:
Αν και το πρώτο ημίχρονο το έχασα γιατί ήμουν στο φροντιστήριο, ενημερωνόμουν με μηνύματα και πανηγύριζα μόνος μου μες στη τάξη στα 2 γκολ :P
Το δεύτερο ημίχρονο το είδα με τον πατέρα μου ο οποίος κατάντησε καρδιακός με τα διωξίματα στην άμυνα και τον 'καταπληκτικό' Χαλκιά. Στο τέλος φτάσαμε να πανηγυρίζουμε όποτε έκανε σωστή έξοδο :P
Άντε Παοκάρα!
Posted Image

#2029 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 posts

Posted 01 December 2011 - 14:17

Epic win f*ck yeah! :burningbe3:
Αν και το πρώτο ημίχρονο το έχασα γιατί ήμουν στο φροντιστήριο, ενημερωνόμουν με μηνύματα και πανηγύριζα μόνος μου μες στη τάξη στα 2 γκολ :P
Το δεύτερο ημίχρονο το είδα με τον πατέρα μου ο οποίος κατάντησε καρδιακός με τα διωξίματα στην άμυνα και τον 'καταπληκτικό' Χαλκιά. Στο τέλος φτάσαμε να πανηγυρίζουμε όποτε έκανε σωστή έξοδο :P
Άντε Παοκάρα!

Μπραβο σας και στον Παοκ!!!!!!!!!Παρ'ολο που ειμαι Ολυμπιακος χαρηκα και εγω πολυ χτες.Ηταν μια πολυ μεγαλη νικη.Και καλα να παθει ο Redknapp που υποτιμησε τον Παοκ και εβαλε τα δευτερα,αντι να σιγουρεψει την προκριση. Τωρα περασατε σιγουρα στους 32?
Posted Image

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!

#2030 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 01 December 2011 - 14:22

Μπραβο σας και στον Παοκ!!!!!!!!!Παρ'ολο που ειμαι Ολυμπιακος χαρηκα και εγω πολυ χτες.Ηταν μια πολυ μεγαλη νικη.Και καλα να παθει ο Redknapp που υποτιμησε τον Παοκ και εβαλε τα δευτερα,αντι να σιγουρεψει την προκριση. Τωρα περασατε σιγουρα στους 32?

Ναι, γιατί η Τότεναμ μετά την ήττα της έχει 7 βαθμούς ενώ εμείς 11 και η Ρουμπίν 10, οπότε και να χάσουμε από την Ρουμπίν μες στην Τούμπα (πράγμα δύσκολο) και να νικήσει η Τότεναμ την Σάμροκ παλι έχουμε προκριθεί.
Τώρα καλό είναι να προκριθούμε και πρώτοι στον όμιλο μας, δηλαδή να φέρουμε έστω ισοπαλία με Ρουμπίν.

#2031 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 posts

Posted 01 December 2011 - 14:28

Ναι, γιατί η Τότεναμ μετά την ήττα της έχει 7 βαθμούς ενώ εμείς 11 και η Ρουμπίν 10, οπότε και να χάσουμε από την Ρουμπίν μες στην Τούμπα (πράγμα δύσκολο) και να νικήσει η Τότεναμ την Σάμροκ παλι έχουμε προκριθεί.
Τώρα καλό είναι να προκριθούμε και πρώτοι στον όμιλο μας, δηλαδή να φέρουμε έστω ισοπαλία με Ρουμπίν.

Εγω πιστευω οτι θα περασετε και πρωτοι στον ομιλο,δεν χανετε μεσα στη Τουμπα.Αντε καλη συνεχεια στην Ευρωπη.
Posted Image

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!

#2032 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 01 December 2011 - 15:26

Μπράβο στον Πάοκ.
Να έπαιζε τόσο ψυχωμένα και με τον Βάζελο αλλά που :P
Και πάλι πάντως για μένα την νίκη του Άρη τότε στην Ισπανία δεν την ξεπερνάει...

Οσο για το αν ξεπερναει την νικη του Pao επι της Roma,δεν θα το ελεγα....Ναι μεν ο Παοκ επαιξε καλα σημερα,αλλα φανηκε απο τα πρωτα λεπτα οτι η Τοτεναμ μπηκε παρα πολυ χαλαρα στο παιχνιδι.Αργοτερα ο παοκ εβαλε ολη την ομαδα στην αμυνα και με αρκετες προσευχες(αν και με αδικιες) τα καταφερε.Τεσπα,μεγαλη νικη η σημερινη.Aντε και στους 16 :P

εννοω με βαση τη φορμα του καθε αντιπαλου. τοτε η Ατλετικο ηταν μεν κυπελλουχος την περσινη χρονια αλλα δεν ηταν και στα καλυτερα της εκεινη την περιοδο.

