Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ghost In The Shell (Movies & Series)
Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2008 - 21:36
Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2008 - 23:14
Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2008 - 13:27
Ghost in the Shell 2.0's Promo Video Streamed - Anime News Network
Remastered Ghost In The Shell? Tell me you're not kidding me!:OMG3:
:OMG3:
Αν όντως γίνει αυτό, πραγματικά δε μου καίγεται καρφί τι θα κάνει ο Spielberg. Best anime news in a long time.
OMG!!!
:oo:
12 Ιουλίου ε;
Can't wait ΑΠΛΑ!
Πιο λεπτομερώς όσο αφορά την βελτίωση λέει :
" The new edition will include new computer graphics and digital effects for some scenes and a reunion of most of the cast members for a new 6.1 surround sound recording."
Δλδ αούυυυ εμετός!(με την καλή έννοια)
Yattaaaaa!!!!!

moar Motoko!!...

ΥΓ. Το σχεδιαστικό στυλ του GiTS 2: Innocence μου άρεσε περισσότερο. Τέσπα, για να δούμε...
Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2008 - 13:37
ΥΓ. Το σχεδιαστικό στυλ του GiTS 2: Innocence μου άρεσε περισσότερο. Τέσπα, για να δούμε...
Μα καλά τι συγκρίνεις 1995 με 2004?

Χώρια που στο GITS2 έπεσε το εντελώς "παρανοικό" budget (με όλη την έννοια της λέξης) μιας και ήδη είχε παιχτεί και το SAC και είχαν βγάλει καλά φράγκα. ^^
Έτσι το αποτέλεσμα ήταν λες και είναι 5 χρόνια μπροστά απ'την εποχή του.
Λογικό με το budget που έπεσε και ναι το 2 είχε εντελώς "θεικά" γραφικά.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Radagast: 14 Ιούνιος 2008 - 14:55
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2008 - 13:41
Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2008 - 12:21
Εκτός αυτού το Innocence είχε τελείως διαφορετική ατμόσφαιρα και έπρεπε να ξεφεύγει και το σχέδιο από τα προηγούμενα.
Έχεις δίκιο και νομίζω ότι αν προσπαθήσουν να μεταφέρουν την αισθητική και ατμόσφαιρα του innocence στο remake του πρώτου θα είναι μεγάλη αποτυχία.
Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2008 - 13:06
Το GITS δε χρειάζεται κανένα remake, η ταινία του 1995 είναι τέλεια όπως είναι. Ας αφήσουν τα remake, που είναι η εύκολη λύση να βουτήξεις χρήμα και ας φτιάξουν μια καινούρια ταινία, ή ας συνεχίσουν τη σειρά.
Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2008 - 14:13
Meh
Το GITS δε χρειάζεται κανένα remake, η ταινία του 1995 είναι τέλεια όπως είναι. Ας αφήσουν τα remake, που είναι η εύκολη λύση να βουτήξεις χρήμα και ας φτιάξουν μια καινούρια ταινία, ή ας συνεχίσουν τη σειρά.
+1
δεν ειναι σιγουρο οτι το remake θα ειναι ανταξιο του παλιου παρολα τα λεφτα και τα graffics που θα πεσουν
Καλυτερα να φτιαξουν κατι καινουργιο πανω στο Gits
Anyway, Motoko να'ναι και οτι θελουν ας κανουν
Και αρπαχτη να βγει η ταινια, παλι θα με πωρωσει