Oσο για το Ρομα-ΠΑΟ, ο ΠΑΟ ειχε το Σισε. Αυτο τα λεει ολα, ενας παικτης μια ομαδα μονος του.

Συνηθως τετοιες ομαδες ετσι κανουν, ξεκιναν χαλαρα και μετα περνουν μπρος. Οχι οπως εδω που βαζουμε γκολ και κλεινομαστε.

Μπορει η Τοτεναμ να επαιζε χαλαρα αλλα και στην Τουμπα οπως και εδω επρεπε να εχει φαει 3 γκολ με τις ευκαιριες του ΠΑΟΚ.

ενταξει, αλλο Ελλαδα αλλο Ευρωπη. Τι να κανουν οι αλλες μικρες ομαδες ή θα δωροδοκουνται για να χανουν ή θα παιζουν κλωτσοπατιναδες μπας και παρουν καναν ποντο και τραυματισουν παικτες.
δεν τα ξερουμε;

Αλλιως να παιζουν ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ, ΠΑΟ μονοι τους μπας και δουμε λιγο ποιοτητα.

#2033 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 posts
  • LocationΠάτρα

Posted 02 December 2011 - 21:19

Posted Image
motivational

ΕΛΛΑΣ

εύκολες κληρώσεις από το 2002

Posted Image

#2034 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 02 December 2011 - 21:51

Καλά πάλι τελευταίοι ήμαστε στα προγνωστικά στον όμιλο :kakaka:
Posted Image

#2035 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 07 December 2011 - 00:51

Μπραβο μωρη αρρωστια 3-1!!! Αλλα τοσα επρεπε και περισσοτερα!

Ειχε κανει ο Πλατινι νυξη για ομαδες τυπου Ολυμπιακου κα Φερετσβαρος που ασφαλιζουν τα εγχωρια πρωταθληματα με διαφορους τροπους για να εξασφαλισουν το κασε του CL, χωρις
ομως να προσφερουν τιποτα στην ενισχυση των εγχωριων πρωταθληματων.

Αυτο το χε πει πριν 10+ χρονια.
Πλατινι τωρα τα τελευταια χρονια που ο Θρυλος (Γ)δερνει και ειδαμε τι εκανε την Αρσεναλ μεχρι και το τελευταιο λεπτο....τι εχεις να πεις για την Ντορτμουντ...???

ΥΓ1 Για οσους δεν ξερουν Ντορτμουντ-Μαρσειγ 2-3 Απο 2-0 και τα δυο τελυταια που εφαγε στο 87 και στο 89..
ΥΓ2 (Γ)= ενα ελληνικο ρημα..

#2036 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 07 December 2011 - 01:02

http://www.leoforos.gr/article/33885/tavla
XAXAXAX
΄Βγήκαν οι κομπλεξικοί καραγκιόζηδες
Posted Image

#2037 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 07 December 2011 - 01:09

http://www.leoforos.gr/article/33885/tavla
XAXAXAX
΄Βγήκαν οι κομπλεξικοί καραγκιόζηδες

oσο υποκειμενικοι να ναι στα σαιτ ή στις εφημεριδες του Ολυμπιακου.. τοσο λαλακες οσο αυτων που γραφουν στα αντιστοιχα του ΠΑΟ σιγουρα δεν ειναι..
Τι να πει κανεις!

Συνεχιζουμε ομαδαρα!!

ΥΓ: Προεδρε κρατα τον Ερνεστο με καθε τροπο. Παρ του και πιπ@ αν χρειαστει:P Σοβαρα τωρα ειναι αξιος συγχαρητηριων μονο και μονο γιατι εχει μαθει την ομαδα μας να παιζει στα ισια ολους τους αντιπαλους ανεξαρτητος ονοματος, εδρας και σκορ.. Μπραβο!!

#2038 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 07 December 2011 - 01:14

ωρες ωρες απορώ γιατι μπαίνω σε αυτό το thread -,-

#2039 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 07 December 2011 - 01:22

κοιτα φιλε kenobi ξερω οτι την γνωμη σου δεν μπορω να την αλλαξω αφου ειμαστε απο θεμα ομαδας η μερα με την νυχτα, αλλα αν ειναι να κανεις σχολιο να το δικαιολογεις κι ολας. Οτι λαλακια και να ειπα κατα την γνωμη σου, πες την μου. Κι εγω εχω την ιδια απορια με σενα αρκετες φορες.... οταν ομως γραφω τουλαχιστον λεω τι με ενοχλει στην αποψη του αλλου.

#2040 Frenzy89

Frenzy89

Moumantai

• Members
  • 100 posts

Posted 07 December 2011 - 01:29

Ένα πράγμα θέλω μόνο, να δω ΠΑΟΚ VS Ολυμπιακό στους 16 και τίποτα άλλο...