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2008 - 16:34
ニュース ニュース画εƒοΌγƒγ‚±γƒƒγƒγ΄γ‚οΌ»ι›»εγƒγ‚±γƒƒγƒγ΄γ‚ο½γƒγ‚±γƒƒγƒζƒ…ε ±γƒ»θ²©ε£²οΌ½
Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2008 - 17:08
Το να έχεις επιλογές σε τέτοια αριστοργήματα μόνο καλό μπορεί να είναι. (Χώρια που έτσι θα μάθουν περισσότεροι για τα Gits)
Σε τελική όποιος δε του αρέσει ας μην ασχοληθεί, σιγά μην είναι και υποχρέωσή του να ασχοληθεί.
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2008 - 01:33
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2008 - 03:04
Επίσης ο καθένας είναι ελεύθερος να πει αν συμφωνεί η όχι με αυτή την κίνηση και γενικά με την φιλοσοφία των remakes. Και υποχρεώσεις δεν υπάρχουν όταν μιλάμε για anime και ταινίες. Όταν κάνεις συζήτηση λοιπόν το να λες "όποιος δε του αρέσει ας μην ασχοληθεί" δεν έχει καμία ουσία.
Από μια άποψη έχεις δίκιο σε αυτό αλλά απ'την άλλη δεν μιλάμε καν ουσιαστικά για "remake" με την έννοια του remake που νομίζουν οι περισσότεροι.
Η ταινία ίδια θα είναι δεν αλλάζει τπτ παρά μόνο τα γραφικά και ο remastered ήχος. Δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε η σκηνοθεσία, ούτε η πλοκή, ούτε η διάρκεια της ταινίας, ούτε οι διάλογοι που ήδη υπήρχαν. Θα είναι σαν να βλέπεις το ίδιο πράγμα αλλά με εκσυγχρονισμένα cg γραφικά. Αν τώρα για ένα αριστούργημα σαν το gits, που πραγματικά το μόνο της μειονέκτημα είναι πως είναι πλέον το σχέδιο και τα γραφικά πολύ "παλιά" για τέτοιο sci-fi κόσμο, νομίζει κανείς πως θα είναι μια περιττή κίνηση τι να πω.
Συμφωνώ απ'τη μια πως μια καινούρια εντελώς gits ταινία θα ήταν καλή φάση, αλλά απ'την άλλη αμφιβάλλω αν θα μπορούσε έστω και να πλησιάσει το μεγαλείο του original. Οπότε καλύτερα που δε γίνεται κάτι τέτοιο για μένα. Απ'την άλλη το να μπορέσουμε να δούμε την ίδια ταινία, που ξέρουμε κι από πριν πως είναι αριστούργημα, επιτέλους με λίγο γραφικά για να χαζέψουν και τα μάτια μας, εγώ το θεωρώ εντελώς υπέροχη επιλογή, πόσο μάλλον αν είσαι και fan των gits γενικώς.

Η ουσία είναι πως ξέρεις από πριν πάνω κάτω τι θα δεις, δεν είναι ότι θα δεις ένα remake με αλλαγμένη υπόθεση ή σενάριο, οπότε το αν θα ασχοληθεί ο καθένας ή όχι προφανώς και είναι καθαρά δική του απόφαση και τελείως υποκειμενικό, αυτό είπα μόνο, που πιστεύω πως είναι και λογικό.
Και όπως και νά'χει είναι ανούσιο αυτό, ας περιμένουμε να το δούμε στην οθόνη μας, γιατί δεν έχει κανένα νόημα η όλη φασαρία αν δε το δούμε πρώτα με τα μάτια μας...
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 20:15
Απλά θα ήταν πιο ενδιαφέρον και ουσιώδες όλον αυτό τον κόπο/όρεξη/δουλειά να τη χρησιμοποιούσανε για να κάνουν μια 3ή ταινία GITS... Δε μπορούνε να βρούνε άλλες ίδεες? Θα μπορούσανε να δοκιμάσουνε να κάνουν ταινία το man-machine interface για παράδειγμα... The net is vast, αλλά απότι φαίνεται δύσκολα ξεκολλάει το μυαλό τους ώστε να δοκιμάσουν να κάνουν κάτι καινούριο.
With all that said, θέλω να το δω και εγώ το remake. Οι εικόνες και το trailer είναι κάπως απογοητευτικά όμως.
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 20:55
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 22:05
Nαι δε ειδα μεγαλες διαφορες. Να πω την αληθεια η 1η ταινια για μενα εχασε λιγο απο το σχεδιο της ( ναι δε λεω επειδη εχει παλια γραφικα, αλλα κατι δε μου αρεσε τοσο πολυ) και για αυτο θα ηθελα να δω αν τωρα στο remake θα μου φανει καλυτερη χειροτερη το ιδιο ( παντα απο γραφικα, τα οποια ηταν φοβερα αλλα κατι δε μου εκανε κλικ).
Για την εποχή της ήταν πραγματικά ότι καλύτερο μπορούσαν να δείξουν σε σχέδιο και γραφικά για τέτοιο sci-fi κόσμο. Πως μπορεί να μη σου έκανε κλικ;;

Δλδ τι ήθελες για 95? Κάτι τέτοια ακούω και

(Anyway όσοι δε το έχετε δει ακόμη σε HD το GITS1, να το προτιμήσετε από PSNR)